afectiune a pielii

 • Diferente intre keratoza si petele de varsta

  Keratoza este o afectiune a pielii care afecteaza de obicei cei care au pielea foarte deschisa. Afla mai multe despre comparațiile dintre keratoza si petele de varsta in continuarea acestui articol.

  Diferente intre keratoza si petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Keratoza este o afectiune a pielii care afecteaza de obicei cei care au pielea foarte deschisa. Keratoza poate afecta, de asemenea cei cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, tinde să fie mai frecvente la oamenii cu pielea deschisa, în principal datorită faptului că in cazul acelor persoane, pielea contine mai puțina melanina, care este forma naturala proprie a corpului nostru de protecție de la soarele. Există câteva tipuri diferite de keratoza și cele mai multe nu au implicații pentru sănătate în afară de punct de vedere cosmetic, cu excepția keratozei actinice, care trebuie să fie tratata de către un medic, deoarece poate duce la cancer de piele.

  Keratoza actinică este adesea legată de pete de vârstă, motivul pentru care exista o legătura intre expunerea la soare și leziuni ale pielii care rezultă din aceasta. Dar un lucru poți fi sigur: starea pielii se poate sfârși prin a avea un efect foarte contrar asupra pielii și este posibil să nu va simțiți la fel de frumos ca întotdeauna.

  Afla mai multe despre comparațiile dintre keratoza si petele de varsta.

  O mică diferență

  Keratoza vine ca urmare a contactului direct al soarelui pe piele. Rezultatul său nu vine de fapt imediat. Poate dura câțiva ani înainte de orice dintre acest tip de condiție care începe să experimenteze efectul secundar al expunerii excesive la soare. De fapt, nu se poate obține oricare dintre simptome pana cand o persoana implineste cincizeci de ani. Acest tip de condiție este, prin urmare, legată de vârsta înaintată.

  Cazul pare a fi oarecum diferit în ceea ce privește petele de vârstă. De fapt, petele de vârstă sunt, de asemenea, legate de soare. Dacă permiteți ca soarele să atingă pielea excesiv, s-ar putea termina cu starea pielii. Petele de vârstă prea tind să apară pe piele, pe măsură ce cresc mai mari. Modul în care două dintre ele apar pe piele diferă.

  Keratoza nu a fost niciodată cunoscuta a fi ereditara. Dar acest lucru este valabil in cazul petelor de varsta. Dacă părintele are cheratoză, copiii nu il pot avea. Dar, în cazul petelor de vârstă, părinții pot pot avea o mare influenta asupra petelor. Atunci când acest tip de afecțiune ereditară apare la descendenți, poate apărea cât mai devreme, atunci când copilul este doar aproximativ douăzeci de ani de varsta. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar putea fi oarecum dificil să spunem că ambele pete cheratoză și de vârstă sunt legate în mod direct. Această situație ereditară, de asemenea, face destul de dificil să spunem că petele de vârstă sun limitate doar de bătrânețe.

 • Ce probleme intampina femeile cand au atrita psoriazica

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Ce probleme intampina femeile cand au atrita psoriazica?

  Ce probleme intampina femeile cand au atrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Bărbații și femeile sunt la fel de afectati de artrita psoriazică, un tip de artrita inflamatorie , care este asociata cu boala de piele psoriazis . Este clasificata ca fiind unul dintre spondiloartropatii , care include spondilit anchilozantă și artrita reactivă , de asemenea. La început, artrita psoriazică a fost considerată o variantă a artritei reumatoide seronegative , dar mai târziu a fost recunoscută ca fiind o boală în sine.

  Prevalența artritei psoriazice este estimata a fi unul până la doi la 1000 din populația generală. Prevalența estimată a artritei psoriazice in randul persoanelor cu psoriazis variaza de la patru până la 30 la sută.

  Legate de gen - diferentele de artrita psoriazică

  Cercetatorii au studiat diferentele de gen in spondyloarthropathies. Anumite diferențe legate de gen au fost descoperite. Barbatii sunt mai susceptibili de a dezvolta axiale (coloanei vertebrale) , cu implicarea artritei psoriazice. In timp ce femeile au tendinta de a dezvolta boala poliarticulare periferica. De asemenea, femeile tind sa aiba radiografie (raze X) cu daune mai puțin severe la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor periferice , comparativ cu bărbații.

  Ce probleme intampina femeile cand au atrita psoriazica?

