accidente

 • Vindeca rapid taieturile pentru a evita cicatricile

  Taieturile minore și juliturile sunt, în general, mai mult suparatoare decât o problemă gravă de sănătate. Ele pot provoca disconfort grav, în special în cazul în care acestea apar pe o parte a pielii, care este usor de iritat. Odată ce o taietura s-a oprit din sângerat, cel mai bun mod de a accelera procesul de vindecare este sa evitati infectarea pielii. Acest lucru se datorează faptului că în timp ce corpul lupta cu o infectie, trebuie să încetinească procesul de vindecare. Cu cat ranile se vindeca mai repede, cu atat cicatricile vor fi mai putin vizibile.

  taieturile

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Cum vindeci rapid taieturile pentru a evita cicatricile

  Pasul 1

  Se curață rana. Curățarea murdăriei și resturile de la  taieturi va ajuta să vindecati pielea mai repede. Se clătește plaga cu apa curata. Nu folosiți săpun. Asta deoarece acest lucru poate irita rana. În cazul în care  după clătire raman resturi, înmoaie o pensetă alcool medicinal pentru a o dezinfecta. Foloseste instrumentul pentru a elimina orice lucru care ar putea irita tăietura.

   

  Pasul 2

  Aplica o crema antibiotic sau unguent. Cu toate că aceste tratamente nu accelereaza în mod activ procesul de vindecare, ele previn infecția. Acest lucru este important, deoarece o reducere a infectiei va fi mai dureroasa și va dura mai mult pentru ca rana sa se vindece.

   

  Pasul 3

  Se acopera pielea taiata cu un bandaj. Acest lucru va ajuta la menținerea bacteriilor afară.

   

  Pasul 4

  Se scoate bandajul odată ce taietura începe sa se vindece. Odată ce tăietura s-a vindecat suficient incat este puțin probabil să se infecteze (atunci când taietura s-a închis in cea mai mare parte).  Daca lasati rana expusa la aer o veti ajuta sa se vindece mai repede.

   

  Atenționări

  Să  se solicite asistență medicală în cazul în care rana este mai lunga decât o treime dintr-un inch, este pe fata, este profunda sau stramba sau nu se opreste din sangerat. În cazul în care rana nu poate fi curatata cu grija, este o rana produsa prin înțepare sau pare a implica  prejudiciu al unui nerv, tendon sau os, este nevoie de asistență medicala, conform Manualului Merck.

  Faceti un vaccin tetanic dacă nu ati facut  unul în ultimii cinci ani.

  Luați legătura medicul de familie în cazul în care rana devine roșiatică în termen de 48 de ore sau începe sa produca puroi.

  Sfaturi

  Unele studii au demonstrat ca mierea poate ajuta la protejarea tăieturilor și poate să le facă sa se vindece mai repede. Cu toate acestea, aceste studii s-au folosit de miere  care este diferita de tipul celor vândute în magazinele alimentare.  Si s-au folosit, de asemenea, de mierea  care a fost decontaminata. Nu este clar dacă mierea care este în mod obișnuit la dispoziția consumatorilor are aceleași efecte.

  Lucruri de care ai nevoie

  1. Spirt
  2. Penseta
  3. Crema hidratanta
  4. Unguent antibiotic
  5. Bandaj

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Leziunile faciale si cicaricile dupa accidente rutiere

  Leziunile faciale sunt printre cele mai frecvente tipuri de leziuni suferite în accidente rutiere. In timp ce rata de fracturi faciale a scăzut ușor datorită îmbunătățirilor recente în designul auto și elementele de siguranță adăugate, leziunile faciale sunt încă rezultatul tragic al multor accidente auto.

  accidente rutiere

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Persoanele care sufera de leziuni faciale adesea prezinta o durere semnificativă și pot necesita un tratament medical costisitor, inclusiv procedurile de reconstructie efectuate de chirurgii plasticieni calificati. Chiar și cu cel mai bun tratament posibil, cei cu leziuni faciale pot fi lăsati cu cicatrici care afectează aspectul lor pentru tot restul vieții.

  Șoferii și pasagerii care suferă leziuni faciale și cicatrici în accidentele  cu automobile pot avea dreptul la o compensație pentru pierderile lor.

   

  Tipuri de leziuni produse de accidente rutiere

  Aproximativ 70 la suta din cei implicati in accidente auto prezinta un anumit tip de prejudiciu facial sau traumatisme, ceea ce face leziuni faciale de la accidente de masina extrem de comune.

