contagios

 • Ce face pe cineva sa fie contagios cu paduchi?

  Ceea ce face ca cineva sa fie contagios cu paduchi de cap, este un păduche matur de sex feminin, care ar putea călători într-un alt cap. După primul tratament, în cazul în care păduchii sunt eliminate, nu mai sunteți contagiosi.

  Ce face pe cineva sa fie contagios cu paduchi?

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Termenul "lindini" este o destul de vag definit. Acesta poate însemna ouă de păduchi, dar, de asemenea, poate insemna un oua gol, care încă se agața de păr după ce păduchele a eclozat. Aceste ouă au un înveliș tare în jurul lor, care acționează ca un lipici pentru a le menține atașate de firul de păr. Paduchii de cap depun aceste ouă, în general, aproape de partea de sus a firului de păr, dar locația exactă variază în funcție de temperatura.

  Ce caut atunci când examinez parul copilului?

  Cu cat este mai mic copilul, cu atat sunt mai interesante lucrurile pe care le poti găsi în părul lor. Lipici, vopsea, așchii de lemn din terenul de joacă, nisip, produse alimentare, sau scame de îmbrăcăminte. Acestea te pot face confuz atunci când piepteni resturile pe un prosop de hârtie albă.

  Ce sunt lindini?

  Lindinii sunt ouăle de păduchi. Lindinii sunt în formă de lacrimă si se lipesc de firul de păr, astfel încât acestia sunt dificil de eliminat. Lindinii sunt lipiti doar o parte a firului de par si pot semana cu un bob de nisip. Păduchii de sex feminin depun trei, pana la cinci oua pe zi (acestea pot genera până la 200 de ouă în timpul vieții lor!). Care sunt modalitățile de a scăpa de lindinii din păr? Noi folosim un produs special pentru a slăbi adezivul-ciment, și pieptănarea manuala.

  Ce se întâmplă dacă văd lindini după tratament?

  Este OK pentru a vedea lindini, fie viabili sau nu, atâta timp cât sunteți în curs de tratament. Noi știm că este nelinistitor pentru a vedea lindini, dar ele sunt inofensive acum. Dacă vedeți doar câtiva lindini și școala ta nu are o politica non paduchi, atunci ești in siguranta.

  Ce face pe cineva sa fie contagios cu paduchi?

  Ceea ce face ca cineva sa fie contagios cu paduchi de cap, este un păduche matur de sex feminin, care ar putea călători într-un alt cap. După primul tratament, în cazul în care păduchii sunt eliminate, nu mai sunteți contagiosi. Pentru a opri ciclul de păduchi, trebuie să opriți oul stabilit a mai întâi, apoi scoateți lindinii. Sincronizarea este totul și tu trebuie să completezi cele 3 tratamente la un anumit interval orar pentru a te asigura că ai eliminat toti păduchii. Urmeaza tratamente care vor elimina nimfele (copii păduchilor), înainte ca acestea să se maturizeze și sa depuna ouăle. Prin urmare, se încheie ciclul de păduchi.

 • Întrebări frecvente despre psoriazis

  Psoriazisul afectează bărbații, femeile și copiii în același fel indiferent de vârstă, însă cel mai des, persoanecu vârste cuprinse între 10 si 30 de ani. Iata o lista cu intrebari frecvente despre psoriazis.

  Întrebări frecvente despre psoriazis

  Întrebări frecvente despre psoriazis

  Î. Cine poate suferi de psoriazis ?

  R.Psoriazisul afectează bărbații, femeile și copiii în același fel indiferent de vârstă, însă cel mai des, persoanecu vârste cuprinse între 10 si 30 de ani. În Regatul Unit, aproximativ 2-3% din populație are o formă de psoriazi.

  Î. Psoriazis se transmite?

  1. Răspunsul simplu este ”Nu„.

  Î. Care sunt tipurile de psoriazis ?

  1. Psoriazis vulgaris, psoriazis picătură de ploaie, psoriazis de scalp, psoriazis flexural, psoriazis servețel, psoriazis pustular plantar palmal, psriazis postular generalizat, psoriazis eritrodermic, psoriazis de unghii și artrită psoriatică.

  Î. Îmi va dispărea psoriazisul?

  1. În unele cazuri, poate să dispară pentru ani la rând, în alte cazuri este o condiție cronică de lungă durată. Majoritatea persoanelor care au descoperit ca se pot descurca cu această condiție cu ajutorul unui regim bine stabilit de către doctor și reușesc alstfel să o mențină sub control.

