biologice

 • Tratamente medicale si naturale pentru psoriazis

  Să analizăm argumentele pro și contra de tratamente medicale si naturale pentru psoriazis.

  Tratamente medicale si naturale pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dupa ce te ocupi cu psoriazis timp de aproape 20 de ani fără ajutor, am fost dispusa să încerc aproape orice - experimentarea cu suplimente, uleiuri de baie, o dietă fără gluten, și multe altele.

  Să analizăm argumentele pro și contra de tratamente medicale si naturale pentru psoriazis.De ce este tratarea psoriazisului atât de complicat?

  Psoriazisul afecteaza fiecare persoana diferita. Ceea ce funcționează pentru o singură persoană nu poate lucra pentru următorul. Există o serie de optiuni de tratament - inclusiv remedii naturale, medicamente, fototerapie si tratamente IV.

  Factorii care să iei în considerare

  Timpul și comoditatea sunt factori mari atunci când vine vorba de alegerea și lipirea cu un tratament de psoriazis. Cercetările personale sugereaza ca tratamentele naturale iau destul de un pic de timp pentru a lucra. Cel mai bun caz, poate dura 3-5 luni, folosind un remediu natural in mod constant înainte de a vedea orice îmbunătățire.

  Cât timp dureaza pana cand un tratament lucreaza?

  In medie:

  • Biologics dureaza 2-3 luni +
  • Topicals dureaza 2+ săptămâni
  • Tratamentele de spumă dureaza 4+ săptămâni
  • Fototerapia durează 3 luni
  • Medicamente orale dureaza 8+ săptămâni

  Ce ești dispus să sacrifici?

  Aici este momentul în care stilul de viață devine foarte important în luarea deciziilor cu privire la tratamentul psoriazisului. Ce ești dispus să sacrifici? timp, comoditate sau cost? Din păcate, nu poți avea toate trei, atunci când incerci sa tratezi psoriazisul.

  Persistența și potențialul de dezamăgire

  Acesta poate fi dezamăgitor să persiste în regimul de tratament de psoriazis timp de 3 la 5 luni, doar pentru a realiza că terapia nu funcționează pentru tine. Cu toate acestea, tratamentele naturale sunt cea mai sigura optiune si modificarile stilului de viata sanatos. O dieta mai sanatoasa, de exemplu, nu oferă beneficii suplimentare.

  Consideraţii de cost

  Cand vine vorba de medicamentele pentru psoriazis, medicamentele care funcționează cel mai rapid si sunt cele mai convenabile sunt, de obicei cele mai scumpe. Unele exemple includ Biologics sau medicamente pe cale orala. Un prieten cu psoriazis a menționat recent că tratamentul său îl costă 50.000 $ pe an!

  Opțiunile mai puțin costisitoare

  Desi tratamentele naturale pot fi consumatoare de timp, iar utilizarea lor poate fi o zi descurajatoare, ele sunt de obicei mai ieftine decât tratamentele mai noi și mai eficiente pentru psoriazis. Din experiența mea, sunt, de obicei pe baza de prescriptie medicala. Si sunt forma cea mai traditionala si cea mai ieftina de tratament pentru psoriazis.

  Topice

  Cu toate că unele topicals lucreaza rapid, ele nu sunt neapărat cele mai bune pentru psoriazis. Am folosit topicals care mi-au curatat psoriazisul în 2 săptămâni, dar a rămas clar numai cu utilizarea continuă a tratamentului. Am experimentat, de asemenea, reacții adverse în cazul în care nu m-am oprit din utilizarea medicamentului pentru o perioadă de timp.

 • Fototerapia- tratament de prima linie pentru psoriazis

  Cu toate că fototerapia este considerata un tratament de prima linie pentru psoriazis, pacientii si dermatologii deopotriva raporteaza ca de multe ori ca este imposibil.

  Fototerapia- tratament de prima linie pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pacienții necesită, în general, aproximativ 20 de sesiuni de fototerapie inainte de a vedea o imbunatatire in pielea lor. Cu toate că ratele de răspuns variază, studiile sugerează că 65% dintre pacienții care primesc tratament UVB și 75% dintre pacienții care primesc NB-UVB vor experimenta curatari semnificative ale pielii. Desi tratamentele UVB sunt utilizate pe scară mai largă, PUVA poate fi de fapt mai eficienta.

  Intr-un studiu din 2006, in Arhivele de Dermatologie, care a comparat terapia PUVA si NB-UVB la pacienții cu psoriazis în plăci, pacienții care au suferit o terapie PUVA au avut o rată a curatarii semnificativ mai mare (84%), comparativ cu cei care au primit NB-UVB (65% ).

  PUVA are unele efecte adverse potențial grave, cu toate acestea.

