Aubrey Organics

Misiunea noastră este să oferim produse naturale, sigure şi eficiente pentru îngrijirea personală a clienţilor nostrii. Oferim o alternativă originală şi autentică faţă de majoritatea produselor sintetice de pe piaţă, fabricate în masă. Noi realizăm doar produse naturale de cea mai bună calitate fără să facem compromisuri privind ingredientele, ambalarea sau costurile.

Credem în educaţie şi transparenţă. Un client este în măsură să ia o decizie informata şi corectă de a cumpăra doar atunci când ştie adevărul şi informaţii complete despre produs. Scopul nostru este să oferim aceste informaţii cât putem de bine.

La „Aubrey Organics” credem că ingredientele bune fac produse la fel de bune. Aceasta este filosofia simpla dupa care s-au ghidat angajatii pionieri ai companiei Aubrey Hampton, fondată acum mai bine de 40 de ani. Încă de la început şi până in prezent standardele înalte după care ne ghidam nu s-au schimbat. Folosim doar cele mai bune ierburi, extracte din plante şi vitamine naturale în toate produsele noastre. Nu veţi găsi parabeni, conservanţi, chimicale, culori artificiale sau parfumuri de diverse feluri. Astăzi, „Aubrey Organics” păstrează angajamentul de a face produse sănătoase, naturale, bazate de ierburi tradiţionale, care, în cele mai multe cazuri, datează de mii de ani. Noi credem că tot ce ştim despre îngrijirea părului şi a pielii am învăţat de la natură.

 

Filosofia lui Aubrey

            Un iniţiator în produsele de îngrijire naturală a părului şi a pielii, Aubrey Hampton a deschis drumul în anii 1960 către o industrie extraordinară de produse naturale, făcând, aşa cum şi-a dorit, produse de îngrijire personală bazate pe plante, nu sintetice. Astăzi, linia de produse de îngrijire a părului, pielii şi a corpului se vinde peste tot în lume, dar legătura cu ingredientele naturale ne duce înapoi în timp, la ferma organică a tatălui său din Indiana, unde mama sa îşi făcea în casă propriile produse de înfrumuseţare bazate pe plante.

            Expert in botanica si fitochimie, a fondat laboratorul Aubrey Nature în 1967, cu doar două produse – „Relax-R-Bath” şi balsamul de păr „GPB” – un debut simplu care a evoluat rapid intr-o multinaţională în valoare de milioane de dolari  care îi poartă numele. De-a lungul anilor, Aubrey a creat peste 200 de produse de îngrijire a părului, pielii şi corpului, recunoscute internaţional ca fiind cele mai naturale produse pe bază de plante disponibile pe piaţă. Aproape toate magazinele cu mâncăruri sănătoase din Statele Unite ale Americii  şi Canada vând produsele lui insa aceastea sunt vândute şi în Europa, Asia şi America de Sud.

            Lista lui Aubrey de „produse in premiera” în această industrie este impresionantă. A fost primul care a folosit acizii graşi de cocos în produse de îngrijire a părului şi a pielii; primul care a folosit ulei de jojoba, ciuboţica-cucului, muşeţel albastru, măceşe şi ceai verde Matcha în formulele produselor cosmetice; primul care a realizat un conservant natural cu extract de citrice şi vitaminele A,C şi E; este şi primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic (în 1994).

            Un activist dedicat pentru drepturile animalelor, Aubrey era decis să conducă o companie ce nu aplica cruzimea, decizie care este valabilă în continuare la Aubrey Organics. În 1990 a fost numit „Activistul anului” de către fundaţia „Culture and Animals”, pentru munca dusă împotriva testării pe animale.

            A fost autorul mai multor cărţi despre sănătate şi frumuseşe, printre care „Natural Organic Hair” şi „Skin Care” (pentru a şasea oară la printat), „What’s in your cosmetics” şi „The Take Charge Beauty Book” (scrisă împreună cu ultima sa soţie, Susan Hussey).  Fiind un dramaturg care a câştigat premii, a publicat două piese, „GBS & Company” şi „Wolf Trilogy” şi a fost unul dintre fondatorii teatrului Gorilla din Florida, Tampa. El a fost creatorul şi editorul publicaţiei „Organica”, publicaţie despre arte şi mediu cu peste 70,000 de cititori.

