cancer de piele

 • Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Alunita este o acumulare de celule pigmentate  care se prezintă, în general, ca un mic punct, brun pe suprafața pielii. Este posibil ca acneea sa se formeze fie sub - fie pe partea de sus a alunitei, din moment ce alunitele sunt, în general, doar o pigmentare a pielii. Cu toate acestea, un cos de tip acnee, care se dezvoltă sub o alunita poate fi de fapt un semn al unui tip atipic, potențial periculos.

  Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Alunitele atipice

   

  Alunitele sunt extrem de comune. De fapt, aproape fiecare adult are cel puțin o alunita, conform Academiei Americane de Dermatologie. În general, alunitele sunt complet inofensive, dar ele se pot deveni canceroase. Cancerul de piele care se dezvolta intr-o alunita este numit melanom. Alunitele atipice justifică un grad mai mare de îngrijorare și ar trebui să fie imediat examinate de către medicul dumneavoastră. Alunitele atipice includ alunite care au caracteristici asemanatoare acneei.

   

  Simptome asemănătoare acneei ale unei alunite atipice

   

  Ar trebui să fie suspecte alunițele care contin simptome asemănătoare acneei. De exemplu, o alunita care creste mai mare, devine inflamata sau sangereaza este considerata atipica. Mai mult, o alunita care elimina puroi sau alt fluid - similar  unui comedon – ar trebui sa va ingrijorati. Alunițele care devin ridicate sau isi modifica culoarea in roșu sunt de asemenea considerate atipice. În cazul în care o alunita devine suparatoare in orice fel - durere, disconfort, mâncărimi, umflaturi - consultați medicul dumneavoastră cât mai repede posibil.

   

  Tratamentul pentru alunitele atipice

   

  Ca o măsură de precauție generală, alunițele dumneavoastră ar trebui să fie examinate de către medicul dumneavoastră  o dată pe an. Cu toate acestea, în cazul în care dezvoltati o noua alunita sau în cazul în care una existent se dezvoltă într-o alunita atipica, consultați imediat medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va lua cel mai probabil, o biopsie. În cazul în care biopsia indică faptul ca aluniță este canceroasa, tratamentul implică, în general, o intervenție chirurgicală pentru a elimina melanomul. În cazul în care cancerul s-a extins la ganglionii limfatici sau alte organe, ar putea necesita un tratament suplimentar, cum ar fi chimioterapie sau radioterapie.

   

  Tratamentul pentru acnee

   

  În cazul în care biopsia are un rezultat negativ  iar medicul dumneavoastră stabilește că alunita este benignă, discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea acneei formate sub aluniță. În cazul în care medicul dumneavoastră stabilește că aveți acnee sub aluniță - cautati un tratament pentru eruptiile acneei. Tratamentele tipice pentru acnee includ  unguente topice eliberate fara reteta, loțiuni și demachiante. În funcție de severitatea acneei, medicul poate prescrie un medicament topic sau oral pentru a ajuta la combaterea problemei.

 • Petele solare si cancerul de piele

  Exista o legatura intre petele solare si cancerul de piele? În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau.

  Petele solare si cancerul de piele

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele.

  Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare. Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Petele solare si cancerul de piele

  În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau. Este ușor de confundat cu melanomul cu petele de varsta și vice-versa.

  Principala distincție între petele de soare și melanomul este următoarea:

  • Petele solare sunt rezultatul producției excesive de melanină. În timp ce producția de pigment este crescuta, numărul de melanocite rămâne același.
  • Melanomul este caracterizat prin cresterea necontrolata a melanocitelor, care se întâmplă atunci când razele UV deteriorareaza ADN-ului celulelor pielii.

  Așa că, în timp ce petele de soare nu au nici o legătură cu cancerul, acestea sunt un avertisment pentru a limita expunerea la soare. Dacă aveți multe pete de soare peste tot corpul, consulta medicul dermatolog. Aceasta va fi cea mai bună soluție.

  De ce sa elimini petele solare?

  Petele solare sunt de cele mai multe ori fara durere, dar pot înțepa sau provoca mancarimi, mai ales în cazul în care acestea se află sub lumina directă a soarelui. De asemenea, ele nu sunt întotdeauna netede în textura. Unii oameni sunt mai sensibili la lumina soarelui decât ceilalți și pot obține pete de soare chiar și după ce au fost expusi la o lumină solară pentru o perioadă scurtă de timp.

