acizi grasi

 • Omega 3 pentru tratarea acneei

  Acneea poate fi o afectiune dureroasa din punct de vedere emoțional. Conform Academiei Americane de Dermatologie, acneea poate duce la stima de sine scazuta, retragere sociala, furie și chiar depresie. Acizii grași omega 3, denumiti în mod obișnuit grăsimi bune sau sănătoase au o gamă largă de beneficii. Beneficii care includ îmbunătățirea bolilor inflamatorii, cum ar fi acneea. Spre deosebire de medicamentele pentru acnee, care pot agrava pielea și provoca alte efecte secundare, acizii grași omega-3 sunt un mod sigur, sanatos de a reduce sau chiar elimina acneea.

  Omega 3 pentru tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Efecte

  Un studiu din 2004 publicat in Academia Americana de Medicina Anti-Aging a constatat ca un consum crescut de acizi grași omega-3 reduc  leziunile de acnee, atunci când sunt combinate cu un regim alimentar glicemic scazut. Suferinzii de acnee ar trebui să treacă la o dieta saraca in zahar si faina alba. Dieta ar trebui sa fie bogata in peste, nuci si cereale integrale.

   

  Valoarea recomandata de Omega 3

   

  Ca orice altceva, prea multă grăsime buna poate fi un lucru rău. USDA recomanda ca aportul total de grasimi sa ramana  între 20 și 35 la sută din aportul caloric total. Asta e între 400 și 700 de calorii, bazata pe o dieta de 2.000 de calorii pe zi. Doar 10 la suta din aceste calorii trebuie sa provina din grasimi saturate care se gasesc in carne si produse lactate. Restul de grăsimi ar trebui să provină din grăsimi sănătoase, cum ar fi acizii grași omega 3.

   

  Tipuri de mâncare

   

  Omega-3 se găsesc în pește, cum ar fi somon, păstrăv, ton și hering. American Heart Association recomanda consumul de 100 g de pește cel puțin de două ori pe săptămână. Fructele cu coaja sunt o alta sursa grozava de acizi grași omega-3. Încercați topping pentru salate cu migdale sau nuci, sau pur si simplu luati o mana ca o gustare sanatoasa intre mese.

   

  Avertizare

   

  Copiii și femeile gravide sunt sfătuiți să evite peștele, care poate avea un continut extrem de ridicat de mercur, cum ar fi peștele-spadă și macroul. Discutați cu un obstetrician sau pediatru despre cât de mult și care tipuri de pește sunt sigure pentru consumul în mod regulat.

  Alte persoane interesate de contaminarea cu mercur ar trebui să consume ceai verde sau negru. Ceaiul negru și verde au redus absorbția de mercur cu pana la 92 la suta. Raportarea acestor date provine dintr-un studiu realizat la Universitatea Purdue. Unde participantii au primit ceai împreună cu scrumbie contaminata cu mercur. Din păcate, ceaiul verde si cafeina nu sunt recomandate pentru femeile gravide, astfel încât aceasta nu este o opțiune buna pentru ei.

   

  Suplimente

   

  Suplimentele de Omega 3 sunt disponibile într-o varietate de forme, inclusiv ulei de krill, ulei de ficat de cod, ulei de pește și de semințe de in. Suplimentele sunt un inlocuitori grozavi pentru cei care sunt alergici la pește sau care pur și simplu nu au un aport suficient de acizi grazi prin alimentatie. Încercati sa vorbiti cu un medic cu privire la ce tip de supliment puteti lua și cât de mult puteti consuma.

 • Adjuvant util in tratamentul psoriazisului

  Două familii de acizi grași polinesaturați se disting în funcție de locația cu dublă legătură numărata de la capătul metil. Afla mai multe detalii despre un adjuvant util in tratamentul psoriazisului.

  Adjuvant util in tratamentul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Două familii de acizi grași polinesaturați se disting în funcție de locația cu dublă legătură numărata de la capătul metil. Esențial Acidul linoleic acid gras (C18: 2n-6) face parte din familia n-6. Se găsește în semințe, de exemplu semințe de floarea soarelui. Si poate fi convertita în derivatul mai nesaturat, AA (C20: 4n-6). Sursele alimentare de AA sunt doar alimente de origine animală, cum ar fi carne și gălbenuș de ou. Acizii grași α-linolenic (C18: 3n-3), acidul eicosapentaenoic (EPA, C20: 5n-3) și acid docosahexaenoic (DHA, C22: 6n-3) sunt cei mai abundenti acizi grași n-3 din alimente.

