celule

 • Serie de tratamente pentru petele de varsta

  Există o serie de tratamente pentru petele de varsta. O modalitate de a scăpa de ele este prin terapia cu laser, care ucide celulele producătoare de melanină, fără a deteriora suprafața pielii.

  Serie de tratamente pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de asemenea cunoscute sub numele de pete de ficat, dar numite din punct de vedere tehnic "lentigo solar" sunt pete plate, maro, gri sau negre care pot apărea pe față, gât și mâini. Aceste pete colorate uniform apar de obicei la persoanele în vârstă. În ciuda numelui, cu toate acestea, aceste pete nu sunt cauzate de varsta. Mai degrabă, ele provin de la daunele soarelui, motiv pentru care acestea apar pe părți ale corpului, care sunt mai expuse la soare decât altele. Ele sunt de obicei mai frecvente la persoanele cu un ten echitabil, dar poate să apară si la persoanele cu pielea mai inchisa.

  Petele de vârstă apar, de obicei, numai pe zonele care au avut expunere la lumină ultravioletă prelungită de-a lungul anilor, cum ar fi fața sau spatele mâinilor tale, spune Clinica Mayo. Ele pot, de asemenea, să apară mai des la persoanele care frecventeaza saloanele de bronzare. Pigmentul din piele (de asemenea, cunoscut sub numele de epiderma) este produs de melanină. Lumina UV accelerează producția de melanină și de aceea obținem un bronz când suntem în soare. Petele de vârstă apar în locuri în care producția de melanină este concentrată pe piele. În afară de expunerea la UV, doar inaintarea in varsta poate creste productia de melanina.

  Tratarea petelor de varsta. Există o serie de tratamente pentru petele de varsta.

  O modalitate de a scăpa de ele este prin terapia cu laser, care ucide celulele producătoare de melanină, fără a deteriora suprafața pielii. De obicei, este nevoie de mai multe sesiuni pentru a lucra și apoi câteva luni pentru ca petele să se estompeze.

  O altă opțiune este dermabraziunea, în care stratul superior al pielii este șlefuit, în esență și noua piele creste in locul ei. Nu este confortabil, dar de obicei este de succes. O altă opțiune similară cu dermabraziunea este un peeling chimic. Un acid este aplicat pe piele pentru a arde de pe stratul superior. De asemenea, nu este atât de distractiv, și este posibil să aveți iritație după. De asemenea, poti sugera dermatologilor tratamente chimice la fața locului, crioterapie (congelare) sau terapie cu lumină.

  Dacă nici unul dintre acestea nu va ajuta, cremele cu prescripție medicala poate ajuta să se estompeze apariția petelor pe parcursul mai multor luni. Medicul dumneavoastră vă poate sugera hidrochinona (HQ) sau retinol. Există, de asemenea, creme de decolorare, care va pot ajuta după câteva săptămâni de utilizare.

  Nu este nici un motiv să vă faceți griji

  Aceste pete sunt inofensive. Continua sa ai acele pete inofensive verificate anual de catre un dermatolog pentru a ne asigura că rămân așa.

 • Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome. Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Expunerea de zi cu zi la soare isi pune amprenta pe pielea de-a lungul anilor. De obicei se manifesta sub forma unor pete de varsta. Aceste pete se dezvolta atunci cand celulele producătoare de culoare din piele se multiplică datorită expunerii pe termen lung la radiațiile ultraviolete de la soare.

  Ele se aseamănă adesea cu pistrui mari. Si, de obicei, apar în zone care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața, antebrațe, umeri și spatele mâinilor. Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome.

  Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Avertizare

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți o pată de vârstă, care are senzație de mâncărime și / sau modificarea în aparență pentru a fi siguri că nu este cancer de piele sau un alt tip care s-ar putea sa se transforme in cancer de piele.

  Petele de varsta vs. cancerul de piele

  Există mai multe modalități prin care puteți diferenția cele două probleme. În caz de dubiu, consultați întotdeauna medicul dvs. Aici sunt trei semne pentru a verifica:

  Rata de creștere

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta lent și pot crește treptat în dimensiune, de-a lungul timpului. Dacă aveți mai multe pete de vârstă într-o singură zonă, în cele din urmă unele se pot amesteca pentru a forma pete mai mari. Petele canceroase si precanceroase ale pielii, de asemenea creasc în timp, de obicei, într-un ritm mai rapid decat petele de varsta si cu alte modificari ale aspectului.

