alcool

 • Alcoolul poate cauza cosuri pe nas?

  Alcoolul merge direct in fluxul sanguin si deranjeaza procesul digestiv normal. Consumul de alcool determina celulele rosii din sânge sa se grupeze împreuna su sa se îngroase. Capilarele, vaselele mici de sange care conecteaza mici vene si artere, se pot rupe din cauza presiunii. Acest lucru duce la înrosirea ochilor dupa ce ati baut si poate provoca inrosirea pielii, de la consumul exagerat de alcool. Consumul de alcool în exces poate încuraja dezvoltarea de cosuri.

  Alcoolul poate cauza cosuri pe nas?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Alcoolul poate cauza cosuri pe nas?

  Abuzul de alcool

   

  Chiar si consumul moderat determina dilatarea vaselor de sange, dar consumul excesiv de alcool poate creea dilatarea cronica a capilarelor, care produc înrosirea permanenta a fetei. Consumul moderat de alcool este de obicei unul sau doua pahare pe zi pentru barbati sau un pahar pe zi pentru femei. Daca beti mai mult de atât, în mod regulat sau daca participati frecvent la petreceri, cinci sau mai multe bauturi o sesiune, consumul de alcool excesiv poate cauza probleme de alcool. Abuzul de alcool poate duce la o varietate de tulburari ale pielii, deoarece interfereaza cu sistemul imunitar si poate promova boli de piele, cum ar fi acneea sau psoriazisul.

   

  Boala cronica a pielii

   

  Alcoolul nu cauzeaza acneea pe piele, subliniaza MayoClinic.com. Cu toate acestea, consumul excesiv de alcool agraveaza starea, ceea ce poate duce la cosuri, roseata si înrosirea fetei. Rozaceea, o afectiune inflamatorie cronica, afecteaza pielea de pe nas, obraji si frunte si poate avea ca resultat cosuri. În afara de alcool, alti factori care agraveaza rozaceea includ alimente calde si bauturi, alimente picante, schimbari extreme de temperatura, bai calde, lumina soarelui, stres si furie, exercitiile fizice intense si medicamentele care dilata vasele de sange, cum ar fi medicamentele pentru tensiune arteriala.

   

  Evitarea eruptiilor

   

  Milioane de americani experienteaza rozacee. Aceasta  nu are nici un leac. Medicatia, terapia cu laser si alte tratamente, cu toate acestea, ajuta pielea sa arate mai bine. Evitarea declansatorilor, inclusiv alcoolul, de asemenea, previne eruptiile. Din pacate, cosurile care se formeaza, îmbujorarea si vasele mici de sange sparte, care devin vizibile pot fi asociate cu consumul exagerat de alcool la uni oamenii care nu au fost informati in legatura cu  tulburarea. Unii oameni care au rozacee nici macar nu stiu ca au aceasta boala. Rosacea de multe ori incepe cu varste cuprinse intre 30 si 60, in conformitate cu ConsumerAffairs.com.

   

  Abuzul de alcool

   

  Cu toate acestea, abuzul de alcool si alcoolismul pot provoca cosuri pe nas. Suprafata fetei poate fi afectata de rozacee sau  sufera din cauza efectelor negative legate. Acestea fiind legate de consumul excesiv de alcool asupra pielii. Vasele de sange sparte si cosurile pe nas sau fata pot indica consumul exagerat de alcool sau chiar alcoolism la o persoana care nu a fost diagnosticata cu o afectiune a pielii. Interferenta alcoolului cu vasele de sange, de asemenea, duce la moartea celulelor si poate afecta celulele din creier, care se pot deteriora în timp prin consumul excesiv de alcool.

  Numai cel care bea, si are aceasta problema poate determina daca ruperea sau dilatarea vaselor de sânge este rezultata din deteriorarea pielii din cauza consumului excesiv de alcool. Luarea unor masuri de ajutor prin intermediul unor grupuri de sprijin sau un medic poate preveni deteriorarea pielii. Pentru a evita problemele de sanatate mai grave de la consumul excesiv de alcool consultati medicul.