  De asemenea , sa stabilit că, în comparație cu bărbații cu artrită psoriazică, femeile cu artrită psoriazică:

  • tind să  întrerupă tratamentul cu blocante  TNF mai devreme  din cauza unui răspuns mai puțin adecvat și mai multe efecte secundare.
  • tind să aibă o calitate a vietii mai rae.
  • tind sa aiba oboseala mai severa.
  • au o experienta mai grea la locul de munca

  Diferentele pot fi conectate la efectul hormonilor, expresia genelor diferite, diferențele de expunere la locul de muncă sau diferențele în percepția durerii.

  Fumatul si alcoolul provoaca riscul la femei

  Un studiu care a fost publicat in Annals of the Rheumatic Diseases (2011) a concluzionat că fumatul a fost asociat cu un risc mai mare de a dezvolta artrita psoriazica la femei.

  Cercetatorii au studiat conexiunea , deoarece studiile anterioare au aratat o asociere intre fumat si psoriazis. Dar asocierea a ramas nedefinita în artrita psoriazică.

  In mod similar, un studiu care a fost publicat in Journal of Rheumatology (2015) a relevat faptul că consumul excesiv de alcool a fost asociat cu un risc mai mare de artrita psoriazică la femeile din SUA. Cercetatorii au efectuat acest studiu , deoarece studiile anterioare au descoperit o asociere intre consumul de alcool si psoriazis. Dar asocierea cu artrita psoriazica nu a fost clara.

 • Psoriazis si riscul de depresie in populatia SUA

  Afecțiune a pielii cronică și inflamatorie, psoriazisul, a fost asociat cu riscul de depresie majoră. Afla mai multe detalii despre psoriazis si riscul de depresie in populatia SUA.

  Psoriazis si riscul de depresie in populatia SUA

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Afecțiune a pielii cronică și inflamatorie, psoriazisul, a fost asociat cu riscul de depresie majoră. Deși riscul nu are legătură cu gravitatea tulburării, potrivit unor cercetări realizate de către specialiștii dermatologi.

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă.

  Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Psoriazisul afectează și de la 3  la 4 la suta din populatia SUA. Iar impactul psihologic al psoriazisului poate fi substanțial. Identificarea depresiei in randul pacientilor cu psoriazis este deosebit de importanta. Depresia majoră este asociată cu scăderea calității vieții și a crescut de toate cauzele de mortalitate.

  Roger S. Ho, MD, MS, MPH, de la New York Universitatea de Medicina, New York, si coautori lui au examinat relația dintre psoriazis si depresia majoră într-un grup reprezentativ la nivel național, după ajustarea riscului cardiovascular, deoarece cercetarea prealabilă a sugerat ambele cât și depresia și psoriazisul sunt asociate cu boli cardiovasculare. Autorii au analizat datele pentru participanții la examinare din National Health și Nutrition Examination Survey (NHANES), începând cu anul 2009, prin 2012. Diagnosticul de depresie majoră a fost bazat pe un chestionar de sanatate.

  Autorii au identificat 351 (2,8 la suta) cazuri de psoriazis și 968 (7,8 la suta) cazurile de depresie majora in randul a 12,382 de rezidenti din SUA.

  Au fost 58 (16,5 la suta) pacienti cu psoriazis care au indeplinit criteriile pentru un diagnostic de depresie majoră. Scorul mediu al chestionarului fiecărui pacient a fost mai mare în randul pacientilor cu antecedente de psoriazis decât acei pacienți fără psoriazis, în conformitate cu rezultatele.

  Analizele ulterioare au sugerat că riscul de depresie majora nu a fost diferit între pacienții cu psoriazis limitat vs extensiv. Un istoric de evenimente cardiovasculare nu au afectat riscul de depresie majora pentru pacientii cu psoriazis. Cu toate acestea, mai multi pacienti cu psoriazis (23,6 la suta), au raportat ca orice simptome de depresie cauzate de zi cu zi duc la o afectare functionala, in comparatie cu pacientii fara psoriazis (15,4 la suta), potrivit rezultatelor.

  Autorii subliniază limitările studiului, inclusiv utilizarea de date în secțiune transversală. Care împiedică stabilirea unei relații temporale (care a venit prima data) intre depresie si psoriazis. "Prin urmare, studiul nostru sustine ca toti pacientii cu psoriazis, indiferent de severitate, sunt la risc pentru simptome depresive si pot beneficia de screening-ul depresie", concluzioneaza autorii.