  Există o varietate de tipuri de leziuni faciale pe care victimele le pot suferi în accidentele auto. Aceste leziuni includ:

  Fracturile osoase - Sunt cel puțin 14 oase în fața umană, inclusiv oasele nazale, oasele lacrimale, mandibula, maxilarul, oasele palatine și oasele zigomatice. Oricare dintre oasele feței pot fi rupte într-un accident de mașina.

  Arsuri - Incendiile și exploziile pot apărea în accidente de mașină și pot avea ca rezultat arderea pielii fetei. Grefarea pielii este aproape întotdeauna necesară după leziuni grave produse de arsuri. Victima accidentului  este de obicei lăsata cu cicatrici permanente și de durata.

  Diformități faciale - Deteriorarea oaselor faciale poate duce la deformări permanente, inclusiv oase înfundate. Deformările pot avea un impact major și de durată asupra aspectului fizic al victimei.

  Lacerații - Un individ implicat într-un accident de mașină ar putea experimenta tăieturi adânci pe fata, care ar putea lăsa cicatrici permanente.

  Leziuni oculare - Ochii pot fi deteriorati de deseuri și obiecte care zboara în accidente. În unele cazuri, leziunile grave la ochi pot duce la orbire.

  Leziuni ale țesuturilor moi - țesutul moale se referă la ligamente, cartilaje, tendoane, mușchi și alte țesuturi fibroase care se conectează si se leaga de oase. Leziunile țesuturilor moi sunt descrise ca fiind unele dintre cele mai frecvente leziuni traumatice cranio-faciale întâlnite de chirurgii plasticieni si camerele de urgenta, reprezentand aproximativ 10 la suta din toate vizitele la urgente. Tratamentul poate fi foarte complex și poate avea un impact semnificativ asupra funcțiilor și  esteticii faciale ale pacientului.

   

  Vatamari faciale din Accidente. Cauze si tratamente

  Leziunile faciale pot sa apara  dintr-un impact frontal, lateral sau chiar si din cele usoare. Aceste leziuni pot fi cauzate de:

  Resturi sau obiecte zburatoare, inclusiv sticla spartă

  Un automobilist fiind evacuat din mașină

  Un automobilist care trece prin parbriz

  Contactul cu airbag-ul, care se poate umfla la o rată de 200 mph

  Contactul cu volanul sau tabloul de bord

  Contactul cu o fereastră laterala

  Motociclistii, biciclistii si pietonii care sunt implicați în accidente rutiere pot fi predispusi la a suferi daune faciale grave, ca urmare a unui accident.

  Tratamentul pentru leziuni faciale depinde de tipul și amploarea prejudiciului suferit. Atunci când oasele sunt rupte, tratamentul poate implica o interventie chirurgicala extinsa, si o perioada de recuperare de lungă durată. Maxilarul rupt, de exemplu, ar putea  face ca maxilarul unui pacient să fie închis timp de săptămâni sau chiar luni până când oasele se fixeaza și se vindeca în mod corespunzător. Un chirurg plastician trebuie sa trateze leziunile faciale si sa minimizeze cicatrici. Ar putea fi necesar sa consultati si alti specialisti.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Desfigurarea faciala si cicatricile rezultate din accidente

  Accidentele pot avea mai multe rezultate tragice, iar pe langa aceste tragedii, cicatricile si desfigurarea faciala pot fi luate in considerare. Victimele acestor tipuri de leziuni se pot confrunta cu un tratament medical extensiv, inclusiv interventii chirurgicale reconstructive. Ele pot experimenta dureri mentale, precum și durere fizică și suferința. Chiar si cu cea mai buna îngrijire medicala, victimele leziunilor faciale pot avea aspectul fizic complet modificat.

  desfigurarea

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Tipuri de leziuni produse de accidente

   

  Există o varietate de tipuri de leziuni faciale pe care victimele le pot suferi în accidentele. Aceste leziuni includ:

   

  Fracturile osoase. Sunt cel puțin 14 oase în fața umană, inclusiv oasele nazale, oasele lacrimale, mandibula, maxilarul, oasele palatine și oasele zigomatice. Oricare dintre oasele feței pot fi rupte într-un accident de mașina.

  Arsuri. Incendiile și exploziile pot apărea în accidente de mașină și pot avea ca rezultat arderea pielii fetei. Grefarea pielii este aproape întotdeauna necesară după leziuni grave produse de arsuri. Victima accidentului  este de obicei lăsata cu cicatrici permanente și de durata.