  Î. Există o soluție de vindecare pentru psoriazis?

  1. R. Din păcare , În momentul de față, nu. În ultimul deceniu s-au făcut cercetări ce au dus la pași uriași către înțelegerea a ceea ce produce apariția condiției de psoriazis, deci exista o bună cauză de optimism.

  Î. O dietă îmi poate afecta condiția de psoriazis?

  1. O dietă sănătoasă este importantă pentru o stare de bine și poare reduce sufeința ta de lungă durată. Totuși, nu există nici o legătură clară dintre ceea ce mănânci și severitatea condiției de psoriazis.

  Î. Pot obține mai multe informații?

  1. Da! Alianța Artritei Psoriazice și Psoriazis (Psoriasis and Psoriatic Arthritis Alliance, PAPAA) produce o gamaă largă de informații ce acoperita diferite topicuri pe psoriazis si artrita psoriazică.

  Î. Cum este diagnosticat psoriazisul ?

  1. Psoriazis este diagnosticat dupa o examinare a pielii și a simptomelor ce le descrii medicului de familie sau medicului specialist în domeniu. În unele cazuri este nevoie de o biopsie pentru a confirma diagnoza.

  Î. De ce condiția mea de psoriazis se înrăutățește?

  1. Condiția de sporiazis diferă, variază. Te vei irita și probabil pielea va avea mici erupții atunci cand coniția este mai serioasă față de alte dăți. Cu toate că nu putem fi siguri, stresul pare să inrăutățească condiția multor persoane. Evenimente normal eîn viața precum , doliul sau examene, pot înrăutăți condiția. Încercați să evitați stresul cât mai mult. Cu un bun tratament de tip regim, vei avea iarăți în curând toată situația sub control . Recomandăm să vă întoarceți la doctori dacă simțiți ca acel tratamen nu mergebine pentru dumneavoastră.  Există posibilitatea să existe și alte opțini pentru dumneavoastră. Nu veți irosi timpul doctorului dumneavoastră, el sau ea , mai mult ca sigur, vă va ajuta în cel mai bun mod posibil cu acea condiție de psoriazis .

  Î. La ce vârstă apare psoriazis?

  1. Poate apărea la orice vârstă în orice formă de agresivitate, dar de obicei apare la persoane cu vârsta cuprinsă între 10 și 30 de ani, dar poate apărea la orice vârsta, de la infant la bătrânețe.
 • Psoriazisul nu este contagios!

  Psoriazis este boala (cronică) a pielii ce se manifestă pe un termen lung de timp, care afectează 1% până la 3% din populația Regatului Unit - până la 1,8 milioane de oameni. PSORIAZISUL NU ESTE CONTAGIOS.

  Psoriazisul nu este contagios!

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazis este boala (cronică) a pielii ce se manifestă pe un termen lung de timp. Afectează 1% până la 3% din populația Regatului Unit - până la 1,8 milioane de oameni. PSORIAZISUL NU ESTE CONTAGIOS. Se pare ca această afețiune implică apariția unor pete roșii, solzoase, ridicate cunoscute sub numele de plăci.

  Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Acesta poate cauza senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Se pot prezenta modificări ale unghiilor, inclusiv corodare și striuri. Sunt prezente de la  40% până la 50% dintre persoanele cu psoriazis. Si 10% până la 20% dintre persoanele cu psoriazis vor dezvolta artrita psoriazică.
  În orice caz, cu toate aceste caracteristici comune, referitoare la aceasta boală, precum: placi roșii, solzoase, ieșite în relief, există o serie de tipuri de psoriazis. Acestea au un aspect diferit și pot necesita un tratament specific.
  Amintiți-vă, cu toate că psoriazisul este o afecțiune cronică, poate fi controlat și intra în remisie (poate dispărea, de multe ori temporar și, uneori, permanent). Nu toți oamenii vor fi afectați în același mod și medicii vor clasa cu condiția ca ușoară, moderată sau severă.

  Psoriazis ușor (80% dintre persoanele afectate) implică câteva pete, care ar putea avea nevoie de tratament. Dar nu sunt susceptibile de a provoca probleme și pot fi ușor de controlat.