 • Folosirea de spirt pentru tratarea acneei

  Alcoolul este frecvent folosit ca dezinfectant pentru a calma pielea si curata bacteriile și alți poluanți. De asemenea, este considerat a fi de ajutor în vindecarea acneei în virtutea proprietăților sale de curățare, deși acest lucru nu a fost dovedit de cercetarea medicala. Majoritatea oamenilor folosesc spirt ca o alternativa pentru astringenții sau tonerele anti-acnee. Asta în cazul în care spirtul este agentul de bază combinat cu alte ingrediente utile in vindecarea acneei, cum ar fi uleiul de cuișoare sau uleiul de arbore de ceai. Forumurile de medicina alternativa avertizeaza impotriva utilizarii de spirt pe pielea cu acnee sau pielea predispusa la acnee pentru o perioadă prelungită de timp. Asta deoarece aceasta poate provoca iritatii ale pielii care rezultă în cojirea pielii si durere.

  Folosirea de spirt pentru tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Folosirea de spirt pentru tratarea acneei

  Beneficii

   

  Spirtul este utilizat pentru o varietate de probleme ca un remediu popular. Dupa cum au sugerat expertii in îngrijirea pielii, spirtul are o serie de utilizări, cum ar fi curatarea acasa, proprietati anti-fungice si anti-bacteriene, vindecarea durerilor musculare si chiar arsuri. In plus, spirtul este util în eliminarea musculitelor. Spirtul ajuta pielea uscata si curata bacteriile cauzatoare de acnee. De asemenea, este util atunci când observați primele semne ale unei pustule, deoarece curățarea zonei de trei ori pe zi, cu alcool va reduce în mod considerabil punctele negre si cosurile.

   

  Probleme

   

  Fișa cu datele de securitate au clasat spirtul destul de sus pe lista de substanțe iritante ale pielii. Ingestia de spirt poate provoca intoxicații hepatice, ceea ce duce la greață și amețeli. Anumiti specialisti  sunt strict împotriva utilizării de spirt pentru tratarea acneei în timp ce alții consideră că este OK sa fie utilizat într-un mod limitat. Cu toate acestea, nimeni nu este într-adevăr sigur de cantitatea de spirt care poate fi considerata sănătoasa pentru piele.

   

  Efecte

   

  Persoanele cu pielea sensibila ar trebui sa evite utilizarea de spirt, deoarece aceasta poate provoca uscarea și cojirea pielii. Acest lucru poate provoca pielea uscata sa produca mai mult ulei, agravand problema acneei. De asemenea, este cunoscut  ca afecteaza vederea.

   

  Consideraţii

   

  În mod obișnuit, conținutul de etanol din spirt variază între 70 la sută și 90 la sută, în funcție de producător. Se recomandă curățarea feței cu spirt medicinal nu mai mult de o dată pe zi. In timp ce acesta poate fi folosit local pentru a vindeca o pustulă de trei ori pe zi. Cu toate acestea, dacă vedeți ca starea pieli dumneavoastră se agraveaza, atunci trebuie sa treceti la un tratament anti-acnee dovedit – medical sau de casa.

   

  Sfaturi

   

  Pentru a creea un astringent de casa, spirtul poate fi amestecat cu ulei de arbore de ceai sau ulei de cuisoare pentru rezultate mai bune. Ar trebui să se consulte întotdeauna medicul înainte de a începe orice remediu pentru acnee.

 • Declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis

  Știind despre acesti declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis - plus cum să le eviti și un potențial episod acut - poate ajuta să vă gestionați mai bine starea dumneavoastră.

  Declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  O tăietură minoră, o schimbare a vremii, sau o zi stresantă ar putea să nu duca la simptome pentru cei mai mulți oameni, dar pentru cei cu psoriazis, aceasta ar putea declanșa o erupție cutanată însoțită de mâncărime si de ardere, cunoscut ca un episod acut de psoriazis. Psoriazisul poate varia foarte mult de la o persoană la alta, spune aprilie Abernethy, ND, director de programe medicale la Fundatia Nationala a Psoriazisului. Știind despre acesti declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis, va poate ajuta să vă gestionați mai bine starea dumneavoastră.

