beneficii

 • Ce stim despre catina si psoriazis?

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Ce stim despre catina si psoriazis?

  Ce stim despre catina si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Plantele femele produc fructe de pădure comestibile luminoase portocalii. Sunt bogate in vitamine, minerale și uleiuri esențiale, care au efecte active în organism. Atunci când coapte, fructele sunt recoltate și prelucrate pentru a stoarce sucul si pulpa, care este apoi prelucrat în uleiuri, extracte sau un suc concentrat.

  Ce știm despre catina si psoriazis?

  Cătina a fost evaluată în tibetană și medicina chineză de peste o mie de ani, cu o utilizare care datează din timpul dinastiei Tang. Preparatele de cătină au fost utilizate în mod tradițional pentru tratarea astmului bronșic, boli de piele și afecțiuni pulmonare. In ultimii ani, oamenii de știință au devenit interesați de cătină, deoarece frunzele si fructele de padure contin diferite vitamine, grăsimi și compuși care au efecte benefice în organism.

  Boabele de catina sunt bogate în vitaminele C, E, si flavonoide - care apar in mod natural pigmenti de plante care dau culoare portocalie, auriu strălucitor, fructelor. Acești compuși acționează ca antioxidanți care ajută la neutralizarea stresului oxidativ - un proces în care celulele sunt deteriorate de molecule instabile.

  Cercetarile au aratat ca persoanele cu psoriazis tind sa aiba un nivel ridicat de stres oxidativ si un nivel scazut de antioxidanti in pielea lor.

  Astfel încât consumul de alimente bogate în antioxidanți. Boabele de cătină pot fi de ajutor în creșterea apărarii organismului. Boabele și semințele sunt, de asemenea, bogate în acizi grași, inclusiv omega-3, 6 și 7 - grăsimi esențiale. Acestea joacă un rol în menținerea pielii noastre sănătoase și reglarea nivelului de inflamație în organism. Omega-3 are un potential puternic anti-inflamator, si a demonstrat rezultate promițătoare în reducerea severității psoriazisului.

  Alte componente din cătină au arătat, de asemenea, efecte anti-inflamatorii. Deoarece psoriazisul se caracterizează printr-un nivel ridicat de inflamatie care pare a fi legat de severitatea afecțiunii, alimentele anti-inflamatorii și nutrienții precum cei din cătină pot fi de ajutor.

  Ce spune știința?

  Până în prezent, nu există studii clinice care au analizat efectele cătinei in psoriazis. Unii oameni cu psoriazis au raportat efecte benefice bazate pe experiența personală folosind ulei de cătină. Dar noi nu avem nici o cercetare pentru a sprijini încă aceste descoperiri. In afara de psoriazis, există unele cercetări pentru a arăta că cătină poate avea efecte benefice asupra pielii și a funcției imune.

  Intr-un studiu, 49 de pacienți cu dermatită atopică (alergie) au fost repartizati aleatoriu sa ia 5 grame (10 capsule) de ulei din semințe de cătină, ulei de pastă, sau ulei de parafină de zi cu zi. Dupa 4 luni, dermatita s-a imbunatatit in mod semnificativ, în grupele de ulei de celuloză și parafină. Îmbunătățirile din grupa de ulei de semințe care nu au fost suficient de mari pentru a fi semnificative. Dar acestea au fost corelate pozitiv cu modificari in omega-3, nivele in celule. Deci în cazul în care nivelele de omega 3 s-au imbunatatit, asa au facut si simptomele.

 • Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Ca tratament, usturoiul poate fi consumat pe cale orală, aplicat local sau luat sub formă de pudră sau extrac. Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cu toate că noi folosim în general usturoi pentru a da o aroma anumitor alimente, ea a fost in mod traditional utilizata pentru tratarea infecției, cu folosirea scopurilor medicinale care datează din Egiptul antic. Studiile științifice arată că usturoiul are acțiuni antibacteriene și antivirale puternice, datorită sulfului care conține compuși din plante medicinale. Ea poate avea de asemenea efecte pozitive asupra sistemului imunitar.

  Ca tratament, usturoiul poate fi consumat pe cale orală, aplicat local sau luat sub formă de pudră sau extract (cunoscut sub numele de extract de usturoi în vârstă, sau AGE). In acest caz, cățeii de usturoi sunt înmuiati într-o soluție de alcool pentru a extrage compușii utili.