 • Tratamentul psoriazisului de multe ori se dovedeste dificil

  Tratamentul psoriazisului de multe ori se dovedește dificil. Respondenții au remarcat că se încearcă o multime de optiuni de tratament, doar din frustrarea de a găsi un curs care funcționează.

  Tratamentul psoriazisului de multe ori se dovedeste dificil

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul în America 2016, un nou sondaj național de Uniunea de Sanatate de aproape 600 de persoane cu psoriazis, arata ca, desi pacientii au numeroase optiuni de tratament, ei au dificultăți în găsirea de planuri de tratament care funcționează. În plus, respondenții au raportat o taxă emoțională grea, cu multe sentimente izolate si stigmatizate din cauza condiției.

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Nu exista niciun tratament pentru psoriazis.

  Majoritatea persoanelor cu ciclu psoriazis prin perioade de apariții și dispariții. Eruptiile sunt adesea cauzate de factori declanșatori externi. Participantii la studiu au raportat niciodată nu se știe cât de des va duce boala spre severitate. Declanșatori sunt adesea greu de evitat, iar cele mai frecvente raportate sunt: Stresul / Anxietate - 82%, Meteo - 58%, de infectare - 22%.

  Tratamentul psoriazisului de multe ori se dovedește dificil

  Respondenții au remarcat că se încearcă o multime de optiuni de tratament, doar din frustrarea de a găsi un curs care funcționează. Doar unul din trei au spus ca au fost multumiti cu planul lor actual de tratament. Patruzeci de procente utilizate anterior fototerapia / terapie cu lumină, dar numai 4% fac în prezent. Corticosteroizii arată, de asemenea, o scădere, cu 49% folosind anterior versete curente de utilizare 31%. Tratamente topice (prescripție sau over the counter), arată o creștere cu 36%, folosind anterior, iar 57% în prezent fac acest lucru. Cele mai noi medicamente biologice sunt utilizate in prezent de 26% dintre respondenți.

  Howard Chang, avocat, a remarcat faptul că "găsirea celui mai bun tratament poate fi dificil din mai multe motive. Cu psoriazis, condițiile se pot schimba si tratamentele se pot dovedi ineficiente în timp sau pur și simplu să nu mai funcționeze. Cheltuiala poate fi o problemă. Multe tratamente sunt foarte incomode sau vin cu efecte secundare dificile. "

  Psoriazisul ia o taxă emoțională grea pe partea de sus a simptomelor fizice.

  Cincizeci si opt la suta dintre respondenti au dorit ca ar fi cunoscut ce impact ar avea psoriazisul asupra sănătății mintale și fizice atunci când au fost diagnosticați pentru prima dată
  - 86% se simt jenați de psoriazisul lor;
  - 81% au spus că impactul psoriazisului emoțional a trimis la deprimare
  - 66% se simt izolați sau singuri din cauza psoriazisului lor.

 • Efectul sarcinii asupra artritei psoriazice

  In majoritatea studiilor, artrita psoriazică, cum ar fi artrita reumatoidă s-a descoperit că afectează femeile mai des decât bărbații. Care este efectul sarcinii asupra artritei psoriazice?

  Efectul sarcinii asupra artritei psoriazice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Raportul dintre numărul de femei și bărbați cu APs variază între studii și între diferitele subgrupuri ale bolii. Cu toate acestea, în majoritatea studiilor, artrita psoriazică, cum ar fi artrita reumatoidă s-a descoperit că afectează femeile mai des decât bărbații. Această preponderență de sex feminin a condus la un interes cu privire la efectul acestei boli asupra sarcinii (APs).

  Efectul sarcinii asupra artritei psoriazice

  Mai puțin de 20% dintre pacienții de sex feminin dezvoltă artrită înainte de prima sarcină, cum ar fi artrita reumatoidă. Există dovezi ale unei influențe hormonale asupra apariției APs. Pentru cele mai multe, timpul după naștere și timpul în jurul menopauzei sunt de două ori mai comune pentru dezvoltarea artritei si este posibil ca factorii hormonali la aceste ore să poată declanșa debutul artritei. Cu toate că activitatea de artrită și psoriazisul pot fi variabile în timpul sarcinii, cercetările au arătat că, în general, pare să se îmbunătățească în timpul sarcinii și să apară după naștere (post-partum flare) într-un mod similar cu artrita reumatoida.