  Acidul α-linolenic se găsește în semințele de in și ulei de nuci. EPA și DHA sunt acizi grași tipic de ulei de pește. Sunt conținute în pești uleioase, cum ar fi macrou și hering. În plus față de rolul lor în fosfolipidele membranare, acizi grași polinesaturați sunt necesare pentru formarea eicosanoide care sunt regulatori metabolice.

  Supraproducția de eicosanoide derivate de AA a fost implicată în multe boli inflamatorii și autoimune, precum și în cazul leziunilor cutanate psoriazice. Concentrațiile crescute de AA și LTB4 au fost măsurate în membrana pielii și a hematiilor a pacienților cu psoriazis. Dietele bogate in n-3 acizi grași au ca rezultat înlocuirea AA cu n-3 acizi grași polinesaturați din fosfolipidele membranare.

  Adjuvant util in tratamentul psoriazisului

  EPA poate acționa ca un inhibitor competitiv al conversiei AA la PGE2 și LTB4. Dietele bogate in EPA prezintă efecte anti-inflamatorii. Aportul scăzut de AA dietetice care sunt tipice pentru dietele vegetariene pot reduce, de asemenea, sinteza LTB4 și poate îmbunătăți în plus inflamația. Cu toate că aceste mecanisme sunt bine cunoscute, rezultatele studiilor care evaluează efectul n-3 acizi grași polinesaturați, în tratamentul psoriazisului sunt inconsistente si multe dintre ele au fost criticate din cauza deficiențelor de design-ul studiului.

  O serie de studii necontrolate cu suplimente de ulei de pește sau de pește au fost efectuate. Cele mai multe dintre acestea au indicat un efect pozitiv al acizilor n-3 acizi grași. Pot fi parțial datorită faptului că pacienții știau că trebuiau să aibă o îmbunătățire în urma tratamentului.

  Într-un studiu clinic pacienții cu psoriazis au fost sfătuiți să mănânce 170 g de pește alb pe zi, pentru o perioadă de 4 săptămâni înainte de a fi randomizati fie pentru a continua cu dieta de pește alb sau să o înlocuiască cu 170 g de ulei de peste pe zi, timp de 6 săptămâni într-un design de crossover. Ameliorarea clinică semnificativă modestă a fost observată doar după dieta de pește gras, în timp ce dieta de pește alb nu a avut nici un efect. În același timp, concentrațiile plasmatice EPA au crescut in grupul peste gras. Autorii au ajuns la concluzia ca aportul zilnic de pește gras, cum ar fi macrou, sardina, somon, sardea, sau hering, pește afumat, care sunt bogate în acizi grași n-3, ar putea fi un adjuvant util in tratamentul psoriazisului.

 • Psoriazis redus cu modificari semnificative la dieta ta

  Ar trebui să cauti întotdeauna sfatul unui profesionist medical calificat, înainte de a face modificări semnificative la dieta ta. Poti avea psoriazis redus cu modificari semnificative la dieta ta?

  Psoriazis redus cu modificari semnificative la dieta ta

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Există un interes în ceea ce priveste o legătură între psoriazis si dieta. Si daca anumite obiceiuri alimentare, vitamine și minerale pot afecta si ajuta la controlul simptomelor psoriazisului. Acest articol isi propune sa ofere persoanelor care sufera de psoriazis, sfaturi dietetice utile. Sunt fundamentate în descoperiri recente cu privire la dieta si psoriazis.

  Notă importantă: Informațiile de pe acest site nu trebuie să fie un substitut pentru sfaturi medicale. Ar trebui să cauti întotdeauna sfatul unui profesionist medical calificat, înainte de a face modificări semnificative la dieta ta.

  Reduce Omega-6 acizi grasi in dieta ta, si crește omega-3 acizi grași

  Acizii grasi omega-6 sunt considerați acizi grași esențiali (AGE), precum și o anumită sumă este necesară pentru a menține buna funcționare a organismului uman. Acizii grasi omega-6 sunt considerați acizi grași esențiali (AGE), precum și o anumită sumă ce este necesară pentru a menține buna funcționare a organismului uman. Totuși, cantități excesive de aceste grăsimi pot agrava simptomele psoriazisului. Excesul de acizi grași omega-6 poate creste inflamatia asociata cu psoriazis prin producerea de substanțe, cum ar fi prostaglandine inflamatorii. Acizii grași Omega-3, pe de altă parte, au efecte anti-inflamatorii.