  Ce stim despre usturoi si psoriazis?

  Studiile arata ca persoanele cu psoriazis au mai mari niveluri normale de radicali liberi (molecule instabile care distrug celulele) în pielea lor, împreună cu un nivel scazut de antioxidanti, protejarea celulelor compuși care sunt necesare pentru absorbire sau neutralizează efectul nociv al radicalilor liberi.

  Pentru că unul dintre compușii activi din usturoi (numit alicina) are o puternică activitate anti-oxidanta, poate ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi din psoriazis. În animale și în studiile in vitro (in afara corpului) allicin s-a dovedit a proteja impotriva radicalilor liberi.

  Compușii din usturoi, de asemenea, au dovedit a bloca activarea kappa B, un complex de proteine care controleaza o serie de gene pro-inflamatorii. Studiile arată ca activarea kappa B este de natură să declanșeze inflamația în psoriazis. Studiile pe animale arată, de asemenea, ca usturoiul poate modifica acțiunea celulelor Th1; celule ale sistemului imunitar speciale care eliberează proteine inflamatorii in piele, care contribuie la inflamații și iritații.

  Aceste constatari sugereaza faptul ca usturoiul poate beneficia de psoriazis:

  • Cresterea antioxidantilor de aparare
  • Modulatoarea functiei imune
  • Inhibarea kappa B, o proteina inflamatorie care este ridicată în psoriazis
  • Modularea acțiunii celulelor Th1

  Ce spune știința?

  Cu toate ca studiile au demonstrat beneficiile anti-inflamatorii si antioxidante ale usturoiului, nu există studii clinice care au examinat în mod specific efectele in psoriazis. Intr-un studiu de laborator, cercetatorii au descoperit ca extractul de usturoi a fost eficiengt în inhibarea răspunsului inflamatoare în sângele persoanelor cu boala inflamatorie a intestinului, o afecțiune autoimună, care are anumite asemănări cu psoriazis.

  Alte studii au descoperit ca extractul de usturoi poate reduce inflamația căilor respiratorii și inhibă eliberarea de histamină. Alții au arătat că poate stimula de fapt, reacții de hipersensibilitate la persoanele cu dermatita, probabil din cauza alergii.

  Într-o revizuire din 2011 a tuturor cercetărilor de evaluare a efectelor usturoiului in dermatologie cercetatorii au identificat 23 de studii. În general, au descoperit dovezi că usturoiul ar putea afecta in mod pozitiv functia imunitara si ofera protectie impotriva razelor ultraviolete (tipul de lumină solară care provoacă roșeață și arsură). Dar sunt necesare mai multe cercetari pentru a confirma beneficiile.

 • Ce stim despre probiotice si psoriazis?

  Probioticele pot fi consumate în alimente sau suplimente. Sunt considerate a avea efecte pozitive asupra sistemului nostru digestiv si imunitar, atunci cand este consumat in cantitati suficiente. Ce stim despre probiotice si psoriazis?

  Ce stim despre probiotice si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Probioticele sunt bacterii vii, uneori numite "bacterii bune". Probioticele pot fi consumate în alimente sau suplimente. Sunt considerate a avea efecte pozitive asupra sistemului nostru digestiv si imunitar, atunci cand este consumat in cantitati suficiente.

  Ce stim despre probiotice si psoriazis?

  Cercetarea în ceea ce priveste probioticele ca o terapie pentru psoriazis este limitata. Dar interesul este în creștere din cauza unui număr de studii care sugereaza un dezechilibru in bacterii intestinale ce ar putea fi un factor declanșator pentru psoriazis. Bacteriile din sistemul nostru digestiv ajuta la reglarea functiei imune prin formarea unei bariere. Aceasta opreste boala cauzatoare de toxine de la intrarea corpurile noastre. Unele tipuri de bacterii probiotice pot schimba comportamentul celulelor T, celule ale sistemului imunitar, care "aprind" inflamatia in psoriazis. Deci prin suplimentarea cu probiotice, putem fi în măsură să modificam răspunsul inflamator.