            Aubrey a decedat in data 9 mai 2011 din cauza unei boli, dar munca lui continuă si astazi. La „Aubrey Organics” încercăm să păstrăm moştenirea lăsată de acesta, produsele naturale ce reflectă filosofia lui Aubrey Hampton, valorile personale şi angajamentul faţă de oameni si mediul inconjurator.

 

Motivele pentru care să alegi „Aubrey Organics”

 

            În 1967, când Aubrey Hampton a amestecat pentru prima data ghimbir, mentă şi frunze de eucalipt pe o baza de ulei de cocos, nu şi-a imaginat nicio secundă că amestecul lichid creat pentru a combate iernile grele din oraşul New York va schimba pentru totdeauna industria de îngrijire personală. Patruzeci de ani mai târziu şi cu peste 200 de produse pe stoc, „Aubrey Organics”, compania fondată de acesta, rămâne lideră în îngrijirea naturală a părului, a pielii şi a corpului, având produse vândute de peste 4500 de comercianţi, peste tot în lume.

             De ce să foloseşti produse sintetice, când cele naturale sunt mult mai bune? Aceasta este filosofia din spatele tuturor produselor marca „Aubrey Organics”. Aceasta idee simplă a fost piatra de temelie a companiei încă de la început. Citiţi etichetele noastre. O să regăsiţi în produsele noastre doar cele mai bune ierburi şi extracte de plante, în forma lor naturală, fără aditivi sintetici sau chimicale de orice fel.

             În 1994, compania noastră a devenit primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic de către asociaţia Quality Assurance International din San Diego, California. Acest lucru înseamnă că fabrica noastră – unde se creează produsele noastre – este inspectată în mod curent şi certificată ca fabrică de producţie, unde ingredientele organice sunt folosite în conformitate cu standardele impuse de instituţia U.S. Department of Agriculture’s National Organic Program.

             Achiziţionăm doar cele mai naturale ingrediente organice de la surse de comerţ de încredere şi le folosim în realizarea unor produse sută la sută naturale, bune pentru tine şi bune pentru planeta noastră. Datorită acestui angajament, „Aubrey Organics” este cea mai bună companie ce fabrică produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului şi un lider al acestei industrii, cu o impresionată listă de „premieri”.

 Premierele companiei

             „Aubrey Organics” a fost prima fabrică de produse de îngrijire personală care:

 1.   Afişa pe etichetă toate ingredientele – 1967
 2.   A dezvoltat un extract de seminţe de grapefruit şi un conservant antioxidant – 1974
 •   A creat produse cu:
 • Acizi grași esențiali într-o bază de absorbție naturală – 1967
 • Lactalbumină (proteină din lapte) – 1967
 • Ulei de jojoba – 1972
 • Ulei de ciuboţica-cucului – 1982
 • Ulei de seminţe de măceşe Rosa Mosqueta – 1986
 • Ulei de muşeţel albastru – 1987
 • Răşini de plante şi vitamina B-5 – 1988
 • Acizi de fructe naturale – 1990
 • Ceai verde Matcha – 1995
 • Alge albastre şi verzi şi extract de seminţe de struguri – 1999
 • Esenţă organică de suc de portocale – 2003
 • A fostprima companie de produse cosmetice recunoscută ca producător organic – 1994

 O tradiţie naturală de 40 de ani

 •    Toate produsele „Aubrey Organics” sunt naturale, fără niciun fel de chimicale sintetice.

 Producător organic certificat

 •     În 1994, compania noastră a devenit primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic de către asociaţia Quality Assurance International din San Diego, California. Acest lucru înseamnă că fabrica noastră – unde se creează produsele noastre – este inspectată în mod curent şi certificată ca fabrică de producţie, unde ingredientele organice sunt folosite în conformitate cu standardele impuse de instituţia U.S. Department of Agriculture’s National Organic Program.