  Culoare

  Petele de vârstă pot varia in culoare de la gălbui la maro închis. Nuanțele sunt adesea variabile în același loc, care este, de asemenea, o caracteristică a celui mai periculos tip de cancer de piele, melanomul. Cu toate acestea, melanomul are adesea o gamă mai mare de culori, care pot include nuanțe de roșu, alb și / sau albastru, în plus față de cafeniu sau maro.

  Mâncărime și alte simptome

  În timp ce petele de varsta nu provoaca mancarimi, este posibil de a avea o pata de vârstă cu mâncărimi pentru alte motive. De exemplu, pielea poate fi sensibilă la un nou săpun. Ceea ce face ca petele de vârstă sa aibe senzație de mâncărime.

  Deși poate exista o altă explicație pentru mâncarimea petelor de vârstă, ar putea fi, de asemenea, că ceea ce pare a fi o pata de vârstă este de fapt ceva mai grav. Cancerul de piele si petele cutanate precanceroase de multe ori cauzeaza mancarimi. Pot sângera cu ușurință, deci este important sa nu ignori aceste simptome.

  Sfat

  Petele de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, dar ele pot fi o supărare. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți interesat de terapii cosmetice pentru a diminua aspectul petelor de varsta.

 • Fototerapia- tratament de prima linie pentru psoriazis

  Cu toate că fototerapia este considerata un tratament de prima linie pentru psoriazis, pacientii si dermatologii deopotriva raporteaza ca de multe ori ca este imposibil.

  Fototerapia- tratament de prima linie pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pacienții necesită, în general, aproximativ 20 de sesiuni de fototerapie inainte de a vedea o imbunatatire in pielea lor. Cu toate că ratele de răspuns variază, studiile sugerează că 65% dintre pacienții care primesc tratament UVB și 75% dintre pacienții care primesc NB-UVB vor experimenta curatari semnificative ale pielii. Desi tratamentele UVB sunt utilizate pe scară mai largă, PUVA poate fi de fapt mai eficienta.

  Intr-un studiu din 2006, in Arhivele de Dermatologie, care a comparat terapia PUVA si NB-UVB la pacienții cu psoriazis în plăci, pacienții care au suferit o terapie PUVA au avut o rată a curatarii semnificativ mai mare (84%), comparativ cu cei care au primit NB-UVB (65% ).

  PUVA are unele efecte adverse potențial grave, cu toate acestea.

  Aproape o treime dintre pacienți prezintă greață după tratament. Si, mai important, PUVA implica un risc pe termen lung a cancerului de piele, in special la pacientii cu pielea sensibila. Molecula psoralen folosită în PUVA este considerata a fi responsabila pentru riscul crescut. Psoralen, care este ingerat pe cale orală sau aplicat topic. Intra in celule si corp, atunci când este activat de lumina UV, si își schimbă ADN-ul. Acest proces omoară celulele imune aproape de piele și ajută la controlul psoriazisului. Dar, de asemenea, duce la daune colaterale care pot cauza cancer de piele pe termen lung.

  Din cauza riscului de cancer de piele, PUVA este de obicei rezervata pentru cazurile cele mai severe și persistente de psoriazis. "PUVA este un tratament foarte, foarte eficient", spune Dr. Feldman. "Este cel puțin la fel de eficient ca și UVB de bandă îngustă. Dar cauzează un risc crescut de cancer de piele. Așa că avem tendința de a evita utilizarea acestuia." Lumina UVB este cunoscuta de a provoca cancer de piele, de asemenea dar studiile nu au demonstrat nici un risc crescut de cancer de piele in randul pacientilor cu psoriazis care au suferit fototerapie cu UVB.

  În cazul în care este atât de eficientă, de ce nu este folosita mai mult?

  Fototerapia este considerata un tratament de prima linie pentru psoriazis.

  Pacientii si dermatologii deopotriva raporteaza ca de multe ori este imposibil. Conveniența este un factor, deoarece pacienții au nevoie pentru a vizita biroul lor de medici de mai multe ori pe săptămână, în timpul orelor de afaceri. Dar poate fi, de asemenea, costisitoare. Pentru fiecare tratament, cele mai multe companii de asigurare percep o co-plata de birou-vizită. Aceasta tinde să fie mai mare decât medicamentele.

  Nikki Woistman, 21, St. Petersburg, Florida., a considerat fototerapia acum câțiva ani, când psoriazisul a acoperit aproximativ 30% din corpul ei. Ea a fost surprins să afle, totuși, că fototerapia ar fi de fapt mai scump decât noua generație de medicamente biologice.