  Mai mult decât atât, atunci când petele apar pe fata, ele devin o cauză pentru problemele de insecuritate și de aspect pentru mulți oameni, având ca rezultat reducerea stimei de sine, stres emoțional și alte lucruri de care nimeni nu are nevoie în viața lor.

 • Care sunt subtipurile petelor de varsta

  Petele de vârstă pot fi clasificate în trei grupe, în funcție de natura lor. Care sunt subtipurile petelor de varsta?

  Care sunt subtipurile petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Ca oameni, suntem supuși la tot felul de condiții de sănătate care pot afecta creierul nostru, părul, sistemul respirator, pielea, etc. Și vorbind de piele, una dintre condițiile cele mai notabile sunt petele de vârstă. Cu toate ca sunt inofensive, ele se pot dovedi a fi o povară uriașă asupra victimei. Acesta este motivul pentru care mulți fac tot posibilul pentru a scăpa de ele. În acest articol, ne vom uita mai mult la această condiție a pielii.

  Ce sunt pete de vârstă?

  Acestea sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Subtipurile petelor de varsta

  Petele de vârstă pot fi clasificate în trei grupe, în funcție de natura lor. Unele dintre acestea vor avea caracteristici de cancer de piele, care este ceea ce face o idee bună să fie diagnosticate de un dermatolog.

  Aici sunt subtipurile:

  • Hemangioame de cires: Acestea sunt foarte mici și pot fi văzute oriunde pe corp și sunt, de obicei de culoare roșie. Studiile au arătat că acestea sunt cauzate de cresterea vaselor de sânge în piele.
  • Lentigo: Acestea variază în dimensiune și vor fi, de obicei, observate în zonele expuse la soare, cum ar fi față și mâini. Ele sunt, de obicei plate.
  • Seborrheic Keratoses: Acestea pot fi plate sau ridicate iar acestea sunt de culoare maro sau negre. Ele sunt un rezultat al geneticii sau expunerii excesive la soare.
 • Indepartarea petelor de varsta/ de ficat

  Petele hepatice sunt cea mai frecventă afecțiune a pielii caracterizată printr-o leziune care este indusă de expunerea la soare. Afla mai multe despre indepartarea petelor de varsta/ de ficat, citind acest articol.

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele hepatice sunt cea mai frecventă afecțiune a pielii caracterizată printr-o leziune care este indusă de expunerea la soare. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de lentigo senilis sau pete de vârstă. Si de obicei se dezvolta pe fata, mâini, brațe și porțiunea superioară a trunchiului. Este un tip de boala benignă a pielii, caracterizata prin leziuni de pigmentare, care nu are nici o legătură cu orice boală a ficatului, spre deosebire de numele său.

  Petele de ficat sunt, de asemenea, cunoscute în mod obișnuit ca pete de vârstă. Această condiție a pielii este, în general benigna și inofensiva. Acestea provoacă îngrijorare cosmetica, ce ar putea duce la unele primejdii din cauza localizarii petelor care sunt foarte vizibile. Petele sunt marcate de pigmentarea pielii maro similare cu pistruii, deși dimensiunea este mult mai mare decât pistruii. De obicei, sunt plate, cu dimensiuni diferite si sunt de obicei înconjurate de piele fără pete. Petele de ficat pot afecta pe oricine, iar debutul este, de obicei, in timpul varstei de mijloc sau mai în vârstă. Sunt mai frecvente la barbati decat la femei si sunt raspandite la indivizii cu pielea deschisa. Incidența este observată peste tot în lume, iar cea mai afectata zona este fata potrivit unor rapoarte.

  Indepartarea petelor de varsta/ de ficat

  Petele de ficat sunt, în general inofensive și nu ar putea avea nevoie de tratament, cu excepția unor persoane care prefera un tratament cosmetic de îngrijorare. Petele pot fi iluminate cu medicamente sau pot fi îndepărtate cu o intervenție chirurgicală, în funcție de preferințele pacientului și la sfatul unui medic sau dermatolog.