             Achiziţionăm doar cele mai naturale ingrediente organice de la surse de comerţ de încredere şi le folosim în realizarea unor produse sută la sută naturale, bune pentru tine şi bune pentru planeta noastră. Datorită acestui angajament, „Aubrey Organics” este cea mai bună companie ce fabrică produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului şi un lider al acestei industrii, cu o impresionată listă de „premieri”.

 • Produsele naturale sunt cele mai bune pentru părul şi pielea ta

             Efectele pe termen lung cauzate de chimicale sintetice asupra corpului şi asupra mediului sunt încă necunoscute. Noi ne-am luat angajamentul de a folosi doar ingrediente naturale dovedite a fi sigure şi eficiente.

 •  Cea mai completă gamă de produse de îngrijire a corpului

             Oferim cea mai extinsă gamă de produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului din toată industria de produse naturale de îngrijire personală – produse pentru toată familia!

 •  Produse sigure pentru mediu

             Produse noastre sunt sigure pentru mediu, deoarece nu conţin chimicale sintetice care să se răspândească în aer, pe pământ sau în apă – toate sunt biodegradabile. Pentru ambalare folosim sticle de plastic reciclabile.

 •  Plante din întreaga lume

             Achiziţionăm din întreaga lume ingrediente pe bază de plante la valoarea corectă pe piaţă şi le folosim în formule complet naturale – folosim aceste ingrediente fine în cea mai durabilă şi mai sănătoasă formă posibilă.

 •  Produse realizate manual 

             Produsele noastre sunt realizate manual, în cantităţi de 3-4 litri sau mai puţin – sunt realizate de către oameni, nu de maşinării şi se realizează loturi mici pentru a se păstra produsele cât mai bine.

 •  Calitate la preţ accesibil

             La „Aubrey Organics”, noi considerăm că un produs este atât de bun pe cât de bune sunt ingredientele din care se obţine şi de aceea căutăm doar ingredientele organice naturale de cea mai bună calitate pentru a obţine cele mai bune produse de îngrijire personală, la cel mai bun preţ.

 •  Fără teste pe animale

             Nu testăm produsele pe animale şi nici nu acceptăm datele privind siguranţa sau eficacitatea unui ingredient obţinute în urma testării ingredientului pe animale.

 La Aubrey credem ca ingredientele bune fac produse la fel de bune. Aceasta este simpla filosofie ce a ghidat personalul companiei fondata de Aubrey Hampton acum mai bine de 40 de ani. Inca de la inceput si pana acum, standardele inalte dupa care ne ghidam nu s-au schimbat.

Folosim doar cele mai bune ierburi, extracte din plante si vitamine naturale, in toate produsele noastre. Nu veti gasi parabeni, conservanti, chimicale, culori artificiale sau parfumuri de diverse feluri. Astazi, compania Aubrey pastreaza angajamentul de a face produse sanatoase, naturale, bazate de ierburi traditionale, care, in cele mai multe cazuri, dateaza de mii de ani. Noi credem că tot ce stim despre ingrijirea parului si a pielii am invatat din natura.

Toate produsele companiei Aubrey sunt concepute creativ pentru a lucra in armonie cu natura. Acest echilibru dintre performanta si natura este o adevarata arta...si un pic de stiinta.

Urmeaza apoi sursa ingredientelor. Folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate, pure, culese de peste tot din lume. Fiecare produs este testat pentru a ne asigura ca indeplineste standardele noastre inalte de puritate si eficienta.

Apoi, amestecam produsele in mod traditional, cu mana (asa cum faceti si dumneavoastra in bucatarie). Fiecare produs este pregatit in loturi mici de 50 de galoane sau mai putin pentru a se pastra in stare buna. Mereu este personal care sa supravegheze faza de fabricare.

Produsele noastre nu stau niciodata pe rafturi in depozit – sunt livrate imediat de la fabrica catre dumneavoastra. Asa asiguram prospetimea produsului atunci cand il livram.

Tineti minte, in produsele companiei Aubrey se gasesc doar ingrediente din natura.