  Psoriazis moderat (15% din oameni) afectează mai mult pielea, condiția este mai larg răspândită, dar, din nou, poate fi controlată, de obicei, cu auto-gestionare sub supravegherea unui medic de familie sau asistentă medicală.
  Psoriazis sever (5% din populație) are ca rezultat afectarea unor zone mari care sunt acoperite cu psoriazis; condiția devine dificil de a auto-administrat sau nu mai raspunde la tratament. În acest stadiu, poate fi considerat că este necesară o spitalizare, în scopul de a i se oferi ingrijire optimă pacientului  și monitorizare.

  Boala afectează bărbați, femei și copii deopotrivă. Ea poate apărea la orice vârstă, în grade diferite. Dar, de obicei, cu varste cuprinse între 10 si 30 de ani. Gravitatea bolii variază enorm - de la o pată insignifiantă până la pete foarte mari, care acoperă cele mai multe zone ale corpului. Psoriazisul poate, de asemenea, fi transmis genetic, prin membrii familiei și multe cercetari se fac în genetica a acestei boli. Este cunoscut faptul că boala este multi-genetică (o afecțiune în care mai multe gene pot avea fiecare roluri diferite, care contribuie la caracteristicile specifice ale bolii). Si, prin urmare, copiii nu moștenesc neapărat psoriazis.

  Se estimează că, în cazul în care unul dintre părinți are psoriazis, atunci există o șansă de 15% ca un copil va dezvolta condiție. În cazul în care ambii părinți au psoriazis, aceasta crește la aproximativ 75%. Interesant este, în cazul în care un copil se dezvolta psoriazis si nici unul dintre părinți este afectat există o șansă de 20% că un frate sau o soră va primi, de asemenea, psoriazis. Acest lucru se datorează faptului că afecțiunea este cunoscută pentru a trece peste generatii, deci undeva, va exista o legătură familială la o rudă prin unul sau ambii părinți.

  Important este ca această afecțiune să fie tratată corespunzător.

 • Cum este diagnosticat psoriazisul? Este contagios?

  Cum este diagnosticat psoriazisul? Nu exista teste de sânge sau de alte instrumente de diagnosticare pentru psoriazis. Diagnosticul este în general determinat prin examinarea pielii de către un medic sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.

  Cum este diagnosticat psoriazisul? Este contagios?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  1. Care sunt cauzele psoriazisului?

  Nimeni nu stie exact ce cauzeaza psoriazisul, dar cei mai mulți cercetători acum ajung la concluzia ca aceasta este legata de sistemul imunitar (psoriazisul este numit adesea o tulburare "imun-mediată"). In psoriazis, sistemul imunitar este oarecum declanșat care, la rândul său, accelerează ciclul de creștere a celulelor pielii. O celula de piele normala ajunge la maturitate în 28 până la 30 de zile si se desprinde de pe suprafața pielii neobservate. Cu toate acestea o celula de piele psoriazică dureaza doar 3 la 4 zile să se maturizeze și să se mute pe suprafața care creează celulele să se adune și sa formeze leziuni rosii.

  1. Cine are psoriazis?

  Psoriazisul pare a fi usor mai raspandit la femei decat barbati. Vârsta medie de diagnostic este de 28, iar psoriazisul apare cel mai frecvent la varste cuprinse intre 15 si 35. Cu toate acestea se poate dezvolta în orice moment. Un diagnostic pentru prima dată de psoriazis a fost vazut sa apara in varsta care variaza de la nou-născuți și copii mici, la oameni foarte batrani. Psoriazisul la sugari este considerat rar. Cu toate acestea intre 10 si 15 la suta din cei cu psoriazis, il au inainte de varsta de 10 ani. Aproximativ 150.000 la 260.000 de cazuri noi de psoriazis sunt diagnosticati in fiecare an.

  1. Cum este diagnosticat psoriazisul?

  Nu exista teste de sânge sau de alte instrumente de diagnosticare pentru psoriazis. Diagnosticul este în general determinat prin examinarea pielii de către un medic sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Mai puțin frecvent, o biopsie a pielii este examinat sub microscop pentru probe biologice ale psoriazisului. Prezența unei gropi mici în unghii este, de asemenea, un indicator al psoriazisului.

  1. Este psoriazisul contagios?

  Nu, psoriazisul nu este contagios. Nu este ceva ce se poate "prinde" sau. "Leziunile de psoriazis pot fi inestetice, dar acesta nu trebuie să fie considerat ca fiind o infecție sau o rană deschisă. Un individ cu psoriazis nu constituie o amenințare pentru sănătatea sau siguranța celorlalți.