  Mulți experți cred că strămoșii noștri consumă acizi omega-3 si omega-6 acizi grași în cantități aproximativ egale. Astăzi, cele mai multe diete moderne în țările occidentale conțin prea multi acizi grasi omega-6 potențial inflamatorii și nu suficient de anti-inflamatorii omega-3 acizi. Pur și simplu consuma uleiuri vegetale mai puțin rafinate, cum ar fi uleiul de porumb și uleiul de floarea soarelui, care sunt bogate în acizi grași omega-6 și consumă mai multe alimente care sunt bogate în acizi grași omega-3 (de exemplu, semintele de in, nuci, soia, și pește de apă rece cum ar fi somon, cod și halibutul). Acest lucru ar putea oferi ajutor persoanelor care suferă de psoriazis.

  Cresteti cantitatea de zinc

  Un alt sfat bun pentru regimul alimentar pentru persoanele care suferă de psoriazis este sa manance mai multe alimente care contin zinc. Mai multe studii au asociat un nivel scazut de ser de zinc cu psoriazis. Iar unele studii sugerează că o creștere a aportului de zinc ar putea atenua simptomele psoriazisului. Un studiu a constatat ca leziunile de psoriazis s-au imbunatatit dupa o luna de tratament cu suplimente de zinc, iar efectul a fost chiar și mai pronunțată în timpul celei de-a doua și a treia lună, atunci când, de asemenea, mâncărimile și scalarea au dispărut sau sunt semnificativ reduse.

 • Impactul omega-3 asupra persoanelor cu psoriazis

  Acizii grași omega-3 sunt un tip special de grăsimi nesaturate. Organismul nu le poate produce. Si, prin urmare, acestea trebuie sa fie consumate in dieta. Din aces motiv ei sunt considerați acizi grași esențiali. Care este impactul omega-3 asupra persoanelor cu psoriazis?

  Impactul omega-3 asupra persoanelor cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Se pare că nu se poate porni televizorul sau ridica o revista aceste zile, fără ceva despre uleiul de pește sau de omega-3 auzul. Dar ce anume? Și de ce ar trebui să ne pese? Și, ca cineva care trăiește cu psoriazis, ce inseamna asta pentru mine?

  Acizii grași omega-3 sunt un tip special de grăsimi nesaturate. Organismul nu le poate produce. Si, prin urmare, acestea trebuie sa fie consumate in dieta. Din aces motiv ei sunt considerați acizi grași esențiali. Ele se găsesc în principal în pește de apă rece, dar sunt, de asemenea, găsite în unele alimente vegetale (adică nuci, semințe de chia, seminte de in).

  Impactul omega-3 asupra persoanelor cu psoriazis

  Există o mulțime de excitare în jurul omega-3, deoarece acestea au efecte anti-inflamatorii și pot proteja împotriva unui număr de condiții, inclusiv boli de inima, depresie si poate chiar psoriazis. Mai mult decât atât, ele sunt importante pentru sanatatea generala a pielii si ajuta la protejarea împotriva daunei soarelui, infectie si ajuta la mentinerea hidratarii pielii.

  Studiile se uita la impactul omega-3 asupra persoanelor cu psoriazis ce au prezentat cea mai mare parte rezultate pozitive atunci când sunt luate în cantități suficiente și de durată. Se crede că 2 grame pe zi de omega-3 sunt ceea ce este necesar pentru a obține efecte anti-inflamatorii. Cu toate acestea beneficiile pot fi observate cu doze mai mici.

  Consumand suficienti acizi grași omega-3 este necesar pentru a avea efecte terapeutice ce pot fi greu de făcut pe o bază de zi cu zi. Peștele de apă rece au cea mai mare concentrație de omega-3. Pentru a atinge obiectivul de 2 grame ar trebui să consumi în jur de 100g (~ 4 oz) de somon sau hering zi de zi. Din păcate, omega-3 din surse vegetale nu pare să aibă aceleași efecte anti-inflamatorii, așa cum se observă cu peștii.

  A lua un supliment este o modalitate ușoară de a obține omega-3 pentru persoanele care nu le plac peștele sau care nu il pot consuma zilnic.