  Aproape o treime dintre pacienți prezintă greață după tratament. Si, mai important, PUVA implica un risc pe termen lung a cancerului de piele, in special la pacientii cu pielea sensibila. Molecula psoralen folosită în PUVA este considerata a fi responsabila pentru riscul crescut. Psoralen, care este ingerat pe cale orală sau aplicat topic. Intra in celule si corp, atunci când este activat de lumina UV, si își schimbă ADN-ul. Acest proces omoară celulele imune aproape de piele și ajută la controlul psoriazisului. Dar, de asemenea, duce la daune colaterale care pot cauza cancer de piele pe termen lung.

  Din cauza riscului de cancer de piele, PUVA este de obicei rezervata pentru cazurile cele mai severe și persistente de psoriazis. "PUVA este un tratament foarte, foarte eficient", spune Dr. Feldman. "Este cel puțin la fel de eficient ca și UVB de bandă îngustă. Dar cauzează un risc crescut de cancer de piele. Așa că avem tendința de a evita utilizarea acestuia." Lumina UVB este cunoscuta de a provoca cancer de piele, de asemenea dar studiile nu au demonstrat nici un risc crescut de cancer de piele in randul pacientilor cu psoriazis care au suferit fototerapie cu UVB.

  În cazul în care este atât de eficientă, de ce nu este folosita mai mult?

  Fototerapia este considerata un tratament de prima linie pentru psoriazis.

  Pacientii si dermatologii deopotriva raporteaza ca de multe ori este imposibil. Conveniența este un factor, deoarece pacienții au nevoie pentru a vizita biroul lor de medici de mai multe ori pe săptămână, în timpul orelor de afaceri. Dar poate fi, de asemenea, costisitoare. Pentru fiecare tratament, cele mai multe companii de asigurare percep o co-plata de birou-vizită. Aceasta tinde să fie mai mare decât medicamentele.

  Nikki Woistman, 21, St. Petersburg, Florida., a considerat fototerapia acum câțiva ani, când psoriazisul a acoperit aproximativ 30% din corpul ei. Ea a fost surprins să afle, totuși, că fototerapia ar fi de fapt mai scump decât noua generație de medicamente biologice.

 • Un nou medicament impotriva psoriazisului- ixekizumab

  Medicamentul numit ixekizumab (Taltz), a fost aprobat în martie de către US Food and Drug Administration.

  Un nou medicament impotriva psoriazisului- ixekizumab

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Un nou medicament care a demonstrat efecte "fără precedent" pe starea pielii cu psoriazis pare să funcționeze bine pe termen lung, de asemenea.

  Medicamentul numit ixekizumab (Taltz), a fost aprobat în martie de către US Food and Drug Administration. Acest lucru a venit dupa ce studiile initiale au aratat ca timp de 12 săptămâni, medicamentul a batut medicația standard pentru psoriazis moderat pana la sever.

  Noile descoperiri arată că beneficiile sunt încă acolo, după 60 de săptămâni. La acel moment, aproximativ 80 la suta dintre pacienti au vazut cel putin o imbunatatire de 75 la suta in simptome ale pielii lor, au spus cercetatorii. Până în prezent, ixekizumab-ul a demonstrat "eficacitate fara precedent" impotriva mai multor cazuri severe de psoriazis. A spus dr Joel Gelfand, un dermatolog care nu a fost implicat in cercetare.

  Medicamentul, administrat prin injectare, vizeaza o proteina inflamatorie numita IL-17. A spus Gelfand, care conduce Psoriasis and Phototherapy Treatment Center la universitatea din Pensilvania.

  FDA a aprobat un alt inhibitor de IL-17, numit Cosentyx, anul trecut.

  "Direcționarea căii de IL-17 s-a dovedit a fi încă o revoluție în capacitatea noastră de a trata psoriazisul", a spus Gelfand. Acest lucru fiind spus, a adaugat el, cercetatorii au nevoie pentru a menține urmărirea efectelor pe termen lung ale medicamentelor.

  In Statele Unite, între 5 milioane și 7 milioane de oameni au psoriazis, potrivit statisticilor guvernamentale. Boala apare dintr-un răspuns imun anormal, care declanseaza o cifra de afaceri rapida a celulelor pielii. Care face ca celulele să se adune pe suprafața pielii.

  Cei mai mulți oameni au ceea ce se numește psoriazis in placi, spune US National Institutes of Health. În această formă, oamenii dezvolta periodic, pete groase solzoase pe piele, care pot fi însoțite de mâncărimi sau durere.

  Unii oameni suferă, de asemenea, daune articulare dureroase si oboseala cunoscuta sub numele de artrita psoriazică. Tratamentele pentru piele sau terapia cu lumină ultravioleta pot fi suficiente pentru a trata simptomele psoriazisului mai blande. Pentru un psoriazis mai sever, medicii prescriu adesea medicamente care suprima sistemul imunitar - inclusiv medicamente injectabile numite "Biologice."

