antibiotic

 • Antibiotice pentru acnee- Atralin

  Cosuri, leziuni sau pete, indiferent de nume, nu putem nega faptul că majoritatea adolescenților au acnee. Academia Americana de Dermatologie numește acneea o conditie  comuna de piele în America, si pana la 50 de milioane de adolescenti si adulti se confrunta cu ea fiecare an. În timp ce produsele eliberate fara reteta pot fi benefice pentru unii suferinzi de acnee, multi dintre cei care au acnee moderata pana la severa, vor avea nevoie sa foloseasca un medicament eliberat cu prescriptie medicala. Atralin, o formulare mai nouă a unui luptător dovedit pentru acnee, poate ajuta la tratarea ei.

  Antibiotice pentru acnee- Atralin

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cauze

   

  Cosurile erup atunci cand glandele sebacee ale pielii produc prea mult ulei. Uleiul in combinatie cu celulele moarte ale pielii, poate bloca porii si irita foliculii de par, in functie de site-ul MayoClinic. De asemenea, uleiul poate alimenta bacteriile care cauzeaza inflamația și infecția, în cazuri severe de acnee. Atralinul ataca una dintre aceste cauze profunde ale acneei – porii infundati.

   

  Caracteristici Atralin

   

  Ingredientul activ Atralin este un derivat natural de vitamina A care lupta impotriva acneei, numit tretinoin. Tretinoinul, care a fost primul derivat al vitaminei A aprobat pentru utilizarea în tratamentul acneei, actioneaza prin incurajarea pielii de a reface si produce noi celule ale pielii, in functie de DAI. Acest lucru desfundă porii încet, ceea ce previne aparitia de noi leziuni acneice. Cu toate că medicamentele care conțin tretinoin au avut tendința de a usuca și irita pielea, producatorul de Atralin susține că formula conține creme hidratante care ajuta la hidratarea pielii și previne uscarea.

   

  Folosire

   

  Cu toate că medicul dumneavoastră vă poate da instrucțiuni speciale cu privire la modul de utilizare al prodului, în general, cei mai mulți oameni îl folosesc o dată pe zi, înainte de culcare. Conform producătorului, trebuie mai întâi sa va spalati pe fata cu un demachiant delicat și si sa uscati fata. În continuare, se aplică o cantitate mică, de mărimea unui bob de mazare de Atralin pe frunte, obraji și bărbie. A se evita aplicarea aproape de gură, în apropierea colțurilor nasului sau în apropierea ochilor.

  Efecte secundare

   

  Cu toate că Atralinul a fost formulat pentru a produce mai puțină iritație și uscăciune, producătorul   avertizează ca aceste lucruri sunt comune pentru tratamentele acneei.  Inclusiv Atralinul - poate provoca descuamare  si roseata, împreună cu iritație și uscăciune. În plus, tretinoinul în Atralin poate face pielea foarte sensibilă la soare.  Astfel încât ar trebui să purtati o protecție solară cu un SPF de cel puțin 15 de fiecare dată când va aventurati în aer liber.

   

  Consideratii

   

  Medicamentele prescrise bazate pe tretinoin, cum ar fi Atralinul tind să fie foarte eficiente în combaterea acneei. Cu toate acestea, producătorul avertizează că poate dura până la trei luni pentru a vedea rezultatele de la tratamentul cu Atralin. În timp ce se afla sub tratament, fiecare pacient ar trebui sa evite produsele dure de spalare. Asta deoarece pot irita pielea si pot cauza formarea de cosuri mai grave. De asemenea, nu stoarceti si nu rupeti cosurile din moment ce poate duce la acnee infectata si chiar cicatrici.

 • Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  In multe cazuri de acnee persistenta, aveți nevoie de antibiotice pentru a trata infecția care sta la baza starii dumneavoastră. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a antibioticelor provoacă o rată mai mare de rezistenta la antibiotic. In aceasta situatie, medicamentul antibiotic isi pierde eficacitatea împotriva infecției bacteriene. Pentru persoanele care suferă de acnee si isi doresc o alternativa, antibioticul natural, suplimentul de niacinamida ar putea ajuta.

  Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cauze

   

  Acneea, o stare normală a pielii în adolescență, apare atunci cand uleiul de piele excesiv infunda porii, potrivit site-ului MayoClinic.com. Dar, bacteria poate transforma un caz minor de puncte negre si albe intr-o problema cu pustule inflamate. Antibioticele lupta impotriva infectiilor bacteriene ale acneei. Ele nu rezolvă întotdeauna starea pielii în întregime. Totusi, ele pot ajuta la invingerea infectiei și pentru a reduce riscul de cicatrizare.

  Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  Caracteristici

   

  Niacinamida, care se vinde în Statele Unite ca Nicomide-T, de fapt, este niacina sau vitamina B-3, sub formă de gel, potrivit site-ului Drugs.com. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de nicotinamida. Preparatele care conțin 4 procente niacinamida par să funcționeze mai eficient împotriva acneei. Reacțiile adverse potențiale includ iritarea pielii și uscăciunea și par să fie minore în cele mai multe cazuri, deși este posibil să aveți o reacție alergică rară la medicație.

   

  Cercetare

   

  Ca un antibiotic natural folosit impotriva acneei, niacinamida pare la fel de eficace ca un antibiotic topic utilizat în mod obișnuit, clindamicina. Intr-un studiu publicat în 1995, în International Journal of Dermatology, cercetatorul Dr. A. R. Shalita si colegii au comparat tratamentul cu niacinamida cu clindamicina într-o investigație oara. Ei au descoperit ca ambele tratamente produc imbunatatiri similare in numarul de leziuni pentru acnee si severitatea acneei.

   

  Rezultate obținute

   

  Examinatorii de pe site-ul Acne.org au raportat rezultate bune cu niacinamida pentru acneea lor. Cu toate ca poate fi posibil pentru cei care suferă de acnee sa isi creeze propriile geluri folosind tablete de niacina. Totusi, ar fi dificil sa se obtina procentul de ingredient activ corect. Cei care au raportat folosirea de niacinamida pe Acne.org au spus că folosesc o versiune pre-preparata de gel, cum ar fi Nicomide-T.

  Consideraţii

   

  Cu toate ca niacinamida poate lucra la fel de bine împotriva infecției bacteriene ca antibioticele topice, cei care suferă de acnee au nevoie, de obicei, sa abordeze alte cauze ale acneei, inclusiv porii infundati de excesul de ulei. Dacă utilizați niacinamida, puteți descoperi ca aveți nevoie de un regim de curățare care reduce tenul gras, sau poate o reteta pentru un medicament topic retinoid, care poate ajuta curatarea porilor.

 • Tratamente cu antibiotice pentru acneea chistica

  Acneea chistica reprezinta cel mai incapatanat si dificil de tratat tip acnee. Aceste umflaturi sunt mari și adânci, având un diametru de 5 mm sau mai mari si sunt umplute cu puroi. În plus fata de aspectul lor inestetic, ele pot fi dureroase si provoca cicatrici. Cu toate ca tratamentele pot fi de ajutor pentru majoritatea persoanelor care sufera de acnee, acestea sunt, de obicei ineficiente in tratarea acneei chistice. Pentru cei care se confruntă cu această forma severă de acnee, o interventie medicala este importanta  deoarece acneea  poate deteriora pielea.

  Acneea chistica

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri, Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

  Antibioticele orale

  Antibioticele pe cale orala au fost un remediu eficient pentru acneea chistica timp de mai mulți ani. Aceste antibiotice functioneaza pentru a reduce inflamația prin tratarea factorilor care contribuie la acnee, cum ar fi P. acnes, o bacterie legate de leziunile acneice. Pentru a incepe un tratament sunt prescrise doze mari de antibiotic pe cale orala. Apoi, cu cat acneea se diminuează, medicația este redusa. Cantitatea de timp in care un pacient poate utiliza antibiotice pe cale orala poate varia, desi tratamentele de obicei durează câteva luni și ar trebui curete acneea pentru o perioada de timp, poate dura chiar ani.

   

  Probioticele

   

  Cei care au luat un antibiotic pe cale orala pentru a trata acneea chistica ar trebui sa ia, de asemenea, un probiotic. Asta deoarece bacteriile bune pot fi distruse împreună cu bacteriile daunatoare. Rezultatul pentru unele femei pot fi infecțiile cu ciuperca. Un probiotic  va ajuta sa adaugati bacteriile inapoi in organism, echilibrand sistemul. Probioticele sunt disponibile pe scară largă la magazinele alimentare de sanatate.

