conditie a pielii

 • Toby Hadoke – propria lupta cu psoriazisul

  In acest articol Toby Hadoke ne va impartasi propria lupta cu psoriazisul.

  Toby Hadoke – lupta cu psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Premiatul actor, scriitor și actor de comedie Toby Hadoke s-a luptat cu psoriazisul sever pentru cea mai mare a vieții sale. El vorbește despre tratamente și de ce este vital pentru a aborda psihologic, precum si fizic, simptomele.

  Ca interpret, Toby Hadoke este obisnuit pentru a vorbi deschis. După două decenii de focare de piele, el a descoperit beneficiile aplicării acestei abordări a psoriazisului său.

  Toby Hadoke – lupta cu psoriazisul

  "Psoriazisul este o condiție oribila a pielii. Oamenii care nu il au, nu înțeleg modul în care poate fie greu atat din punct de vedere fizic cat si emotional. Psoriazisul meu acoperă destul de bine întregul meu corp - in special spate, brațe și picioare, și scalp. In timpul unui focar, pielea mea izbucnește într-un napalm de placi. Chiar și între focarele de infecție, nu sunt complet curatat de el. Există o decolorare a înroșirii pielii mele.”

  "Cel mai rău loc de a avea psoriazis este pe fata. Când fața mea a fost afectata, ea m-a făcut foarte timid. Străini ar face comentarii de genul "sper că nu e contagios". Ce lucru oribil să spui. Cand ai psoriazis, puteți fi expus la acest tip de lipsă de empatie. "

  Aspectele emoționale ale psoriazisului

  Potrivit Asociatiei de Psoriazis, aproximativ o treime din suferinzi experimenteaza, de asemenea, depresie și anxietate, și sentimente de umilință. Unul din cinci raporteaza că au fost respinsi și stigmatizati din cauza stării lor, iar unul din 10 persoana s-au sinucis.

  "Este în natura noastră să fim pesimisti și să nu cautam ajutor. Persoanele cu psoriazis sunt pre-programate să sufere în tăcere. Dar nu este acceptabil pentru a pune o condiție la fel de neplăcuta ca psoriazis, și nimeni nu ar trebui să se simtă vinovat de senzația de rău pentru ei înșiși sau care doresc să fie tratati. Am găsit-o purgativ să vorbească despre aceasta. Mă face să mă simt ca și când eu sunt în controlul psoriazisului, mai degrabă decât a fi el in control fata de mine ".

  Creme si lotiuni pentru psoriazis

  Toby, in varsta de 39 de ani la momentul acestui interviu, a fost diagnosticat cu psoriazis in copilarie. De atunci, el a încercat o largă varietate de tratamente cu răspuns mixt.

  "Am fost de aproximativ 11 ani când am avut primele simptome. Mi-a fost prescrisa penicilina pentru o infecție în gât și aproape imediat am dezvoltat pete rosii si uscate pe piele. Doctorul a crezut că a fost o erupție cutanată indusă de penicilină. Dar, mama mea, o asistentă medicală, a suspectat ca am psoriazis și a avut dreptate. Am fost tratat cu băi de gudron de cărbune și a reușit să respingă psoriazisul.

  „Ani de zile pielea mea a fost bine, până când, în calitate de student la universitate, am observat un cuplu de pete mici roșii pe brațul meu. In cateva ore, psoriazisul a revenit cu o răzbunare și de atunci nu am mai scapat de el. Știu că întotdeauna atunci când un episod acut vine, infectiile gatului sunt un factor declanșator.”

1 Articol(e)