  Stres

  Stresul nu doar duce la simptome cum ar fi dureri de cap de tensiune. Este, de asemenea, unul dintre cei mai mari declansatori pentru episoadele acute de psoriazis. In conditii de stres, nivelul de cortizol, un hormon de stres, a fost considerabil mai mare in randul persoanelor cu psoriazis decat era in cei fara conditie. Potrivit unui studiu publicat in British Journal of Dermatology, in aprilie 2014. De asemenea, studiul a constatat ca stresul ar putea face psoriazisul mai rău. Stephanie Waits, MPH, 27, un educator de sanatate de la Universitatea de Stat din San Diego, are o experiență de primă mână cu acest lucru. Cu cât mai mult, a subliniat ea, cu atât mai probabil este de a avea un episod acut de psoriazis. Si, spune ea, "dacă am un mini-episod acut si stresat, stresul il provoacă să se agraveze."

  "Mi se pare ca cel mai important lucru care agraveaza psoriazisul meu este starea mea de sănătate, mai ales atunci când am raceala sau gripa". Spune Simon Jury, un controlor de credit și psoriazis blogger în Essex în Regatul Unit. Doctorii sustin această afirmație: când adăugați stresul in lupta împotriva gripei sau o alta infectie la un sistemul imunitar care este deja afectat de o afecțiune inflamatorie cum ar fi psoriazisul, aceasta poate provoca un episod acut, spune dr Abernethy.

  Temperaturi extreme

  Pentru multe persoane cu psoriazis, vremea poate fi fie un factor declanșator pentru psoriazis sau prevenirea simptomelor psoriazisului. Pentru Jury, vremea rece de iarnă este un chin din moment ce aceasta cauzează adesea episoade acute. Dar, Waits constată că viata într-un climat însorit, umed cum ar fi San Diego, ajuta la mentinerea simptomelor psoriazisului sub control. Abernethy spune că orice temperatura extrema poate fi iritanta pentru piele. Chiar și un duș prea cald poate declanșa simptomele psoriazisului. Ea sfatuieste evitarea temperaturilor extreme cât mai mult posibil.

  Alcool

  Băuturile alcoolice, cum ar fi berea, vinul și băuturile spirtoase pot declanșa un episod acut de psoriazis la unele persoane. Cantitatea de alcool consumata conteaza, de asemenea. "Nu sunt un alcoolic, dar in ocaziile rare in care beau mai mult, pielea mea este destul de iritata câteva zile", spune Jury. Abernethy spune că alcoolul poate agrava într-adevăr, simptomele psoriazisului pentru unii oameni. Consumul de bere, în special, a fost legat de un risc mai mare de a dezvolta psoriazis la femei.

 • Ce efecte are alcoolul asupra psoriazisului?

  Dacă aveți psoriazis, este posibil să fi auzit că ar trebui să limitati consumul de alcool. Ce efecte are alcoolul asupra psoriazisului? Hai să aruncăm o privire.

  Ce efecte are alcoolul asupra psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă aveți psoriazis, este posibil să fi auzit că ar trebui să limitati consumul de alcool. Ce efecte are alcoolul asupra psoriazisului? Hai să aruncăm o privire.

  Declansatorii psoriazisului

  Multe persoane cu psoriazis constata că consumul de alcool, in special in cantitati mari, vor cauza psoriazisul sa se agraveze. Acest lucru pare să se întâmple mai des pentru bărbați decât femeile care au psoriazis. In timp ce noi nu suntem siguri de ce există o legătura intre episoadele acute de psoriazis și consumul de alcool, există dovezi care să susțină această relație. In plus, consumul de alcool poate usca corpul si pielea, ceea ce poate provoca, la rândul său plăcile uscate de psoriazis. Consumul de multă apă și evitarea consumului exagerat de alcool poate ajuta să evitați această problemă.

  Interacțiuni cu prescriptii medicale

  Multe medicamente utilizate pentru tratamentul psoriazisului, precum acitretin și metotrexat, sunt procesate prin ficat. Alcoolul este toxic pentru ficat, ceea ce înseamnă că consumul de băuturi alcoolice în timpul tratamentului cu medicamente poate duce la un risc mai mare de reacții adverse, dintre care unele pot deveni periculoase. Medicul dumneavoastră va monitoriza testele de rutină pentru a verifica ficatul in timpul tratamentului cu medicamente. Dacă bei prea mult, nu numai că ar putea afecta ficatul  dvs., dar, de asemenea, poate fi necesar să întrerupeți administrarea unui medicament care ajută pielea în cazul în care testele de sânge încep să arate o problemă. Am vazut, de asemenea, ca persoanele cu psoriazis ce consuma alcool, raspund slab la tratamente, chiar până la punctul în care medicamentele prescrise nu mai funcționează deloc.