  Diformități faciale. Deteriorarea oaselor faciale poate duce la deformări permanente, inclusiv oase înfundate. Deformările pot avea un impact major și de durată asupra aspectului fizic al victimei.

  Lacerații. Un individ implicat într-un accident de mașină ar putea experimenta tăieturi adânci pe fata, care ar putea lăsa cicatrici permanente.

  Leziuni oculare. Ochii pot fi deteriorati de deseuri și obiecte care zboara în accidente. În unele cazuri, leziunile grave la ochi pot duce la orbire.

  Leziuni ale țesuturilor moi.  Tesutul moale se referă la ligamente, cartilaje, tendoane, mușchi și alte țesuturi fibroase care se conectează si se leaga de oase. Leziunile țesuturilor moi sunt descrise ca fiind unele dintre cele mai frecvente leziuni traumatice cranio-faciale întâlnite de chirurgii plasticieni si camerele de urgenta, reprezentand aproximativ 10 la suta din toate vizitele la urgente. Tratamentul poate fi foarte complex și poate avea un impact semnificativ asupra funcțiilor și  esteticii faciale ale pacientului.

   

  Cauzele cicatricilor faciale și desfigurarea

  Cicatricile faciale semnificative și desfigurarea poate rezulta dintr-o varietate de accidente, cum ar fi:

  Accidente auto - leziunile faciale pot fi cauzate de sticla sparta, obiecte zburatoare, ejecția dintr-un vehicul, fiind aruncat prin parbriz, sau prin contactul cu o fereastra, volan, bord sau un airbag.

  Accidente de pietoni - Pietonii sunt complet neprotejate și vulnerabile la toate tipurile de leziuni grave atunci când sunt lovite de autovehicule.

  Accidente de motocicleta și  biciclete - Un studiu efectuat de către Administrația Națională de Siguranță in Trafic a urmarit accidentele de motocicleta, pe o perioadă de trei ani.  S-a constatat ca 22,3 la suta de motociclisti care nu poartă căști de protecție și de 13,1 la suta din cei  care au purtat casti de protecție au suferit leziuni faciale.

  Muscaturi de caine - Potrivit Centrelor pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), mai mult de 27000 de oameni au avut o intervenție chirurgicală de reconstrucție din cauza ca au fost mușcați de un câine într-un an recent.

  Accidente de camioane - Multe persoane suferă răni grave în  urma unor coliziuni cu camioane mari, inclusiv traumatisme faciale, cicatrici si desfigurare.

  Cazaturi si impiedicari.  Cazaturile sunt o cauza comuna de leziuni faciale.

  Leziuni produse de airbag.  Airbag-urile se declanseaza la viteze mari. Cu toate acestea, ele salveaza vieți.  Airbag-urile prezinta un risc de leziuni faciale pentru ocupanții vehiculului.

  Accidentele la locul de muncă – OSHA raporteaza că lucrătorii într-o gamă largă de ocupații se confruntă cu un risc semnificativ de deces sau rănire prin lovirea cu sau de obiecte in diferite părți ale corpului, inclusiv ochi, față și cap.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Ascunderea cicatricilor dupa accidente

  Accidentele auto ar putea conduce la rani grave care necesită tratament prompt. Exista un risc de infecție cand vine vorba de ranile deschise. Chirurgii pot sa sutureze ranile si  sa le închida în timpul vindecării. Din păcate, unele victime ale accidentelor prezintă cicatrici. Prin tratament si alte metode victimele care sufera de cicatrici dupa accidente  pot ascunde sau acoperi cicatricile lor.

  cicatrici accidente

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Ce sunt cicatricile?

  Cicatricile sunt o parte naturala a procesului de vindecare si apar atunci cand tesutul fibros inlocuieste pielea normala dupa o accidentare. Acestea arata ciudat, pentru că țesutul fibros este de fapt un tip diferit de tesut decat restul pielii, si este de multe ori, fie ridicat sau adancit in piele. Cicatricile pot varia de la o problema estetica usoara pana la cicatrici severe, care pot provoca jena sau alte efecte emoționale pentru pacienți.