  Petele de ficat sau petele de vârstă nu sunt periculoase din punct de vedere medical sau nocive. Dar pot provoca disconfort nejustificat în ceea ce privește motive cosmetice din moment ce starea in sine este o schimbare permanentă a pielii. Petele de vârstă pot împiedica, de asemenea, diagnosticul anumitor tipuri de cancer de piele.

  Petele de ficat sunt leziuni permanente ale pielii, care pot afecta aspectul cosmetic al unui individ.

  Tratamentul disponibil nu vindeca direct daunele pielii. Ci îmbunătățeste aspectul cosmetic al unui individ afectat prin deschiderea culorii pielii prin diferite medicamente disponibile.

  Aplicațiile topice, cum ar fi creme de albire, tretinoin și acizii alfa hidroxi, sunt de obicei prescrise de medici pentru a ajuta ușurarea petelor de ficat de mici dimensiuni. În funcție de gradul petelor hepatice, aplicațiile locale pot dura câteva luni până la un an pentru a intra în vigoare sau poate dura uneori mai mult decât te aștepti. Protecția solară se recomandă pentru protejarea petelor și alte zone ale pielii de la alte daune. Este, de asemenea, recomandat să o utilizați deoarece petele hepatice s-au redus pentru a preveni repetarea.

  Peelingul chimic este, de asemenea, o modalitate pentru indepartarea petelor prin aplicarea unor soluții chimice, direct pe puncte pentru a facilita descuamarea pielii pătate.

 • Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Aceste pete maro în sine sunt inofensive. Dar ele pot fi un semn de probleme mai grave care stau la baza. Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Aceste pete maro în sine sunt inofensive. Dar ele pot fi un semn de probleme mai grave care stau la baza. Ele sunt rezultatul unei acumulări de deșeuri cunoscute sub numele de acumulare lipofuscină. Este un produs secundar de deteriorare a radicalilor liberi în celulele pielii.

  Aceste pete de varsta sunt de fapt semne că celulele sunt pline de tipul de deseuri acumulate. Acestea distrug lent celulele organismului, inclusiv creierul si celulele hepatice. Cu alte cuvinte, ele sunt un semn de suprafață de intoxicare a radicalilor liberi din organism, care ar putea afecta mai multe structuri interne, precum și mușchiul cardiac și a retinei.

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Factori care duc la formarea de pete de varsta includ dieta saraca, lipsa de exercitii fizice, fumatul, proasta functionare a ficatului, ingerarea de uleiuri oxidate într-o perioadă de timp, și, mai presus de toate, expunerea excesivă la soare. Expunerea la soare cauzează apariția de radicali liberi care pot afecta pielea. Cei mai mulți oameni care au un număr semnificativ de pete de vârstă trăiesc în zone cu climă însorita sau au avut o expunere excesivă la soare.

  Formarea lipofuscina este asociată cu o deficiență a unui număr de elemente nutritive importante, inclusiv vitamina E, seleniu, glutation, crom, și dimetilaminoetanol (DMAE). Consumul de alcool crește formarea lipofuscinei. Un studiu a constatat că animalele ce au consumat alcool pe o perioadă de optsprezece luni, a avut de două ori cantitatea de lipofuscina.

  Prevenire:

  Cea mai evidentă cauza a petelor de vârstă este expunerea excesivă la soare. Expunerea prelungită la soare activează melanocitele pentru a produce exces de melanina. Expunerea la razele ultraviolete este în mod special o probabilitate mai mare de a provoca pete de vârstă. Alte cauze joacă de asemenea rolul lor în formarea petelor de varsta. Acestea includ dieta săracă (mai ales unul care este bogat în grăsimi), lipsa de exercițiu sau o activitate fizica, proasta functionare a ficatului și autointoxication.

  Cand sa ceri ajutor medical:

  Fii atent la petele de vârstă. În cazul în care acestea își schimbă culoarea, devin sensibile la presiune sau dau orice altă indicație că starea lor se schimbă, atunci cereti sfatul medicului. Ceea ce a fost o dată o pata de varsta poate deveni cancer de piele. Cancerul de piele pot fi eliminat fără prea multe dificultăți în cazul în care acesta este descoperit suficient de devreme.

