bere

 • Ce efecte are consumul de bere asupra psoriazisului?

  Berea este băutura alcoolică cea mai popular consumat, dar ce efecte are consumul de bere asupra psoriazisului?

  Ce efecte are consumul de bere asupra psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Berea se face prin intermediul brasajului. Acesta este un proces în care cerealele (orz, de obicei, malțată) sunt înmuiate în apă pentru a elibera zaharuri naturale. Drojdia se adaugă apoi lichidul dulce, pentru a fermenta zaharurile, convertindu-le in dioxid de carbon și alcool.

  Berea este băutura alcoolică cea mai popular consumat, dar ce efecte are consumul de bere asupra psoriazisului?

  Ce stim despre bere si psoriazis?

  Cercetatorii au inceput sa observe legaturi intre consumul de alcool si psoriazis in 1980. Au descoperit ca barbatii cu psoriazis, cei care beau mult alcool, au avut cele mai severe cazuri de psoriazis. De atunci, studiile au confirmat faptul ca persoanele care beau o mulțime de alcool par sa aiba un risc mai puternic de a dezvolta psoriazis. O mulțime de consum de alcool pare sa faca psoriazisul mai rau.

  Experții cred că alcoolul poate agrava psoriazisul prin:

  • Activarea unei cresteri de celule ale pielii
  • Declansarea inflamației
  • Creșterea riscului de infecție a pielii
  • Reducerea eficientei tratamentului pentru psoriazis

  Este posibil ca diferite tipuri de alcool afectează psoriazisul în moduri diferite. Intr-un studiu recent, berea, dar nu și alte tipuri de alcool, a fost legata de o creștere în curs de dezvoltare a psoriazisului. Această legătură se poate datora faptului că berea se face din orz. Acesta conține gluten, un tip de proteina care se gaseste in boabele de cereale. Unele studii au gasit o asociere intre gluten si psoriazis, cu o dieta fara gluten dovedita fi de ajutor la pacientii cu psoriazis care au niveluri crescute de anticorpi (proteine produse de celule ale sistemului imunitar) împotriva glutenului.

  Ce ne spune știința?

  Investigarea relației dintre bere și psoriazis este dificila. Nu este etic sau în condiții de siguranță pentru a cere oamenilor cu psoriazis sa bea multa bere, pentru a vedea dacă psoriazisul lor se agravează. Este, de asemenea, dificil de spus cât timp ar putea dura pentru psoriazis pentru a se dezvolta sau schimba ca răspuns la consumul de bere. Ceea ce înseamnă că ar putea fi necesar pentru a monitoriza oamenii de mai mulți ani. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne uităm la datele din studiile care evaluează cât de mult alcool au consumat oamenii in trecut (un studiu retrospectiv). Sau de a monitoriza obiceiurile de consum ale acestora pe parcursul mai multor ani (studii prospective).

  Intr-un studiu prospectiv recent, s-au monitorizat obiceiurile de consum a peste 80.000 de femei americane fara antecedente de psoriazis intre 1991 si 2005. In timpul perioadei de studiu femeile au fost rugate să raporteze cât de mult și ce fel de alcool au baut. Au folosit chestionare la intervale de timp diferite. La sfarsitul studiului, cercetatorii s-au uitat la cat de multe femei au dezvoltat psoriazis. Si dacă a existat vreo legătură cu obiceiurile de consum. Ei au descoperit că a existat un risc crescut de psoriazis la femeile care beau mai mult de 2,3 bauturi alcoolice pe saptamana. Cand au privit mai departe, au gasit o asociere puternica intre aportul de bere (mai mult de 5 pahare pe săptămână) și riscul de psoriazis. Dar nu vin roșu, vin alb, sau băuturi spirtoase.

 • Modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul

  Au existat numeroase studii si cercetari cu privire la modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul. Și un lucru este sigur, consumatorii de alcool și iubitorii de bere nu vor fi incantati de rezultat.

  Modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Au existat numeroase studii si cercetari cu privire la modul in care alcoolul agraveaza psoriazisul.

