afectiune

 • Petele de ficat sunt transmisibile?

  Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor.

  Petele de ficat sunt transmisibile?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat este o afectiune foarte comuna a pielii. Este, de asemenea, menționată ca pete de vârstă sau pete maro. Mulți dintre băieții mai mari în jurul sunt cu starea pielii. Acesta este de obicei asociat cu limită de vârstă. Soarele poate pătrunde cu ușurință în piele și poate provoca pete de ficat în cazul unei persoane în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că pielea are imunitate mai scăzută și nu este capabila să reziste efectului nociv al razelor UV de la soare. Deși este adevărat că petele de ficat sunt asociate cu limita de vârstă, ele au fost, de asemenea, descoperite ca pot sa apara si la persoanele mai tinere. Ficatul este locul asociat cu nivelul de imunitate al individului. Dacă ați compromis imunitatea, ai o mare șansă de a avea pete de ficat, indiferent de faptul că ești doar o persoană tânără. Unele afecțiuni care pot duce la sistemul imunitar compromis la o astfel de vârstă fragedă includ o intervenție chirurgicală, boală și chimioterapie.

  Petele de ficat sunt transmisibile?

  Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor. Înainte de a putea răspunde corect la întrebarea, este important să aruncăm o privire la care este cauza inițială a petelor de ficat. Acest lucru va oferi o mai bună înțelegere a naturii transmisibile acestei stări a pielii.

  Sursa

  Această afecțiune a pielii este cauzată de pătrunderea razelor UV de la soare în pielea persoanei afectate. Razele UV au un mod de a manipula melanocitele care sunt responsabile de fabricația de melanina, care este pigmentul responsabil de culoarea pielii. Mutatia va impiedica functionarea normala a melanocitelor in producerea de melanina. Este foarte important de remarcat faptul că modificările explicate mai sus în melanocite sunt permanente. Modificarile implică transformare genetică. De asemenea, aceasta înseamnă că genele transformate pot fi transmise de la parinti la copii. Acest lucru fiind spus, petele de ficat pot fi mostenite.

  Concluzie

  Explicația dată de mai sus este de natură ipotetică. Ea nu a fost încă dovedita a fi, prin orice manifestare practică. Acest lucru fiind spus, se poate ca lucrurile sa nu se intample așa cum au fost descrise mai sus. Cu timpul, ar trebui să fie foarte ușor de dovedit dacă petele de ficat pot fi moștenite sau nu. Lumea va trebui să aștepte până când una dintre persoanele afectate va da naștere.

 • Laserul poate ajuta petele de varsta

  Este posibil sa aveti pete de ficat.Există mai multe opțiuni de tratament pe care le puteți aplica acestei afecțiuni a pielii și vor face petele sa dispara dupa un tratament coerent. Laserul poate ajuta petele de varsta?

  Laserul poate ajuta petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Este posibil sa aveti pete de ficat. De asemenea, este posibil ca tu de fapt, sa le moștenesti de la părinții tăi. In cazul in care te ingrijorezi daca este posibil sa tratezi petele de ficat, nu ar mai trebui să iti faceți griji. Există mai multe opțiuni de tratament pe care le puteți aplica acestei afecțiuni a pielii și vor face petele sa dispara dupa un tratament coerent.

  Exista o legătură cu cancerul?

  Trebuie să înțelegeți că nu este posibil pentru a preveni apariția petelor hepatice. De asemenea, trebuie să înțelegeti că starea pielii nu are nici un fel de legătură cu cancerul. Deci, puteti sa le lasati linistite pe pielea dvs. Dar, le puteti trata ori de câte ori apar pe piele in cazul in care nu iti place aspectul in ceea ce priveste pielea ta.