  În cazul în care, pe de altă parte, permiti unui cancer de piele pentru a se stabili și de a infecta alte zone ale corpului, atunci există o șansă bună că te va ucide. Dacă aveți îndoieli cu privire la petele de pe piele și în cazul în care acestea pot fi, eventual, un cancer de piele, solicita un aviz medical imediat.

 • Trebuie sa ma ingrijorez daca am pete maro?

  Petele de ficat (așa-numite din cauza culorii lor) sunt de asemenea lentigo solare. Trebuie sa ma ingrijorez daca am pete maro?

  Trebuie sa ma ingrijorez daca am pete maro?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pistrui, pete de vârstă, pete solare, pete de ficat. Indiferent de cum numesti aceste pete de mici dimensiuni, plate, întunecate, toate acestea sunt "colecții de pigment, de asemenea, cunoscute sub numele de melanină. Apar de multe ori după expunerea la radiațiile ultraviolete, care este motivul pentru care sunt atât de probabil pentru a aparea pe fața și mâini". Spune Karyn Grossman, un dermatolog din Los Angeles.

  Dar, există diferențe subtile. De exemplu, "pistruii pot avea o componentă genetică, dar ca și celelalte locuri, acestia sunt cel mai adesea cauzati de expunerea la UV și devin de obicei mai inchisi si se multiplica ca urmare a faptului că stati soare", spune David Colbert, un dermatolog din New York Oraș. Petele de soare sau lentigo solar (termenul medical), nu sunt de obicei rezultatul unei predispoziții genetice. Ele pot, cu toate acestea, sa devina mai proeminente cu vârsta, în plus față de expunerea la soare, de unde porecla "pete de vârstă." Petele de ficat (așa-numite din cauza culorii lor) sunt de asemenea lentigo solare.

  Trebuie sa ma ingrijorez daca am pete maro?

  Nici una dintre aceste pete nu înseamnă că veți avea cancer de piele, spune dermatologul Dennis Gross din New York City. Dar ele ar putea fi un semn ca esti la un risc mai mare de cancer de piele din cauza expunerii excesive la soare. Cel puțin, acestea sunt un indiciu că ar trebui să fie utilizați mai mult de protecție solară. Sau o formulă care este mai puternica. Alegeți o protecție solară, care are un SPF de cel puțin 30 și care blocheaza razele UVA și UVB. Doua uncii ar trebui să-ți acoperi fața, gâtul și brațele.

  Și pentru a fi în siguranță, consultați medicul dermatolog o dată pe an, pentru o verificare la fața locului pentru a vă asigura că petele dvs. nu sunt de fapt alunițe, care pot să apară creșteri întunecate, plate sau ridicate. "Orice pete se poate schimba într-o leziune precanceroasă sau in cele din urma canceroase", spune Colbert.

  A se vedea petele

  Odată ce un medic a confirmat faptul că petele dvs. sunt inofensive, există câteva strategii pe care le puteți încerca pentru a minimiza aspectul lor. Pentru o soluție la domiciliu, incercati produse cum ar fi papaya sau ananas. Acestea sunt enzime sau salicilic sau acid glicolic, care ajuta la eliminarea celulelor pielii moarte care contin exces de pigment. Folosiți-l dimineața și seara, apoi se aplică un ser de strălucire pentru întreaga față.

  Serurilor iluminatoare ajuta pielea netedă astfel încât să reflecte lumina mai uniform. De asemenea, ele conțin adesea exfolianti. Sunt ingrediente care inhibă melanină (cum ar fi extractul de lemn dulce sau hidrochinona) și antioxidanți ". Acestea s-au dovedit a ajuta la prevenirea decolorarii", spune Grossman.

 • Cum poti preveni petele de varsta?

  Petele de vârstă, de obicei, apar sub forma unor zone pigmentate mai întunecate de diferite mărimi și forme. Cum poti preveni petele de varsta?

  Cum poti preveni petele de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de obicei, apar sub forma unor zone pigmentate mai întunecate de diferite mărimi și forme. Petele de vârstă sunt de obicei maronii si pot sa apara pe mâini, gât, piept și alte zone vizibile. Petele sunt de obicei rezultatul deceniilor de expunere la soare. Si pot fi de asemenea cunoscute din punct de vedere tehnic sub numele de "lentigo solar”.