  Nu există nicio creștere semnificativă a pierderilor de sarcina la femeile cu APs și, evident, fără alte efecte neobișnuite asupra copilului. Hrănirea la sân este încurajată ca în orice sarcină normală.

  Medicament

  Mulți pacienți sunt îngrijorați cu privire la efectele medicamentelor asupra lor, privind concepția și sarcina. Nu exista linii directoare universale și medicația trebuie să fie adaptată la nevoile individuale. Sfatul general este că cele mai multe medicamente utilizate pentru tratarea artritei în timpul sarcinii sunt sigure, deși este sensibil pentru a menține la un nivel minim de medicamente. Pacienții trebuie să se asigure că, dacă este necesar să fie oprit pentru niciun motiv, un anumit medicament, există alternative.

  Ambii pacienți de sex feminin și de sex masculin cu APs ar trebui să discute o sarcină planificată cu reumatologistul lor, medicul dermatolog sau medicul de familie, astfel încât este dat cel mai bun sfat cu privire la medicamentele lor speciale. Acest lucru este deosebit de important pentru pacienții cu terapie sau modificarea bolii. Barbatii cu APs care iau sulfasalazină trebuie să fie conștienți de faptul că medicamentul poate reduce numărul de spermatozoizi. Dar acest lucru este complet reversibil după întreruperea medicamentului.

 • Fumatul creste riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis

  Cercetatorii au descoperit că fumatul crește riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis, fumatul excesiv crește riscul suplimentar, iar acest risc scade mai lent după ce renunti.

  Fumatul creste riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase. Din păcate, trebuie știut că psoriazisul nu are un tratament care să trateze complet pacientul.

  Este bine cunoscut faptul că fumatul este un obicei nociv ( ce îi afectează și pe ceilalți), ce poate provoca riscuri grave pentru sănătatea dumneavoastră; inclusiv boli la inimă și de circulație (cardiovasculară), angină pectorală, infarct miocardic și accident vascular cerebral.

  Fumatul poate provoca cancer pulmonar; nouăzeci la sută din cazurile de cancer pulmonar sunt cauzate de fumat. Dar poate provoca, de asemenea, multe alte tipuri de cancer și boli. Spre exemplu, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), emfizem și bronșită cronică.

  O altă boală care poate fi adăugată la lista tulburărilor legate de fumat - psoriazisul. Cercetatorii au descoperit că fumatul crește riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis. Fumatul excesiv crește riscul suplimentar, iar acest risc scade mai lent după ce renunti.

  Un studiu realizat de investigatorii de la Massachusetts General Hospital, Spitalul Brigham si Femei, Scoala de Sanatate Publica Harvard, toate în Boston, Statele Unite ale Americii, și Vancouver Spitalul General, Vancouver, BC, Canada,  au publicat în Jurnalul American de Medicină în 2007, un spectacol conform căruia, în comparație cu femeile care nu au fumat niciodată, riscul de psoriazis a fost de 37% mai mare în randul foștilor fumători și 78% mai mare în rândul fumătorilor actuali.

  Acest studiu este cea mai mare evaluare prospectivă a cauzelor multiple apărute în urma statutului de fumător, durata și intensitatea în raport cu riscul de psoriazis. Cu ajutorul datelor de la Nurses Health Study II (NHS II) , un studiu longitudinal în curs de 116,608 asistente medicale de sex feminin înregistrate de la 15 state cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, și astfel, au completat și returnat un chestionar inițiat în 1989, cercetatorii au documentat 887 de incidente cu cazuri de psoriazis în timpul celor 14 ani și următorii.

  Anii fumătorilor au fost asociați cu o creștere gradată a riscului pentru psoriazis.

  Comparativ cu oamenii care n-au umat niciodată; riscul a fost de 20% mai mare pentru cei care fumau. Tendințele semnificative au persistat cu durata fumatului în ambele tipuri de fumatori curenți și din trecut. Mai mult, expunerea la fumatul pasiv în timpul sarcinii sau a copilăriei a fost asociat cu un risc crescut de psoriazis. Riscul de psoriazis printre foștii fumatori scade aproape la aceea care au fost fumător cu 20 de ani în urmă.

  Scrierea în articol, Hyon K. Choi, MD, DrPH, afirmă că: " Aceste descoperiri, împreună cu efectele periculoase și bine determinate ale fumatului, se arată stimulente clare pentru renunțarea la fumat mai ales pentru cei ce suferă de psoriazis. Incetarea fumatului va duce la o stare a sănătății mai bună pentru pacienții ce suferă de acestă afecțiune a pielii.

