4 Metode naturale de estompare a cicatricilor

Cicatricile produse de acnee au nevoie de timp pentru a se forma. Ranile se vindeca strat cu strat până cand cicatricea devine vizibilă. Procedurile dermatologice au nevoie de timp pentru a ajuta la estomparea cicatricilor acneice. Același lucru este valabil și pentru remediile naturale - este nevoie de timp pentru a trata un singur strat de piele cicatrizata la un moment dat. Prin utilizarea de tratamente naturale in mod constant, cicatricile acneice ar trebui să se estompeze și sa dispara.

cicatricilor

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

4 Metode naturale pentru estomparea cicatricilor

Apa

Una dintre cele mai bune moduri de a "umple" pielea și  sa o aduceți la starea sa cea mai sanatoasa este de a bea o mulțime de apă. The American Chronicle raporteaza ca ar trebui să bem cel puțin 80 Oz. de apă filtrată pe zi. Apa nu ajuta doar ca hidrateaza pielea, dar ajută la eliminarea toxinelor din sistem, care ajută la prevenirea acneei din viitor.

 

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu în amestec cu lichid și lasat să se usuce puțin are capacitatea de a acționa ca un exfoliant natural. Descuamarea tesutului cicatrizat forteaza pielea sa activeze proprietățile naturale de vindecare, ajutând să estompeze cicatrici. Este același concept utilizat în dermabraziune și microdermoabraziune, care folosesc perii sau cristale pentru a exfolia la suprafața pielii. Atunci când se face amestecul, utilizați o parte bicarbonat de sodiu la două părți de apă. Folositi degetele pentru a aplica amestecul pe cicatrici. Se freaca ușor într-o mișcare circulară, pentru cel puțin un minut, apoi se clătește.

 

Aloe vera si vitamina E

Combinata cu aportul corespunzator de apă, aplicarea de aloe vera amestecata cu vitamina E, după o exfoliere cu bicarbonat de sodiu functioneaza ca sistem de decolorare a cicatricilor. Cele mai multe  produse care vin în contact cu pielea conțin unele proprietățile de hidratare. Ele sunt, de asemenea, în cele mai multe tratamente pentru cicatrici. Aloe vera singura are proprietăți care permit pielii să se vindece, și combinate cu vitamina E, capacitatea de vindecare este întărită. Vitamina E poate ajunge adânc în piele și la baza cicatricii pentru a  vindeca de jos in sus, in functie de  “Acne Treatment Specialist.”

Ulei de masline

 

Uleiul de măsline este un alt balsam natural popular pentru piele. Ar fi o alternativa la un amestec de aloe și vitamina E într-un sistem de decolorare a cicatricilor. Sunt necesare numai cele mai mici cantități pentru a exfolia cicatricile. Nu mai mult de o dimensiune de mazăre trebuie utilizată pentru întreaga față. Potrivit  American Chronicle, uleiul de măsline hidratează și promovează buna vindecare, adaugand  elasticitate  naturala pentru piele, pentru a ajuta la estomparea cicatricilor.

13531994_624778294338513_1340161774_n