  Și un lucru este sigur, consumatorii de alcool și iubitorii de bere nu vor fi incantati de rezultat. Psoriazisul este o formă inflamatorie cronică a pielii, cu condiția de mai mulți factori cauzali. Aparent, consumul de alcool este are un risc mai mare de a provoca simptome de psoriazis.

  Psoriazis si bere

  Anchetatorii au crezut că orzul este principala componentă a alcoolului, în mod specific de berea. Insa aceasta contine gluten, care este unul dintre factorii majori care este responsabil pentru episoadele acute de psoriazis. Pacientii cu psoriazis care sunt sensibili la gluten si sunt stricti pe o dieta fara gluten au demonstrat în mod evident o îmbunătățire a semnelor și simptomelor.

  O altă componentă a alcoolului, care a fost spusa pentru a declanșa episoadele acute este etanolul. Etanolul, de asemenea cunoscut sub numele de alcool etilic, alcool de cereale, este de obicei găsit în băuturile alcoolice. Alcoolul stimulează producerea de keratinocite, unul dintre elementele constitutive ale celulelor pielii. Acest lucru a subliniat faptul ca exista dovezi privind efectul alcoolului la exacerbarea semnelor și simptomelor psoriazisului; care se caracterizează printr-o crestere si suprapunere de celulele ale pielii.

  Studii

  Un studiu care a implicat 82,869 de femei timp de 14 ani, a fost realizat de Dr. Natalie Kazakevich de la Departamentul de Dermatologie, Weill Cornell Medical College, Texas, a indicat că cei care consumă mai mult de 2,3 băuturi alcoolice pe săptămână sau mai mult de 100 g pe zi, crește posibilitatea de debut a psoriazisului și exacerbarea simptomelor.

  O schimbare în stilul de viață

  Un singur tratament medical pentru această problemă a pielii este insuficient pentru a atinge obiectivul optim de realizare a unui stil de viață liber și sănătos. Întărirea consilierii și educația corespunzătoare cu privire la efectele consumului de alcool trebuie subliniate la pacienții care suferă de această afecțiune a pielii mediată imun cronic.

  Psoriazisul continua sa fie una dintre condițiile de piele cele mai dificil de tratat din moment ce persoana va suferi o mulțime de măsuri delicate. Tranziția a fost întotdeauna cea mai grea parte a oricarei forme de schimbare pentru o persoană. Dar, trebuie sa fii în măsură să ai o viață mai bună și de calitate. Si este întotdeauna cel mai bine să urmați câteva reguli și orientări pentru a minimiza sau suprima in totalitate semnele si simptomele psoriazisului.

  În cazurile de creștere a severității afecțiunii, cel mai bine este să se consulte medicul sau dermatologul pentru managementul si tratamentul suplimentar.

 • Consumul de alcool poate declansa psoriazisul

  Când spunem că alcoolul poate declansa psoriazisul, unii oameni ar putea crede că berea este permisă, deoarece conținutul de alcool în bere este destul de scăzut. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Există o veste proastă pentru toți cei iubitori de bere, de asemenea.

  Consumul de alcool poate declansa psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Când spunem că alcoolul poate declansa psoriazisul, unii oameni ar putea crede că berea este permisă, deoarece conținutul de alcool în bere este destul de scăzut.

  Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Există o veste proastă pentru toți cei iubitori de bere, de asemenea. În jurul anului 2005, un studiu a fost realizat pe 83000 de femei. Ele au fost chestionate la fiecare doi ani cu privire la consumul de alcool (ce tip de alcool și cât de mult cantitativ). De asemenea, au fost întrebate dacă au fost diagnosticate cu psoriazis. Rezultatele studiului sunt foarte surprinzătoare. Riscul de a dezvolta psoriazis a fost de 72% mai mare pentru acele femei care au baut 2,3 beri pe săptămână, decât acele femei care nu beau deloc alcool. Acest risc crește în continuare pentru acele femei al căror consum de bere este în continuare ridicat.