  Pana in prezent, studiile în utilizarea probioticelor în tratarea psoriazisului sunt foarte limitate. Intr-un studiu din 2013, pacienții cu psoriazis ușor până la moderat (care acoperă mai puțin de 16 la suta din corpul lor) au primit un supliment zilnic de Bifidobacteria infantis (o tulpină de bacterii probiotice) pentru o perioadă de 8 săptămâni. La finalul studiului, au prezentat o reducere semnificativa a nivelului de CRP si TNF-α, doi markeri pro-inflamatorii care sunt crescute in psoriazis.

  Probioticele Lactobacillus au raportat de asemenea pentru a fi eficiente în inducerea remisiei într-un studiu de caz al unui pacient de sex feminin, cu un episod acut din psoriazis pustulos care au devenit rezistente la terapia cu steroizi. In afara de psoriazis, terapia cu probiotice s-a dovedit a fi de ajutor in gestionarea stărilor inflamatorii, cum ar fi dermatita, eczeme si artrita, care impartasesc cai inflamatorii similare cu psoriazisul.

  Există riscuri asociate cu luarea de probiotice?

  Probioticele sunt în general considerate sigure pentru consum. Cele mai multe soiuri care sunt disponibile pentru a le cumpăra conțin bacterii care produc acid lactic, care sunt utilizate în producția de alimente și acestea sunt clasificate ca non-toxice. Anumite soiuri de probiotice pot declanșa balonarea dacă sunt consumate în cantități mari, deoarece acestea sunt fermentate în intestinul gros.

  De cat de multe probiotice am nevoie?

  Doza cea mai eficientă de probiotice nu este clara, deoarece studiile pe terapia cu probiotice pentru psoriazis sunt foarte limitate. Soiurile diferite de bacterii probiotice au efecte diferite. Deci un probiotic care a fost demonstrat pentru a ajuta la administrarea simptomelor de boli inflamatorii intestinale nu vor aduce beneficii pacientilor cu psoriazis.

  Cu toate acestea, în jur de 90 la suta din bacteriile din intestine noastre constau din soiurile de Bifidobacteria și Lactobacilli. Ambele au fost utilizate în studii privind probiotice in boala de piele si inflamatie. Puterea unei probiotice este determinată de cât de multe bacterii conține. Se crede că un probiotic ar trebui să conțină mai multe miliarde de microorganisme pentru a se asigura că cantitățile suficiente de bacterii sunt livrate la intestin.

 • Masajul poate agrava sau ajuta psoriazisul?

  În plus față de aceste beneficii potențiale, de relaxare,  masajul vă poate ajuta să va ocupati de dificultăți sociale și fizice si de a face față cu condiția.

  Masajul poate agrava sau ajuta psoriazisul?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Leziunile cutanate și inflamația psoriazisului nu trebuie să te oprească să te bucuri de beneficiile calmante ale unui masaj. In timpul unei sesiuni, un terapeut de masaj poate freca sau impinge muschii si articulatiile. Pentru a asigura o experiență pozitivă, este important ca terapeutul să înțeleagă toate simptomele, mai ales dacă aveți artrită psoriazică. Comunicarea și planificarea prealabilă sunt esențiale pentru a obține maximum de masaj pentru dumneavoastră.

  Beneficii

  Simptomele legate de psoriazis și răspunsul la tratament variază în mare măsură de indivizi. Unii oameni cu psoriazis au câștigat scutire de la dureri articulare după un masaj. Alții găsesc că reduce stresul, un declanșator comun al simptomelor psoriazisului.

  În plus față de aceste beneficii potențiale, de relaxare,  masajul vă poate ajuta să va ocupati de dificultăți sociale și fizice si de a face față cu condiția.

  Selecţie

  Licențierea sau certificarea ajută să demonstreze că un terapeut are pregatirea si experienta pentru a oferi condiții de siguranță si un masaj eficient. Cele mai multe state oferă programe de licențiere pentru terapeuții de masaj. În puținele state care nu acordă licențe pentru terapeuții de masaj, certificarea poate fi în continuare disponibila prin intermediul unei organizații profesionale sau o agenție de licențiere locală. Niciodată nu ezita să ceri acreditările unui terapeut înainte de a accepta un masaj.