   

  Folositi-va de îmbrăcăminte pentru a ascunde o cicatrice

   

  În cazul în care cicatricea este mica sau este pe o suprafață a corpului care este ușor de ascuns, atunci cicatricile nu poate fi o preocupare majoră  zilnica. Desigur, purtarea unui costum de baie poate prezenta provocări.  Locația și dimensiunea cicatricei poate dicta tipul de îmbrăcăminte de înot sau alte haine pe care le purtați. Accesoriile cum ar fi bratarile, eșarfele  pot ascunde strategic cicatricile pe încheieturile mâinilor, brațelor, și a gâtului, sau în alte zone.

   

  Folositi machiaj sau tatuaje pentru a acoperi o cicatrice

   

  Pentru cicatrici minore, simplu machiaj poate acoperi zona. Mergeti la un profesionist cosmetician. Acesta va poate ajuta la potrivirea tonusului natural al pielii la un machiaj. Odata ce aveti machiajul este o chestiune de aplicare a fondului de ten peste cicatrice și apoi completarea cu machiaj pentru a se potrivi cu tonul pielii. Unii se pot baza pe machiaj aerograful pentru a ascunde cicatricilw, mai ales pe fata. Discutati despre toate aceste opțiuni cu un cosmetician.

  Unii pot folosi tatuajele pentru a acoperi cicatricile lor. Discutați cu un  artist cu reputație in  aveți încredere cu privire la plasarea și culorile care pot ajuta la acoperirea cicatricilor. Unii oameni au incorporat chiar cicatricile lor în tatuaje. Artiștii sunt foarte creativi, astfel încât, chiar dacă aveți o idee generală - sau deloc - daca vorbiti cu unul despre dorințele dumneavoastra,  luati in considerare cu atenție sugestiile lor.

   

  Tratamentul medical si chirurgical pentru cicatricile produse de accidente

  Există anumite măsuri pe care le puteti lua după o accidentare și în timpul procesului de vindecare, care ar putea ajuta la reducerea apariției unei cicatrici. Alte tratamente pot ajuta la reducerea aparitiei unei cicatrici care este deja formata.

  Tratamentul poate consta din produse (unguente și creme) eliberate fara prescriptie sau cu prescripție. Medicii pot recomanda un tratament de umplere, injectare. In cazuri foarte grave, unii medici pot recomanda o intervenție chirurgicală. Noi acoperim aceste tratamente si altele care ar putea ajuta la reducerea sau apariția unei cicatrici.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Rani si cicatrici faciale rezultate din accidente de masina

  Dacă ați suferit un traumatism facial într-un accident de masina, acesta poate duce la cicatrici faciale. Atunci când un accident de mașină duce la un traumatism facial va puteti confrunta cu cicatrici pe fata. Acest lucru poate avea ca rezultat nu numai trauma fizica si tratarea prejudiciului facial, dar si trauma emoționala  de a avea cicatrici.

  accident masina

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  În cazul în care neglijența altcuiva te-a determinat să fii rănit într-un accident de masina, poti fi capabil de a  cere o revendicare pentru vatamare corporala împotriva părții responsabile. Un avocat  poate evalua detaliile situației dvs. pentru a determina dacă aveți o creanță valabilă care merită urmarita.

  Atunci când pielea este deteriorata in timpul unui accident, cicatricile se formeaza ca o parte naturala a procesului de vindecare. Cicatricile sunt formate din cauza unei varietăți de circumstante, accidente, leziuni sau intervenții chirurgicale. Cicatricile de obicei  se estompeaza in timp, minimizand dimensiunea sau culoarea. Cu toate acestea, atunci cand cicatricile sunt inca evidente, există unele opțiuni medicale disponibile. Tratamentele disponibile la medicul dermatolog pot viza cicatricile faciale vechi cu scopul de a le face mai putin evidente.

  Impactul unui accident poate lasa in urma cicatrici cu un simbol al unui eveniment oribil. Mulți dintre noi au probleme cu gestionarea efectetelor produse in urma unui accident. Poate fi dificil sa va urcati din nou într-o masina sau sa mergeti din nou pe bicicletă de teama unui alt accident. Unul dintre primii pași pe care îi putem lua pentru a ajunge înapoi la normalitate este de a elimina cicatricile rezultate din accidente.

   

  Tipuri comune de leziuni faciale rezultate din accidente de masina

  Anumite leziuni la fata sunt minore si cu o ingrijire adecvata, se vor vindeca in cele din urma. Cu toate acestea pot exista leziuni care sunt severe și pot determina modificări permanente, cum ar fi cicatrici pe fata. Acestea pot fi devastatoare pentru victime și au ca rezultat transformarea vietii lor in mod total, intr-un mod negativ.