 • Zona psoriazis si severitatea de tip Index

  Zona Psoriazis si severitatea de tip Index (PASI) este un scor folosit de medici și asistente medicale pentru a înregistra severitatea psoriazisului.

  Zona psoriazis si severitatea de tip Index

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazis este  o afecțiune a pielii, ce este cunoscută pentru faptul că nu se poate trata în totalitate. Aceasta se manifestă prin apariția unor vezicule pe suprafața pielii.

  Zona Psoriazis si severitatea de tip Index (PASI) este un scor folosit de medici și asistente medicale pentru a înregistra severitatea psoriazisului.

  Acesta este utilizat pe scară largă pentru a evalua progresul persoanelor care primesc tratament pentru psoriazis. Se intampla în special în studiile de cercetare. PASI a devenit măsura cea mai utilizată pe scară largă de severitate psoriazisului la nivel internațional. Ea nu examinează artrita, pentru care sunt disponibile alte scoruri.

  PASI analizează patru regiuni ale corpului:

  i) cap și gât, ii)  mâini și brațe, iii) piept, abdomen și spate (trunchi) și iv) fese, coapse și picioare. Fiecărei regiuni îi este dat un scor pentru a arăta cât de mult din regiunea corpului este afectată de psoriazis (zona). De asemenea, un scor pentru a înregistra cât de rea este starea de psoriazis (severitate). Scorul zonei poate varia de la 0 (fără psoriazis) la 6 (toate zonele pielii afectate). Scorul de severitate pentru fiecare regiune este atins prin adăugarea scorurilor pentru eritem, grosime și dimensiuni. Fiecare dintre acestea fiind clasificate de la 0 la 4, oferind un maxim de 12.

  O aritmetică complicată este apoi utilizată pentru a produce scorul final. O zonă și un scor de severitate pentru fiecare regiune se calculează prin înmulțirea punctajului zonei cu scorul ce determina severitatea (maxim 6 x 12 = 72). Suma pe care fiecare regiune o are contribuie la PASI final. Este apoi ponderată în funcție de cât de mult din suprafața totală a pielii corpului reprezintă.

  Scorurile regiunii sunt ponderate fiecare cu suma dată și apoi se adaugă împreună pentru a da scorul final PASI.

  Astfel, cineva cu psoriazis extins care are afectate sever fața și scalpul, ar putea atinge un scor al regiunii de 36. Iar pentru cel al capului și gâtului, ar contribui doar 3,6 (o zecime din 36), la scorul final PASI.

  PASI poate fi, în teorie, la fel de mare ca 72. Dar rar se poate obține un scor mai mare de 40. Scorurile PASI vor varia, de asemenea, într-o oarecare măsură între marcatori. Nu există standarde absolute pentru a indica modul în care o placă roșie sau solzoasă de psoriazis trebuie să fie considerată ca fiind foarte severă.

  PASI este utilizat, cu siguranță, pentru a ajuta la a judeca cel mai potrivit tratament pentru psoriazis. Un scor de mai mult de zece este, în general, determinat să se înțeleagă că psoriazisul este "moderat până la sever". Si, prin urmare, pot fi potrivite pentru forme de tratament mai puternice.

  Un nivel PASI de zece sau mai mult este adesea necesar pentru ca cineva să fie luat în considerare pentru un studiu clinic. Acest lucru este, de asemenea, utilizat în a ajuta pentru a decide dacă unele dintre cele mai noi tratamente sunt potrivite pentru o anumită persoană cu psoriazis.

 • Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Viziteaza medicul dumneavoastră dacă starea se agravează.

  În cazul în veziculele și erupțiile cutanate ale dvs. nu dispar după o săptămână, sau vei deveni foarte inconfortabil, consultați medicul dumneavoastră. Medicul poate prescrie medicamente pe cale orala, creme cu steroizi sau terapia cu lumina pentru a trata dermatita dvs. spongiotica.

  • A se vedea medicul dumneavoastră dacă: sunt atât de inconfortabile încât perturba somnul sau capacitatea de a funcționa pe zi, pielea este dureroasa, auto-ingrijirea si remediile la domiciliu nu au funcționat, sau suspectați ca pielea este infectata.
  1. Folositi terapia cu lumină.