  Efecte asupra corpului și a minții

  Alcoolul are multe efecte asupra organismului, care pot influența pielea. Excesul de bauturi cu calorii te pot face sa fii supraponderal sau obez. Stim ca pacientii care sunt supraponderali sau obezi sunt mai susceptibili de a dezvolta psoriazis si au un timp mai greu in tratarea cu medicamente. Abuzul de alcool si dependenta este, de asemenea, mai frecvent la persoanele cu psoriazis, eventual, pentru ca unii dintre ei încearcă să se ocupe cu frustrările acestei boli cronice si dureroase de baut prea mult. Este important să se limiteze consumul de alcool și de a consulta medicul dumneavoastră dacă simțiți că nu il puteți controla. Modalitati sanatoase de a face față stresului, cum ar fi exercitarea, meditația și yoga, poate ajuta să evitați nevoia de a bea.

  Persoanele cu psoriazis au un risc crescut de depresie. Se estimează că aproximativ 1 din 4 pacienți cu psoriazis este deprimat. Consumul de alcool poate agrava depresia. Pentru a combate depresia, ia in considerare o vizita la medicul de familie sau psihiatru. Multe tratamente sunt acum disponibile pentru această condiție. Văzând medicul dermatolog poate ajuta, de asemenea. Dovezi sugereaza ca, daca psoriazisul se îmbunătățește, la fel face si starea ta de spirit.

 • Care este legatura intre consumul de lactate si psoriazis?

  Bazat pe experiența personală, unii oameni raporteaza ca psoriazisul lor se îmbunătățește atunci când opresc consumul de lapte și produse lactate. Care este legatura intre consumul de lactate si psoriazis?

  Care este legatura intre consumul de lactate si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Produsele lactate includ toate produsele facute din lapte, inclusiv iaurt, brânză, unt și smântână. Persoanele cu psoriazis sunt, uneori, sfătuiți să evite laptele și produsele lactate, deoarece acestea sunt acuzați de a declanșa flare-up-uri. Deci, ce spune știința?

  Ce stim despre lactate si psoriazis?

  Pana in prezent nu au existat studii privind modul în care produsele alimentare, in special produsele lactate afecteaza psoriazisul. Bazat pe experiența personală, unii oameni raporteaza ca psoriazisul lor se îmbunătățește atunci când opresc consumul de lapte și produse lactate.

  În unele cazuri, afectiunile pielii (de obicei, eczeme și dermatite) sunt declanșate de alergie la laptele de vacă. Aceasta este o reacție adversă la una sau mai multe proteine din proteine din lapte (cazeină și zer). Cu toate acestea, alergia la laptele de vacă afectează cel mai frecvent copii și, de obicei, ajunge si la maturitate.

  Ce spune știința?

  Este dificil de a trage concluzii cu privire la lapte și psoriazis. Nu au existat studii științifice care investighează ceea ce se întâmplă atunci când oamenii cu psoriazis schimba cât de mult lapte și produse lactate mananca. Acest lucru se datorează faptului că laptele și produsele lactate alimentare contin omega-6. Aceasta este un tip de grăsime, care a fost legat de declansarea inflamatiei in psoriazis. Cu toate acestea, datele din sondajele dietetice arată că cele mai înalte niveluri de omega-6 in dietele noastre provin din ouă și carne, și nu din lapte și produse lactate.

  Studiile nu au reușit să demonstreze că aportul de lapte și produsele lactate provoca inflamații. O analiză recentă a tuturor studiilor investighează legăturile dintre alimentele lactate si inflamatie. Cercetatorii au descoperit ca atat grasimile bogate si scazute din lactate a avut un efect fie neutru sau pozitiv asupra nivelurilor de inflamatie.

  Acest lucru se datorează faptului că laptele și produsele lactate alimente contin omega-6. Aceasta un tip de grăsime, care a fost legat de declansarea inflamatie in psoriazis. Cu toate acestea, datele din sondajele dietetice arată că cele mai înalte niveluri de omega-6 in dietele noastre provin din ouă și carne, și nu de lapte și produse lactate.