  Unele dintre cele mai comune tipuri de leziuni faciale includ:

  • tăieturi;
  • arsuri;
  • vânătăi;
  • fracturi (maxilar, pometi);
  • leziuni ale nervilor;
  • dinți deteriorati
  • leziuni la ochi sau nas.

   

  Atunci când cicatrici faciale duc la mutilare, efectele pot fi traumatice. In plus, poate exista multa durere. Mai mult decât atât, în cazul în care prejudiciul facial necesită o intervenție chirurgicală, timpul de recuperare poate fi lung  și istovitor, sa nu mai vorbim de scump.

  Revizuirea cicatricilor faciale corecteaza modificările pielii cauzate de răni, accidente, intervenții chirurgicale anterioare, acnee sau alte boli ale pielii sau cauzate de leziuni, cum ar fi arsuri sau   traumatisme faciale. Procedurile de revizuire a cicatricilor ajuta la a restabili funcția pielii prin reducerea contracturilor pielii și ale țesuturilor moi.

  O accidentare faciala severa poate afecta capacitatea unei persoane de a socializa sau de a se bucura de activitățile zilnice. Pot exista chiar și compensații disponibile pentru aceste tipuri de daune. Un avocat  poate oferi o listă a tipurilor de daune si compensatii care pot fi primite.

  Dacă ați suferit un traumatism facial grav  care v-a provocat cicatrici faciale, ați putea fi capabil sa primiti compensații pentru pierderile dumneavoastră.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Accidentele ce pot produce cicatrizare si desfigurare

  Spre deosebire de durerea cronica sau o trauma contuziva, cicatricile, sau desfigurarea iti poate lasa daune pe care toată lumea le poate vedea. Acest lucru afectează nu numai interacțiunile cu alte persoane la locul de muncă sau în viața de zi cu zi, de asemenea, provoacă suferință mentală și pune în pericol încrederea în sine. Tesutul cicatricial poate fi dureros fizic și mișcările restricționeaza  activitățile și capacitatea de a trăi  și  lucrul la locul de munca. Afla mai multe despre modul in care accidentele pot produce cicatrizarea si desfigurarea.

  accidentele

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Accidentele auto ar putea conduce la rani grave care necesită tratament prompt. Exista un risc de infecție cand vine vorba de ranile deschise. Chirurgii pot sa sutureze ranile si  sa le închida în timpul vindecării. Din păcate, unele victime ale accidentelor prezintă cicatrici. Prin tratament si alte metode victimele accidentelor  pot ascunde sau acoperi cicatricile lor.

  Ce sunt cicatricile?

   

  Cicatricile sunt o parte naturala a procesului de vindecare si apar atunci cand tesutul fibros inlocuieste pielea normala dupa o accidentare. Acestea arata ciudat, pentru că țesutul fibros este de fapt un tip diferit de tesut decat restul pielii, si este de multe ori, fie ridicat sau adancit in piele. Cicatricile pot varia de la o problema estetica usoara pana la cicatrici severe, care pot provoca jena sau alte efecte emoționale pentru pacienți.

   

  În cazul în care neglijența altcuiva a cauzat cicatricile sau mutilarea dumneavoastra, puteti cere o compensație pentru următoarele:

  1. facturile medicale
  2. salariile pierdute
  3. capacitatea de câștig diminuata
  4. durere și suferință suplimentară

   

  Diferite forme si cauzele desfigurarii

  Aproape orice prejudiciu va poate lasa cu o cicatrice sau rana de durata.

  Există anumite măsuri pe care le puteti lua după o accidentare și în timpul procesului de vindecare, care ar putea ajuta la reducerea apariției unei cicatrici. Alte tratamente pot ajuta la reducerea aparitiei unei cicatrici care este deja formata.

   

  Tratamentul poate consta din produse (unguente și creme) eliberate fara prescriptie sau cu prescripție. Medicii pot recomanda un tratament de umplere, injectare. In cazuri foarte grave, unii medici pot recomanda o intervenție chirurgicală. Noi acoperim aceste tratamente si altele care ar putea ajuta la reducerea sau apariția unei cicatrici.

   

  Cicatricile pot fi rezultatul:

  Accidentelor. O coliziune sau o intamplare nefericita va poate lasa cu cicatrici de la răni și de oase fracturate, atunci când vă aflați într-o mașină, camion, sau accidente de motocicletă

  Arsuri . Un incendiu sau un foc poate provoca leziuni arse, care lasă cicatrici pe o parte sau tot corpul. Acest fapt poate necesita mai multe interventii chirurgicale si reabilitare.