  Cine este la mai mare risc de a dezvolta pete de varsta?

  Oamenii care au petrecut mulți ani în soare, cu foarte puțină protecție solară, sunt în general cei mai expuse riscului de a avea pete de varsta. Persoanele cu varsta de 40 de ani și peste sunt cele mai susceptibile de a începe să observe pete de varsta. Dar persoanele mai tinere pot fi de asemenea afectate.

  În timp ce petele de vârstă nu prezintă nici un risc pentru sănătate, ele pot fi stresante, mai ales atunci când se află pe fata. În cazul în care o pata de vârstă este suspectata de a fi ceva mai grav, atunci un dermatolog ar trebui sa va consulte pentru a exclude un posibil cancer de piele.

  Cum poti preveni petele de varsta?

  Ați observat că persoanele în vârstă din familia ta sufera de pete de vârstă, și doriți să evitati aceeași soartă? Atunci ce măsuri poti să iei? Menținerea de protecție solară ar trebui să fie o prioritate de top, iar acest lucru este ușor de făcut pur și simplu prin purtarea de protecție solară, și prin a sta la lumina directă a soarelui, în cea mai mare parte a zilei. De asemenea, aceste acțiuni vor ajuta în mod considerabil pielea să rămână tanara și sănătoasa pentru mai mult timp pe măsură ce îmbătrânim.

  Care sunt optiunile de tratament pentru petele de vârstă?

  Dermatologii vor prescrie de multe ori o medicamente sau o cremă pentru tratarea petelor de varsta. De exemplu, retinolul este prescris în mod obișnuit. Deoarece se crede ca lucreaza mai repede decât multe formule care se găsesc peste tejghea. Unii oameni vor experimenta efecte secundare nedorite cu toate acestea. Si este întotdeauna recomandabil să se întreprindă cercetări înainte de a începe orice produs pe baza de prescriptie medicala, pentru a decide dacă posibilele beneficii sunt în valoare de risc.

  În timp ce nu există nici o lipsă de creme cosmetice și alte produse topice care pretind a fi o soluție pentru petele de vârstă faciale, dacă vreunul dintre ei lucrează de fapt, așa cum pretind ei este o chestiune de a lua în considerare.

  O altă procedură pe care mulți oameni o încerce la domiciliu este numita un preparat hidrochinonă, sau HQ. Totuși, această opțiune, în general, nu a fost recunoscută ca un tratament eficient special pentru petele de vârstă.

 • Petele de varsta se transforma in cancer de piele?

  Adevărul este însă că nu există nici o dovadă care să sugereze că petele de varsta se transforma in cancer de piele.

  Petele de varsta se transforma in cancer de piele?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt o condiție foarte frecvente a pielii. Aceste pete maro de pigmentare pot afecta persoane de orice vârstă și afectează atât bărbații cât și femeile. Una dintre principalele griji cu privire la petele de varsta este teama ca acestea pot duce la cancer de piele. Mulți oameni care suferă de pete de vârstă sunt preocupați de efectul asupra sănătății lor mai mult decât semnele de imbatranire.

  Adevărul este însă că nu există nici o dovadă care să sugereze că petele de varsta se transforma in cancer de piele.

  Ce sunt petele de vârstă?

  Petele de varsta afecteaza in principal adultii. Cei care sunt în curs de îmbătrânire sunt cei care sunt cei mai afectati. Din momentul in care o persoana inainteaza in varsta, starea pielii se agraveaza. Acest lucru se întâmplă de multe ori în cazul în care persoana afectată a fost expusă excesiv la soare în timp ce el sau ea era mai tânăr. In momentul inaintarii in varsta, partea exterioară a pielii devine mai subțire. Ceea ce face pielea mai sensibila la dezvoltarea petelor de varsta. Expunerea excesivă la soare face mai multa melanina, care face pigmentul de culoare a pielii, să fie produs. Aceasta duce la producerea mai multor pete de vârstă.

  Petele de vârstă apar pe o parte subțire a pielii și acele părți care sunt expuse în mod constant la soare. Din moment ce partea din spate a mâinii este un astfel de loc, este foarte comun de a avea pete de vârstă pe mâini.

  Ce poti spune despre cancer?