  Un medic poate prescrie fototerapia (terapia cu lumina) pentru a ajuta la vindecarea dermatitei spongiotice. Acest tratament foarte eficient poate fi la fel de simplu ca expunerea limitata la soare sau se poate folosi lumina artificială, dar nu vine fără riscuri.

  • Fototerapia expune pielea la cantitati controlate de lumina soarelui naturala sau artificiala, ultraviolete A (UVA) și UVB de bandă îngustă. Acest tratament poate fi utilizat singur sau împreună cu medicamente.
  • Expunerea la lumină crește riscul de imbatranire prematura si a cancerului de piele.
  1. Utilizați corticosteroizi pe bază de prescripție medicala.

  În cazul în care mâncărimile sau erupții cutanate nu sunt ușurate prin aplicarea unui corticosteroid topic, medicul poate prescrie fie un corticosteroid topic sau orale mai puternice, cum ar fi prednison.

  • Steroizii pe cale orala si steroizii topici puternici pot avea efecte adverse grave, atunci când sunt utilizate pe termen lung. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră și nu utilizati aceste medicamente pentru mai mult timp decât recomandat.
  • Continua sa iti hidratezi pielea în timp ce utilizezi corticosteroizi pe cale orala si de actualitate. Nu numai ca vor mentine pielea hidratata, dar ele vor ajuta la prevenirea flare-up-urilor, atunci când se întrerupe utilizarea steroizilor.
  1. A lua un antibiotic prescris pentru a combate infecția.

  In cazul in care blisterele sau zona de erupție cutanată este infectata, puteți lua un antibiotic pentru a ajuta la a vă asigura că rămâne sănătoși. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă vedeți semne de infecție, cum ar fi roșeață, umflare, caldura sau puroi.

  1. Foloseste o crema de inhibitoare pentru a ajuta la repararea pielii.

  Atunci când nu funcționează nici un alt tratament, este bine sa folosesti o crema inhibitoare de calcineurină, care va ajuta la repararea pielii. Aceste medicamente, care includ tacrolimus și pimecrolimus, va ajuta la mentinerea pielii normale, va controla mâncărimea, și va reduce episoadele acute de dermatita spongiotica.

 • Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  Afla totul despre tratarea eczemei scalpului la sugari și copii.

  Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este o afecțiune a pielii cauzată de o deficiență a uleiurilor și a umidității în piele. Pielea sănătoasă menține echilibrul dintre aceste componente, creând o barieră eficientă a daunelor aduse mediului, iritație și infecție. Eczema scalpului poate fi  fie seboreică sau atopica (moștenita) dermatita. De asemenea, este cunoscut sub numele de matreata, dermatita seboreica, psoriazis seboreic, și (la sugari) "cradle cap." Aceste tipuri de dermatita pot provoca, de asemenea, eczeme pe fata, piept, spate, sub brate, si in zona abdomenului. În timp ce acestea pot provoca disconfort si jena, aceste tipuri de dermatita nu sunt contagioase, iar acestea nu sunt cauzate de igiena precară. Dacă înțelegi cauzele și simptomele eczemei scalpului, poate fi capabil de a trata sau vindeca scalpul.

  Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  1. Așteptați să se îndepărteze pe cont propriu.

  În cazul multor sugari și copii mici, eczemele scalpului se vor clarifica pe cont propriu în termen de câteva săptămâni. Ar putea dura câteva luni pentru a se limpezi, în unele cazuri. Cu toate că poate părea inconfortabil, cei mai mulți copii nu sunt deranjați de condiție.

  • În cazul în care condiția nu se clarifica, se consulte cu medicul pediatru pentru a discuta optiunile de tratament.
  • Ca si in cazul eczemei scalpului pentru adulți, boala se poate clarifica după tratament și sa reapara mai târziu.
  1. Folositi diferite tratamente pentru copii.

  Tratamentele pentru sugari și copii cu vârsta sub doi ani difera de tratamentele pentru adulți. Nu folosiți chiar tratamente OTC destinate adulților asupra copiilor sub vârsta de 2 ani.

  1. Elimina solzii prin masarea scalpului copilului.

  De cele mai multe ori, scalele care se formeaza pe pielea capului copilului pot fi îndepărtate cu un masaj blând. Foloseste degetele sau un prosop moale. Uda parul copilului cu apă caldă și freacă ușor scalpul. Nu frecati pielea!