  Creme topice

  Una dintre cele mai bune moduri de a scapa de petele de ficat de pe pielea ta este de a face uz de unele creme topice. Cremele topice conțin agenți de iluminat. Agenții de deschidere a culorii sunt de tipuri diferite și ele vor ajuta să lumineze petele de pe pielea ta și ajuta să se întoarcă culoarea pielii la starea sa normală. In cele mai multe cazuri, agenții de iluminat din cremele topice vor fi hidrochinona. Ar trebui să verificați crema pentru a se asigura că concentrația de hidrochinonă în ea nu este mai mare de 4%. O cantitate mai mare ar putea avea un efect contrar asupra pielii. Puteți folosi întotdeauna aceste creme de deschidere a culorii. Dar, asigurați-vă că aplicați crema conform instrucțiunilor. Acest lucru va asigura că obțineți soluția necesară.

  Peeling chimic

  Peelingul chimic poate fi implementat pentru tratamentul petelor hepatice. Peelingul chimic este format din niște substanțe acide, care au o acțiune destul de blândă pe piele. Peelingul chimic poate fi utilizat pentru a elimina pielea moarta de pe piele. Si acest lucru va ajuta, de asemenea pentru a scăpa de petele hepatice. În afară de faptul că această metodă poate ajuta la indepartarea petelor de ficat, acesta poate fi, de asemenea, util pentru îmbunătățirea aspectului general al pielii.

  Laserul poate ajuta petele de varsta

  Cu ajutorul laserului poti elimina petele de ficat desi poate fi foarte costisitor. Dar această metodă a fost descoperita a fi una dintre modalitățile cele mai fiabile pentru a scăpa de starea pielii. În afară de faptul că laserul te va scapa de starea pielii permanent, ea poate sa fie, de asemenea, soluția necesară în conformitate cu o perioadă foarte scurtă de timp.

 • De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  De ce unii oameni, dar nu și altii, primesc această condiție frustranta, în primul rând? Ajungând la un răspuns la această întrebare, se bazează parțial pe faptul ca se stie că psoriazisul este o "boală autoimună". "auto", ceea ce înseamnă - de sine și "imun", referindu-se la sistemul imunitar al organismului uman.

  Ce este o boala autoimuna?

  Sistemul imunitar al organismului este responsabil pentru lupta împotriva invadatorilor străini care amenință sănătatea ta: bacteriile, virusurile și ciupercile sunt doar câteva exemple. Sănătatea ta bună depinde parțial de două caracteristici importante ale sistemului imunitar:

  Sistemul imunitar ar trebui să fie capabil să recunoască toate țesuturile și organele din corpul nostru ca "sine" și, prin urmare, nu sa atace. Sistemul imunitar ar trebui să fie în măsură să identifice invadatorii străini pentru a lupta cu ei.

  Din păcate, atunci când aveți o boală autoimună, sistemul imunitar al organismului încurcă în mod greșit ceea ce este "de sine" cu ceea ce este "celălalt". În loc de a proteja corpul, sistemul imunitar produce celule si substante chimice care ataca propriul corp, provocând pagube și boli. Există mai multe boli diferite autoimune, incluzând: psoriazis, artrita reumatoida, anumite tipuri de boli tiroidiene, unele forme de anemie, lupus, boala celiacă și diabetul de tip 1.

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Ca parte a apărării împotriva cotropitorilor străini, corpul tau face celule albe din sange specializate numite celule-T. În condiții normale, celulele T identifica și coordoneaza atacurile asupra invadatorilor străini. Cu toate acestea, atunci când aveți psoriazis, celulele dumneavoastra T identifica în mod greșit celulele pielii tale ca invadatori și incep sa atace.

  Acest atac vatameaza celulele pielii, producand aparitia petelor solzoase si alte simptome specifice psoriazisului. Într-un efort de a vindeca, celulele pielii dvs. încep să reproducă mult mai rapid decât în mod normal, și un număr mare de noi celule ale pielii imping drumul lor spre suprafața pielii. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât celulele pielii vechi și celule albe din sânge nu pot fi eliminate suficient de repede. Aceste celule de pe suprafața pielii creeaza astfel plăci groase, roșii cu solzi argintii pe suprafața lor. Este semnul distinctiv al formei clasice de psoriazis în plăci.

 • Psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele

  Pentru cei aproximativ 7,5 milioane de americani afectati de psoriazis cu placi  grose, rosii, solzoase, care provoacă senzația de mâncărime, iar suprafața zgârie atunci când vine vorba de implicațiile generale ale acestei boli. Afla de ce psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele.

  Psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pentru cei aproximativ 7,5 milioane de americani afectati de psoriazis cu placi  grose, rosii, solzoase, care provoacă senzația de mâncărime, iar suprafața zgârie atunci când vine vorba de implicațiile generale ale acestei boli. Acum, intr-o cercetare in curs care leaga psoriazis de alte afecțiuni medicale grave,  beneficiile incredibile pot face calitatea generală a vieții unei persoane sa schimbe modul în care psoriazisul este privit - dintr-o boala comuna a pielii la o afecțiune sistemică complexă.

  Luând cuvântul la 1 martie 68-o Reuniune Anuala a Academiei Americane de Dermatologie (Academia), dermatologul Alan Menter, MD, FAAD, presedinte al Unitatii de Cercetare de psoriazis de la Baylor, Institutul de Cercetare din Dallas, a abordat necesitatea psoriazisului de a fi privit ca o gravă boală care afectează întregul organism, cu o calitate semnificativă a problemelor de viață.

  "In trecut, psoriazisul a fost vizualizat în primul rând ca o pacoste cosmetica care nu a fost gândita să se extindă dincolo de plăcile evidente vizibile pe piele", a spus dr Menter. " Exista o mai bună înțelegere a răspunsurilor sistemului imunitar implicate in aceasta boala. Precum și asocierile frecvente cu alte boli grave. Stim că psoriazisul este o boală mult mai complexă. Aceasta necesită o monitorizare continuă și o evaluare de către un dermatolog. Si, dacă este necesar, a altor profesioniști din domeniul medical pentru a aborda problemele de sănătate legate. "

  Psoriazisul este mult decat o afectiune de piele

  De-a lungul anilor, mai multe studii au descoperit ca psoriazisul este asociat cu o serie de afecțiuni medicale potențial grave. Inclusiv boli cardiovasculare, cancer si limfom, obezitate si sindrom metabolic (de asemenea, cunoscut sub numele de "Sindromul X"). Sau boli autoimune (boala Crohn, diabetul i și II, de exemplu), boli psihice (cum ar fi depresia si disfunctie sexuala). De asemenea, apneea de somn, probleme de comportament personal, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) si mortalitate care chiar a crescut. Dr. Menter a explicat că majoritatea acestor boli pot avea un impact semnificativ asupra sanatatii generale a unui pacient. Si afecteaza pacientii cu psoriazis in diferite grade de severitate.

  " Noi suntem siguri daca psoriazisul cauzeaza alte boli sau că aceste alte boli cauzează psoriazis. Faptul că există o asociere la toate este extrem de important in tratarea pacientilor cu psoriazis,", a spus dr Menter.

  Un studiu observational recent de 3,236 de pacienti cu psoriazis si 2500 de pacienti fara psoriazis care au  ajuns la concluzia ca pacientii cu psoriazis au prezentat o incidență crescută a bolii cardiace ischemice (în cazul în care vasele de sange care duc la inima sunt blocate), boli cerebrovasculare (unde vasele de sange care duc la creier sunt blocate), si boala vasculara periferica (obstructia arterelor la nivelul brațelor și picioarelor) .

 • Tratamentul psoriazisului poate ameliora simptomele cardiovasculare

  Persoanele cu psoriazis au un risc crescut de boli cardiovasculare. Tratamentul psoriazisului poate ameliora simptomele cardiovasculare prin reducerea inflamației pielii.