  Comunicare

  Terapeuți de masaj, calificați, ar trebui să fie mai mult decât dispusi să discute despre psoriazis și modul în care aceasta va afecta abordarile lor la masajul tau. Înainte de începerea terapiei, nu ezitați să întrebați dacă terapeutul are experiența de lucru cu pacienții cu psoriazis și daca el este confortabil cu tratarea afecțiunii dumneavoastră. Alte subiecte-cheie pot include beneficiile pe care le puteți aștepta în mod rezonabil de la masaj și cât timp puteți aștepta înainte de a vedea rezultate pozitive. Să fii pregătit pentru a discuta obiectivele personale pentru masaj, astfel încât terapeutul poate ajuta să setați așteptări realiste.

  Terapie

  Este important să păstrați comunicarea pe măsură ce începe tratamentul. La începutul sesiunii, se menționează orice zone care se simt inflamate. Dacă ești sensibil la uleiuri sau alte materiale de pe piele, lasa terapeutul sa știe. Continuă să comunici pe parcursul sesiunii, mai ales în cazul în care terapeutul lucreaza in apropierea leziunilor sau a articulațiilor afectate. Spune-i terapeutul daca pielea incepe sa doara, sa provoace mancarimi sau intepaturi in timpul masajului.

  Riscuri

  Din moment ce declansatorii pentru psoriazis sunt atat de variate, poate fi dificil de prezis consecințele unui masaj. Un efect de masaj este de a crește fluxul sanguin la nivelul pielii, care poate declanșa un episod acut de psoriazis. In plus, lovituri sau alte leziuni ale pielii pot agrava simptomele psoriazisului.

 • Dieta ayurvedic – beneficii asupra psoriazisului

  Un regim alimentar ayurvedic acceptabil pentru psoriazis include alimente si condimente din categoria de gust amar, cum ar fi radacina de papadie, si doc galben.

  Dieta ayurvedic – beneficii asupra psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Spre deosebire de medicina bazata pe stiinta, medicina ayurvedică se uita la boală din perspectiva energiei dezechilibrate. În conformitate cu principiile Ayurveda, în cazul în care exista o întrerupere în vata, pitta și kapha ta, energiile provoacă un dezechilibru, iar boala in conformitate cu gradul de dezechilibru se va dezvolta. În cazul psoriazisului, o afecțiune a pielii este văzută de medicina occidentală ca fiind posibil rezultat al geneticii. Medicina ayurvedică consideră un dezechilibru al energiilor și kapha vata, corectabile, în parte, prin efectuarea de modificări la dieta ta.

  Dieta ayurvedic – beneficii asupra psoriazisului

  Identificare

  Starea pielii pe care medicina de vest o numeste „psoriazis”, produce simptome care variaza in grad de severitate și în funcție de modul în care progresează starea dumneavoastră. Simptomele comune includ senzația de mâncărime și de arsură, îngroșarea și înroșirea pielii, precum și dezvoltarea de solzi argintii. Mai multe cazuri severe de psoriazis pot duce la purtatori de bășici, mai severe în leziunile afectate de pe piele. Dr. Ch. Murali Manohar, autor al "Ayurveda pentru toți" identifică trei boli de piele, Eka-kushta, Kitiba-kushta și SIDMA-kushta, ca echivalenții Ayurvedice de psoriazis.

  Cauze

  Potrivit dr K. S. Nandalal, lector si medic de consultanta la Vaidyaratnam Ayurveda College, Ollur Trichur, India, dieta este o cauza majora a dezechilibrului energetic care duce la psoriazis. Vata, energia care controleaza functiile corpului, si Kapha, energia care controleaza cresterea, pot deveni dezechilibrate din cauza alegerilor nepotrivite de alimente. Combinatii nepotrivite de alimente și vishas dooshi, sau toxine care se acumuleaza in tractul digestiv, rezultand in psoriazis.

  Prevenire / Soluție

  Aducerea vatei și Kapha înapoi în echilibru necesită un regim dietetic strict, vegetarian, care adaugă anumite alimente și elimină altele. Trebuie sa eviti, de asemenea, indigestia și constipația, care să permită vishas dooshi pentru a se construi în tractul digestiv. În cele din urmă, trebuie să iei în considerare temperatura alimentelor pe care le mananci. Potrivit lui Dr. Nandalal, pentru digestia optima, mancarea ar trebui sa fie la temperatura camerei sau la o temperatură caldă, mai degrabă decât rece sau refrigerată.