  Daca ai fost implicat în accidente grave sau daca ați fost rănit din neglijența sau din greșeala cuiva, este important să nu suferiri singur. Tratamentele medicale s-au dezvoltat foarte mult și anumite forme de cicatrici si desfigurarile nu trebuie să fie permanente. Cu toate acestea, procedurile pot fi costisitoare, deci este important să solicitați compensații pentru a ajuta la plata pentru facturile medicale, de multe ori substanțiale.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Scapa de cicatricile lasate de cusaturi pe fata

  Cusaturile sunt necesare în cazul în care pielea ta nu se poate vindeca de la sine dupa proceduri chirurgicale sau leziuni. Din moment ce acest lucru perturbă procesul natural de vindecare al pielii tale, pielea învecinată și zona cusuta pot avea o cicatrice reziduala o data vindecata. Eliminarea cicatricilor produse de cusaturi pe fata ta depinde de marimea si severitatea lor. Remediile de casa pot fi o solutie  sau va trebui să vizitați un chirurg pentru a vedea ce proceduri mai sofisticate sunt valabile.

  cicatrici cusaturi

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Cusaturile implica suturarea  unei secțiuni de piele care au fost separata din cauza unei accidentări sau o intervenție chirurgicala. Aceasta procedură este necesară pentru a facilita vindecarea corespunzătoare a rănilor și pentru prevenirea infecțiilor. Cu toate acestea, ranile care sunt cusute adesea lasa o cicatrice care se vindeca, lăsând urme o suprafata a pielii decolorata si neregulata. Cu toate ca nu toate cicatricile pot fi prevenite, puteți lua măsuri pentru a reduce la minimum tesutul cicatricial si pentru a imbunatati aspectul pielii.

   

  A se pastra zona cusuta acoperita. Potrivit lui Karyn Repinski, colaborator la site-ul revistei Fitness, pastrand o rana neacoperita poate dubla timpul de vindecare. Se acopera intreaga rana cu un bandaj ocluziv, care este un pansament de tifon sau bumbac, care absoarbe umiditatea și protejează rana împotriva infecției, potrivit CureHunter.com.

  Scapa de cicatricile lasate de cusaturi pe fata

  Pasul 1

  Masează zona afectată usor, odată ce pielea este vindecata și cusăturile au fost eliminate. Acest lucru descompune zonele dense, care sunt mai predispuse la formarea de cicatrici pe cusături. De asemenea, crește circulația sângelui la nivelul pielii, ajutand-o sa se vindece mai repede. Masati zona pentru cateva minute pe tot parcursul zilei.

   

  Pasul 2

  Exfoliati pielea fetei de doua ori pe saptamana. Puteți utiliza fie o perie pentru  exfoliere sau puteti scapa de celulele moarte ale pielii cu un scrub facial. Frecați ușor zona cu mișcări circulare mici pentru exfolierea straturilor deteriorate. Rezultatele nu sunt imediate, dar cu utilizarea frecventa, exfolierea poate reduce aspectul și te poate scăpa de cicatricile produse de cusaturi.

   

  Pasul 3

  Adresați-vă medicul dermatolog despre tratamentul cu dermabraziune. Procedura elimina  straturile de piele  deteriorate de la exterior. Dermatologul foloseste un instrument special care sa permita pielii  mai sanatoase si mai netede sa o inlocuiasca pe cea deteriorata . Dermabraziunea se face o singură dată pentru a vedea rezultatele.  Timpul de vindecare poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni.

   

  Pasul 4

  Programeaza un tratament cu laser pentru a elimina portiunile deteriorate ale pielii. Odata ce  laserul este aplicat, acesta arde tesutul cicatrizat. Astfel, pielea proaspata de dedesubt poate aparea. Acest tratament are foarte putine efecte secundare in afara de inflamația ușoară, de obicei tratata cu analgezice usoare. Posibil să aveți nevoie de mai multe tratamente înainte ca cicatricile produse de cusaturi sa se estompeze.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Cum sa scapati de cicatricile cauzate de accidente

  Exista mai multe metode de a scăpa complet de cicatricile provocate de accidente. Exista remedii naturale precum și tratamente medicale. În cazul în care cicatricile provocate de accident sunt foarte lungi și adânci, atunci puteți suferi, de asemenea, chirurgie plastica. Cremele disponibile pe piață se concentreaza pe reducerea aspectului cicatricilor, estompandu-le.

  cicatrici accidente

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Un dermatolog este capabil sa-ti spuna ce fel de cicatrice ai și cel mai eficient mod de a o trata și elimina, fără a se deteriora pielea complet. De asemenea, il puteți întreba  despre remediile de casa pe care le-ați citit în carti sau pe internet.