  1. Care părți ale corpului sunt afectate?

  Psoriazisul apare cel mai frecvent pe scalp, genunchi, coate si trunchi. Cu toate acestea, psoriazisul se poate dezvolta oriunde, inclusiv unghii, palmele, tălpi, organe genitale si fata (care este rar). Leziunile apar de multe ori într-un mod simetric, și în același loc pe partea dreaptă și stângă a corpului.

  1. Există un remediu pentru psoriazis?

  Nu există nici un tratament cunoscut. Cu toate acestea, există multe tratamente diferite, atat topice si sistemice, care poate clarifica psoriazisul pentru perioade scurte de timp. Experimentarea este adesea necesară pentru a găsi un tratament care lucrează pentru o anumită persoană. Unii oameni experimenteaza remisii spontane de psoriazis, care sunt imprevizibile. Dar nimeni nu stie de ce se întâmplă acest lucru. Kangal Peștișor Spa este o metoda naturala de tratament alternativ, care este dovedita stiintific a fi atât eficienta, cât și pentru a crește timpul dintre episoadele recurente.

 • Dermatita seboreica – cauze si simptome

  Dermatita seboreica nu afecteaza starea generala de sanatate, dar poate fi inconfortabil și provoca jena. Nu este contagioasă, și nu este un semn de igienă personală precară.

  Dermatita seboreica – cauze si simptome

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita seboreica este o afectiune comuna a pielii care afectează în principal scalpul. Acesta provoaca pete solzoase, piele rosie si matreata incapatanata. Dermatita seboreica poate afecta, de asemenea zone uleioase ale corpului, cum ar fi fata, partea superioara a pieptului si spatelui.

  Dermatita seboreica nu afecteaza starea generala de sanatate, dar poate fi inconfortabil și provoca jena. Nu este contagioasă, și nu este un semn de igienă personală precară. Dermatita seboreică este de obicei o conditie pe termen lung. Posibil să aveți nevoie de multe tratamente repetate inainte ca simptomele sa dispara. Și ei pot reveni mai târziu. Ați putea fi capabil de a gestiona flare-up-uri prin recunoașterea simptomelor dermatitei seboreice si folosind o combinatie de masuri de auto-ingrijire si medicamente.

  Dermatita seboreica este, de asemenea, numit matreataa, eczema seboreică și psoriazis seboreic. Pentru sugari, este cunoscut sub numele de „cradle cap”.

  Simptomele dermatitei seboreice includ:

  • Fulgi de piele (matreata) pe scalp, păr, sprâncene, barbă sau mustață
  • Pete de piele grasă acoperite cu solzi sub formă de fulgi de culoare albă sau galbenă sau crusta de pe scalp, urechi, fata, piept, axile, scrot sau alte părți ale corpului
  • Piele roșie
  • Înroșire sau cruste ale pleoapelor (blefarita)
  • Eventual mâncărime sau usturime

  Când sa vezi un medic

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă:

  • Ești atât de inconfortabil că pierdeți somn sau de a fi distras de la rutina de zi cu zi
  • Starea ta cauzeaza jena si anxietate
  • Suspectezi ca pielea este infectata
  • Ați încercat pași de auto-ingrijire, fără succes

  Cauze:

  Medicii nu stiu inca cauza exacta a dermatitei seboreice. Dar poate fi legată de:

  • O ciuperca numita Malassezia, care este în secreția uleiului pe piele
  • Un răspuns inflamator legat de psoriazis
  • Episoade de sezon care tind să fie mai rele primăvara devreme și iarna

  Factori de risc:

  O serie de factori creste riscul de a dezvolta dermatita seboreica, inclusiv:

  • neurologice și psihiatrice, cum ar fi boala Parkinson și depresie
  • un sistem imunitar slabit, cum ar fi observate la pacientii cu transplant de organe si persoanele cu HIV / SIDA, pancreatita alcoolica si unele tipuri de cancer
  • insuficiență cardiacă congestivă
  • boli endocrine care duc la obezitate, cum ar fi diabetul
  • unele medicamente
  • zgârierea sau altfel de deteriorare pe pielea si pe fata ta

  Medicul dumneavoastră poate îndepărta celulele pielii pentru examinare (biopsie) pentru a exclude conditii cu unele simptome similare cu dermatita seboreica, inclusiv:

  • Această tulburare cauzează, de asemenea, matreata si pielea rosie acoperita cu fulgi și solzi. Cu psoriazis, de obicei, veți avea mai multe scări, iar acestea vor fi alb-argintii.
  • Dermatita atopică (eczeme). Aceasta reactie a pielii provoacă mâncărimi ale pielii, inflamate în cutele coatelor, pe spatele genunchilor sau pe partea din față a gâtului. Ea apare adesea.
  • Această situație apare de obicei pe fata si are foarte puține scuamele și cruste.
 • Manipularea stigmatului de psoriazis

  "Manipularea stigmatului de psoriazis poate fi la fel de important ca și tratarea bolii." Pentru că psoriazisul poate fi o astfel de boală vizibilă, trebuie să înveți cum să fii confortabil în propria piele. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

  Manipularea stigmatului de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Manipularea stigmatului de psoriazis

  Trebuie sa te simti confortabil în pielea ta

  Cand ai psoriazis, știi cum să te ocupi de inevitabilele momente incomode. Aceasta este o parte importanta de a trai cu conditia. "Psoriazisul este o boala in fata ta", spune Jeffrey I. Ellis, MD, un dermatolog de la North Shore Spitalul Universitar din Manhasset, New York. "Manipularea stigmatului de psoriazis poate fi la fel de important ca și tratarea bolii." Pentru că psoriazisul poate fi o astfel de boală vizibilă, trebuie să înveți cum să fii confortabil în propria piele. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

  Oamenii cred ca psoriazisul este contagios

  Ce trebuie să faceți: Este de înțeles că unii oameni ar putea crede ca starea ta este contagioasă, mai ales în timpul unui episod acut de psoriazis. "Onestitatea, comunicarea deschisă și educația sunt armele cele mai bune ale dvs. împotriva presupunerilor false despre psoriazis", spune Jameeka Moore, PsyD, psiholog la Centrul pentru Gersten de comportament Sănătate în Melrose Park, Illinois. "Explica-le oamenilor într-un mod deschis ca psoriazisul nu este contagios, permițându-le să cunoască impactul pe care îl are asupra ta aproape întotdeauna."

  Te temi un episod acut de psoriazis

  Ce sa faci: Stresul face psoriazis mai rau, iar psoriazisul face mai rau stresul. Acest lucru poate fi problematic atunci când este timpul pentru un eveniment mare ca o nunta, prima intalnire sau absolvire. Dar există o cale de ieșire. "Stresul poate declansa un episod acut de psoriazis, deci trebuie să anticipezi stresul și să știi cum să-l gestionezi," spune Dr. Ellis. "Tehnicile de reducere a stresului pot include grupuri de suport, exercitii, meditatie sau yoga. Există o mulțime de opțiuni. Aveți nevoie pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine."

  Oamenii se holbeaza la psoriazisul tau

  Ce sa faci: Esti convins ca oamenii se uită la tine? "Ceea ce faci este de schimba modul de gândire intern", spune Moore. Se poate întâmpla ca acele persoane sa se uite doar la tine. "V-ați putea doar imagina că sunteți în centrul atenției", spune ea. "Nu lăsați gândurile interioare sa vă pune într-o stare de spirit negativă. Gândurile pozitive va vor face mai încrezători și mai puțin probabili să fiti afectati de ceea ce văd alte persoane sau cred."

  Oamenii întreabă ce este în neregulă cu pielea ta

  Ce trebuie să faceți: "Unul dintre cele mai importante lucruri pe care medicul dumneavoastră vi le poate oferi este cunoașterea", spune Ellis. "Avand psoriazis nu este nimic să-ți fie rușine. Cunoașterea îți dă încredere, și puteți împărtăși această cunoaștere cu alții." Vorbind cu alte persoane despre psoriazis de multe ori duce la relatii mai puternice. Ea întărește, de asemenea, acceptarea starii dumneavoastră, care este cheia pentru a fi sanatosi emotional.

 • Cum sa povestiti despre psoriazis cu colegul vostru de cameră

  Colegiul poate fi o tranziție grea pentru cineva cu psoriazis. Iată câteva sfaturi pentru a le utiliza dacă aveți o boală cronică și ati dori să povestiti despre psoriazis cu colegul vostru de cameră.

  Cum sa povestiti despre psoriazis cu colegul vostru de cameră

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune cronica, cu nici un tratament cunoscut. Acesta este cauzat de funcționarea necorespunzătoare a sistemului imunitar. Conditia face ca noile celule ale pielii sa se dezvolte in mod inutil pe partea de sus a pielii deja existente, sănătoase. Petele rezultate pot apărea oriunde pe corp, dar afecteaza cel mai adesea scalpul si unghiile de la maini si de la picioare. Acesta poate genera, de asemenea, inflamația articulațiilor, care este cunoscuta sub numele de artrita psoriazică.