  Caracteristici

  Un regim alimentar ayurvedic acceptabil pentru psoriazis include alimente si condimente din categoria de gust amar, cum ar fi radacina de papadie, ciulin sfânt, doc galben, rubarbă, pepene amar, salata verde, spanac, Chard, radacina curcuma proaspete, schinduf și rădăcină de gențiană. Alimentele cu un gust amar creează echilibru prin creșterea energiei. In acelasi timp scade vata Kapha, strânge mușchii și țesutul cutanat, și reduce senzatia de arsură, mâncărime și inflamație. În plus față de alimentele pe care ar trebui să le includă în timpul mesei, practicienii Ayurveda sugereaza ronțăind cativa catei de usturoi, înainte de a mânca micul dejun în fiecare dimineață pentru a șterge toxinele din sânge și de a mânca felii de ceapa subțire prăjite într-un unt clarificat numit ghee în fiecare zi.

 • Beneficiile utilizarii unui sampon solid pentru hidratare

  Acesta a fost momentul când am dat peste sampon solid. N-aș fi crezut că as putea folosi o bucată de săpun pe părul meu. Dar am fost entuziasmata de posibilitatea de a folosi un săpun pentru a curăța părul meu.

  Beneficiile utilizarii unui sampon solid

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Am avut întotdeauna un păr si un scalp gras. Nu am fost dispus să renunț la sampoanele achiziționate din magazin și față-spălări, de teama ca curatatorii naturali nu ar fi în stare să păstreze părul meu uleios sub control. Dar, cum am început să văd mai multe informații despre substanțele chimice din sampoanele conventionale, am decis ca e timpul pentru a face trecerea.

  De asemenea, am învățat că, atunci când șampoanele chimice inlatura uleiurile naturale din parul tau (care este ceea ce am crezut că am nevoie) provoacă scalpului o supraproducție într-o încercare de a compensa privarea, în primul rând. Acest lucru m-a șocat. Inlaturand uleiul din parul meu am observat defapt ca am inrautatit situatia.

  Am experimentat mai întâi cu metoda no-poo, dar am avut rezultate dezastruoase! Eram geloasa pe oamenii care au avut succes cu această metodă, dar cu siguranță nu am fost unul dintre ele. Așa că m-am dus înapoi la samponul meu "obișnuit" și am continuat vânătoarea pentru o altă opțiune. Acesta a fost momentul când am dat peste sampon solid. N-aș fi crezut că as putea folosi o bucată de săpun pe părul meu. Dar am fost entuziasmat de posibilitatea de a folosi un săpun pentru a curăța părul meu.

  Beneficiile unui sampon solid

  Am fost placut surprinsa de cat de bine a mers. A fost nevoie de un timp pentru ca parul meu să se adapteze pe deplin. Dar nu m-am simtit ca si cand as avea un păr murdar, asa cum o faceam când am încercat metoda "no-poo." Și pentru că nu imi mai indepartam uleiurile naturale din par, am fost în stare să ma samponez mai puțin.

  Un alt beneficiu de care am avut parete au fost dușuri mai rapide. Avand un program foarte aglomerat, acest lucru a fost foarte important pentru mine. De fapt, samponarea parului meu a luat aceeași cantitate de timp, dar pentru că am folosit un otet din cidru de mere drept clătire, a eliminat procesul îndelungat de a lasa balsamul sa actioneze si apoi sa fie clătit.

  În cele din urmă, pentru că șamponul solid este de fapt o bucată de săpun, acesta poate fi folosit pe tot corpul. De asemenea, acest lucru face mai ușor să sa fie aplicat si tot ce ai nevoie este de o bara de săpun și o sticlă mică de otet pentru clatire!

  Cum se folosește samponul solid

  Samponul solid este utilizat ca și orice bucată de săpun. Se uda parul si se începe să se frece bucata de sapun peste parul tau pana cand ai obtinut o spuma frumoasa. Acum vă puteți masa părul, ca și cum ați fost utilizați un sampon real. Se clătește cu apă.

  Cei mai mulți oameni au nevoie să urmeze cu o clătire acidă cum ar fi oțet de mere sau suc de lămâie amestecat cu apă. Persoanele cu un par usca pot încerca un amestec de 50/50.