  Tratamentul psoriazisului poate ameliora simptomele cardiovasculare

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Persoanele cu psoriazis au un risc crescut de boli cardiovasculare. Tratamentul psoriazisului poate ameliora simptomele cardiovasculare prin reducerea inflamației pielii, care, la rândul său, duce la o inflamatie mai inofensivă in alta parte in organism, spun cercetatorii.
  Aproximativ 7,5 milioane de persoane din Statele Unite au psoriazis, iar impactul acestei boli depășește cu mult dincolo de efectele sale vizibile pe piele.

  "Persoanele cu psoriazis, în special a celor cu boli mai grave, au un risc crescut pentru o varietate de alte probleme de sanatate, inclusiv obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, nivel ridicat de colesterol, accident vascular cerebral si atac de cord", spune un dermatolog Jashin J. Wu, MD, FAAD, director de cercetare dermatologie la Kaiser Permanente din Los Angeles Medical Center. "Pacientii cu psoriazis, chiar si cei cu boala usoara, trebuie sa fie constienti de modul in care aceasta conditie afecteaza starea generala de sanatate."

  Psoriazisul este o boală inflamatorie cronică caracterizată la majoritatea pacienților, prin pete roșii crescute de piele, sau placi, acoperite cu solzi alb-argintiu. Potrivit dr. Wu, efectele inflamatorii ale acestei boli de piele poate avea impact asupra intregului organism, ceea ce poate duce la probleme cardiovasculare.

  Tratamentul psoriazisului poate ameliora simptomele cardiovasculare cardiovasculare prin reducerea inflamației pielii.

  La rândul său, duce la inflamatie mai remediată in alta parte in organism, spune dr Wu. Opțiunile de tratament pentru psoriazisul moderat până la sever includ fototerapia; medicamentele sistemice, cum ar fi acitretin, ciclosporină și metotrexat; și Biologics, care blocheaza raspunsurile sistemului imunitar care sporesc infamația pielii pacientului.

  Studii recente au indicat faptul ca medicamentele biologice pot ameliora simptomele cardiovasculare la unii pacienți cu psoriazis, spune Dr. Wu, dar motivul exact pentru această îmbunătățire rămâne neclar. El spune ca mai multe cercetarări sunt necesare pentru a determina dacă există o legătură directă între tratamentul biologic si ameliorarea simptomelor cardiovasculare, precum și pentru a evalua modul in care compara Biologics cu alte tratamente psoriazis in reducerea bolilor cardiovasculare. În același timp, el sfatuieste toti pacientii cu psoriazis sa caute un tratament, să mențină o greutate sanatoasa. De asemenea, sa discute cu medicul lor despre screening-ul pentru afectiuni cardiovasculare.

  "Psoriazisul este o afecțiune gravă, care poate avea un efect dăunător asupra starea sănătății dumneavoastră generală", spune Dr. Wu. "Dacă aveți această boală, discutați cu un dermatolog pentru a determina cea mai bună opțiune de tratament pentru tine. Gestionarea psoriazisului nu este doar despre îmbunătățirea pielii. Este vorba despre grija pentru intreaga ta viață de bine. După cum menționează și acest specialist, este foarte important să nu neglijați simptomele dermatologice. Odată ce vă duceți din timp, tratarea va fi mult mai ușoară și îmbunătățirile se vor vedea mai rapid. Așa că nu ezitați .

 • De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Psoriazisul cauzează o varietate de simptome care variaza de la iritante la debilitante. De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul cauzează o varietate de simptome care variaza de la iritante la debilitante. Simptomele pot include pete groase, de culoare roșie pe piele, unghii crestate, solzoase, scalp cu senzație de mâncărime și căderea părului și articulații dureroase si rigide. De ce unii oameni, dar nu și altii primesc această condiție frustranta, în primul rând? Un răspuns la această întrebare se bazează parțial pe știind că psoriazisul este o "boală autoimună". "Auto", ceea ce înseamnă de sine și "imun", referindu-se la sistemul imunitar al organismului de complex.

  Ce este o boala autoimuna?

