Antibiotice pentru acnee- Atralin

Cosuri, leziuni sau pete, indiferent de nume, nu putem nega faptul că majoritatea adolescenților au acnee. Academia Americana de Dermatologie numește acneea o conditie  comuna de piele în America, si pana la 50 de milioane de adolescenti si adulti se confrunta cu ea fiecare an. În timp ce produsele eliberate fara reteta pot fi benefice pentru unii suferinzi de acnee, multi dintre cei care au acnee moderata pana la severa, vor avea nevoie sa foloseasca un medicament eliberat cu prescriptie medicala. Atralin, o formulare mai nouă a unui luptător dovedit pentru acnee, poate ajuta la tratarea ei.

Antibiotice pentru acnee- Atralin

Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

 

Cauze

 

Cosurile erup atunci cand glandele sebacee ale pielii produc prea mult ulei. Uleiul in combinatie cu celulele moarte ale pielii, poate bloca porii si irita foliculii de par, in functie de site-ul MayoClinic. De asemenea, uleiul poate alimenta bacteriile care cauzeaza inflamația și infecția, în cazuri severe de acnee. Atralinul ataca una dintre aceste cauze profunde ale acneei – porii infundati.

 

Caracteristici Atralin

 

Ingredientul activ Atralin este un derivat natural de vitamina A care lupta impotriva acneei, numit tretinoin. Tretinoinul, care a fost primul derivat al vitaminei A aprobat pentru utilizarea în tratamentul acneei, actioneaza prin incurajarea pielii de a reface si produce noi celule ale pielii, in functie de DAI. Acest lucru desfundă porii încet, ceea ce previne aparitia de noi leziuni acneice. Cu toate că medicamentele care conțin tretinoin au avut tendința de a usuca și irita pielea, producatorul de Atralin susține că formula conține creme hidratante care ajuta la hidratarea pielii și previne uscarea.

 

Folosire

 

Cu toate că medicul dumneavoastră vă poate da instrucțiuni speciale cu privire la modul de utilizare al prodului, în general, cei mai mulți oameni îl folosesc o dată pe zi, înainte de culcare. Conform producătorului, trebuie mai întâi sa va spalati pe fata cu un demachiant delicat și si sa uscati fata. În continuare, se aplică o cantitate mică, de mărimea unui bob de mazare de Atralin pe frunte, obraji și bărbie. A se evita aplicarea aproape de gură, în apropierea colțurilor nasului sau în apropierea ochilor.

Efecte secundare

 

Cu toate că Atralinul a fost formulat pentru a produce mai puțină iritație și uscăciune, producătorul   avertizează ca aceste lucruri sunt comune pentru tratamentele acneei.  Inclusiv Atralinul - poate provoca descuamare  si roseata, împreună cu iritație și uscăciune. În plus, tretinoinul în Atralin poate face pielea foarte sensibilă la soare.  Astfel încât ar trebui să purtati o protecție solară cu un SPF de cel puțin 15 de fiecare dată când va aventurati în aer liber.

 

Consideratii

 

Medicamentele prescrise bazate pe tretinoin, cum ar fi Atralinul tind să fie foarte eficiente în combaterea acneei. Cu toate acestea, producătorul avertizează că poate dura până la trei luni pentru a vedea rezultatele de la tratamentul cu Atralin. În timp ce se afla sub tratament, fiecare pacient ar trebui sa evite produsele dure de spalare. Asta deoarece pot irita pielea si pot cauza formarea de cosuri mai grave. De asemenea, nu stoarceti si nu rupeti cosurile din moment ce poate duce la acnee infectata si chiar cicatrici.