  Suplimentele de Omega-3 sunt, în general, în condiții de siguranță, dar pot interfera cu medicamente pentru subtierea sangelui. Este întotdeauna o idee bună să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe sa luati orice suplimente noi.

  Suplimentele de ulei de pește sunt cel mai bun mod de a obtine omega-3. Cu toate acestea, citiți întotdeauna etichetele! Cele mai multe uleiuri de pește standard, conțin doar în jur de 30% din omega-3. Acestea pot fi găsite în două forme, EPA și DHA. Etichetele de obicei, le listeaza separat. Pentru a găsi conținutul total de omega-3, adăugați numerele EPA și DHA împreună. Și pentru că cele mai multe dintre efectele anti-inflamatorii provin din EPA, încercați să alegeți suplimente care au mai mult decât EPA DHA.

 • Ce stim despre catina si psoriazis?

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Ce stim despre catina si psoriazis?

  Ce stim despre catina si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Plantele femele produc fructe de pădure comestibile luminoase portocalii. Sunt bogate in vitamine, minerale și uleiuri esențiale, care au efecte active în organism. Atunci când coapte, fructele sunt recoltate și prelucrate pentru a stoarce sucul si pulpa, care este apoi prelucrat în uleiuri, extracte sau un suc concentrat.

  Ce știm despre catina si psoriazis?

  Cătina a fost evaluată în tibetană și medicina chineză de peste o mie de ani, cu o utilizare care datează din timpul dinastiei Tang. Preparatele de cătină au fost utilizate în mod tradițional pentru tratarea astmului bronșic, boli de piele și afecțiuni pulmonare. In ultimii ani, oamenii de știință au devenit interesați de cătină, deoarece frunzele si fructele de padure contin diferite vitamine, grăsimi și compuși care au efecte benefice în organism.

  Boabele de catina sunt bogate în vitaminele C, E, si flavonoide - care apar in mod natural pigmenti de plante care dau culoare portocalie, auriu strălucitor, fructelor. Acești compuși acționează ca antioxidanți care ajută la neutralizarea stresului oxidativ - un proces în care celulele sunt deteriorate de molecule instabile.

  Cercetarile au aratat ca persoanele cu psoriazis tind sa aiba un nivel ridicat de stres oxidativ si un nivel scazut de antioxidanti in pielea lor.

  Astfel încât consumul de alimente bogate în antioxidanți. Boabele de cătină pot fi de ajutor în creșterea apărarii organismului. Boabele și semințele sunt, de asemenea, bogate în acizi grași, inclusiv omega-3, 6 și 7 - grăsimi esențiale. Acestea joacă un rol în menținerea pielii noastre sănătoase și reglarea nivelului de inflamație în organism. Omega-3 are un potential puternic anti-inflamator, si a demonstrat rezultate promițătoare în reducerea severității psoriazisului.

  Alte componente din cătină au arătat, de asemenea, efecte anti-inflamatorii. Deoarece psoriazisul se caracterizează printr-un nivel ridicat de inflamatie care pare a fi legat de severitatea afecțiunii, alimentele anti-inflamatorii și nutrienții precum cei din cătină pot fi de ajutor.

  Ce spune știința?

  Până în prezent, nu există studii clinice care au analizat efectele cătinei in psoriazis. Unii oameni cu psoriazis au raportat efecte benefice bazate pe experiența personală folosind ulei de cătină. Dar noi nu avem nici o cercetare pentru a sprijini încă aceste descoperiri. In afara de psoriazis, există unele cercetări pentru a arăta că cătină poate avea efecte benefice asupra pielii și a funcției imune.

  Intr-un studiu, 49 de pacienți cu dermatită atopică (alergie) au fost repartizati aleatoriu sa ia 5 grame (10 capsule) de ulei din semințe de cătină, ulei de pastă, sau ulei de parafină de zi cu zi. Dupa 4 luni, dermatita s-a imbunatatit in mod semnificativ, în grupele de ulei de celuloză și parafină. Îmbunătățirile din grupa de ulei de semințe care nu au fost suficient de mari pentru a fi semnificative. Dar acestea au fost corelate pozitiv cu modificari in omega-3, nivele in celule. Deci în cazul în care nivelele de omega 3 s-au imbunatatit, asa au facut si simptomele.

 • Care este legatura intre pestele gras si psoriazis?