  Sistemul imunitar al organismului este responsabil pentru lupta împotriva invadatorilor străini care amenință sănătatea ta: bacteriile, virusurile și ciupercile sunt doar câteva exemple. Sănătatea bună depinde parțial de două caracteristici importante ale sistemului imunitar:

  • Sistemul imunitar ar trebui să fie capabil să recunoască toate țesuturile și organele din corpul vostru ca "sine" și, prin urmare, nu il ataca.
  • Sistemul imunitar ar trebui să fie în măsură să identifice invadatorii străini ca "altele", pentru a lupta cu ei.

  Din păcate, atunci când aveți o boală autoimună, sistemul imunitar al organismului încurcă în mod greșit ceea ce este "de sine" cu ceea ce este "celălalt". În loc de a proteja corpul, sistemul imunitar produce celule si substante chimice care ataca propriul corp. Provoaca astfel pagube și boli. Există mai multe boli diferite autoimune, incluzând: psoriazis, artrita reumatoida, anumite tipuri de boli tiroidiene, unele forme de anemie, lupus, boala celiacă și diabet de tip 1.

  De ce este psoriazisul o afectiune autoimuna?

  Ca parte a apărării împotriva cotropitorilor străini, corpul tau face ca celulele albe din sange specializate numite celule-T. În condiții normale, celulele T trebuie să identifice și să coordoneze atacurile asupra invadatorilor străini. Cu toate acestea, atunci când aveți psoriazis, celulele T identifica în mod greșit celulele bune ale pielii tale ca invadatori și le ataca.

  Acest atac vatămeaza celulele pielii, ca o cascada de raspunsuri in sistemul imunitar si in pielea ta. Are ca rezultat deteriorarea pielii observata in psoriazis - umflare, inrosire si scalare. Într-un efort de a se vindeca, celulele pielii dvs. încep să se reproducă mult mai rapid decât în mod normal. Si un număr mare de noi celule ale pielii imping drumul lor spre suprafața pielii. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât celulele pielii mai mari și celule albe din sânge nu sunt eliminate suficient de repede. Aceste celule se aduna gramada pe suprafața pielii, creând plăci groase, roșii cu solzi argintii pe suprafața lor: semnul distinctiv al formei clasice de psoriazis în plăci.

  De ce oamenii au psoriazis?

  Atât factorii genetici cât și cei de mediu sunt considerati a fi responsabili dacă o persoană va primi sau nu psoriazis. Teoria este ca cei care dezvolta boala se nasc cu un anumit machiaj genetic care cauzeaza vulnerabilitatea la psoriazis. Iar cei care dezvolta de fapt boala sunt expusi la mediul care declanseaza tulburarea.

 • Psoriazisul - boala cronica autoimuna

  Psoriazisul este o boala cronica autoimuna care afecteaza in principal pielea. Spre deosebire de eczeme, psoriazisul este mai frecvent intalnit pe aspectul extensor al unei articulații. 

  Psoriazisul - boala cronica autoimuna

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala cronica autoimuna care afecteaza in principal pielea.

  Este non-contagios. O erupție roșiatică, solzoasă - de multe ori face referire la pete solzoase, rosii – si se gaseste de obicei peste suprafețele scalpului, în jurul sau în urechi, coate, genunchi, buric, organe genitale si fese. Petele solzoase, de asemenea cunoscute sub numele de plăci psoriazice, sunt zone de inflamație și de producție excesivă a pielii. Pielea se construiește rapid în zona afectată, deoarece producția de piele este mai rapida decât capacitatea organismului de a le indeparta. Zonele cu plăci psoriazice iau un aspect alb-argintiu.

  Spre deosebire de eczeme, psoriazisul este mai frecvent intalnit pe aspectul extensor al unei articulații. Psoriazisul variaza in severitate - unii pacienți pot avea doar pete minore localizate, în timp ce altele sunt afectate peste tot corpul. Distrofia psoriazica a unghiilor este comuna in randul pacientilor cu psoriazis, în cazul carora unghiile de la maini si de la picioare sunt afectate. Psoriazisul pot duce la inflamarea articulațiilor, așa cum poate fi cazul cu artrită psoriazică, care afectează aproximativ 10% până la 15% dintre toți pacienții cu psoriazis.