 • Glicerina – benefici asupra parului si mod de utilizare

  Glicerina promoveaza cresterea parului intr-o anumita masura. Aceleasi proprietati care o fac buna pentru piele sunt, de asemenea, benefice si pentru par.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n glicerina

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Daca v-ati deranjat vreodata sa va uitato pe lista de ingrediente de pe unele sapunuri, creme hidratante si lotiuni, este posibil sa fi observat ca acestea contin glicerina. Unele produse de par pot enumera glicerina ca unul dintre ingredientele lor. Deci, ce este atat de special la glicerina?

  Glicerina este o substanta lipicioasa, groasa, inodora si incolora, care se obtine prin uleiuri si grasimi. Este folosita pentru a da o anumita textura si in plus pentru a adauga un gust dulceag. Dar este folosit, de asemenea, foarte mult in mai multe produse cosmetice datorita proprietatilor terapeutice pe care le da. In primele zile ale dezvoltarii cosmetice, glicerina a fost o parte naturala a procesului de concepere a unui sapun.

  Beneficiile glicerinei pentru par
  Glicerina promoveaza cresterea parului intr-o anumita masura. Aceleasi proprietati care o fac buna pentru piele sunt, de asemenea, benefice si pentru par.

  Indreapta si inmoaie parul

  Folosind glicerina in mod regulat pentru a spala parul va face parul moale, stralucitor si lucios. Aceasta imbunatatire apare deoarece de fapt, glicerina face parul mai puternic. Unii oameni sustin ca glicerina poate face parul sa creasca mai repede, dar expertii sugereaza ca glicerina intr-adevar contribuie la un par sanatos, care la randul sau, are rezultate in cresterea parului. Spre deosebire de cresterea parului lent, cu care cei mai multi dintre noi ne confruntam datorita stilurilor noastre de viata nesanatoase.

  Reduce incretirea

  Cei cu parul cret care folosesc glicerina intr-o anumita forma jura pe capacitatea sa de a reduce incretirea. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta atat fetee cat si baietii. Este potrivit in special pentru cei cu parul cret afro-american.

  Hidrateaza scalpul

  Daca aveti un scalp deosebit de uscat, care este predispus la matreata de multe ori, veti gasi o usurare, prin utilizarea de glicerina pentru a spala parul. Mai putin scalp uscat si cu fulgi, mai putine daune vor fi pe foliculii de par. Acest lucru va ajuta pentru a face parul mai puternic.

  Cum se foloseste glicerina pentru par

  Retetele de glicerina pentru par pot fi la fel de simplu sau mai complicat, dupa cum doriti. Puteti sa-l amestecati pur si simplu cu apa si sa il aplicati sau se spala parul cu ea. Sau puteti adauga alte ingrediente benefice in functie de tipul de par si de nevoile sale. Din moment ce glicerina are o consistenta goopy, trebuie sa-l amesteci cu mai multa apa pentru a face mai usoara aplicarea sa pe par.

  Cel mai bun raport glicerina / apa pentru sampon este de 5: 1, dar aveti posibilitatea sa aduagati mai putina apa, daca preferati asa. La acest amestec de baza, puteti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale la alegere, pentru a crea un sampon aromatic. Sau puteti pune acest amestec intr-o sticla cu pulverizator si doar sa il aplicati pe par atunci cand doriti sa fie mai usor de gestionat. Nu uitati sa agitati flaconul inainte de fiecare utilizare.

 • Beneficiile unui Spa de par

  Interesant este, ca la fel ca cele mai multe dintre procedurile de tratament de infrumusetare, un spa de par poate fi efectuat la domiciliu. De fapt, procedura poate culmina cu usurinta sub forma a patru pasi  usor pentru a fi efectuati.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n spa de par

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Procedura spa de par de la saloane incepe in general cu masarea unui sampon profesional, de la radacini la varful fiecarui fir de par. Masajul cu sampon este, in general, intens, astfel incat sa acopere fiecare blocare de pe scalp. 10-15 minute este considerat ca fiind un moment bun pentru masajul cu sampon pe par.

  Samponarea este urmata apoi de o conditionare profunda sau intensa a parului. Aceasta este cea mai importanta parte a intregii proceduri de spa de par care hraneste foarte bine firele de par. In aceasta etapa, expertul se asigura de a aplica balsam adecvat incepand de la radacini, la varful părului. Masajul cu balsam se face in continuare pentru inca 20-25 de minute.