   

   

  Cum sa scapati de cicatricile cauzate de accidente

  Puteți lua în considerare dermabraziunea. Procesul dermabraziune este eficient. Chirurgul foloseste o   perie de sârmă sau de diamant rotativa având marginile aspre pentru a îndepărta straturile superioare ale pielii. Acest proces poate determina pielea să sângereze și poate provoca putina durere.

  Procesul de vindecare începe atunci cand straturile superioare ale pielii sunt îndepărtate și noua  piele sănătoasă îi ia locul. Dar, există anumite criterii care te fac eligibil să fii supus procesului de dermabraziune.

  Dacă ați utilizat  izotretinoin  atunci nu puteti fi supus procesului de dermabraziune. Persoanele cu antecedente de cicatrici cheloide sau hipertrofice nu pot trece prin procesul de dermabraziune.

  Persoanele care au o boala de piele, circulatia sangelui sau o tulburare imuna sau sunt sensibili la temperaturi scăzute nu ar trebui sa faca dermabraziune. Acești factori fac procesul de vindecare mai dificil. După ce treceti prin procesul de dermabraziune puteti scapa de cicatricile cauzate de accidente.

   

  Cum sa eliminati cicatricile produse de accident pe corp

  Pentru a elimina cicatricile produse de accident pe corp se poate face revizuire chirurgicala a cicatricilor. Revizuirea chirurgicala a cicatricilor este foarte eficienta pentru persoanele care au suferit arsuri. Pielea este luată dintr-o altă zonă a corpului și utilizata în procesul chirurgical.

  Cicatricele late sau lungi de pe corpul tau sunt vindecate anormal dupa ce faceti acest proces. Tehnica chirurgicala lasa doar o cicatrice mai delicata pe corpul tau, dar este încă vizibila pentru ochiul liber. Dezavantajul este că trebuie să așteptați  ani de zile pentru a face cicatricile chirurgicale să se estompeze.

  Chirurgia plastică pentru cicatricile cauzate de accidente - Este eficienta?

  Da, chirurgia plastică pentru cicatricile provocate de accident este foarte eficient.  Totusi, operatia este foarte costisitoare si are nevoie de luni bune pentru a se vindeca. Odată ce ați suferit o intervenție chirurgicală plastica, atunci cicatricile vor fi complet eliminate pentru totdeauna de pe piele.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Accidentele, Laceratii si Desfigurarea

  Accidentele pot duce adesea la cicatrici, lacerații sau desfigurare. Uneori, aceste accidente vin sub formă de accidente auto, alteori pot fi de la o muscatura de caine sau de orice alt animal. Există chiar și momente când cineva experimentează una dintre aceste traume, deoarece cineva le-a aruncat ceva in fata. Cicatricile tind să fie semne care rămân pe piele după o rană, arsura sau o inflamatie vindecata. În conformitate cu FreeDictionary.com, rănile deschise sunt acele rupte, răni cu asperități, mutilate. Mutilarea, astfel cum este definita de către lawdictionary.com, este accidentul sau prejudiciul care are ca rezultat o depreciere a simetriei, aspectul sau frumusețea unei persoane. Evident, nici una dintre acestea sunt preferate. Ele sunt evidente și pot schimba viata unei persoane.

  accidentele

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Cicatricile si accidentele

  Multi oameni experimenteaza cicatrici faciale care le schimba total viata după atacurile acide.  Articolul indică faptul că leziunile de arsuri de la acid sunt atât de banale ca Fundatia Supravietuitorului creează unități specializate pentru arsuri pentru a trata astfel de persoane.

  Chiar și atunci când cicatricile nu sunt la fel de extreme ca cele susținute de victime ale arsurilor acide așa cum s-a discutat mai devreme, oamenii se pot simti neatractivi, respingători sau nesănătosi după un accident care îi lasă fizic (și, de multe ori mental și emoțional) cicatrizati pe viață.