  Cercetatorii au atribuit acest rezultat pe posibila intoleranta a persoanelor (care suferă de psoriazis) față de gluten. Berea este fabricata prin fermentarea amidonului. Sursa de amidon aici este orzul. Orzul este un bob întreg care conține gluten. Persoanele care suferă de psoriazis, uneori, arată sensibilitate față de gluten. De aceea, glutenul din orz a fost considerat ca fiind vinovat aici.

  Renunțarea la alcool nu este ușor

  Consumul de alcool este una dintre cele mai încăpățânate dependente. Diminuarea consumului de alcool nu este un lucru ușor de făcut. Cu cat este mai vechi obiceiul, este mai greu să renunți. De asemenea, unii oameni nu pot intelege de ce ar renunța la alcool pentru a gestiona psoriazisul lor, deoarece alcoolul este o sursă de divertisment pentru ei. Ei nu sunt de acord cu ideea de a renunta la consumul de alcool pentru totdeauna.

  După părerea mea, încercăm să vindecam psoriazisul pentru a face viata mai buna într-un termen mai lung. Prin urmare, nu există nici un punct în a face ceva pe jumatate, deoarece nu va fi eficient pe termen lung. Mai degrabă va fi stresant pentru tine.

  Pașii de mai jos va vor ajuta să luati o decizie înțeleaptă în acest sens:

  • Ia un pix și o hârtie și scrie toate motivele posibile de ce trebuie să renunți la acest obicei (de baut).
  • Notați totul. Care ar fi beneficiile daca abandonezi alcoolul si ce ai de pierdut.
  • Apoi, înțelege efectele nocive ale alcoolului, mai sus scrise pe foaie. Te-ar putea ajuta să iei decizia înțeleaptă.
  • Odată ce vă decideți că doriți să renunțati la alcool, sau cel puțin să limitati consumul, faceti un plan detaliat pentru a reduce treptat cantitatea. Cu toate că este întotdeauna mai bine daca poti renunta alcool dintr-o dată. Dar dacă ești un mediu de oameni ce consuma alcool și iti este greu să renunțe la (sau cel puțin să reducă) consumul de alcool, incearca sa faci acest lucru încet și constant. Treptat, redu cantitatea de alcool.
 • Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Psoriazisul este o afectiune a pielii care cauzeaza pete de solzos, piele groasă, care pot fi argintie, alba sau roșie. Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune a pielii care cauzeaza pete de solzos, piele groasă, care pot fi argintie, alba sau roșie. Ea poate apărea pe tot corpul, dar este cel mai frecvent pe coate, scalp, partea inferioara a spatelui si genunchilor. Se estimează că 125 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de psoriazis. Până de curând nu a existat nici o cauză cunoscută a acestei boli. Cu toate acestea noi cercetari au aratat ca un vinovat ar putea fi berea.

  82,869 de femei au fost implicate într-un studiu realizat de Brigham si Womens Hospital si Harvard Medical School. La fiecare doi ani, femeilor le-au fost trimise chestionare care au întrebat ce fel de alcool au băut și cât de mult au consumat. De asemenea, ele au fost întrebate dacă au fost diagnosticate cu psoriazis.

  Cercetatorii au descoperit ca berea usoara, vinul roșu și alb, și băuturi alcoolice nu a determinat o creștere a riscului de a dezvolta psoriazis. Cu toate acestea consumare de bere regulata a fost o altă poveste. Riscul de a avea psoriazis a fost de 72% mai mare pentru femeile care au baut o medie de 2,3 beri pe săptămână sau mai mult, comparativ cu femeile care nu au baut alcool deloc. Acel risc a crescut chiar mai mult pentru femeile care beau 5 sau mai multe beri pe săptămână.

  Berea fara alcool creste riscul de a dezvolta psoriazis?

  Autorii noteaza in acest studiu: "Berea fără alcool este singura băutură alcoolică, care a crescut riscul pentru psoriazis, ceea ce sugerează că anumite componente non-alcoolice de bere, care nu se găsesc în vin sau lichior, pot juca un rol important în eruptia unor episoade acute de psoriazis".