  Expertii nu sunt siguri ce cauzeaza psoriazisul.

  Majoritatea cred că există o componentă genetică care poate fi declansata de un traumatism prelungit la nivelul pielii. Consumul excesiv de alcool, fumatul, stresul mental, si retragerea de medicamente cu corticosteroizi sistemici sunt considerați a fi factori care pot agrava psoriazisul.

  În conformitate cu National Health Service, in Marea Britanie, aproximativ 2% din populatia britanica este afectata de psoriazis. Persoanele cu psoriazis dezvolta cel mai frecvent simptome la varste cuprinse intre 11 si 45 de ani. Cu toate acestea, poate sa apara la orice varsta. Corpul uman produce noi celule ale pielii, la cel mai scăzut nivel de piele. Treptat, aceste celule se deplaseaza în sus prin straturile de piele până când ajunge la nivelul cel mai exterior, în cazul în care acestea mor în cele din urmă și se exfolieaza. Întregul ciclu - producția de celule a pielii, moartea si exfolierea - durează între 21 și 28 de zile. La pacienții cu psoriazis, ciclul durează doar între 2 până la 6 zile; rezultând într-o acumulare rapida a celulelor de pe suprafața pielii, cauzând pete roșii, sub formă de fulgi, solzoase, pete acoperite cu solzi argintii, care sunt apoi vărsate.

  Psoriazisul este o afectiune cronica, care este de lunga durata. Unii oameni au perioade fără simptome, în timp ce alții trăiesc cu semne și simptome tot timpul. Pentru unii oameni, psoriazisul poate fi chiar foarte grav. Deși nu există nici un tratament curent pentru psoriazis, exista tratamente care pot ajuta cu simptomele. Psoriazisul este "O conditie comuna multifactoriala ereditara caracterizata prin eruptia circumscris, discreta si confluente, roșiatică, maculopapules argintii-scalate. Leziunile apar mai ales pe coate, genunchi, scalp și trunchi și arată caracteristic și microscopic de alungire a crestelor cu scurtarea timpului de tranzit epidermică keratinocit, datorită scăderii guanozin monofosfat ciclic. "

 • O genă legată de cea mai comuna forma de psoriazis

  Cercetatorii spun ca au identificat o genă legată de cea mai comuna forma de psoriazis, o afectiune cronica a pielii. Mutatii rare ale genei, numite CARD14, atunci când este activata de un declanșator de mediu, poate duce la psoriazis în plăci, potrivit cercetatorilor.

  O genă legată de cea mai comuna forma de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cercetatorii spun ca au identificat o genă legată de cea mai comuna forma de psoriazis, o afectiune cronica a pielii. Mutatii rare ale genei, numite CARD14, atunci când este activata de un declanșator de mediu, poate duce la psoriazis în plăci, potrivit cercetatorilor.

  Un sistem imunitar hiperactiv a fost mult timp gandit pentru a provoca psoriazis. Dar cercetatorii spun ca calea genetica punctata, neacoperita la defectele pielii, este vinovatul principal al stării și a celulelor imune ca au jucat un rol la fel de bine.

  O genă legată de cea mai comuna forma de psoriazis

  "Individual, mutațiile rare, pe care noi le-am descoperit conferă un risc crescut de boala. Iar noi credem că vor fi importante în căutarea de a găsi tratamente noi, mai eficiente". A declarat Anne Bowcock, profesor de genetica la Scoala Universitatea Washington din Medicina. Se estimeaza ca aproximativ 7,5 milioane de americani au psoriazis. Si psoriazisul în plăci conteaza 80 la suta din toate cazurile de psoriazis. Conditia este caracterizata de pete ridicate, uscate, rosii, acoperite cu solzi argintii care pot avea senzația de mâncărime și dureroase.