  Peștele gras este o sursă bogată de omega-3, un grup de acizi grași, care au efecte anti-inflamatorii. Care este legatura intre pestele gras si psoriazis?

  Care este legatura intre pestele gras si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Peștii grasi sunt pești care au uleiuri care circulă în jurul organelor lor. Ei sunt diferiti de peștii albi (cum ar fi codul), care depoziteaza uleiul in ficatul lor. Sardinele, somonul, macroul, heringul, păstrăvul și anșoa sunt toate tipuri de pește gras. Expertii recomanda consumul de pește gras o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a reduce riscul de boli de inima - dar ce efecte poate sa aiba peștele gras asupra psoriazisului?

  Ce stim despre pestele gras si psoriazis?

  Peștele gras este o sursă bogată de omega-3, un grup de acizi grași, care au efecte anti-inflamatorii. După ce s-a descoperit ca eschimosii care au mâncat o mulțime de pește gras au avut rate foarte scăzute de boli de inima si conditii inflamatorii, oamenii de stiinta au inceput sa investigheze modul in care pestele gras ar putea reduce inflamatia. Ei au descoperit ca omega-3 din peștele gras ar putea reduce numărul de hormoni inflamatorii pe care organismul ii face, și reduce expresia genelor inflamatorii.

  Pentru că psoriazisul este o boală inflamatorie, experții cred că dietele bogate in anti-inflamatorii omega-3 pot fi de ajutor. Consumul de pește gras este o modalitate de a creste nivelul de omega-3 în organism. Cu toate acestea, multe dintre aceste studii au folosit doze mari de ulei de pește care conțin niveluri mai mari de omega-3 decat se gasesc in pestele gras.

  Acest lucru nu înseamnă ca peștele gras nu este de ajutor.

  Intr-un mic studiu din Marea Britanie, pacienții cu psoriazis în plăci au fost rugați să mănânce, fie de 170 de grame de pește alb sau pește gras zi cu zi, timp de 6 săptămâni, împreună cu medicamente pentru psoriazis. Pacientii au apelat apoi la diete pentru inca 6 saptamani.

  La sfârșitul studiului, cercetatorii au descoperit ca dieta cu pește gras (dar nu dieta cu pește alb) ameliorează severitatea psoriazisului. Dieta cu pește gras a crescut, de asemenea, cantitatea de omega-3 în organism. Intr-un alt studiu din Italia, cercetatorii au analizat relatia dintre dieta mediteraneana (care include o mulțime de pește) și severitatea psoriazisului la persoanele cu psoriazis usor pana la sever.

  Ei au descoperit pe cei care au mancat pește au avut cele mai mici scoruri de severitate al psoriazisului. Cantitatea de pește consumat a fost, de asemenea, legat de nivelul CRP, un marker al inflamației. Acest lucru nu înseamnă că cu cat mănânci mai mult pește, se va vindeca psoriazisul. Dar nu oferă indicii despre tipurile de obiceiuri alimentare care ar putea fi de ajutor.

  Există riscuri asociate cu consumul de pește gras?

  Unele tipuri de pește gras conțin niveluri ridicate de poluanți (cum ar fi mercurul și dioxid) care pot fi dăunătoare daca sunt consumate in cantitati mari. Peștele alb nu poartă același risc, deoarece poluanții se acumulează mai ales în țesuturile grase ale animalelor.

 • Modificarea dietei pentru persoanele cu artrita psoriazica

  Una dintre principalele zone de interes în modificarea dietei pentru persoanele cu artrita psoriazică, a fost în utilizarea uleiurilor de pește. Mai precis, este tipul de acizi grași prezenți în cantități mari în uleiurile de pește, care sunt de o mare importanță.

  Modificarea dietei pentru persoanele cu artrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Una dintre principalele zone de interes în modificarea dietei pentru persoanele cu artrita psoriazică, a fost în utilizarea uleiurilor de pește.

  Mai precis, este tipul de acizi grași prezenți în cantități mari în uleiurile de pește. Sunt de o mare importanță. Acestia sunt cunoscuți ca acizii grași polinesaturați n-3 sau omega-3 cu lanț lung, de exemplu , DHA și EPA.