   

  Lacerații

  Atunci cand scrie despre lacerații, Fundația Justiția Consumatorilor (CJF) indică faptul că unele dintre ele sunt destul de grave. Uneori  oasele și tendoanele pot fi expuse. Detaliaza aceste tipuri de rani deschise ca susceptibile de a provoca sângerare și o mulțime de durere. Mai mult decât atât, CJF indică în articolul lor pe această tema ca nervii pot fi deteriorati de răni deschise; ceea ce duce la amorțeală și furnicături la locul leziunii. Chiar și un nerv sau tendon ar putea fi separat. In acest caz CJF recomandă ca o persoană care suferă de aceste afecțiuni să solicite asistență medicală. Ei scriu că o atenție medicală este, de asemenea, necesară în cazul în care marginile ranii sunt separate sau în cazul în care sângerarea nu poate fi oprită.

   

  Desfigurarea

  Administrația Națională de siguranță a traficului are o misiune pentru a salva vieți, pentru a preveni leziunile și pentru a reduce accidentele legate de vehicule.  Imaginile cu oameni desfigurati pot demonstra cat de tragice pot fi accidentele si ce influenta pot avea asupra aspectului fizic sau sanatatii psihice.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • 3 Remedii simple pentru cicatricile de pe fata

  Cicatricile faciale pot fi un rezultat al acneei sau geneticii. Conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD), dermatologi au dat seama ca istoricul familiei joaca un rol important in situatia in care un individ va dezvolta cicatrici de la acnee. Alte cicatrici faciale pot rezulta din accidente sau o intervenție chirurgicală. Pentru îndepărtarea cicatricilor, dermabraziunea poate oferi o solutie eficace; Cu toate acestea, această metodă poate fi costisitoare și invazive. Experimentând cu remediile de casa și produse din bucătărie   puteti avea rezultate surprinzătoare pentru cicatricile minore. Cicatricile mai severe pot necesita asistența unui dermatolog. Citeste acest articol pentru a afla cateva remedii simple pentru cicatricile de pe fata.

  cicatrici fata

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Remedii simple pentru cicatricile de pe fata

  Suc de lămâie

  Sucul de lamaie a fost folosit în bucătărie, atât pentru gătit și curățenie. Calitățile sale acide naturale sunt un amestec perfect si puternic pentru a aborda o serie de sarcini. Puteți adăuga, de asemenea, lamaia la lista de produse cosmetice pentru a reduce aparitia de cicatrici faciale. Actiunea de albire naturala poate ușura și poate estompa cicatricile și poate fi o modalitate buna de a usuca zone predispuse la sebum, acnee pe fata. Se aplica sucul de la o lamaie (nu un produs care il imita) pe fata cu o bila de bumbac și tamponați ușor dupa ce spalati fata. Pentru cei cu pielea sensibila, cu toate acestea, acest tratament poate fi prea aspru.

   

  Aloe vera

  Potrivit Centrului National pentru confort si Medicina alternativa (NCCAM), aloe vera a fost folosita timp de aproximativ 6.000 de ani si era cunoscuta de vechii egipteni ca "planta nemuririi". Astăzi este un ingredient popular în multe produse pentru piele și chiar produse cosmetice. NCCAM susține ca studiile au dovedit ca este eficiena pentru vindecarea arsurilor și escoriațiilor. Potrivit Clinica Mayo, latexul uscat din captuseala interioara a acestor frunze a fost de asemenea utilizat ca un laxativ oral. Pentru a utiliza proprietatile curative ale acestei plante pe fata, puteți achiziționa o planta și sa aplicați gelul transparent din frunze direct pe zona afectată. Plantele sunt disponibile pe scară largă în secțiunea grădinarit din magazinele pentru casă și chiar unele supermarket-uri.

   

  Ceaiul verde

  Ceaiul verde nu este doar o băutură liniștitoare, plina de antioxidanti.  Potrivit NCCAM, ceaiul verde și extractele sale au fost folosite pentru a preveni și a trata o varietate de tipuri de cancer. In plus, ceaiul verde a fost, de asemenea, utilizat pentru a stimula pierderea in greutate, scaderea colesterolului și vindecarea pielii  deteriorate de soare. In timp ce eficacitatea sa pentru vindecarea cicatricilor nu a fost dovedita, se crede că agenții săi anti-inflamatorii sunt  buni pentru reducerea aspectului de cicatrici. Infuzati și beti ceaiul verde sau aplicați pungile de ceai umede pe fata zilnic.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3