  1. Folositi un sampon bland pentru copii.

  Șampoane destinate pentru eczemele adultilor pot fi prea dure pentru pielea delicata a copilului. Folositi un sampon regulat pentru copii.

  • Se spală părul copilului zi de zi.
  • 1% până la 2% samponul ketoconazol este eficient și sigur pentru sugari, cu toate că ar trebui să vorbești întotdeauna cu medicul pediatru inainte de a incepe tratamentul. Acesta poate fi folosit de două ori pe zi timp de două săptămâni.
  1. Aplica ulei pe scalp.

  Dacă mesajul nu elimină scalele, puteți freca jeleu de petrol sau de ulei mineral pe zonele de piele solzoasă. A se evita utilizarea de ulei de măsline.

  • Se lasă uleiul să patrunda în piele timp de câteva minute. Apoi samponati cu un sampon pentru copii, clătiți bine cu apă caldă și periati părul copilului ca de obicei.
  • Asigurați-vă să clătiți bine pielea capului copilului dumneavoastră după fiecare tratament cu ulei. În caz contrar, uleiul se poate construi și provoca starea să se agraveze.
 • Care sunt cauzele dermatitei herpetiforma (DH)?

  Care sunt cauzele dermatitei herpetiforma (DH)? Afla raspunsul la aceasta intrebare citind acest articol.

  Care sunt cauzele dermatitei herpetiforma (DH)?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita herpetiforma (DH) este o afecțiune a pielii în cazul în care aveți o erupție cu foarte multe mâncărimi. Aceasta este cauzata de intoleranta la un ingredient alimentar numit gluten. Acesta poate fi tratata în mod eficient cu medicamente, plus o dieta fara gluten. DH este legat de o boala numita boala celiaca, care este cauzata de intoleranta la gluten. Este adesea necesar un tratament pentru ambele condiții.

  Care sunt cauzele dermatitei herpetiforma (DH)?

  Cauza este intoleranta la gluten. În această stare, organismul reactioneaza la gluten, în produsele alimentare. Intoleranta la gluten este, de asemenea, numita uneori sensibilitate la gluten. Persoanele cu intoleranță la gluten au un fel de alergie la gluten, dar aceasta nu este la fel ca o alergie tipic alimentara. Cu intoleranta la gluten, glutenul declanseaza intr-un fel sistemul imunitar al organismului de a reactiona impotriva organelor proprii. Acest lucru este în loc să facă ceea ce face în mod normal, sistemul imunitar, care trebuie să fie o apărare împotriva infecțiilor, etc. Acest lucru poate duce la diferite simptome în diferite părți ale corpului. Cu DH, pielea ta este cea care este afectata.

  Nu se știe exact ceea ce cauzeaza intoleranta la gluten, în primul rând. Intoleranta la gluten, de asemenea, de obicei cauzeaza inflamatie la nivelul intestinului subțire (în intestinul subțire). Atunci când se întâmplă acest lucru, se numește boala celiacă. Cei mai mulți oameni cu DH au un anumit grad de boala celiacă. Cu toate acestea, ele nu au avut nici un simptom vizibil si boala lor celiaca nu a fost diagnosticata.

  Cine obtine dermatita herpetiformă (DH)?

  Aproximativ 1 din 1000 de persoane au DH. Acest lucru se compara cu aproximativ 10 din 1000 de persoane din Marea Britanie care au boala celiaca. Din 100 de persoane cu boala celiaca, aproximativ 17 vor avea DH. Este de două ori mai frecventă la bărbați si incepe de obicei la varste cuprinse intre 30-40 de ani, desi poate aparea la orice varsta.

  Care sunt simptomele de dermatita herpetiformă (DH)?

  Există o erupție cutanată care prezinta mâncărime extrema. Ea poate afecta orice parte a pielii, dar este, de obicei, pe coate, genunchi, fese si scalp. Erupția este, de obicei, pe ambele părți ale corpului în același timp (simetrice). Erupția cutanată are vezicule și / sau pete ridicate (papule) - dar, de obicei, blistere zgâriate se transforma in cruste. Ati putea simti arsură sau înțepături pe zona înainte de a începe blistere.

  De asemenea, este posibil să aveți simptome de boala celiaca, cum ar fi pe burta (abdominale), simptome sau oboseală inexplicabilă. Cu toate acestea, unii oameni cu boala celiacă au putin in modul simptomelor, și DH poate fi primul semn al bolii celiace.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2