  Cancerul de piele poate fi cauzat de supraexpunerea la soare și starea pielii se numește keratoza actinică. Keratoza actinică începe ca o mica pată roșie pe piele si este de obicei insotita de mâncărimi. Marginile sunt de asemenea neregulate. Aceste leziuni precanceroase pot sangera si sa fie inflamate. Cancerul nu rămâne pe suprafața exterioară a corpului cum ar fi pete de varsta, dar tinde să se extindă în părțile interioare ale corpului. Cancerul de piele este comun în mai multe părți ale corpului, cum ar fi fața, brațe, pielea capului, partea din spate, urechi și gât. Acestea sunt locuri expuse in mod regulat la soare, și pe locurile in care uităm, de obicei, să aplicam protecție solară. Cancerul de piele este foarte frecvent pe urechi si pielea capului barbatilor. Părul unei femei oferă o protecție mai mare a acestor zone.

  Exista orice legătură între cele două?

  Dupa cum a fost menționat, petele de varsta nu sunt nocive, dar cancerul este. De asemenea, nu exista nici o posibilitate ca petele de vârstă sa duca la cancer. Oricine care intampina acest tip de teamă ar trebui să nu se mai îngrijoreze. In timp ce o pata de varsta rămâne la suprafață, cancerul nu. Acesta transcende suprafața pielii și intră în sistemul de corp.

 • Remedii simple, naturale pentru petele maro

  Chiar daca petele de varsta sunt inofensive, mulți consideră că sunt neatractive. Dar există o veste mai bună, deoarece există o mulțime de remedii simple, naturale pentru petele maro.

  Remedii simple, naturale pentru petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Indiferent de fundalul etnic sau de culoare a pielii, în cele din urmă cei mai multe dintre noi vor dezvolta un fel de pete maro sau de vârstă. Aceste pete de vârstă apar, în general, pe zonele de piele expuse, cum ar fi fata, spate, gât, piept, umeri și mâini. Principalul vinovat este expunerea la soare. Atunci când pielea este expusă la soare, provoacă o creștere a producției de celule cunoscut sub numele de melanocite care cresc melanina din piele, care devine mai întunecata.

  Veștile bune? Petele de varsta sunt inofensive. Ele sunt benigne, nu cancer. Dar, deoarece unele tipuri de cancer de piele, cum ar fi melanomul poate arata ca pete de vârstă, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a examina pielea.

  Chiar daca petele de varsta sunt inofensive, mulți consideră că sunt neatractive. Dar există o veste mai bună, deoarece există o mulțime de remedii simple, naturale pentru petele maro. Le puteti utiliza pentru a lumina petele de varsta acasă!

  Hrean

  Vitamina C din hrean incetineste productia de melanina, substanta responsabila de pigmentare a pielii. Un alt ingredient din hrean este glucozinolati. Glucozinolati crește circulația, funcționează ca antioxidanți și deșeurile de spălare din organism.

  • Puteți face o pasta de hrean și sa o aplicati direct pe piele. Las-o pe pete timp de 15 până la 20 de minute înainte de spălare. Folositi-l de câteva ori pe săptămână.
  • O altă opțiune este de a răzui o bucată de patru inci de hrean si sa il amestecati într-un sfert de cana de otet de mere și se lasă amestecul să stea timp de două săptămâni. După două săptămâni, se amesteca. Utilizați o minge de bumbac pentru a o aplica pe pielea afectata. Urmați acest remediu de trei ori pe zi, timp de cel puțin o lună.

  Papaya

  Anumite enzime și acizi alfa hidroxi prezente în papaya pot ajuta la exfolierea pielii si reduce petele de vârstă, pete ale pielii, acnee si alte probleme ale pielii. Acesta va oferi, de asemenea, pielii tale un aspect mai curat și mai luminos.

  • Se taie o felie subțire de papaya verde. Apăsați partea cărnoasă a feliei pe petele dvs. de varsta timp de 15 pana la 20 de minute.
  • Ca alternativă, puteți tăia papaya în bucăți mici și sa le transformati într-o pastă pisand cu furculița. Se aplică pulpa pe pete, folosind cu degetele, permițând masca să stea timp de 15 minute înainte de clătire. Utilizați zilnic.