 • Cum arata psoriazisul? Care sunt simptomele lui

  Cum arata psoriazisul? Psoriazisul este caracterizat prin reproducere rapida a celulelor. Celulele pielii se maturizeaza si se aduna pe suprafata pielii. Rezultă în zone roșu-rozii îngroșate pe pielea uscată.

  Cum arata psoriazisul? Care sunt simptomele lui

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Această condiție cronică are o natură variabilă, făcându-l iritant și frustrant pentru a face față pentru persoanele care sufera de psoriazis. Simptomele sunt imprevizibile, apar brusc sau lent. Cu toate acestea, condiția este vag "ciclica". Simptomele vor părea să dispară înainte ca puseurile să apară din nou.

  Este posibil ca simptomele să meargă într-o remisie pe termen lung. Cu toate că psoriazisul pare să fi "dispărut", trebuie sa te abtii de la orice declanșatoare care pot provoca episoade acute încă o dată.

  Rețineți că, simptomele vor varia de la individ la individ. Simptomele vor fi similare, dar severitatea și durata diferă în funcție de genetică, mediu (atât emoțional și fizic) și tipul de psoriazis cu care el / ea a fost diagnosticat. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau dermatologul pentru un diagnostic corect înainte de a trece mai departe. Chiar daca simptomele par destul de ușoară pentru a fi clasificate ca pielea uscată, să se solicite sfatul unui profesionist din domeniul medical. Psoriazisul poate merge nedetectat la prima sa apariție sau în timpul etapelor anterioare. Simptomele apar ca pete mici, slabe, uscate. Până când nu se agravează, nu s-ar putea ști că-l aveți. Fa teste - chiar și ca o măsură de precauție - pentru a ajuta la tratarea si controlul psoriazisului timpuriu.

  Cum arata psoriazisul?

  Psoriazisul este caracterizat prin reproducere rapida a celulelor. Celulele pielii se maturizeaza si se aduna pe suprafata pielii. Rezultă în zone roșu-rozii îngroșate pe pielea uscată. Tipice pentru psoriazis sunt aceste placi rosii, ridicate, acoperite cu solzi de culoare alba.

  Simptomele pot apărea, de asemenea la fel de mici, aplatizate umflaturi, placi mari groase de piele ridicate, pete roșii, plasturi roz de piele ușor uscată sau cu fulgi mari de piele, care se încadrează în cele din urmă. Pete mici de sânge pot apărea, de asemenea, pe piele - un simptom care actioneaza ca un semn de diagnosticare specială. Medical este cunoscut ca un semn de Auspitz. Aceste pete sunt consecința tragerii unuia dintre mai multi fulgi mici, uscati.

  Simptomele comune ale psoriazisului

  Din nou, simptomele de psoriazis variază în funcție atât de tipul diagnosticat cât și de factorii externi prezenți în mediu. Psoriazisul in placi este cea mai frecventa forma dintre toate tipurile de psoriazis. Simptomele comune includ:

  • Piele de culoare roșie in plăci, de multe ori acoperite cu solzi argintii. Acesta este cel mai frecvent simptom asociat cu psoriazisul. Astfel de leziuni pot fi extinse, cu senzație de mâncărime și durere. Fisurarea pote să aibe ca rezultat sângerări. In cazurile mai severe, aceste pete fuzioneaza între ele pentru a acoperi suprafețe întregi ale corpului.
  • Pete de piele iritată. Petele de piele și puncte sunt ridicate și groase, variind de la somon roz-roșu la culoarea roșie. De multe ori aceste pete de piele sau puncte de piele sunt, așa cum s-a menționat în cele de mai sus, acoperite cu solzi argintii.
 • Canabisul este un tratament eficient pentru psoriazis?

  Canabisul este una dintre posibilitățile de tratament explorate. Cercetarea în domeniul a eficienței de canabis abordează diferite aspecte ale bolii.

  Canabisul este un tratament eficient pentru psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Canabisul sau marijuana, este acum utilizat pentru a trata durerea și condițiile, cum ar fi boala Crohn, glaucom, si greata de la chimioterapie. Dovezile spun ca consumul de canabis ar putea fi, de asemenea, eficiente în tratarea mai multor boli, de la scleroza multipla si boala Parkinson la schizofrenie si tulburarea de stres post-traumatic. Poate fi utilizat canabisul pentru tratamentul psoriazisului?

  Ce este psoriazisul si care sunt simptomele?