  Parul este apoi clatit in mod corespunzator si dat cu o crema de masaj specializata, aplicata peste toate firele de par. Intentia principala a acestui pas este de a acoperi fiecare fir de par si de a il hrani profund cu crema de masaj. Natura masajului facut in aceasta etapa trebuie sa fie extrem de relaxant si, in acelasi timp, delicat. Procesul este probabil sa intinereasca parul si sa relaxeze simturile.

  Tratamentul este urmat in continuare de abur, in care parul sunt complet mascat cu abur pentru o buna perioada de 10 minute. Aburul este dat in ultima etapa, astfel incat sa se asigure ca acel balsam si crema de masaj aplicata in mod eficient, patrunde in scalp.

  Durata totala a procedurii de spa al parului este in jur de o ora la o ora si jumatate.

  Spa de par la domiciliu

  Interesant este, ca la fel ca cele mai multe dintre procedurile de tratament de infrumusetare, spa-ul de par poate fi efectuat la domiciliu. De fapt, procedura poate culmina cu usurinta sub forma a patru pasi  usor pentru a fi efectuati. Primul pas este masajul parului cu ulei natural, timp de 15-20 de minute. In a doua etapa, parul este samponat chiar de la radacini spre varfuri. Aceasta etapa ar trebui sa ia inca 15 minute pentru finalizare. In al treilea pas parul este intens conditionat, cu un balsam. In a patra etapa, firele de par sunt acoperite cu masca pe baza de plante, astfel incat sa se hraneasca.

  Beneficiile unui Spa de par

  • Hidratarea intensa a parului, folosind un balsam special de par, intareste in mod esential si hraneste fiecare folicul de par prezent pe scalp. Acest lucru ajuta sa-ti recastigi luciul pierdut si starea de sanatate a firelor de par care devine afectate de poluarea aerului si stresul din fiecare zi.
  • Masajul intens la nivelul scalpului revitalizeaza nivelul scalpului, care declanseaza in continuare o crestere semnificativa a parului. Acest beneficiu al tratamentului se dovedeste util pentru persoanele care sufera de problema caderii parului si ruperea parului.
 • Spa-ul de par. Ce este acesta si cum ne poate ajuta

  Sa aruncam o privire la procedura pas cu pas precum si la beneficiile tratamentului care face spa-ul de par atat de extrem de popular astazi.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n spa

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Parul bine intretinut, frumos si stralucitor este un vis al celor mai multe dintre noi. Dar nu reusim sa il indeplinim multumita programului nostru extrem de ocupat. Poluarea, stresul si tensiunea de care ne lovim de-a lungul timpului afecteaza cresterea parului nostru, pe langa echilibrul mental. Asa ca, in loc de a ne uita cum parul nostru se deterioreaza din ce in ce mai rau, este timpul sa acordam o importanta cuvenita parului nostru. De asemenea, sa investim ceva timp pentru sanatatea si intretinerea lui.

  Parul la spa este un tratament revolutionar de ingrijire a parului. Acesta hraneste profund parul si ofera tot ceea ce este necesar pentru a il rasfata.

  Rezultatele tratamentului sunt observate sub forma de fie reintinerite, stralucitoare, sanatoase si puternice care imbunatatesc personalitatea ta. Conceptul de spa de par, este astazi, puternic sustinut de expertii din întreaga lume pentru efectele sale de tratament uimitoare. De asemenea, pentru unele dintre cele mai iritante probleme ale parului. Cum ar fi daune ale parului, matreata incontrolabila, letargie si caderea parului. Astazi, solutia de spa de par este oferit in aproape toate saloanele de coafura recunoscute pentru efectele sale de tratament.

  Sa aruncam o privire la procedura pas cu pas precum si la beneficiile tratamentului care face spa-ul de par atat de extrem de popular astazi.

  Ce este Spa-ul de par?

  De obicei, un tratament la spa pentru parul deteriorat implica un masaj cu ulei in profunzime a scalpului, conditionarea si samponare. Procedura incepe în mod ideal cu masarea scalpului cu uleiuri naturale adecvate pentru par, in funcție de natura problemei parului precum tonul scalpului. Dupa uleiere, tratamentul este urmat de samponare si in continuare hidratare. Intregul tratament dureaza in mod normal intre jumate de ora si o ora. Tratamentul este cel mai bine executat la saloanele de spa de par profesionale. De asemenea si clinici de infrumusetare efectuate de o echipa de stilisti profesionisti si experti.