  Cercetarea este timpurie, iar studiul a aratat o asociere, nu o legătură cauză-efect între mutații și stare. Cu toate acestea, descoperirea ar putea duce la terapii mai eficiente, specifice pentru psoriazisul în plăci și alte forme ale bolii, au spus cercetatorii. Bowcock si colegii sai au folosit secvențierea ADN-ului si au descoperit mutatii CARD14 rare în două familii. Una de origine nord-europeană, una din Taiwan - în care a existat in mod predominant psoriazis în plăci.

  Dar mutații ale genei nu apar numai în familii cu predispoziție genetică.

  Cercetatorii au descoperit o mutatie CARD14 la o fată în vârstă de 3 ani din Haiti. Avea un caz sever de psoriazis pustulos, o forma rara de psoriazis. Nici unul dintre părinții fetei nu au avut mutatii, ceea ce înseamnă că mutația nu a fost moștenită, dar a avut loc în mod spontan.

  Psoriazisul se dezvolta de obicei, dupa un declanșator de mediu, care poate include o infecție, cum ar fi amigdalita streptococica, sau leziuni ale pielii, inclusiv o tăietură sau o eroare. Anumite medicamente, fumatul și consumul excesiv de alcool, de asemenea declanseaza psoriazisul.

  Acum, cercetatorii au spus, ca ei doresc sa afle cat de comuna este calea alterată în diferitele tipuri de psoriazis, și la pacienții cu artrită psoriazică.

 • Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase.Citeste acest articol pentru a afla totul despre psoriazis si artrita psoriazica.

  Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Care sunt obiectivele acestui articol?

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre cine este implicat în monitorizarea continuă și în tratamentul artritei psoriazice, inclusiv opțiuni, decizii, planificare și evaluări.

  Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase. Din păcate, trebuie știut că psoriazisul nu are un tratament care să trateze complet pacientul. Pe lângă psoriazis, poate apărea și artrita.

  Artrita psoriazică (APs) este o formă de inflamație articulară care afectează persoanele cu tulburare de piele, psoriazis. Prin infectarea și inflamarea articulațiilor, acestea pot deveni fragede, umflate și dureroase în timpul mișcării. Uneori spatele devine dureros și rigid.

  Condițiile de viață cu psoriazis și artrită psoriazică poate fi o provocare, stresantă și chiar dureroasă. Acest lucru poate avea un impact psihologic negativ asupra vieții unui individ. Aproximativ 10% până la 20% dintre persoanele cu psoriazis pot dezvolta artrită psoriazică asociată, care provoacă durere și umflături la nivelul articulațiilor și tendoanelor, însoțite de o rigiditate mai ales dimineața. Cele mai frecvent afectate părți ale corpului sunt mâini, picioare, spate, gât si genunchi, cu mișcarea în aceste zone devin extrem de limitate. Pentru informații mai detaliate cu privire la psoriazis si artrita psoriazică vezi Despre psoriazis și despre artrita psoriazică.

  Cine este implicat în tratarea artritei psoriazice?

  După ce s-a primit un diagnostic de artrita psoriazică, următorul pas este de a decide ce fel de tratament ar fi cel mai bun pentru dvs. Acest proces va implica discuții cu o echipa de profesionisti medical implicați în îngrijirea dumneavoastră. Aceasta echipă este, de obicei, dar nu întotdeauna, condusă de către medicul dumneavoastră (GP) sau reumatologul dumneavoastră și pot include:

  -un dermatolog
  -fizioterapeutului
  -o asistentă medicală de specialitate
  -un terapeut ocupațional
  -un podiatrist
  -un psiholog.

  Planificarea tratamentului dumneavoastră ar trebui să fie un proces cu două sensuri între dvs și echipă pentru a vă asigura că primiți tratamentul care este potrivit pentru afecțiunea de care suferiți.