 

 

 

Thursday Plantation

Istoria arborelui de ceai (Tea Tree Oil )

Indigenii din nord-estul New South Wales-ului cunoșteau proprietățile de vindecare  si dezinfectare ale uleiului din arbore de ceai de mii de ani. Ei aplicau cataplasme făcute din frunze de ceai zdrobite si puse pe tăieturi sau răni și inhalau uleiul volatil din frunzele zdrobite pentru a atenua infecții ale tractului respirator și de congestionare.

Descoperirea științifică a proprietăților plantei a venit în 1923, atunci când chimistul conducător de stat, Arthur Penfold, a testat uleiul de arbore de ceai si a constatat faptul ca  proprietățile sale antiseptice sunt  de aproximativ  12 de ori mai puternice decât cele ale acidul carbolic, utilizat cel mai frecvent la vremea aceea.

Studiile clinice extinse cu colegii medici și stomatologi din Londra și Sidney au condus la articole răsunătoare  din revistele de știința ale vremii.

             Într-adevăr, între anii 1930 și 1940,  uleiul de arbore de ceai a fost recunoscut ca cel mai bun antiseptic, astfel încât, în timpul celui de-al doilea război mondial, soldații australieni aveau ulei de arbore de ceai in trusele de prim ajutor.

Soldații erau de asemenea incantați de proprietățile antifungice si de respingere a insectelor ale uleiului din arbore de ceai. Acasă oamenii il foloseau intr-un spectru larg de produse, de la șampon, pasta de dinți și tratamente pentru picioarele urât mirositoare cat si pentru acnee și eliminarea păduchilor.

Din păcate, acest remediu din natură a fost aproape uitat timp de 30 de ani, deoarece antibioticele ieftine si sintetice au inundat piața farmaceutica din întreaga lume și au devenit un nou mod de viață. Industria de arbore de ceai s-a prăbușit începând cu anii 1960 și uleiul a devenit o marfă foarte rară.

Dar în anul 1976, Eric  White a devenit pionierul zilelor din urmă ale industriei de arbore de ceai australian.

Convins de aplicabilitățile sale în societatea modernă, Eric a ales pentru culturile sale atât zonele inundabile cat si cele secetoase din Bungawalbyn Swamp, aproape  de Coraki în nordul NSW. După patru ani de cercetare minuțioasă și de lobby, acreditarea i-a fost acordata.

Despre Thursday Plantation

Din păcate, după mai mulți ani de plantare, recoltare și de distilare a arborelui de ceai , starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Însă copacii au înflorit iar  cererea a crescut.

Un eveniment nefericit întâmplat fiului sau vitreg Christopher Dean l-a ajutat pe Eric sa-si continue visul de a introduce puterea plantelor în casele oamenilor din întreaga lume. În 1978 Christopher Dean călătorea  prin Africa  cu un grup de australieni. La un moment dat, într-o astfel de călătorie, Christopher a contractat o infecție severă la unghia piciorului. După 5 luni de încercări de a scăpa de această infecție folosind cunoștințele multor farmaciști si medici, precum si medicina populara si rețete din întreaga lume, lui Christopher i s-a adus la cunoștința de către Scoală de Medicina Tropicala din Londra ca infecția sa este incurabila.

Singurul tratament cunoscut implica îndepărtarea chirurgicală a unghiilor de la picioare și a țesuturilor infectate, urmata de un alt tratament usturător sever pentru a preveni orice regenerarea a infecției. Ajutorul a venit însă din Australia, prin intermediul fratelui său, Michael Dean, care sosise recent în Londra, dintr-o călătorie de afaceri. Michael adusese cu el câteva picături prețioase din uleiului de arbore de ceai australian (Australian Tea Tree Oil), renumit in folclor , in medicina aborigena și in descoperirile științifice timpurii, ca un ulei de vindecare remarcabil.

Uleiul era produs de către tatăl lor vitreg, Eric White.

În aproximativ zece minute de la aplicarea uleiului, mâncărimile intense și durerile de nedescris care cauzaseră sângerări în jurul picioarelor au început să se diminueze. In decurs de 4 ore degetele umflate de la picioare și roșeața s-a estompat pana  la o culoare aproape normală. În 4 zile a existat o remisei totală a tuturor simptomelor și picioarele au fost complet vindecate. Christopher a realizat ca tatăl vitreg avea un produs extraordinar in mâinile sale.