  Dovezile sugerează că acești acizii grași n3 pot ajuta cu anumite stări inflamatorii , cum ar fi artrita reumatoidă , dar efectul benefic în psoriazis este mai puțin sigur. Niște studii mari, controlate, placebo au arătat că uleiul de pește sau combinat cu ulei de luminiță de seară, nu a produs niciun beneficiu clinic în tratamentul psoriazisului (Søyland et al 1993, Oliwiecki și colab , 1994). Cu toate acestea, un alt studiu a concluzionat că sfaturile dietetice pentru a include 170g de pește gras a condus zilnic la o îmbunătățire clinică modestă ((cronică în plăci)) a psoriazisului (Collier și colab , 1993).

  Există o bună dovadă că acizii grași n3 au un rol important în menținerea sănătății inimii. Poate reduce riscul de a avea un atac de cord fatal.

  Fundația Britanică de Nutriție (1992) au sugerat un aport de 23 de porții medii de pește, bogate în petrol pe săptămână și Dept de Sanatate (l994). A recomandat un aport de o porție de pește gras pe săptămână. Exemple de pește bogate în ulei sunt macrou, somon, scrumbii, heringi, șprot, păstrăv, sardine și sardele. Tonul cositorit nu este o sursă bună , din cauza pierderilor suferite în timpul prelucrării.

  Un alt acid gras, acidul alfa - linolenic, poate fi transformat în acizi grași n3 în organism. Surse bune de acest tip sunt uleiul de semințe de in (in) de ulei, semințe de rapiță (canola), ulei de soia și cateva nuci, in special nuci. Carnea și produsele din carne si legume cu frunze verzi sunt , de asemenea , surse utile.

  Uleiurile din ficat de pește, cum ar fi uleiul de ficat de cod sunt bogate in vitamina A și D.

  Aceste vitamine sunt foarte utile pentru persoanele în vârstă. Dar pot fi toxice în cazul în care aportul recomandat este depășit. Uleiurile de pește de corp nu au aceste niveluri ridicate de vitamine.
  Există o îngrijorare cu privire la diverși compuși toxici. Cum ar fi mercur, dioxine și bifenili policlorurați în uleiurile de pește și de pește gras.

  Food Standards Agency (FSA) a publicat rezultatele unui studiu de suplimente de ulei de pește. A fost cumpărat de la comercianții din Marea Britanie si  două mărci au fost retrase de la vânzare. Cu toate acestea expunerea la dioxine a scăzut considerabil în ultimii 20 de ani. FSA a recomandat ca oamenii ar trebui să continue să mănânce pește gras regulat. Trebuie sa faca parte din un regim alimentar echilibrat , pentru a reduce riscul de boli de inima.

 • Cum poti trata eczemele si psoriazisul folosind coji de banane

  Eczemele si psoriazisul sunt afectiuni dermatologice comune care afectează mulți oameni. Consultați-vă medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratamente alternative sau terapii.

  Cum poti trata eczemele si psoriazisul folosind coji de banane

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczemele si psoriazisul sunt afectiuni dermatologice comune care afectează mulți oameni.

  Eczemele nu au cunoscut nici o cauza cu exceptia faptului ca persoanelor care sufera de acestea, au de cele mai multe pielea uscata, ultra-sensibila și o problemă în funcționarea sistemului imunitar. Stresul sau alte probleme psihologice agravează simptomele. Psoriazisul este cauzat de o accelerare în ciclul de viață al celulelor pielii care rezultă în dezvoltarea petelor groase solzoase ale pielii albe. Cojile de banane contin anti-inflamatori si  proprietăți antiseptice, de racire naturala care pot ajuta la atenuarea sau reducerea severitatii simptomelor. Consultați-vă medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratamente alternative sau terapii.

  Pasul 1

  Se amestecă coji de banane și gudron de cărbune pentru a face o pasta care poate fi aplicata pe zonele afectate. Pentru a face pasta, utilizați mai multe coji de banane și taiati-le în bucăți mici și plasați într-un blender timp de câteva minute. Se adaugă gudron de cărbune la amestec. Potrivit Fundatiei Nationale a Psoriazisului, gudronul de cărbune este obținut din cărbune natural și este utilizat pentru a trata boli ale pielii. Gudronul de cărbune este disponibil ca loțiuni topice și șampoane. Se pune pasta pe piele și se freacă ușor în zona afectată. Cojile de banane conțin acizi grași. Un studiu publicat in 2004 in "Journal of Dermatological Treatment" a concluzionat că utilizarea medicației topice Exorex, care a conținut 1 procent de gudron de cărbune și un analog de coji de banane, formate din acizi grași esențiali esterificați, a demonstrat rezultate pozitive în tratamentul psoriazisului.