  Psoriazisul este o boala autoimuna, in care sistemul imunitar identifică în mod greșit prezența a ceva dăunător în corpul dumneavoastră. Acest lucru declanșează producția de celule albe numite celule T. Celulele T ataca celulele sanatoase din greseala propriul corp a lui. Aceste noi celule ale pielii sunt produse atât de repede, încât acestea să ajungă la suprafața pielii, înainte ca sunt maturi. Aceste acumulări imature pe suprafața formelor mâncărimi ale pielii, a ridicat pete de solzi argintii. Parti ale corpului pot deveni, de asemenea, inflamate, și este posibil să aveți roșeață, umflături și disconfort.

  Undeva intre 10 pana la 20 la suta din persoanele care au psoriazis vor dezvolta artrita psoriazica. Acest lucru tinde să cauzeze umflarea dureroasă și rigiditatea articulațiilor. În cazul în care este lasat netratat, aceasta poate duce, de asemenea, la deteriorarea permanentă în comun.

  Psoriazisul afecteaza sanatatea ta mintala

  Durerea, oboseala, insomnia și apar adesea cu psoriazis. Psoriazisul poate lua, de asemenea, o taxă profundă asupra sănătății mintale a celor care au conditie. Pana la 60 la suta din persoanele cu psoriazis spun ca au simptome psihiatrice semnificative, potrivit unui scurt medical eliberat de catre Fundatia Nationala a psoriazisului. Organizația constată că persoanele cu psoriazis sunt la un risc crescut pentru depresie, anxietate si suicid.

  Este canabisul o solutie?

  Psoriazisul nu este curabil. Acesta poate fi, de asemenea, dificil de controlat. Deși există medicamente utile și terapii ușoare pentru tratarea bolile, unele au efecte secundare grave, iar altele își pierd eficacitatea lor atunci când organismul acumulează o rezistenta la ele.

  Având în vedere povara fizică și emoțională a psoriazisului, este nevoie de noi optiuni de tratament. Canabisul este una dintre posibilitățile de tratament explorate. Cercetarea în domeniul a eficienței de canabis abordează diferite aspecte ale bolii.

  Încetinirea creșterii celulare

  Unele studii indica consumul de canabis ca ar putea fi utilă în încetinirea creșterii rapide a keratinocitelor. Acestea sunt celulele pielii imature gasite la persoanele cu psoriazis. Un studiu a constatat că consumul de canabis controleaza productia de celule ale pielii imature. Cercetătorii adaugă că canabisul poate fi util în tratarea mai multor condiții care implică keratinocite, inclusiv psoriazis si vindecarea ranilor.

  Durere de control

  Mulți oameni folosesc marijuana pentru a controla durerea. Canabisul poate fi mai eficient decât opioide în controlul durerii acute și neuropatice. Acesta poate fi, de asemenea, util în reducerea durerii cronice și a durerii postoperatorii, potrivit unui articol din Current Neuropharmacology. Un articol publicat în Journal of American Medical Association, de asemenea, spune ca dovezile sugereaza ca marijuana ar putea fi eficienta in tratarea durerii.

 • Cele mai bune modalitati de a preveni despicarea parului

  Despicarea varfurilor sunt ceea ce se întâmplă atunci când celulele din cuticula eroda și spirele de keratina din cortexul venit în afară. Un capăt divizat arată exact cum sună: ca un singur fir de păr care se desparte în două, la cele din urmă.

  Cele mai bune modalitati de a preveni despicarea parului

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Dacă ai păr, exista si șanse de a avea varfuri despicaye. (Chelia pentru victorie!), Câteva nu constituie o problema. Probabil nici nu le vei observa, doar daca nu a ridicat o secțiune de păr până aproape de fața ta și te-ai uitat atent la ea. Dar, dacă aveți o mulțime de varfuri despicate, ele pot face ravagii pe textura și aspectul general al parului prin contribuția la încrețire. Iată cum să iti îmblînzesti parul divizat, și de a scăpa de varfurile despicate.

  Mai târziu, spre sfârșitul acestui articol, vom discuta despre tunderea varfurilor deteriorate ale parului. Aceasta este singura modalitate de a scăpa de fapt complet de varfurile divizate. Este posibil să sigilezi temporar varfurilor divizate prin aplicarea unui produs care acopera fiecare fir cu un strat subțire de silicon. În cele din urmă, cel mai bun mod de a opri capetele despicate este de a le preveni. Pentru strategii dovedite pentru a minimiza divizarea din păr, citiți mai departe.

  Ce sunt firele despicate?