Acum că Christopher descoperise pentru sine valoarea unica si remarcabila a uleiului din arbore de ceai (Tea Tree Oil), el a decis să i se alăture tatălui sau vitreg Eric.  Când a telefonat in Australia să-i spună lui Eric despre decizia sa,  a aflat ca Eric suferise un atac de cord major și era în spital, la terapie intensive, cu speranța pierduta de a mai finaliza proiectul.

Astfel, cu mai puțin de o mână de haine, Chris și soția lui Lynda s-au mutat în sălbăticia din Bungawalbyn. Nu aveau nici casă, nici bani. Prima lor casa a fost construită din niște rămășițe de lemn și ceea ce au mai găsit util din împrejurimi.

Plantația se afla la 17 de kilometri de cel mai apropiat serviciul de e-mail și la o  distanță egală de un telefon. Nu aveau electricitate si nici apa curenta, iar terenul era inundat in mod regulat, săptămâni întregi, de inundațiile masive din regiune. Cu toate acestea, aici Christopher putea simți magia in copaci.

Aici erau cei mai mari și mai majestuoși copaci medicinali de ceai. Luând semințele și urmând planificarea atentă a tatălui sau vitreg, Christopher a continuat lucrarea începuta de Eric. Astfel a luat naștere  prima plantație de Melaleuca alternifolia australiana.

Familia Dean a început să producă ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) printr-o metodă tradițională de tăiere. Până acum realizaseră ca doar o mână de oameni au înțeles într-adevăr adevărata valoare a acestui ulei.  Familia Dean a devenit obsedata de misiunea de a aduce lumii uleiul din arbore de ceai Australian (Australian Tea Tree Oil ) - o alternativa mai sigura si o resursă regenerabilă.

Motivați de această obsesie, au început să-și vândă uleiul din arbore de ceai la piețele locale. Oamenii au descoperit rapid rezultatele remarcabile pentru psoriazis, răni, eczeme și erupții cutanate și, de asemenea, pentru problemele de zi cu zi, cum ar fi tăieturi, înțepături, arsuri, coșuri si infecții vaginale. Răspunsul a fost copleșitor.

Recunoscând că nu ar putea face acest lucru singuri, fără fonduri, și, de asemenea, importanța de a crea acest produs pentru întreaga lume, familia Dean a înființat Asociația australiana a industriei de arbore de ceai și au făcut demersuri de implicare a guvernului în sprijinirea cercetării și conștientizarea valorii uleiului din arbore de ceai australian (Australian Tea Tree Oil).

Guvernul australian i-a sprijinit cu cercetarea agricolă, urmată de studii științifice detaliate privind utilizările uleiului. Thursday Plantation a cumpărat cirezi de vite si terenuri agricole de trestie de zahar pentru a susține producția durabilă și ecologica de arbore de ceai în 1988. Fabrica Ballina a distilat primul ulei în 1989 și oamenii de știință au început să lucreze în laboratoarele de cercetare și dezvoltare începând cu anii 1990.

Uleiul a fost livrat la Los Angeles, Vancouver, Dallas, Londra și pana in Suedia, Franța, Italia, Hong Kong, Singapore și Noua Zeelandă. În câțiva ani, peste 20 de țări au ajuns sa cunoască proprietățile remarcabile ale uleiului din arbore de ceai australian (Australian Tea Tree Oil).

             În același timp, zeci de milioane de copaci au fost acum plantați și o industrie incredibila începuse acum sa readucă milioane de copaci terenurilor native. În sfârșit am început să inversam 200 de ani de defrișări de arbore de ceai.

Astăzi, Thursday Plantation este parte a Integria Healthcare, un lider in domeniul științei bazate pe asistenta medicala naturala. Produsele Thursday Plantation sunt vândute atât in magazinele și  farmaciile din Australia cat la nivel internațional.

 

 

 Derma E

Derma E nu-si are inceputurile  intr-un salon de cosmetica sau intr-o sala de consiliu.