  Paul 2

  Faceti o masca pentru erupții cutanate si eczeme pe fata si pe gat. Se taie două coji de banana si se amesteca cu avocado tocat si doua linguri de miere organică pură. Se toarnă amestecul într-un blender și se adaugă lapte de soia pentru consistență. Se depozitează în frigider timp de câteva ore. Aplica amestecul de pasta rece pe zona afectată a pielii. Amestecul de coaja de banana poate ajuta la reducerea mancarimii, inflamației datorate eczemelor. Pasta poate fi aplicata pe zonele cele mai expuse ale corpului. Testați amestecul pentru orice potențiale reacții alergice pe o suprafață mai mică, înainte de a o aplica pentru o acoperire extinsă a corpului.

  Pasul 3

  Se aplică cojile de banane direct pe zonele afectate ale pielii. În cazul în care condiția este ușoară până la moderată, repetați procesul de mai multe ori pe zi. Se lasă coaja pe piele timp de 10 până la 20 de minute. Utilizați coji proaspete dacă este posibil. Cojile de banane pot fi păstrate în stare proaspătă într-un sac de depozitare cu sigiliu etanș și plasat în frigider pentru câteva zile.

 • Legatura dintre inima si psoriazis. Ce trebuie sa stii?

  Stresul te face sa fii tensionat si poate intensifica simptomele de mai multe afectiuni cronice, inclusiv boli de inima si psoriazis.

  Legatura dintre inima si psoriazis. Ce trebuie sa stii?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul ia mai multe forme diferite. In general, persoanele cu orice tip de psoriazis au un risc de atac de cord, care este de aproape trei ori mai mare decat persoanele fara psoriazis. Unele tratamente pentru psoriazis pot duce la niveluri de colesterol neregulate, care pot sa intaresc arterele si sa faca un atac de cord chiar mai probabil. Pacientii cu psoriazis au fost, de asemenea dovediti a avea un risc crescut de boli cardiace coronariene, in conformitate cu British Journal of Dermatology.

  Stres

  Reducerea stresului și exercițiile fizice pot merge mână în mână și pot beneficia de sistemul cardiovascular. Stresul te face sa fii tensionat si poate intensifica simptomele de mai multe afectiuni cronice, inclusiv boli de inima si psoriazis. Activitatea fizică poate elibera tensiunea fizică și mentală în mod eficient la mai multe persoane. In plus, ca o relaxare practică, respirația profundă și vizualizarea pot ajuta la reducerea stresului.

  Dieta si nutritie

  Ceea ce mananci joaca un rol important in imbunatatirea sanatatii inimii, și poate avea un efect pozitiv asupra psoriazisului. O dieta sanatoasa pentru inima consta in reducerea grăsimilor si cresterea consumului de grasimi sanatoase si cereale integrale. În plus, pierderea in greutate a fost sugerata pentru a reduce severitatea simptomelor psoriazisului. Luați în considerare a face aceste modificări în dieta ta pentru a imbunatati sanatatea inimii:

  • Alege cereale integrale sau orez brun, paste și pâine.
  • Limiteaza-te la alimente și produse de patiserie prăjite.
  • Se concentrează pe proteine slabe, cum ar fi pește, carne de pui, și fasole.
  • Gătiți cu grăsimi sănătoase, care pot fi găsite în uleiurile de măsline și flaxseed.

  Omega-3 acizi grași

  Acizii grași omega-3 sunt deosebit de importante pentru persoanele care au psoriazis si riscul crescut de boli de inima. Organismul nu poate face aceste substanțe nutritive esențiale, astfel încât aveți nevoie pentru a le obține prin alimente.

  Omega-3 acizi grași sunt un exemplu de "grăsimi sănătoase", care ar putea reduce nivelul de colesterol și de a îmbunătăți sistemul cardiovascular. Acizii grași omega-3 construiesc blocuri în producerea de hormoni care ajuta la reglarea unei serii de functii ale corpului. Cresterea acizilor grasi omega-3 din dieta poate scadea nivelul trigliceridelor, ceea ce înseamnă ca vasele de sânge sunt mai puțin susceptibile de a acumula placa, care poate duce la boli de inima.