  Studiile nu au reușit să demonstreze că laptele și produsele lactate provoca inflamații.

  De fapt, într-o analiză recentă a tuturor studiilor care investighează legăturile dintre alimentele lactate si inflamatie. Cercetatorii au descoperit ca lactatele au avut un efect fie neutru sau pozitiv asupra nivelurilor de inflamatie.

  Într-un studiu de caz, alimentele cu conținut scăzut de grăsimi au fost incluse ca parte a unui plan alimentar utilizat pentru a trata sase pacienti cu psoriazis, cu efecte pozitive. Dieta a inclus o mulțime de fructe, legume, nuci, pește și carne de pasăre, și alimente prelucrate, alcool si carne rosie.

 • Modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul

  Au existat numeroase studii si cercetari cu privire la modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul. Și un lucru este sigur, consumatorii de alcool și iubitorii de bere nu vor fi incantati de rezultat.

  Modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Au existat numeroase studii si cercetari cu privire la modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul.

  Și un lucru este sigur, consumatorii de alcool și iubitorii de bere nu vor fi incantati de rezultat. Psoriazisul este o formă inflamatorie cronică a pielii, cu condiția de mai mulți factori cauzali. Aparent, consumul de alcool este are un risc mai mare de a provoca simptome de psoriazis.

  Psoriazis si bere

  Anchetatorii au crezut că orzul este principala componentă a alcoolului, în mod specific de berea. Insa aceasta contine gluten, care este unul dintre factorii majori care este responsabil pentru episoadele acute de psoriazis. Pacientii cu psoriazis care sunt sensibili la gluten si sunt stricti pe o dieta fara gluten au demonstrat în mod evident o îmbunătățire a semnelor și simptomelor.

  O altă componentă a alcoolului, care a fost spusa pentru a declanșa episoadele acute este etanolul. Etanolul, de asemenea cunoscut sub numele de alcool etilic, alcool de cereale, este de obicei găsit în băuturile alcoolice. Alcoolul stimulează producerea de keratinocite, unul dintre elementele constitutive ale celulelor pielii. Acest lucru a subliniat faptul ca exista dovezi privind efectul alcoolului la exacerbarea semnelor și simptomelor psoriazisului; care se caracterizează printr-o crestere si suprapunere de celulele ale pielii.

  Studii

  Un studiu care a implicat 82,869 de femei timp de 14 ani, a fost realizat de Dr. Natalie Kazakevich de la Departamentul de Dermatologie, Weill Cornell Medical College, Texas, a indicat că cei care consumă mai mult de 2,3 băuturi alcoolice pe săptămână sau mai mult de 100 g pe zi, crește posibilitatea de debut a psoriazisului și exacerbarea simptomelor.

  O schimbare în stilul de viață

  Un singur tratament medical pentru această problemă a pielii este insuficient pentru a atinge obiectivul optim de realizare a unui stil de viață liber și sănătos. Întărirea consilierii și educația corespunzătoare cu privire la efectele consumului de alcool trebuie subliniate la pacienții care suferă de această afecțiune a pielii mediată imun cronic.

  Psoriazisul continua sa fie una dintre condițiile de piele cele mai dificil de tratat din moment ce persoana va suferi o mulțime de măsuri delicate. Tranziția a fost întotdeauna cea mai grea parte a oricarei forme de schimbare pentru o persoană. Dar, trebuie sa fii în măsură să ai o viață mai bună și de calitate. Si este întotdeauna cel mai bine să urmați câteva reguli și orientări pentru a minimiza sau suprima in totalitate semnele si simptomele psoriazisului.

  În cazurile de creștere a severității afecțiunii, cel mai bine este să se consulte medicul sau dermatologul pentru managementul si tratamentul suplimentar.

 • Consumul de alcool poate declansa psoriazisul

  Când spunem că alcoolul poate declansa psoriazisul, unii oameni ar putea crede că berea este permisă, deoarece conținutul de alcool în bere este destul de scăzut. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Există o veste proastă pentru toți cei iubitori de bere, de asemenea.

  Consumul de alcool poate declansa psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Când spunem că alcoolul poate declansa psoriazisul, unii oameni ar putea crede că berea este permisă, deoarece conținutul de alcool în bere este destul de scăzut.

  Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Există o veste proastă pentru toți cei iubitori de bere, de asemenea. În jurul anului 2005, un studiu a fost realizat pe 83000 de femei. Ele au fost chestionate la fiecare doi ani cu privire la consumul de alcool (ce tip de alcool și cât de mult cantitativ). De asemenea, au fost întrebate dacă au fost diagnosticate cu psoriazis. Rezultatele studiului sunt foarte surprinzătoare. Riscul de a dezvolta psoriazis a fost de 72% mai mare pentru acele femei care au baut 2,3 beri pe săptămână, decât acele femei care nu beau deloc alcool. Acest risc crește în continuare pentru acele femei al căror consum de bere este în continuare ridicat.

  Cercetatorii au atribuit acest rezultat pe posibila intoleranta a persoanelor (care suferă de psoriazis) față de gluten. Berea este fabricata prin fermentarea amidonului. Sursa de amidon aici este orzul. Orzul este un bob întreg care conține gluten. Persoanele care suferă de psoriazis, uneori, arată sensibilitate față de gluten. De aceea, glutenul din orz a fost considerat ca fiind vinovat aici.

  Renunțarea la alcool nu este ușor

  Consumul de alcool este una dintre cele mai încăpățânate dependente. Diminuarea consumului de alcool nu este un lucru ușor de făcut. Cu cat este mai vechi obiceiul, este mai greu să renunți. De asemenea, unii oameni nu pot intelege de ce ar renunța la alcool pentru a gestiona psoriazisul lor, deoarece alcoolul este o sursă de divertisment pentru ei. Ei nu sunt de acord cu ideea de a renunta la consumul de alcool pentru totdeauna.

  După părerea mea, încercăm să vindecam psoriazisul pentru a face viata mai buna într-un termen mai lung. Prin urmare, nu există nici un punct în a face ceva pe jumatate, deoarece nu va fi eficient pe termen lung. Mai degrabă va fi stresant pentru tine.

  Pașii de mai jos va vor ajuta să luati o decizie înțeleaptă în acest sens:

  • Ia un pix și o hârtie și scrie toate motivele posibile de ce trebuie să renunți la acest obicei (de baut).
  • Notați totul. Care ar fi beneficiile daca abandonezi alcoolul si ce ai de pierdut.
  • Apoi, înțelege efectele nocive ale alcoolului, mai sus scrise pe foaie. Te-ar putea ajuta să iei decizia înțeleaptă.
  • Odată ce vă decideți că doriți să renunțati la alcool, sau cel puțin să limitati consumul, faceti un plan detaliat pentru a reduce treptat cantitatea. Cu toate că este întotdeauna mai bine daca poti renunta alcool dintr-o dată. Dar dacă ești un mediu de oameni ce consuma alcool și iti este greu să renunțe la (sau cel puțin să reducă) consumul de alcool, incearca sa faci acest lucru încet și constant. Treptat, redu cantitatea de alcool.
 • Efecte nocive ale alcoolului asupra psoriazisului

  Diverse cercetări clinice au fost efectuate cu privire la efectul fumatului (tutun) și alcool asupra psoriazisului. Aproape toate cercetările au reportat ca fumatul și consumul de alcool pot declanșa psoriazisul.

  Efecte nocive ale alcoolului asupra psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Fără îndoială că, aproape toate sistemele științei medicale - alopatie, homeopatie, Ayurveda și naturopatie au recomandat limitarea consumului de alcool pentru a vindeca psoriazisul. In general, consumul de alcool în cantități mari este considerat ca un factor declanșator pentru psoriazis. Dar, odată ce ai psoriazis, veti fi sfătuiti să reduceti consumul de alcool, cât mai mult posibil.

  Conform Jurnalului de Academie Americane de Dermatologie, pierdere în greutate și scăderea consumului de alcool poate ameliora simptomele psoriazisului si a merge mai departe. Aceasta poate creste eficienta diferitelor medicamente pentru psoriazis.

  Diverse cercetări clinice au fost efectuate cu privire la efectul fumatului (tutun) și alcool asupra psoriazisului. Aproape toate cercetările au reportat ca fumatul și consumul de alcool pot declanșa psoriazisul. Dauna exacta cauzata de consumul de alcool este greu de măsurat deoarece majoritatea oamenilor consumă tutun și alcool împreună și, prin urmare, prejudiciul exact cauzazeaza dependenta de care este greu să ne dăm seama.