  Deci, de ce berea regulata ar putea provoca psoriazis? Berea este una dintre puținele băuturi alcoolice de bază non-distilate care utilizează o sursă de amidon pentru fermentare și în majoritatea timpului sursa este orzul. Orzul conține gluten. Persoanele care suferă de psoriazis au de obicei o sensibilitate la gluten. Autorii studiului spun ca "femeile cu un risc ridicat de psoriazis pot considera a evita consumul ridicat de bere fără lumină." Cercetatorii spun, de asemenea, ca mai multe studii ar trebui făcut pentru a vedea dacă există alte componente, altele decât cele de orz, care ar putea determina noi cazuri de psoriazis.

 • Bere si psoriazis. Care este influenta?

  Berea poate crește riscul de a dezvolta psoriazis, o boala dureroasa a pielii care afecteaza mai mult de 7 milioane de americani, dupa cum noile cercetari indica.Citeste acest articol pentru a afla mai multe despre bere si psoriazis.

  Bere si psoriazis. Care este influenta?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Berea poate crește riscul de a dezvolta psoriazis, o boala dureroasa care afecteaza mai mult de 7 milioane de americani. Asta e aparent valabil si pentru femei. Cel putin, potrivit unui studiu on-line, care va fi publicat in numarul din decembrie a revistei Archives of Dermatology.

  Cercetatorii de la Spitalul Brigham si Harvard Medical School din Boston, au examinat datele de la 82,869 de femei care, în 1991 au avat vârste cuprinse între 27 și 44 de ani.

  Bere si psoriazis

  Femeile, participanții la un program de cercetare numit „the Nurses Health Study II”, au descris cantitățile și tipurile de alcool pe care le consumau la fiecare doi ani. Si, de asemenea, au raportat daca au fost diagnosticate cu psoriazis.

  S-au inregistrat:

  • 150 de cazuri de psoriazis dezvoltate, dintre care 1069 au fost utilizate pentru analiză.
  • Berea ușoară, vinul roșu și alb, și băuturi alcoolice nu au fost asociate cu un risc de psoriazis.
  • Riscul de psoriazis a fost de 72% mai mare in randul femeilor care au avut o medie de 2,3 bauturi pe săptămână sau mai mult. Asta in comparatie cu asistentele medicale, care s-au abtinut de la alcool.
  • Riscul de psoriazis a fost de 2,3 ori mai mare pentru femeile care beau cinci sau mai multe beri pe saptamana decat asistentele medicale care nu beau bere.

  Bere cu putin alcool

  "Berea cu putin alcool era singura băutură alcoolică, care a crescut riscul pentru psoriazis. Ceea ce sugerează că anumite componente non-alcoolice de bere, care nu se găsesc în vin sau lichior, poate juca un rol important în debutul psoriazisului," scriu autorii în studiu. "Una dintre aceste componente poate fi sursa de amidon utilizată pentru fabricarea berii."

  Orzul poate fi vinovatul

  Cercetatorii scriu ca berea este una dintre puținele băuturi alcoolice de bază non-distilate. Utilizează o sursă de amidon pentru fermentare, și, de obicei, este orzul. Orzul și alte tipuri de amidon conțin gluten, o substanta la care unii oameni cu psoriazis sunt foarte sensibili.

  Cercetatorii spun ca asocierea dintre consumul de alcool și un risc crescut de noi cazuri de psoriazis, sau de agravare a starii, a fost suspectata de mult timp. "Femeile cu un risc ridicat de psoriazis pot lua în considerare evitarea unui aport mai mare de bere", spun autorii. "Vă sugerăm efectuarea de investigații suplimentare referitoare la mecanismele potențiale de bere făra alcool inductoare de psoriazis."

 • Ce declanseaza un episod acut de psoriazis

  Există unii declansatori comuni, care pot declanșa un episod acut de psoriazis sau pot provoca un episod să se agraveze. Intelegerea acestor factori declanșatori te poate ajuta să ii găsesti pe cei care iti cauzează cele mai multe probleme.