  „Biologice” mai vechi includ mărci precum Enbrel și Remicade, care au ca țintă un produs chimic imunitar numit TNF. Noile IL-17 blocantele sunt de asemenea considerate Biologice, dar acțiunea lor pare mai specifica pentru psoriazis, a spus dr Kenneth Gordon, cercetator pe noul studiu.

  In timp ce noi medicamente zero in IL-17, medicamentele anti-TNF par a ajunge în cele din urmă acolo, a declarat Gordon, profesor de dermatologie la Universitatea Northwestern Feinberg Scoala de Medicina din Chicago. Speranța este că IL-17-blocant, cu efecte ale sistemului imunitar mai putin extinse, vor fi, de asemenea, mai sigure, a spus Gordon. TNF-blocante transporta un risc de infecții, uneori grave.

 • Psoriazisul unghiilor. Simptome si tratament

  Psoriazisul unghiilor modifică modul in care arata unghiile de la picioare si cele de la maini. Ele pot deveni groase și sa isi schimbe culoarea sau forma. De asemenea, ele se pot simti dureroase.

  Psoriazisul unghiilor. Simptome si tratament

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă aveți psoriazis și observați unele modificări la unghii, există mai multe tratamente la care puteți apela pentru ajutor.

  Psoriazisul unghiilor modifică modul in care arata unghiile de la picioare si cele de la maini. Ele pot deveni groase și sa isi schimbe culoarea sau forma. De asemenea, ele se pot simti dureroase.

  Se poate trata aceasta problema cu medicina. Reparațiile cosmetice pot face ca unghiile sa arate mai bine.

  Simptomele psoriazisului unghiilor

  Vei stii ca ai  psoriazis al unghiilor atunci când vezi aceste modificări în unghiile de la maini si de la picioare:

  Culoare. Unghiile pot deveni verde, galben sau maro. Ele pot avea, de asemenea, mici pete roșii sau albe dedesubt.

  Aspectul de suprafață. Aveți posibilitatea de a obține muchii sau caneluri în unghii, sau adâncituri (găuri mici) pe suprafața unghiilor.

  Acumularea de debris. Materialul alb cretos se poate aduna sub unghie, determinându-l să ridice pielea. Acest lucru poate fi dureros.

  Îngroşare. Aproximativ o treime din persoanele cu psoriazis al unghiilor pot obține, de asemenea, o infecție fungică, care poate provoca unghiile pentru a obține o grosime. Ele pot deveni, de asemenea, fragil și sa se rupa.

  Separare. Unghia se poate desprinde sau separa de forma unghiei.

  Unele dintre aceste modificări ale unghiilor pot face sa iti fie greu sa iti miști degetele de la maini și de la picioare. De asemenea, ar putea deveni sensibile dar si sa doara. Acest lucru poate face greu de a face lucruri cu mâinile.

  A preveni problemele de unghii

  O bună îngrijire a unghiilor este cel mai bun mod de a trata psoriazisul unghiilor. Încercați aceste sfaturi:

  • Păstrați-vă unghiile taiate scurt.
  • Utilizați un instrument de unghii pentru a păstra marginile unghiilor netede.
  • A se purta mănuși pentru a curăța și a face alte activități cu mâinile.
  • Hidrateaza unghiile si cuticulele in fiecare zi, si după ce au fost în contact cu apa
  • Poarta pantofi confortabili, cu spațiu suficient pentru degetele de la picioare.

  Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care unghiile arata, încercați un lac de unghii sau unghii artificiale. Ele pot proteja, de asemenea, unghiile de la mai multe daune. Unii oameni sunt sensibili la substantele chimice din lac si adezivul pentru unghii. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă acestea sunt potrivite pentru tine.

  Tratamente pentru psoriazisul unghiilor

  Aceleași tratamente pentru psoriazisul pielii poate trata, de asemenea, psoriazisul unghiilor. Pentru că unghiile cresc lent, poate dura timp înainte de a vedea orice imbunatatire in partile nou crescute ale unghiilor.

  Tratamentele includ:

  Fototerapie. Lumina ultravioleta este utilizata pentru tratarea psoriazisului pielii și poate fi, de asemenea, utila in psoriazisul unghiilor. Tratamentele au loc, de obicei, într-un cabinet medical sau o clinica.

  Medicamente care acționează tot corpul. Medicul dumneavoastră poate apela la aceste "medicamente sistemice." Câteva exemple sunt:

  • Acitretin
  • Ciclosporina
  • Metotrexat

  Medicamente care vizează anumite părți ale sistemului imunitar. Este posibil să auzi medicul dumneavoastră le numeste „biologice”. Ele sunt administrate prin injectare sub piele, printr-o IV, sau pe cale orală.

4 Articol(e)