  Fiecare fir de păr are două până la trei straturi, cu celule numite straturi ultraperiferice. Peste exista un strat de cuticule ca sindrele de pe un acoperiș. Acestea protejeaza straturile interioare, care sunt realizate din cheratină, aceeași proteină care este în unghiile noastre . Numai parul gros are stratul cel mai intim, numit medulară, dar fiecare fir are un strat numit cortex. Despicarea varfurilor sunt ceea ce se întâmplă atunci când celulele din cuticula eroda și spirele de keratina din cortexul venit în afară. Un capăt divizat arată exact cum sună: ca un singur fir de păr care se desparte în două, la cele din urmă. Cu toate acestea, este de asemenea posibil ca divizarea să aibă loc mai departe în sus pe firul de par.

  Cele mai bune modalitati de a preveni despicarea parului

  Protejeaza parul de la rupere. Rutina de ingrijire a parului, de zi cu zi, poate face de fapt o mulțime de deteriorare a parului tau daca nu esti atent. În duș, mai degrabă decât a freca viguros o gramada de para, alege doar sa masezi sampon in pielea capului. Restul parului va deveni curat in timpul clatirii parului. Deoarece o perie poate rupe parul ud, utilizați întotdeauna un pieptene cu dinti rari in loc. Odata ce parul este uscat, o perie lată cu un strat sub perii este calea potrivita pentru a elimina incurcaturile. Deoarece este chiar posibil să se deterioreze parul divizat atunci cand dormiti si va frecati parul pe perna, o fata de perna din satin va ajuta la prevenirea parului divizat.

 • Diferenta dintre matreata si scalp uscat

  par uscat aubrey organics

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic de la Aubrey Organics - Pentru produs dati click aici

     Stiati ca exista o diferenta intre matreata si scalp uscat? Ei bine, exista o diferenta. Pielea de pe scalp isi innoieste celulele la fel ca orice alta celula de piele de pe corpul tau. Le reinnoieste la fiecare 24 de zile, prin formarea de noi celule ale pielii de sub in timp ce celulele vechi se exfoliaza pentru a aparea cele noi.

            Matreata nu este cauzata de uscare, ci mai degraba de prea mult ulei (sebum). "Este, de obicei, din cauza unei cresteri peste limita a uleiului", explica Jessica Wu, M. D., un dermatolog din Los Angeles si profesor asistent clinic de dermatologie la Universitatea din California de Sud Medical School. "La unii oameni, uleiul incepe sa se hraneasca cu exces celulele moarte ale pielii de pe scalp, cauzand celulele pielii sa cada mai frecvent si sa se aglomereze in „fulgi” ."

            Scalpul uscat se datoreaza pierderii de umiditate din piele si poate fi cauzat de aplicarea unui spun, detergent puternic, vremea rece, apa dura si dieta (exemplu: cofeina). Semnele si simptomele sunt mancarimea si fulgi mici albi, care se desprind cu usurinta. Scalpul uscat pot fi tratat prin utilizarea unor remedii naturale, cum ar fi clatirea cu otet de cidru de mere pentru a ajuta la refacerea pH-ului scalpului si eliminarea urmelor lasate de sampoane, balsamuri si alte produse de par. De asemenea, puteti face un mesaj al scalpului folosind uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de masline extra virgin, uleiul de jojoba, etc. masti de miere, iaurt sau alte masti de par naturale, care va hidrateaza si aduce un plus de hidratare scalpului, pentru a combate uscarea lui.

  Semne si simptome de matreata
              Matreata este grasa si galbuie, de culoare alba. Fulgii de matreata sunt mai mari decat fulgii de scalp uscat. Vei experimenta senzatia de mancarime si de obicei scalpul va avea un miros diferit.

  Cauze interne ale aparitiei matretii:

  - Consumul excesiv de zahar, grasimi si amidon

  - Nutritie incorecta

  -Ereditatea

  - Hipersensibilitate alergica

  - Lipsa odihnei

  - Stresul emotional

  - Dezechilibru hormonal

  - Sanatate precara

  Cauze externe ale aparitiei matretii

  - Utilizarea excesiva a produselor pentru par

  - Utilizarea improprie a produselor de par sau utilizarea excesiva a bigudiurilor calde sau ondulatoarelor

  - Vremea rece (pentru ca aveti tendinta de a spăla parul mai putin)

  - Stresul si anxietatea

  - Samponarea nefrecventa a parului sau clatirea inadecvata a scalpului si a parului

7 Articol(e)