  Colegiul poate fi o tranziție grea pentru cineva cu psoriazis. Iată câteva sfaturi pentru a le utiliza dacă aveți o boală cronică și ati dori să povestiti despre psoriazis cu colegul vostru de cameră.

  Fă-o în particular

  Spunandu-le la un joc sau în timp ce se uita la show-ul lor TV preferat nu pot face nici un bine. Spune-le într-un moment în care se pot concentra cu adevărat asupra a ceea ce trebuie să spui. De asemenea, explica lucrurile care te fac inconfortabil atunci când vine vorba de boala ta. Insistați ca ei sa vă puna întrebări astfel încât să nu existe presupuneri.

  Mentioneaza intr-o conversatie obisnuita

  Pentru a elimina o parte din presiune, puteți, de asemenea, menționa într-o conversație obișnuită. Cu ani în urmă, o cunoștință m-a întrebat daca mi-a plăcut căldura din Georgia. I-am spus că vara este cel mai greu pentru mine, pentru că nu sunt confortabila pentru a imi arat pielea din cauza psoriazisului. Prin urmare, aveam doua variante: fie sa imi acopar corpul si sa imi fie cald, fie sa imi arat pielea. Acest lucru a stârnit mai multe discuții despre boala, și a condus pentru a pune mai multe întrebări despre psoriazis. A fost un mare spărgător de gheață!

  Spune-le cum te face să te simți

  Când spuneți o persoană despre lupta pe care o aveti cu boala acestea poate fi mai sensibila și empatica la situația dumneavoastră și, sperăm, mai puțin probabil să te ridiculizeze.

  Dă broșuri

  Dacă vă temeți pentru a explica verbal psoriazisul, scrieti o scrisoare, sau trimiteti un e-mail cu informații atașate despre boala.

  Informați-vă asistenții rezidențiale și de supraveghere

  Asigurați-vă pentru a va informa liderii în căminul de starea a dumneavoastră astfel încât, dacă ceva este prezentat, fără să știe, ei pot pune idei preconcepute să se odihnească. Este responsabilitatea conducătorilor de cămin pentru a va ajuta cu un mediu de viață sănătos și confortabil.

  Tine minte asta…

  În unele cazuri, indiferent de ceea ce faci, unii oameni vor alege în continuare să fie ignoranti! Este o pastila greu de inghitit si doare! Dar, trebuie să continui pentru a spune totul despre boala ta! Sunt mai mulți oameni care te vor accepta pentru psoriazis decat cei care nu vor!

 • Răspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre psoriazis

  Am întrebat experții 11 intrebari despre psoriazis, de la modul in care vremea caldă și exercițiile fizice afectează pielea, dacă este sigur pentru a obține un tatuaj.

  Obține răspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Dacă aveți psoriazis, aveți nevoie pentru a afla cele mai bune moduri de a avea grijă de pielea uscată si mâncărimi. Am întrebat experții 11 intrebari despre psoriazis, de la modul in care vremea caldă și exercițiile fizice afectează pielea, dacă este sigur pentru a obține un tatuaj.

  Iată câteva răspunsuri la întrebările-cheie de la Steven Feldman, MD, PhD, profesor de patologie si dermatologie la Wake Forest Baptist University Medical Center din Winston-Salem, NC și Michael Traub, ND, autor Essentials de dermatologic Diagnostic si integratoare Therapeutics.

  Exercitiile vor ajuta psoriazisul meu?

  Exercitiul este benefic pentru psoriazis, deoarece te elibereaza de stres, și reduce riscurile de boli cardiovasculare și obezitate, care sunt legate de psoriazis. În cazul în care faceți exerciții fizice în aer liber, pielea poate beneficia, de asemenea, de expunerea la lumina ultravioletă.

  Cât de mult soare este necesat atunci când exista episoade acute de psoriazis?

  După cum știți, expunerea la soare este de obicei benefic pentru psoriazis. Unul dintre motive este pentru ca lumina ultravioletă initiaza producerea de vitamina D in piele. Cu toate acestea, avem nevoie pentru a echilibra riscurile cu beneficiul. Principala prudenta este de a evita arsurile solare. Care poate creste riscul de cancer de piele și de a promova imbatranire si modificari ale pielii. În cazul în care utilizați protecție solară și purtați îmbrăcăminte de protecție, o pălărie, ochelari de soare, puteți fi în soare cat de mult va place.