   

  Rezistenta

   

  Atunci când se iau antibiotice pe cale orală, există pericolul ca bacteriile să devină rezistente la antibiotice de-a lungul timpului. Atunci când se întâmplă acest lucru, acneea poate persista înca o data. Următorul pas de tratament poate fi o altă abordare cu totul diferita sau puteti incearca un nou antibiotic. Următoarele antibiotice sunt tratamente comune: eritromicină, tetraciclină și derivații săi, doxiciclină și minociclina. Toate aceste medicamente s-au dovedit a fi eficiente pentru tratamentul acneei severe, deși diferite efecte secundare sunt posibile și trebuie discutate cu medicul. Cel mai mare pericol este reprezentat în timpul sarcinii, defectele congenitale pot rezulta din utilizarea anumitor medicamente.

   

  Antibiotice topice

  Tratamentele cu antibiotice topice pentru acnee chistica sunt aplicate pe piele și pot provoca iritații la utilizarea inițiala. Reduceti aplicarea acestor medicamente pana cand ajustati pielea. Astfel de medicamente sunt gandit sa lucreze prin reducerea inflamației și combaterea P. acnes. Antibioticele topice prescrise frecvent includ eritromicina și clindamicina.

   

  Rezistenta bacteriana cand tratati acneea chistica

   

  Rezistența bacteriană poate aparea, de asemenea, cu antibioticeld topice. Pentru a reduce șansele, remediile topice pot conține sau pot fi utilizate în combinație cu peroxidul de benzoil, la care bacteriile nu au demonstrat rezistență. Peroxidul de benzoil este disponibil în formulări eliberate fara reteta, precum și variante mai puternice care necesita prescriptie medicala. Se gaseste într-o varietate de produse, inclusiv creme, loțiuni, săpunuri și produse pentru curatarea pielii.

 • Care este tratamentul pentru dermatita periorală?

  Care este tratamentul pentru dermatita periorală?  Fara tratament, conditia poate dura luni sau ani.

  Care este tratamentul pentru dermatita periorală?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita periorala este o erupție comună a pielii care afectează în special femeile tinere. Erupția cutanată afecteaza pielea din jurul gurii. Utilizarea unei creme cu steroizi pe fata pare să declanșeze starea în multe cazuri. Tratamentul include oprirea utilizarii tuturor cremelor și unguentelor pe fata, inclusiv cosmetice și steroizi topici. Un curs de 6 până la 12 săptămâni de antibiotice poate fi informat, care de multe ori șterge erupțiile cutanate.

  Cine dezvolta dermatita periorala?

  Aproape toate cazurile apar la femeile tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, cel mai frecvent intre. Se crede că afectează până la 1 din 100 de femei la un moment dat in viata lor. Dermatita periorala este mai putin frecventa la barbati si copii. Cu toate acestea, pe măsură ce numărul de oameni care folosesc produse ale pielii faciale crește, numărul de oameni cu dermatita periorala este în creștere.

  Care este tratamentul pentru dermatita periorală?

  Fara tratament, conditia poate dura luni sau ani. Urmatoarele tratamente pot ajuta, de obicei, pentru a șterge erupții cutanate. Cu toate acestea, poate dura ceva timp pentru ca tratamentul să lucreze.

  Nu mai utilizați ceva pe față

  În primul rând, medicul dumneavoastră poate să vă recomande să nu mai utilizați orice cremă, unguent, cosmetice, etc, pe fata ta. În mod special, medicul dumneavoastră vă poate recomanda să nu mai utilizați orice steroid topic. Dacă ați utilizat un steroid topic, erupția se va agrava timp de mai multe zile înainte de a ajunge mai bine. Ai nevoie să anticipezi și să accepti acest lucru. În timp ce erupțiile cutanate sunt in prezent, trebuie doar să te speli pe fața cu doar apă. Unii medici nu recomanda utilizarea unei paste de dinti care contine fluor.

  Chiar și atunci când erupții cutanate au disparut, cel mai bine este să nu utilizezi orice produse cosmetice sau creme pe zona afectată, din moment ce erupțiile cutanate pot apărea din nou. Și de a folosi doar un detergent lichid bland cu fața, mai degrabă decât săpun.

  Medicamente antibiotice

  Medicul dumneavoastră vă poate prescrie un comprimat de antibiotic din grupul tetraciclinei. Cursul de tratament este, de obicei, timp de șase până la douăsprezece săptămâni. Nu este posibil să observați orice îmbunătățire pentru primele câteva săptămâni de tratament. Cu toate acestea, există o îmbunătățire în cele mai multe cazuri, în termen de două luni de la începerea tratamentului cu antibiotice. Așa că, în cazul în care perseverează, este prescris un antibiotic. Modul de lucru al antibioticelor în această condiție nu este clar. Aceasta nu este o simplă infecție a pielii. Cu toate acestea, tetraciclina și alte antibiotice au o acțiune pentru a reduce inflamația, în plus față de a ucide germenii (bacteriile), iar acest lucru ar putea fi motivul pentru care lucrează.