  Ce declanseaza un episod acut de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  In fiecare caz, psoriazisul este diferit și așa sunt si motivele pentru episoadele acute. Ce declanseaza un episod acut de psoriazis la o singură persoană, nu ar putea creea probleme pentru o alta.

  Chiar și așa, există unii declansatori comuni, care pot declanșa un episod acut sau pot provoca un episod acut să se agraveze. Intelegerea acestor factori declanșatori te poate ajuta să ii găsesti pe cei care iti cauzează cele mai multe probleme.

  Stres

  Multi oameni considera ca stresul poate declansa sau agrava un episod acut de psoriazis. Învățarea de tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia, yoga si respiratia profunda poate ajuta la un nivel de stres mai mici și ar putea ajuta la reducerea episoadelor acute ale dumneavoastră sau de a reduce intensitatea episoadelor.

  Tăieturi, zgârieturi și alte leziuni pe piele

  Orice vătămare a pielii, inclusiv tăieturi, zgârieturi, mușcături de insecte, arsuri solare și vaccinări, pot declansa un episod acut de psoriazis. Acest lucru este cunoscut ca fenomenul Koebner.

  Anumite medicamente

  Unele medicamente pot declanșa psoriazisul, în special cel care interferează cu sistemul imunitar. Aceste medicamente includ beta-blocante, medicamente pentru tensiunea arteriala, medicamente steroidiene, litiu, care este utilizat pentru a trata tulburarea bipolara si medicamente utilizate pentru tratarea malariei.

  Infecţie

  Cand ai o infecție virală sau bacteriană, sistemul imunitar reactioneaza pentru a ajuta corpul sa lupte impotriva infectiei. Pentru că psoriazisul este o tulburare autoimună si în orice moment sistemul imunitar este activat, există riscul de a avea un episod acut.

  Vreme rece, uscata

  În timpul lunilor reci de iarnă, există o umiditate scazuta in aer și sistemele de încălzire mai mult usuca aerul, cauzand episoade acute de psoriazis în cazul mai multor persoane. Un umidificator poate ajuta.

  Temperaturi extreme

  Cu toate că vremea rece este de obicei asociata cu episoade acute de psoriazis, unii oameni au găsit ca temperaturile extreme pot provoca psoriazisul lor sa fie mai accentuat. Temperaturile extrem de ridicate în timpul lunilor de vară, sau chiar dusurile foarte calde ar putea duce la episoade acute de psoriazis.

  Alcool

  Consumul de alcool etilic poate agrava simptomele psoriazisului. Interesant, un studiu realizat la Brigham and Women’s Hospital a constatat ca bautul de bere a crescut riscul de a dezvolta psoriazis. Cu toate acestea berea blonda nu părea să aibă nici un efect.

  S-ar putea ca unele dintre aceste declanșatoare se se aplice in cazul tau și la alții nu. Ține un jurnal pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre ceea ce declanseaza sau agraveaza simptomele. Cu toate că este imposibil să se evite orice declanșator și orice situație care ar putea duce la episoade acute de psoriazis, asigurați-vă întotdeauna că aveți protecție solară și o pălărie, pentru a evita arsurile solare. Sau să păstrezi un umidificator pe parcursul lunilor de iarnă. Acești pași ar putea ajuta la reducerea frecvenței sau intensității episoadelor acute de psoriazis.

 • Modalitati eficiente de a netezi parul uscat

  Parul tau se simte ca o saltea de cocos? Iată cum puteți netezi aceste margini uscate

  Modalitati eficiente de a netezi parul uscat

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Parul tau se simte ca o saltea de cocos? Iată cum puteți netezi aceste margini uscate

  Trecerea constantă de soarele arzator la aerul conditionat uscat are un impact asupra parului tau? nu te speria. Aici sunt cateva căi de atac simple si eficiente pe care le poti efectua chiar acum pentru a obține un par lucios, stralucitor si radiant de sănătate. Doar fugi la dulapul din bucatarie, ia un bol de fructe, băuturi și medicamente pentru a te salva de la a arata ca o sperietoare.