  Psoriazis si alcool

  Să aruncăm o privire la posibilele efecte nocive ale alcoolului asupra psoriazisului:

  • Consumul de alcool provoacă uscarea pielii, deoarece este diuretic în natură.

  Ea seaca umezeala din pielea făcând-o uscată și aspră. Psoriazisul in sine este caracterizat prin uscarea extremă a pielii. Prin urmare, această uscăciune a crescut (din cauza alcoolului), si poate crește mâncărimi ale pielii și disconfort sever. O astfel de situație va poate induce pentru a freca pielea cu asprime, care ar agrava în cele din urmă situația. De asemenea, pielea deshidratata (și corpul) crește inflamația și împiedică procesul de eliminare a toxinelor din organism.

  • Alcoolul nu se amesteca bine cu diverse medicamente administrate pentru a trata psoriazisul.

  De exemplu, utilizarea de metotrexat este foarte frecventa pentru tratarea psoriazisului. Oamenii il iau pentru o perioadă mai lungă de timp sau aproape toată durata vieții. De aceea nu luam in considerare soluții farmaceutice pentru psoriazis, deoarece acestea mai suprima doar temporar simptomele si nu ataca cauza principala). Utilizarea prelungită a metotrexatului are un impact grav asupra ficatului. Iar daca esti un consumator moderat sau grav, atunci impactul combinat al metotrexatului și alcoolului poate afecta grav ficatul.

  • Diverse studii sunt legate de alcool si obezitate.

  Pot exista numeroase motive pentru a susține această afirmație. Berea și vinul au calorii goale, care pot promova cresterea in greutate si obezitatea. De asemenea, unii oameni au experimentat un apetit crescut după consumul de alcool, ceea ce ar duce in cele din urma la supraalimentare si obezitate. Obezitatea este un factor declanșator bine cunoscut pentru psoriazis.

  • Consumul exagerat de alcool și depresie merg mână în mână.

  Psoriazisul este o problemă destul de frustranta, care va poate face trist și deprimat, uneori, din motive evidente. Pentru a face față cu aceste atacuri de depresie, oamenii pot apela la alcool pentru o ameliorare. Însă, această abordare de a face fata cu acele momente de depresie nu este corecta. Alcoolul in sine este depresiv. Prin urmare, această dependență de alcool ar crește și mai mult intensitatea de depresie, ceea ce face situația și mai rea.

 • Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Psoriazisul este o afectiune a pielii care cauzeaza pete de solzos, piele groasă, care pot fi argintie, alba sau roșie. Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune a pielii care cauzeaza pete de solzos, piele groasă, care pot fi argintie, alba sau roșie. Ea poate apărea pe tot corpul, dar este cel mai frecvent pe coate, scalp, partea inferioara a spatelui si genunchilor. Se estimează că 125 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de psoriazis. Până de curând nu a existat nici o cauză cunoscută a acestei boli. Cu toate acestea noi cercetari au aratat ca un vinovat ar putea fi berea.

  82,869 de femei au fost implicate într-un studiu realizat de Brigham si Womens Hospital si Harvard Medical School. La fiecare doi ani, femeilor le-au fost trimise chestionare care au întrebat ce fel de alcool au băut și cât de mult au consumat. De asemenea, ele au fost întrebate dacă au fost diagnosticate cu psoriazis.

  Cercetatorii au descoperit ca berea usoara, vinul roșu și alb, și băuturi alcoolice nu a determinat o creștere a riscului de a dezvolta psoriazis. Cu toate acestea consumare de bere regulata a fost o altă poveste. Riscul de a avea psoriazis a fost de 72% mai mare pentru femeile care au baut o medie de 2,3 beri pe săptămână sau mai mult, comparativ cu femeile care nu au baut alcool deloc. Acel risc a crescut chiar mai mult pentru femeile care beau 5 sau mai multe beri pe săptămână.

  Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Autorii noteaza in acest studiu: "Berea fără alcool este singura băutură alcoolică, care a crescut riscul pentru psoriazis, ceea ce sugerează că anumite componente non-alcoolice de bere, care nu se găsesc în vin sau lichior, pot juca un rol important în eruptia unor episoade acute de psoriazis".