 • Care este tratamentul pentru psoriazis gutat?

  Alegerea tratamentului depinde de gravitatea focarului și preferințele individuale. De exemplu, aplicarea de steroizi topici, deși eficienti, ar putea fi stânjenitor, deoarece focarul are loc pe o mare parte a corpului, în cele mai multe cazuri de psoriazis gutat.

  Care este tratamentul pentru psoriazis gutat? Exista medicamente?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul gutat este un tip de psoriazis, care apare ca umflaturi mici, de culoare roz-somon pe piele. Cuvântul gutat este derivat din cuvântul latin gutta, ceea ce înseamnă picătură. De obicei, există solzi fine, rotunde si leziuni ovale.

  De obicei, acest tip de psoriazis dispare in cateva saptamani fara tratament. Cremele hidratante pentru a înmuia pielea pot fi suficiente. Alegerea tratamentului depinde de gravitatea focarului și preferințele individuale. De exemplu, aplicarea de steroizi topici, deși eficienti, ar putea fi stânjenitor, deoarece focarul are loc pe o mare parte a corpului, în cele mai multe cazuri de psoriazis gutat.

  • Antibiotice: Dacă cineva are o istorie de psoriazis, medicul va lua cel mai probabil, o cultură din gât atunci când acel individ are o durere în gât. În cazul în care rezultatele culturilor sunt pozitive (ceea ce înseamnă că individul are o infecție streptococică), inceperea imediata de luare de antibiotice pentru infectie este de foarte mare ajutor.
  • Fototerapia: Lumina soarelui poate ajuta la clarificarea acestui tip de psoriazis. Ultraviolete (UV), în lumina soarelui ajută la reducerea simptomelor psoriazisului la unele persoane.

  Medicul poate prescrie un scurt curs de terapie cu lumină artificială (fototerapia). Ultravioletele de bandă largă B sau B de lumină de bandă îngustă ultraviolete pot fi utilizate. Este, probabil, recomandabil să se evite luminile ultraviolete prevăzute în saloanele de bronzare.

  Exista medicamente pentru psoriazis gutat?

  Medicii pot folosi antibiotice atunci cand psoriazisul gutat este legat de o infecție streptococică. Ei pot alege un antibiotic care va acționa asupra unei game largi de bacterii. Oamenii ar trebui să spună întotdeauna medicului lor ce medicamente sunt luate in prezent, din cauza posibilității reacțiilor adverse la medicamente.

  Eritromicina (EES, E-Mycin, Ery-Tab) reduce inflamația și este utilizata pentru tratamentul infecțiilor bacteriene. Dozarea uzuală este de un comprimat pe zi, pe cale orală, timp de aproximativ șapte până la 14 zile. Persoanele cu alergii la eritromicina sau care au probleme hepatice nu trebuie să utilizeze acest medicament. Folosirea discontinua este necesara daca apare greață, vărsături, oboseală, crampe intestinale, sau febră.

  VK penicilinei (Veetids, Beepen-VK) este utilizat pentru tratamentul infecțiilor bacteriene. Dozarea uzuală este de un comprimat pe zi, pe cale orală, timp de aproximativ 10-14 zile. Persoanele cu alergii la penicilina nu ar trebui să ia acest medicament. Trebuie sa existe precauție in luarea acestui medicament în cazul celor care au probleme cu functia renala.

  Rifampin (Rifadin, Rimactane) este recomandat pentru cazurile rezistente de infecție streptococică. În cazul în care medicul consideră că este posibil ca infectia sa dureze mult timp și un individ poate deveni un purtător cronic al bacteriilor, el sau ea poate prescrie acest medicament. Rifampicina se administrează de obicei în plus față de oricare eritromicina sau penicilina. Medicamentul este administrat pe cale orală, pe parcursul a cinci zile.

  Să fii conștient de posibilele reacții alergice la orice antibiotic utilizat, in special la penicilina. Nu mai lua anumite medicamente în cazul în care se suspectează o reacție alergică. Pacienții care sunt sensibili la penicilina, în general, fac bine pe eritromicină. Cefalosporinic este un antibiotic care poate fi utilizat și pentru infecții streptococice, dar a fost sesizata o sensibilitate la penicilina.

5 Articol(e)