  Pot să fac ceva pentru a ma asigura că copiii mei nu mostenesc psoriazis?

  Nu. Din moment ce copiii persoanelor cu psoriazis au un risc mai mare de a avea psoriazis (la urma urmei, aceasta este cauzata in mare parte de gene), știința medicală nu are în prezent nici o modalitate de prevenire a bolii.

  Pot sa ii dau psoriazis partenerului meu?

  Psoriazisul nu este contagios si nu poate fi transmis de la o persoană la alta.

  Care este cel mai bun mediu pentru psoriazisul meu?

  Vreme rece, uscata pare a face psoriazisul mai rau pentru multi pacienti (in contrast, soarele sau alte forme de expunere la lumina ultravioleta ajută). De asemenea, orice vatămare a pielii: zgârieturi, arsuri, arsurile solare, etc. pot face mai rau psoriazisul. Există unele medicamente care pot face psoriazisul mai rau, de asemenea. Cum ar fi un gât strep sau alte infecții respiratorii.

  Pot obține psoriazis la orice varsta?

  Da, psoriazisul poate aparea la orice varsta. Cel mai frecvent, prima incepe in adolescenta tarzie sau dupa 20 de ani, dar poate avea loc chiar mai devreme sau mai târziu în viață.

  Un tatuaj imi poate face psoriazisul mai rău?

  Pacientii cu psoriazis pot obține un tatuaj, dar psoriazisul poate dezvolta un tatuaj. În cazul în care o persoană are psoriazis, leziunile se pot dezvolta atunci cand pielea este accidentata. Așa că acul de la un tatuaj poate provoca psoriazisul sa apara. Acesta nu este sfârșitul lumii. O pata localizata a psoriazisului este de obicei usor de tratat cu medicamente cu cortizon puternice.

 • Care este diferenta dintre lepra si psoriazis?

  Lepra, de asemenea, cunoscuta sub numele de boala lui Hansen, este cel mai bine cunoscuta ca o infecție a pielii de proporții biblice, datorită mai multor mențiuni despre ea în Biblie.

  Care este diferenta dintre lepra si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Lepra și psoriazisul provoca leziuni ale pielii incomode și alte simptome similare. În ciuda asemanarilor, condițiile au diferite cauze și tratamente.

  Lepra vs. psoriazis

  Lepra, de asemenea, cunoscuta sub numele de boala lui Hansen, este cel mai bine cunoscuta ca o infecție a pielii de proporții biblice, datorită mai multor mențiuni despre ea în Biblie. A fost devastatoare din cele mai vechi timpuri, dar acum este rara și ușor de tratat și vindecat în Statele Unite ale Americii.

  Lepra este cauzata de Mycobacterium leprae, o bacterie cu creștere lentă, care nu poate trăi în afara organismului gazdă. Este dificil de studiat, deoarece acesta poate fi cultivat doar la animale, precum și simptomele pot dura ani pentru a se dezvolta. Psoriazisul, pe de altă parte, este o tulburare autoimună. Ea face ca celulele pielii sa se dezvolte rapid, ceea ce duce la leziuni ale pielii și plăci. Psoriazisul nu este contagios. O combinatie de genetica si declansatori de mediu se crede ca provoaca psoriazisul.

  Simptomele de lepră si factori de risc

  Lepra afecteaza pielea, nervii și mușchii. Cele două forme de lepra sunt lepra lepromatoasa si lepra tuberculoide. Lepra lepromatoasa este tipul rău. Aceasta provoacă atât răni cat si bube mari pe piele. De asemenea, psoriazisul provoaca rani pe piele, dar acestea de obicei arata mai mult ca pete de piele uscată. Uneori, psoriazisul poate determina pielea să se crape și sa sângereze. Simptomele psoriazisului variaza in severitate.

  Mai jos este o comparație între simptomele de lepră și psoriazis.

  Factori de risc

  Lepra nu este foarte contagioasă, dar poate fi răspândita de la persoană la persoană prin nas și gură picături sau piele. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), eliminarea leprei la nivel mondial a fost realizată în anul 2000. Acest lucru înseamnă că există mai puțin de un caz la zece mii de oameni la nivel global astăzi.