  Acizii grași omega-3 se găsesc în principal în tipuri grase de pește, inclusiv somon, macrou, ton, sardine. Creveții și scoicile conțin ceea ce este denumit uneori ca Omegas marine. Alimente, surse de omega-3 includ:

  • legume cu frunze
  • semințe de in
  • seminte chia
  • produse de semințe de soia
  • căpșuni
  • zmeură
  • tofu
  • nuci

  Suplimentele de ulei de pește sunt un alt mod de a creste omega-3 de admisie în cazul în care nu sunt suficient achiziționate prin dieta ta. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să includeti suplimente de ulei de pește în rutina de zi cu zi, dacă aveți un factor de risc pentru bolile de inima si psoriazis.

 • Știați că, psoriazisul poate fi legat de greutatea ta?

  Medicii nu știu care vine mai întâi. Dar, inflamația de lungă durată pe tot corpul este ceva ce ei au în comun. Indiferent de greutatea pe care o ai, sunt o multime de solutii.

  Știați că, psoriazisul poate fi legat de greutatea ta?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Persoanele cu această afecțiune a pielii au mai multe sanse decat altele de a fi obezi. Și, dacă aveți o mulțime de kilogramele in plus, conditia poate deveni mai rea și mai greu de tratat. Medicii nu știu care vine mai întâi. Dar, inflamația de lungă durată pe tot corpul este ceva ce ei au în comun.

  Indiferent de greutatea pe care o ai, sunt o multime de solutii.

  Sfaturi de ingrijire a pielii

  Trebuie sa ai foarte mare grija sa ai pielea foarte curata. Atunci cand faci dus, foloseste sapun mediu care nu contine parfum. De asemenea, foloseste apa calduta sau calda. "Temperaturile fierbinți spală imediat uleiurile protectoare ale pielii tale", spune Delphine Lee, MD, PhD, un dermatolog la Providence Saint Johns Centrul de Sanatate din Santa Monica, CA. "Ai putea încerca, de asemenea aplicarea unui praf ulterior pentru a reduce umezeala si mancarimea."

  Folosiți medicamente sub forma de crema de piele pentru psoriazis? Amintiți-vă că pliurile pielii trebuie sa fie mai umede ", astfel încât medicamentul sa pătrunda mai ușor", spune Lee.

  Du-te ușor în acele zone cu creme pe care medicul dumneavoastră le-a prescris, în special steroizi pe care le pui pe piele ", deoarece acestea pot subția pielea de-a lungul timpului", spune Lee.

  Pierderea in greutate va ajuta?

  Pentru unii oameni, simptomele psoriazisului se îmbunătățesc foarte mult după o intervenție chirurgicală de pierdere în greutate. Se poate întâmpla ca atunci când pierzi grăsime în plus, inflamația se amelioreaza pe tot corpul.

  Dar asta nu se întâmplă întotdeauna.

  "Un studiu recent a arătat că doar 40% dintre persoanele care au avut o interventie chirurgicala bariatrica au vazut o imbunatatire in psoriazisul lor", spune Tissa Hata, MD, director al unitatii de dermatologie studiile clinice la Universitatea din California, San Diego.

  Avand o greutate sanatoasa in urma unei diete si a unor exercitii, poate ajuta

  Intr-un studiu, persoanele obeze care au pierdut o medie de 35 de kg  au avut o "mica imbunatatire" in psoriazisul lor ", spune Joel Gelfand, MD, profesor asociat de dermatologie si de epidemiologie la Universitatea din Pennsylvania Perelman School of Medicine.

  Unele medicamente de psoriazis, de asemenea, funcționeaza mai bine pe oamenii care sunt în intervalul sănătos de greutate, ceea ce inseamna ca sunt exclusi supraponderalii (sau subponderali). Cu toate că există o șansă ca pierderea in greutate sa nu clarifice psoriazisul prea bine, acesta va fi în continuare bine pentru starea generala de sanatate. Deci este o victorie, in orice fel.

  Factor de alimente

  Ceea ce mananci poate afecta cât de mult ai inflamația. De exemplu, grăsimile saturate pot provoca inflamații, așa că alege uleiul de măsline atunci când se poate. Este, de asemenea, bine să mănânci somon, ton, sau alt pește, care este bogat în acizi grași omega-3.

  Fructele si legumele au substante nutritive care au ca tinta inflamatia, deci trebuie sa te bucuri de ele la fiecare masa.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2