Ne-am lansat intr-un magazin de produse bio din Sudul Californiei. Primul nostru produs a fost un borcanel de 120 mg de crema hidratanta cu vitamina E.

Oamenii au fost placut surprinsi de rezultatele cremei astfel incat au inceput sa  o recomande mai departe. De-alungul anilor am lansat produse extraordinare, toate bazate pe increderea noastra ca sanatatea pielii poate fi vizibil imbunatatita prin combinatia potrivita de vitamine, nutrienti sanatosi si o hidratare puternica.

 In prezent am devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse naturale pentru ingrijirea fetei din SUA. Ne bazam succesul pe ingrijirea clientilor nostri cu produse care redau aspectul sanatos al pielii si pe o etica de management care promoveaza sanatatea lumii intregi.

Co-Fondator si Dezvoltator Sef al companiei Derma e®

Doctorul Linda Miles , Co-Fondator si Dezvoltator Sef al companiei Derma e®, a combinat expertiza ei in medicina complementara si biotehnologie pentru mai mult de trei decenii, fiind un pionier in dezvoltarea produselor performante de ingrijire naturala.

 In calitate de practicant in domeniul sanatatii si lider in afaceri al industriei, doamna doctor Linda a fost in fruntea tranzitiei culturale spre produsele de sanatate naturale.”Unii inca ma mai intreba care este beneficiul folosirii produselor naturale, si eu le raspund mereu ca ”natura stie cel mai bine””, spune doamna doctor Linda. ”Puterea naturii este impresionanta, si de multe ori nu putem recrea acea complexitate si armonie intr-un laborator prin folosirea ingredientelor sintetice. Natura ne asigura agenti de vindecare care sunt superiori ca si performante alternativelor chimice - antioxidantii sunt cel mai bun exemplu. Multi oameni gresesc crezand ca produsele naturale inseamna ca nu sunt la fel de puternice ca restul. Noi schimbam ideologia si am demonstrat in repetate randuri, cu ajutorul mijloacelor stiintifice , ca produsele naturale pot fi chiar mai eficiente decat cele sintetice.

 Pentru partea de medicina holistica din pasiunea ei de-o viata, doamna doctor Linda a primit numele de Doctor De Medicina Orientala, din partea statului New Mexico. Ea a obtinut masteratul in medicina orientala de la Colegiul de medicina Orientala si este licentiata in practicarea acupuncturii. O data pe saptamana, doamna doctor Linda face tratamente  de acupunctura si cu plante chinezesti pentru clientii MEND. MEND, (Infrunta fiecare nevoie cu demnitate) este o organizatie non-profit care ajuta la amortizarea efectelor saraciei printr-o abordare umanitara si holistica.

 In timpul liber, doamnei doctor Linda ii place sa calareasca, sa escaladeze, sa campeze, ii place skiingul pe apa si gradinaritul organic cu compostul viermelui rosu. Este pasionata de animale, si adora sa isi petreaca timpul cu caii, cainii si pisicile pe care le detine, dar si sa creasca Matasoase Chinezesti, o specie de gaini numita astfel pentru penele ei unic de matasoase.

 Doamna doctor Linda si sotul ei Ron traiesc la o ferme de 3 hectare in Acton, California, inconjurati de animale. Ei au doua fiice, Sonny si Kristy, care impartasesc interesul mamei in stiinta si vindecare. Fata cea mare, Sonny a absolvit Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), a activat doi ani in Peace Corps in Paraguay si este la ora actuala medic rezident la Universitatea din California, San Francisco. Fata cea mica, Kristy este absolventa a Universitatii Tufts si este in prezent licentiata ca doctor de medicina veterinara in Massachusetts.

 Alte realizari :

 -Licenta in Biologie de la Universitatea din California, Los Angeles

 -Masterat in Administrarea Afacerilor de la Universitatea Statului California

 - Membru al Societatii Chimistilor Cosmetici

 

O scrisoare de la Doamna Doctor Linda

Buna ziua!

