beneficiile dietei

 • Limitări în legătură cu planurile de psoriazis

  Acesta este planul pe care l-am urmat pentru a imi ține sub control psoriazisul. Am găsit limitări în legătură cu planurile de psoriazis.

  Limitări în legătură cu planurile de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Acesta este planul pe care l-am urmat pentru a imi ține sub control psoriazisul. M-am gândit la planul meu de dieta pentru psoriazis in urma a ore lungi de cercetare și o mulțime de încercări și erori. Scopul planului meu a fost de a găsi cel mai eficient mod de a obține controlul asupra psoriazisului meu cu cel mai mic efort necesar.

  Am găsit limitări în legătură cu planurile de psoriazis:

  • Dieta anti inflamatoare in sine nu va reduce psoriazisul la un nivel adecvat. Mai puțin de 5% din psoriazis, în opinia mea. Si este nevoie de o schimbare de mentalitate, împreună cu modificări în stilul de viață, în general.
  • Dieta John Pagano este prea stricta. Si în cazul în care raportul greșit de fructe la legume consumate, aceasta poate provoca consecințe grave. Pagano a subevaluat daunele care pot fi cauzate de consumul prea mare de zahăr. Prin urmare, aportul de fructe proaspete.
  • Dieta cu John Pagano recomandata in întreprinderi chiar colonice clisme pentru casa pe care am găsit-o prea intruziva. Există și altele la fel de bune, deși mai lente, dar mai puțin invazive pentru a curăța colonul.
  • Planul de dieta John Pagano, de asemenea, stipuleaza că ar trebui să vizitați chiropractorul pentru a rezolva orice probleme de aliniere.

   Acest lucru este destul de părtinitor ca el este un chiropractician de comerț. Si eu sunt încă sigur de conexiunea dintre spate si psoriazis, daca este cazul.

  • Dieta Paleo modificata nu reușește să înțeleagă necesitatea de a avea o perioadă de dezintoxicare, atunci când încerci sa iti ții pielea sub control. Acest lucru ar trebui să fie primul pas în vindecarea tractului digestiv poros.
  • Dieta paleo modificată, precum și anti - diete inflamatorii sunt lipsite de sugestii pentru tratarea psoriazisului pe un nivel de actualitate în timp ce așteptați pentru beneficiile dietei lor. Psoriazisul poate fi incredibil de inflamat să nu mai vorbim de inestetice, așa că avem nevoie de unguente, creme și loțiuni care pot reduce durerea, scalarea și roșeața în aparență.

  Am comparat toate dietele, unele pe care le-am încercat în anii trecuți, altele pe care doar le-am cercetat. Ele lucrează toate într-o anumită măsură. Dar după cum s-a menționat mai sus, au existat limitări care au însemnat ca nu am fost niciodată pe deplin capabil de a ajunge la o acoperire de 5%, a psoriazisului sau mai puțin.

1 Articol(e)