  In ciuda acestor castiguri, la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) indică faptul lepra este încă foarte răspândită în anumite țări, cum ar fi:

  • Angola
  • Brazilia
  • India
  • Madagascar
  • Nepal
  • Republica Centrafricană

  Sunteti la risc de a obține lepră, dacă locuiți într-una dintre țările enumerate anterior, sau dacă intră în contact prelungit cu cineva care are infecție. Riscul este încă scăzut, cu toate acestea, deoarece cercetarea indica faptul ca 95 la suta din oameni sunt în mod natural imuni.

  Spre deosebire de lepra, psoriazisul nu este contagios. Următorii factori te pun la un risc mai mare de a dezvolta psoriazis:

  • Un istoric familial de psoriazis
  • HIV sau un sistem imunitar reprimat
  • Obezitate
  • Fumat
  • O cantitate semnificativa de stres sustinut
 • Psoriazis vs. Versicolor Tinea (TV). Diferente si asemanari

  TV nu este contagios - nu se poate prinde și nu poate trece pe oricine altcineva. Ea diferă în acest mod de la unele alte infecții fungice, cum ar fi impetigo, care se răspândesc prin contact direct și pot fi asociate cu obiceiurile de igienă necorespunzătoare.

  Psoriazis vs. Versicolor Tinea (TV). Diferente si asemanari

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă ați observat recent mici pete roșii pe piele s-ar putea să vă întrebați ce se întâmplă. Poate petele tocmai au apărut și mancarimea nu a luat sfârșit. În mod alternativ acestea par a fi raspandite. Numai un expert medical poate diagnostica simptomele particulare, dar o erupție cu pete mici, rosii ar putea semnala două boli destul de comune, dar foarte diferite: psoriazis si versicolor Tinea (TV). In timp ce simptomele pot fi similare, cauzele, factorii de risc și tratamentele sunt foarte diferite.

  Cauze si factori de risc

  Psoriazisul este o tulburare cronică autoimună. Nu este contagioasă. In timp ce cauza exactă nu este cunoscută, sunt mult mai susceptibile de a se dezvolta în cazul în care cineva din familia dumneavoastră a fost, de asemenea, diagnosticat cu conditia. Persoanele cu HIV, precum și copiii care au infecții recurente, cum ar fi amigdalita streptococica, sunt, de asemenea, la un risc mai mare. Factorii de risc suplimentari includ fumatul pe termen lung, obezitatea si stresul.

  Este genetica responsabila pentru psoriazis?

  Întrucât psoriazisul este o boală autoimună, TV este o afectiune fungica cauzata de cresterea in exces a drojdiei. Toată lumea are o anumită cantitate de drojdie vie de pe pielea lor. Cu toate acestea, nu se observa, cu excepția cazului în care drojdia iese de sub control și vă oferă o erupție.

  Oricine poate obține această condiție comună. Ea afecteaza oamenii de toate vârstele și rasele. Cu toate acestea, poate arata diferit în funcție de nuanța pielii. Expunerea la căldură și umiditatea ridicată vă pune la risc mai mare pentru TV. Oamenii care locuiesc in zonele tropicale sunt mai susceptibile de a obține acest lucru decât cele în zonele cu climă mai rece sau mai uscate, conform Academiei Americane de Dermatologie. Transpirația excesivă, tenul gras și utilizarea de steroizi creste, de asemenea, un risc.

  TV nu este contagios - nu se poate prinde și nu poate trece pe oricine altcineva.

  Ea diferă în acest mod de la unele alte infecții fungice, cum ar fi impetigo, care se răspândesc prin contact direct și pot fi asociate cu obiceiurile de igienă necorespunzătoare.

  Simptome

  Există diferite tipuri de psoriazis. Psoriazisul în plăci, cel mai frecvent tip, poate fi identificat prin, petele sale ridicate de piele roșiatice. Aceste pete sunt numite placi. Petele pot apărea peste tot corpul sau doar în anumite locuri, cum ar fi coate sau genunchi. Psoriazisul gutat este un alt tip de psoriazis. Acesta este tipul de psoriazis, care este cel mai probabil să fie confundat cu TV. Psoriazisul gutat se caracterizeaza prin pete mici, de culoare roșie, care pot apărea pe corp, inclusiv:

  • Arme
  • Picioare
  • Nas
  • față

  Persoanele cu TV dezvolta, de asemenea, pete mici, roșii pe corpul lor. Potrivit dr Fil Kabigting, un profesor asistent de dermatologie la Columbia University Medical Center, o erupție TV apare, de obicei, pe piept, spate și brațe. Este mult mai probabil să apară în lunile mai calde si poate arata diferit, în funcție de culoarea pielii.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2