acneea pe corp. corp

 • Preveniti acneea pe corp la adulti

  Acneea este considerata de multe ori  o problema a adolescentilor. Totusi, Academia Americana de Dermatologie subliniază faptul ca 40 de milioane pana la 50 de milioane de americani sunt afectati de acnee.  Mai multe grupe de varsta sunt susceptibile de a dezvolta pete neplăcute și uneori dureroase. Acneea nu este limitata la fata; cu toate ca acesta este locul în care acneea este adesea mai vizibila. Acneea apare, de asemenea, pe piept, umeri, spate și chiar picioare. Daca sunteti adulti care suferiti de acnee pe corp, iata un plan de tratament delicat care poate ajuta la curatarea murdariei și uleiului pentru o piele mai curata.

  Preveniti acneea pe corp la adulti

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri, Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

  Preveniti acneea pe corp la adulti

  Etapa 1

  Se spala corpul zi de zi in dus. A se evita utilizarea de produse de curatare dure și creme exfoliante. In schimb, folositi substanțe de curatare blande, fara sapun pentru a scapa de murdarie si ulei. Sapunul și substantele dure de curățare pot usca pielea. Astfel creste productia de sebum, ceea ce duce ulterior la acnee.

   

  Etapa 2

   

  Se aplica un unguent pentru acnee care conțime 2,5 la suta peroxid de benzoil o dată pe zi, pe zona afectată. Peroxidul de benzoil usuca excesul de ulei și ucide microbii și bacteriile. Ajuta la eliminarea acneei existente și ajuta la prevenirea acneei pe corp in viitor. Incepeti prin a o aplica o data pe zi si vedeti cum reactioneaza pielea. În cazul în care pielea tolereaza unguentul fara arsuri, mâncărime sau cojire, mariti  aplicarea de două ori pe zi. Se lasă să se usuce unguentul înainte de a va îmbraca. Asta  deoarece crema poate decolora hainele.

   

  Etapa 3

  Poarta haine lejere, mai ales în timpul verii. Hainele stramte blocheaza transpiratia si bacteriile in pori, agravând problema. Ori de câte ori este posibil, alegeti haine realizate din fibre naturale, permeabile la vapori, cum ar fi bumbac sau in. Evita hainele realizate din materiale sintetice deoarece ar putea inflama acneea.

   

  Etapa 4

  Faceti dus dupa ce ati depus efort fizic. În timp ce transpiratia în sine nu va provoca acnee, mediul cald și umed este excelent pentru dezvoltarea de microbi și bacterii. Bacteriile devin prinse în pori, rezultând în exces acnee. Programati antrenamentele  astfel încât să aveți timp sa faceti dus si sa folositi o lotiune de curatare usoara dupa antrenament.

   

  Etapa 5

  Programati o întâlnire cu medicul daca acneea de pe corp a aparut dintr-o data. O schimbare în textura și calitatea pielii ar putea fi cauzata de hormonii în schimbare. Acest lucru se întâmplă de multe ori in timpul sarcinii si menopauzei. În unele cazuri, terapia de substituție hormonala este utilizata pentru reglarea hormonilor și te scapa de acneea cauzata de schimbarile din corpul tau.

1 Articol(e)