  TRATAMENT TROPICAL

  Nu supraîncărcați parul deshidratat cu produse hidratante grele. E o mare diferență între parul deshidratat este are fire deșirate, grele de gestionat și care și-a pierdut umiditatea, ca urmare a căldurii sau daune datorita chimicalelor. În timp ce samponul si balsamul hidratant lucreaza bine pe firele deteriorate, ele pot face parul deshidratat, chiar și mai lipsit de viata. Deci, pentru un tratament de hidratare ușoară se aplică un sfert, până la o jumătate de cutie de lapte de cocos la mijlocul lungimii și capetele părului (evitați rădăcinile) și se lasă la macerat timp de cateva minute inainte de samponare. Acest lucru restabilește organismul și ajută la cuticulele netede pentru strălucire optimă.

  DULCE ȘI ACRU

  Oțetul de cidru de mere este un mare demachiant natural si va lasa parul curat ca lacrima. O dată pe lună, substituie samponul cu otet de mere pentru a indeparta poluarea, acumularea de produse de styling și depunerile de calcar din apa orasului. Acest lucru se va actualiza, de asemenea, la nivelul scalpului. Utilizați un balsam realizat in casa din ulei de măsline (un tip de ceai), amestecat cu iaurt natural (două lingurițe de ceai) pentru a neutraliza echilibrul pH-ului parului si a inchide cuticulele.

  SENTIMENTUL FRUITY

  Lămâia proaspătă și sucul de mere adaugă o strălucire lucioasă, proaspăta părului spalat. Se amesteca o lingura de suc de mere cu doua linguri de suc de lămâie. După samponare și condiționare, se aplică amestecul la capetele părului și apoi se lasă timp de un minut înainte de clătire.

  Aciditatea sucului se va aplatiza cuticulele parului lasandu-l mai reflectorizant și strălucitor.

  BERE

  Deschide o sticla de bere pentru un volum mai mare al părului. Siliciul din hamei adăuga luciu, crește strălucirea, înfoia volumul si fortifica parul din interior. In timp ce combinația de zahăr și proteine ajuta îngroșarea, starea și înmoaie părul.

 • Par deteriorat. 4 remedii eficiente

  Daca aveti parul deteriorat, este posibil sa fi incercat de a gasi cele mai bune metode de a trata aceasta consditie si de a restabili umiditatea lui naturala.

  par uscat aubrey organics

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic de la Aubrey Organics - Pentru produs dati click aici

  Daca aveti parul uscat, este posibil sa fi incercat de a gasi cele mai bune metode de a trata aceasta consditie si de a restabili umiditatea lui naturala. Un loc bun pentru a incepe sa cauti este in bucatarie, unde puteti gasi unele remedii eficiente, ieftine precum si cai de atac sigure si fara efecte secundare. Acestea vor calma nu numai problemele parul uscat, dar, de asemenea, aduc inapoi viata parului deteriorat.

  MASAJ CU MAIONEZA:

  Daca doriti un remediu instant, care nu are nevoie de nici un fel de pregatire, alege sa iti faci un masaj cu o maioneza plina de grasime. Acest proces este foarte admirat de stilisti si poate fi usor de facut acasa, la fel de bine.

  • Se intinde o lingura de maioneza uniform peste parul tau.
  • Maseaza usor cu varful degetelor.
  • Se acopera parul cu o boneta de dus din plastic.
  • Indepartati folia dupa o jumatate de ora si apoi clatiti.

  SPRAY DE BERE:

   

  • Se toarna bere intr-o sticla cu pulverizator.
  • Aceasta bautura alcoolica pretinde a fi una dintre cele mai eficiente remedii pentru a face parul uscat, sa devina unul moale si stralucitor.
  • Doar spala parul, pulverizeaza o cantitate mica de spray de bere pe el si lasa-l sa se usuce.