  Lapte bătut

  Laptele bătut este adesea utilizat pentru a reduce petele maro și pigmentare a pielii, deoarece conține acid lactic, care tinde să lumineze pielea în condiții de siguranță, fără a provoca nici o iritare.

  Inmoaie un tampon de bumbac în lapte batut și se aplică pe zona afectată. Se spală pielea după 15-20 de minute. Daca ai ten gras, amestecă suc de lămâie sau suc de roșii la laptele batut înainte de a il aplica pe piele.

 • Riscurile expunerii la soare a persoanelor ce au psoriazis

  Ca și cu orice sursă de UV, lumina soarelui vine cu unele pericole. Care sunt riscurile expunerii la soare a persoanelor ce au psoriazis?

  Riscurile expunerii la soare a persoanelor ce au psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Care sunt riscurile expunerii la soare a persoanelor ce au psoriazis?

  Ca și cu orice sursă de UV, lumina soarelui vine cu unele pericole. Lungimile de undă UVA pătrund în straturile de profunzime ale pielii. Sunt în mare parte responsabile pentru efectul al soarelui  de bronzare. Cu toate acestea, UVA poate provoca, eventual, leziuni ale pielii, care rezultă în semnele tipice ale îmbătrânirii: riduri, vene sparte, pielea lăsată și "pete de vârstă". Între timp, UVB sunt în mare parte responsabile pentru arsurile solare. Se crede că episoadele de arsuri solare severe sunt, mai ales, la persoanele tinere,ce cresc riscul de cancer de piele în viitor.

  De asemenea, arsurile  solare pot provoca psoriazis. Si poate începe unde pielea unei persoane a fost afectată de arderea la soare (Koebnerisation).

  Deci, este înțelept ca o persoană să își expună treptat pielea la soare, pentru a evita arsurile solare. Expunerea excesivă pe timpul vieții la toate lungimile de undă în lumina soarelui poate crește riscul de cancer de piele, iar acest lucru a fost ilustrat în creșterea mare a numărului de oameni care suferă de cancer de piele observat în ultimile decenii de vacanță de peste mări care au fost accesibile și disponibile pe scară largă. Sunteți la cel mai mare risc dacă pielea ta nu se bronzează cu ușurință. Verificați întotdeauna tipul de piele pentru o protecție adecvată în timpul expunerii la soare.

  Oamenii ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de faptul că unele substanțe chimice utilizate în industrie și în medicamente pot provoca fotosensibilitate. Ceea ce ar putea crește riscul unei reacții din cauza expunerii la soare, și anume apariția arsurii. Fotosensibilitate este o sensibilitate anormal de mare la razele solare, care poate fi cauzată de anumite medicamente. Consultați-vă medicul despre medicamentele pe care le luați sau substanțele chimice utilizate la locul de muncă, care ar putea face pielea dumneavoastră mai sensibilă la lumina soarelui.

  Anumite preparate alimentare și suplimente alimentare, precum și anumite plante sau suplimente, cum ar fi sunătoarea, pot provoca fotosensibilitatela oameni.

  Dacă luați aceste suplimente în timpul tratamentului cu fototerapia sau petrecerea timpului în soare, ar trebui să consiliați serviciul fototerapiei în legătură cu suplimentele pe care le luați, pentru sfaturi și îndrumări suplimentare. Amintiți-vă, Vitamina D este esențială pentru sanatatea oaselor și a pielii. În cazul în care o dietă este lipsită de vitamina D, lumina soarelui va oferi ceea ce este necesar. Acest lucru poate ameliora unele tulburări ale pielii, inclusiv psoriazis.

  Se estimează că, în cazul în care unul dintre părinți are psoriazis, atunci există o șansă de 15% ca un copil se va dezvolte această afecțiune. În cazul în care ambii părinți au psoriazis aceasta crește la aproximativ 75%. În cazul în care un copil se dezvoltă cu psoriazis si niciunul dintre părinți nu este afectat, există o șansă de 20% că un frate sau o soră va primi, de asemenea, psoriazis. Părinții ar trebui să fie foarte precauți cu protecția solară pentru copiii lor. Trebuie să îi protejeze de efectele nocive ale soarelui, inclusiv arderea care ar putea declanșa psoriazis din cauza fenomenului Koebner.

10 Articol(e)