  Planificarea pentru a vă  trata

  Artrita psoriazica poate fi extrem de variabilă și diferite persoane pot fi afectate în diferite moduri, cum ar fi numărul de articulații sau tendoanele afectate. Cel mai bun tratament pentru dvs poate fi, prin urmare, foarte diferit de cel mai bun tratament pentru altcineva. Nu numai că modelul artritei variază, dar, de asemenea, crește si descrește cu episoade de artrită activă, care se va soluționa apoi din proprie inițiativă (remisie).

  Unii oameni cu boala ușoara pot avea nevoie de minim sau chiar niciun fel de tratament și pt  persoanele cu boala severă sunt necesare tratamente mai puternice și chiar combinații de tratamente.

  De aceea, este absolut esențial să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a alege orice metodă de tratament.

 • Carnea rosie poate influenta evolutia psoriazisului?

  Carnea rosie este o sursa de acid arahidonic (AA), o grăsime care face parte din familia omega-6. Carnea rosie poate influenta evolutia psoriazisului?

  Carnea rosie poate influenta evolutia psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Carnea rosie include carne de vită, miel, porc, rață și vânat, precum și orice alimente preparate din aceste tipuri de carne, de exemplu, cârnați, carne de vită tocată și burgeri. Carnea rosie este adesea mentionat ca fiind un produs alimentar ce trebuie evitat dacă aveți psoriazis. Dar de ce?

  Carnea rosie este o sursa de acid arahidonic (AA), o grăsime care face parte din familia omega-6. La fel ca omega-3, grasimile omega-6 sunt folosite pentru a face la nivel local hormoni numiti eicosanoizi. Acestia joaca un rol in reglarea inflamatiei care actioneaza in organism.

  Studiile arată eicosanoidele formate din omega-6 (și în special din acid arahidonic), tind să fie pro-inflamatorii. Iar cele fabricate din omega-3 tind să fie anti-inflamatorii. De asemenea, știm că atunci când acidul arahidonic este metabolizat. Acesta produce un compus numit leukotrienă B4, care declanseaza inflamatia si poate stimula creșterea celulelor pielii. Un nivel ridicat al activității acidului arahidonic și leucotrienele B4 au fost găsite în bolile inflamatorii și leziuni ale pielii psoriazice. Act lucru sugerează că joacă un rol în dezvoltarea afecțiunii.

  Carnea rosie poate influenta evolutia psoriazisului?

  Noi nu avem suficiente dovezi pentru a spune cu încredere dacă carnea rosie agraveaza psoriazisul, dar dietele foarte bogate in continut de carne poate crește cantitatea de omega-6 in membranele celulare, care ar putea agrava inflamația.

  Chiar dacă nu există o legătură clară, consumul de mai putina carne roșie și mai mult pește este de natură să îmbunătățească raportul de omega-3 si omega-6 în organism. Acest lucru s-a dovedit a fi de ajutor in reducerea severității psoriazisului.

  Dacă adăugați ulei de pește sau pește gras la dieta ta pentru a ajuta psoriazisul, consumand mai putine mese fara carne poate avea un efect aditiv pozitiv. De exemplu, dietele în stil mediteranean sărace în carne roșie și bogate în grăsimi din pește și ulei de măsline au protejat împotriva afecțiunilor inflamatorii, astfel încât alegerea meselor fara multa carne poate fi o schimbare pozitivă.

  În cazul în care vei mânca carne, încercați să alegeți bucăți mai macre de carne de vită și de miel. Acidul arahidonic se găsește atât în grăsimea macră de carne rosie, cat si in bucati slabe de carne rosie. Acestea tind sa aiba niveluri mai mici de acid arahidonic decât tăierile. Intr-un studiu, cercetatorii au descoperit ca rata de carne de porc au avut cele mai înalte niveluri de acid arahidonic, și cel mai mic nivel de carne de vită și de miel.

  Alegerea unei carni de animale ce au fost hrănite cu iarba poate fi, de asemenea, de ajutor. Unele cercetari arata ca au niveluri mai mici de omega-6 și niveluri mai ridicate de omega-3 în țesuturi decât animalele hrănite cu cereale.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3