  Esti gata. Si nu iti face griji pentru ca parul tau nu va mirosi.

   

  OTET DE MERE

   

   

  ½ ceasca de otet de mere atunci cand este amestecata cu 1 cana de apa si este masata in par, il va hidrata si il va face lucios si sa se simta matasos la atingere.

  Otetul de mere are beneficii nenumarate, si poate fi folosit pentru a trata cosurile, pentru a clarifica pielea si chiar pentru a elimina depunerea de produs din parul tau. Daca ati incercat masca cu maioneza si iaurt pentru parul uscat, cu nici un rezultat, este timpul sa ai incredere in otetul de mere si in efectele lui benefice. In schimb, vei fi inzestrat cu un par moale, neted si stralucitor de care sunt sigura ca te vei indragosti!

  PRAF DE COPT:

  Faceti o pasta omogena dupa urmatoarele instructiuni, aplica masca pe parul tau, urmata de o clatire completa si de o spalare cu un sampon.

  Apa - ¼ cana
  Bicarbonat de sodiu - 1 lingurita

  Daca ati crezut ca bicarbonatul de sodiu usuca parul, ei bine, acest lucru este doar pentru primele cateva spalari. Bicarbonatul de sodiu, de fapt, atunci cand este utilizat in mod regulat, absoarbe numai excesul de ulei din parul tau, lucreaza pentru a elimina matreata si mentine parul moale si lucios. Cel mai bun mod de a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru a trata parul uscat este de a inlocui apa cu un ou. Pur si simplu bate bicarbonatul de sodiu intr-un ou si aplica amestecul pe par si spune adio parului uscat si fara viata.

 • Scalp gras. 3 tratamente

  Una dintre principalele cauze ale scalpului gras este excesul de productie de uleiuri naturale sau sebum. Ocazional, o ciuperca pe scalp poate provoca, de asemenea, productia excesiv de uleioasa.

  12966394_10209008549428239_1224319176_n

  Va recomandam pentru parul gras samponul si balsamul natural/organic de la Aubrey Organics - Pentru produs dati click aici

  Una dintre principalele cauze ale scalpului gras este excesul de productie de uleiuri naturale sau sebum. Ocazional, o ciuperca pe scalp poate provoca, de asemenea, productia excesiv de uleioasa. Productia de ulei excesiv poate face parul si scalpul sa se simta gras si murdar, chiar daca ati spalat recent parul. Problema principala este ca scalpul gras poate duce la acnee si matreata. Tratamentele pentru scalpul gras vizeaza echilibrarea cantitatii de sebum al scalpului si curata si elimina celulele moarte ale pielii si alte impuritati de pe scalp.

  Scalpul gras este foarte problematic. In cazul in care nu este tratat, aceasta poate duce la un par gras, matreata sau un sindrom de piele, cunoscut sub numele de dermatita seboreica. Prea mult onctuozitate, de asemenea, cunoscuta sub numele de seboree, este una dintre bolile cele mai frecvente ale scalpului. Scalpul gras poate face parul sa arate gras, plat si moale, cu alte cuvinte lipsit de viata. Tratamentul pentru scalp gras este posibil, in general, folosind cai de atac realizate in casa si unele produse medicamentoase, in timp ce, in cazuri acute; medicamentele pe baza de prescriptie medicala pot fi necesare.

  Berea: Spalarea parului cu bere este un tratament eficient pentru un scalp gras si un par la fel de gras. Indeparteaza excesul de ulei de pe scalp si par, iar acesta este motivul pentru care este foarte utilizat de catre femei. Ia o bere si aplica continutul pe scalp, lasandu-l acolo timp de aproximativ 10 minute. Se clateste cu apa calda, si veti observa imediat un luciu, o moliciune si o finete in textura parului. Berea este bine cunoscuta pentru efectul de uscare asupra scalpului si a parului.