  Deci, de ce berea regulata ar putea provoca psoriazis? Berea este una dintre puținele băuturi alcoolice de bază non-distilate care utilizează o sursă de amidon pentru fermentare și în majoritatea timpului sursa este orzul. Orzul conține gluten. Persoanele care suferă de psoriazis au de obicei o sensibilitate la gluten. Autorii studiului spun ca "femeile cu un risc ridicat de psoriazis pot considera a evita consumul ridicat de bere fără lumină." Cercetatorii spun, de asemenea, ca mai multe studii ar trebui făcut pentru a vedea dacă există alte componente, altele decât cele de orz, care ar putea determina noi cazuri de psoriazis.

 • Alcoolul si riscul crescut de psoriazis

  O legatura intre alcool si riscul crescut de psoriazis, este fezabila. Iar alte studii au indicat o asociere între cele două.

  Alcoolul si riscul crescut de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  O legatura intre psoriazis si consumul ridicat de alcool este fezabila. Iar alte studii au indicat o asociere între cele două. Cu toate acestea, dovezile până în prezent nu sunt puternice, iar singurul factor de risc este dovedit a fi genetica. Este nevoie de studii suplimentare pentru a clarifica dacă alcoolul are, de asemenea, un efect.

  Alcoolul si riscul crescut de psoriazis

  Studiul a fost efectuat de cercetatorii de la Spitalul Brigham si Womens, Harvard Medical School si Scoala de Sanatate Publica, si Universitatea din Boston. Acesta a fost finantat de National Institutes of Health si Institutul National al Cancerului. Studiul a fost publicat in revista medicala peer-review, Arhivele de Dermatologie. Atât BBC News și Daily Mail au raportat în mod corect rezultatele studiului, dar acestea nu au menționat anumite limitări.

  Acest studiu are mai multe puncte forte, inclusiv dimensiunea sa mare și faptul că acesta este raportat că au urmat 90% dintre participanții săi peste o medie de 14 ani. Cu toate acestea, atunci când a concluzionat că alcoolul și în special berea usoara, este asociată cu un risc crescut de psoriazis există câteva puncte importante de reținut:

  • Au existat relativ puține cazuri noi de psoriazis:

  82,869 de femei care au răspuns la întrebarea privind psoriazisul în 1995, doar 1,4% dintre ei au dezvoltat psoriazis. O asociere a fost gasita cu femeile care beau mai mult de 2,3 băuturi alcoolice pe săptămână. In medie, doar 28 de femei care au dezvoltat psoriazis au consumat această sumă. Numărul mic inclus în calcule crește riscul de constatări întâmplătoare. De asemenea, cu toate că a fost găsită o asociație pentru cinci sau mai multe băuturi pe săptămână, doar 22 de femei care au dezvoltat psoriazis au consumat această sumă.

  • Cuantificarea consumului de alcool cu precizie într-un chestionar este dificil. O băutură sau un tip de băutură poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți.

  Cu toate că un conținut de alcool a fost atribuit fiecărei băuturi, acest lucru este puțin probabil să fie complet corect. Cu excepția cazului în femei au dat cu exactitate volumul recipientului băut și conținutul său de alcool exact. În plus, consumul de alcool poate să varieze în timp și răspunsurile la un moment dat nu poate indica un model de-a lungul vieții.

  • Aceste rezultate nu pot fi aplicate la barbati.

  Dar din moment ce studiul este din SUA, pot exista unele diferente intre tari, atât în consumul de alcool și incidența psoriazisului. Acest lucru este demonstrat de faptul că acest studiu a considerat o bautura ca fiind 12,8 g de alcool, care este substanțial mai mare decât unitatea echivalentă din Regatul Unit al 8g (aproximativ o jumătate de halbă de bere slaba).

  Istoria familiei este singurul mod clar stabilit factorii de risc pentru psoriazis. Cu toate acestea, este posibil sa existe o asociere cu un aport de alcool in exces. Iar această cercetare este de natură să conducă la alte studii. Deocamdată, sfatul rămâne aceeași: oamenii nu ar trebui să consume mai mult decât aportul recomandat de alcool de zi cu zi, care este de două-trei unități pentru femei și unități de trei până la patru pentru bărbați.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 41

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5