  Tratamentul este cunoscut pentru a se obtine de cele mai bune rezultate pentru persoanele care sufera de probleme ale parului. Spre exemplu,  moliciune, daune ale parului, ruperea parului si caderea parului. De fapt, persoanele care sufera de alte probleme ale parului, cum ar fi mancarimea scalpului si matreata pot beneficia, de asemenea, mijloacele de spa de par pentru a scapa de ele. Odata ce tratamentul este terminat, rezultatele sunt destul de evidente de remarcat in forma de intinerire a parului, recastiga luciul si volumul din par.

  Una dintre cele mai importante intrebari cu privire la spa de par este costul sau. Din moment ce cuvantul „spa” emana lux si, fara indoiala, o gramada de bani. Un studiu aprofundat a scos la iveala faptul ca costul procedurii nu este constant si variaza de la un salon la altul. Este recomandabil sa se caute expertiza salonului care a fost bine recunoscut si sugerat de catre rude, prieteni sau colegi.

 • Spray de par – tipuri si beneficii

  Chiar ar fi greu sa vii cu un raspuns la fata locului, deoarece nevoile dvs. de spray de par vor fi diferite in functie de coafura pe care planificati sa o purtati. Exista cateva tipuri de baza de fixativ pe care le vom acoperi pe scurt. S-ar putea realiza ca aveti nevoie de mai mult de un tip.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n spray

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Exista sute de tipuri diferite de spray de par pe piata de astazi. Spray-ul de par pentru parul cret, cel care impregna moliciune firelor de par, spray-uri de par greu, cel care intareste forma parului, cele mai usoare, care dau un volum natural si lista este lunga si variata.

  Este imposibil de spus care spray de par este potrivit pentru tine. Chiar ar fi greu sa vii cu un raspuns la fata locului, deoarece nevoile dvs. de spray de par vor fi diferite in functie de coafura pe care planificati sa o purtati. Exista cateva tipuri de baza de fixativ pe care le vom acoperi pe scurt. S-ar putea realiza ca aveti nevoie de mai mult de un tip.

  • Spray de par care da lumina parului

  Dupa cum sugerează si numele, spray-ul de lumina pentru par este genul care va imblanzi firele dvs. De par indisciplinate pentru doar cateva ore dupa ce este pulverizat. Acest tip de spray de par este de asemenea utilizat pentru a preveni incretirea dupa un permanent. Textura este un pic lipicioasa pana cand se usuca.

  • Spray de par mediu

  Acest lucru are o putere care tine parul un pic mai bine decat il tine fixativul prezentat anterior. Acesta permite un control mai bun asupra parului si nu face parul lipicios sau greu. Cu toate acestea, in general, acest lucru functioneaza cel mai bine pentru cei care au parul usor de gestionat, in primul rand.

  • Spray de par „ super strong ”

  Daca ati cheltuit in mod frecvent o multime de bani pe produse complicate pentru par, atunci acest spray de par este potrivit pentru tine. Aceasta va face parul rigid la atingere si va ingheta acea coafura pana cand va spalati parul. De asemenea, este util pentru cei a caror par este dificil de gestionat.

  • Restructurant

  Acest spray de par este de fapt un spray - balsam. Daca parul este deteriorat grav, atunci acest spray de par este cel potrivit pentru tine. Aceasta face ca stratul de cuticule neted si parul tau sa se simta mai moale si mai usor de periat si coafat.

  • Spray de par pentru stralucire

  Parul deteriorat, parul uscat, lipsit de stralucire, care este predispus la incretire vor beneficia de acest tip de fixativ. Aceasta adauga luciu instant si stralucire parului, in plus fata de acest lucru, il face mai usor de gestionat.

  Amintiti-va ca acestea sunt doar spray-uri de par, de baza. Daca ati indreptat recent parul sau la-ti vopsit, veti gasi acest spray pentru par, ca fiind special conceput pentru asta. Adresati-va stilistulu pentru a il intreba in legatura cu spray-ul de par pe care l-ar recomanda pentru tipul parului tau. Cu toate acestea, nu merge complet pe cuvantul lor, deoarece aceasta este, de obicei, doar incercarea lor de a isi vinde produsele din salonul lor, pe care primesc un comision.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3