  Aloe Vera Gel: Este un remediu vechi si natural pentru un scalp gras. Extractul proaspat de aloe vera se aplica pe scalp si pe intreaga lungime a parului pentru a reglementa productia de ulei si pentru a hrani radacinile de par. Permiteti-i sa stea timp de 15 minute si apoi samponeaza parul ca de obicei. Fa-o de fiecare data inainte de a spala parul. In mod alternativ, se amesteca 1 litru de apa, 1/2 litru de gel de aloe vera si 20 picaturi de ulei esential la alegere pentru a prepara un tonic linistitor, care va lucra pentru a reduce onctuozitatea si mancarimea scalpului.

  Ceaiul negru: Este un remediu eficient realizat in casa, pentru reducerea uleiului scalpului si a parului fara a face parul uscat. Infuzeaza 2 pungi de ceai in 3 cani de apa calda si utilizeaza amestecul ralizat, ca ultima clatire dupa samponarea parului. Acesta va scapa de excesul de ulei de pe scalp, si va face parul sa arate moale si stralucitor.

 • Ingrijirea parului deteriorat atunci cand este ud

  3 metode de ingrijire a parului deteriorat atunci cand acesta este ud.

  par uscat aubrey organics

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic de la Aubrey Organics - Pentru produs dati click aici

  1. Usuca parul cu grija atunci cand folosesti un uscator de par.

           Uscatorul de par poate fi benefic atunci cand este folosit in mod corespunzator. Atunci cand il folosesti, ai grija sa il setezi la o temperatura mai mica si sa il tii la distanta de par, pentru a-l feri astfel de caldura prea mare. Daca tii uscatorul de par prea aproape, apa din par se incalzeste si astfel iti deterioreaza parul. Din acest motiv uscatoarele de par nu sunt recomandate, insa sunt foarte bune daca le folosesti in mod correct. Daca poti, evita sa iti usuci parul cu aer cald; acest lucru doar iti deterioreaza parul.

  • Evita stoarcerea parului atunci cand iesi din dus. Parul ud este mai fragil iar stoarcerea lui iti pot face firele sa se rupa mult mai usor sau sa cada.
  • Foloseste spray de protectie impotriva caldurii atunci cand folosesti uscatorul de par. Ar trebui sa utilizezi, de asemenea, spray de protectie si atunci cand folosesti un ondulator sau o placa de par.
  1. Evita perierea parului atunci cand este ud.

            Parul ud este mai elastic si are tendinta de rupere. De asemenea, nu iti peria parul prea mult. Oamenii tind sa creada ca daca parul este periat de 100 de ori pe zi, va deveni mai moale, dar acest lucru provoaca doar ruperea parului.

  • Atunci cand iti periezi parul, incearca sa folosesti o perie naturala deoarece aceasta ditribuie uleiurile naturale pe par, facandu-l moale si matasos.
  • Atunci cand parul este ud, foloseste doar un pieptene cu dinti mari. Poti sa aplici si un balsam ca s ail faci mult mai maleabil
  1. Da parului tau un tratament special din cand in cand
  • Amesteca o lingurita de otet de cidru de mere cu doua linguri de ulei de masline si trei albusuri de oua, apoi aplica compozitia pe par. Acopera parul cu o punga de plastic sau cu un prosop timp de 30 de minute apoi samponeaza si clateste.
  • Foloseste un litru de ceai cald,neindulcit (proaspat preparat) pentru clatirea parului,dupa samponarea regulata. Ceaiul poate intensifica culoarea parului asa ca ai grija sa folosesti un ceai care se potriveste nuanta parului tau. Blondele ar trebui sa foloseasca ceaiul de musetel,brunetele ar trebui sa foloseasca ceaiul negru pentru un plus de stralucire si intensificarea nuantei.
  • Berea functioneaza ca un excelent balsam pentru par. Proteinele din bere ajuta la repararea parului deteriorate si hranesc foliculii de par care iti fac parul mai stralucitor si mai neted. Samponeaza-ti parul ca de obicei si apoi foloseste o cantitate mica de bere drept balsam. Lasa-ti parul sa se usuce natural si va arata neted si stralucitor.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2