Voi profita de aceasta ocazie sa ma prezint. Ma numesc doctor Linda Miles si sunt atat dezvoltator sef cat si co-foundator  al companiei Derma e® , dar ma consider in primul rand un om care vindeca. In calitate de doctor de medicina orientala si practician holistic, sunt  preocupata de sanatatea cat si starea dumneavoasta de bine. In decursul  celor 30 de ani de experienta de cand creez produse naturale de ingrijire a pielii, am invatat ca trupurile noastre au o capacitate incredibila de a se vindeca. Daca adoptam un stil de viata sanatos si folosim produse puternice naturale, putem restabili armonia trupurilor noastre pentru o sanatate optima si o piele frumoasa.

Eu cred cu tarie ca pielea noastra este expresia exterioara a sanatatii interioare. Nu putem avea o piele sanatoasa fara un stil de viata sanatos si un corp sanatos. Pentru a ajuta la protejarea corpului si  pielii, eu recomand o dieta echilibrata cu fructe si legume proaspete, un supliment bogat in anti-oxidanti  si  doza recomandata de 8 pahare de apa pe zi, exercitii, somn suficient pe parcursul noptii si minimizarea stresului.

Pentru un corp sanatos si o piele frumoasa este de asemenea important sa fiti constienti de nivelul toxinelor la care sunteti supusi zilnic. Consumul de mancaruri si bauturi care contin zahar, expunerea indelungata la soare, fumul de tigara inhalat indirect si stresul pot produce o incarcatura toxica in corpul dumneavoastra. Cand toxinele sunt produse sau absorbite de catre corp, radicalii liberi incearca sa compenseze. Radicalii liberi sunt atomi foarte reactivi care vatameaza celulele din corp si contribuie la formarea liniilor fine si a ridurilor, la schimbarea tonului pielii, la hiperpigmentare cat si la aparitia altor semne de imbatranire sau cancer de piele. In interiorul corpului uman, radicalii liberi joaca un rol in dezvoltarea diverselor boli incluzand cancerul, bolile de degenerare si bolile cu specific inflamator, precum si procesul de imbatranire.

Antioxidantii sunt modul natural de protectie a organismului impotriva radicalilor liberi; ei ajuta la oprirea radicalilor liberi inainte ca acestia sa distruga celule. Exista sute de antioxidanti: spre exemplu, Acidul Alfa-Lipoic este produs de corpul uman pe cand altii precum vitamina E si vitamina C trebuie consumati. Antioxidantii sunt de obicei intalniti in fructe, legume si nuci. Antioxidantii diferiti, functioneaza putin diferit , dar conlucreaza intr-o sinergie pentru a pastra corpul si pielea sanatoase.

Cu toate ca pielea isi primeste nutrientii din sange, primind astfel o parte din antioxidantii pe care ii consumam, studiile au aratat ca aplicarea antioxidantilor direct pe piele este cea mai rapida metoda de a ne proteja si hrani pielea. Tratarea pielii cu creme si seruri bogate in antioxidanti poate imbunatati si preveni aparitia ridurilor si a liniilor fine, poate ajuta la reducerea inflamatiilor , chiar si la recapatarea texturii, elasticitatii si culorii naturale a pielii.

Sanatatea si pielea dumneavoastra sunt prioritatile mele principale ca si dezvoltator sef al companiei Derma e®. La compania Derma e®, cream produse de calitate inalta cu efecte optime care sa ingrijeasca pielea dumneavoastra. Noi folosim ingrediente naturale si puternice, bazate pe studii stiintifice, integrate cu grija in cele mai noi si eficiente sisteme de livrare, pentru a crea produse care sa ofere rezultate vizibile si sa optimizeze sanatatea pielii dumneavoastra.

Toate cunostintele mele, experienta si cercetarea au fost canalizate in crearea unei companii etice care are ca obiectiv principal furnizarea catre dumneavoastra, stimatul nostru client, cu formule naturale care iti hranesc pielea cu adevarat. Folosind produse cu ingredienti activi, naturali, livrati in mod eficient pielii dumneavoastra, puteti fi sigur ca in timp, pielea dumneavoastra va fi mai sanatoasa si va arata mai bine ca niciodata.     

                                               Cu Stima,      Linda Miles 

 

Trukid

 

 

Via Nature

 

Earth Science Naturals