cosuri cicatrici

 • Cum sa scapi de cosuri fara cicatrici

  Cosurile sunt rezultatul bacteriilor de pe suprafața pielii care înfunda un por. Pe masura ce numarul bacteriilor creste, se creează o umflatura de culoare roșie cu un centru alb. Oricat de tentant ar fi, nu ar trebui să pocniti sau sa stoarceti cosurile deoarece aceasta pot raspandi bacteriile in alti pori, provocând mai multe cosuri. Stoarcerea unui cos va provoca, de asemenea, o rană deschisă și te face mai predispus la cicatrici. Igiena adecvată și curățarea acneei te poate scapa de cosuri, fără a creea altele noi, erupții  sau cicatrici.

  Cum sa scapi de cosuri fara cicatrici

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum sa scapi de cosuri fara cicatrici

  Pasul 1

  Se spală fața de două ori pe zi cu un demachiant pentru acnee care conține triclosan, un agent antibacterian, sau acid salicilic. Aplicati o mișcare circulară blândă atunci când aplicati un demachiant, clătiți fața bine cu apă caldă și stergeti-o cu un prosop moale. Evitati agenții abrazivi sau spălarea viguroasă, deoarece acestea pot zgâria pielea sau pot rupe cosurile.

   

  Pasul 2

   

  Aplica un astringent pe bază de peroxid de benzoil pe față după fiecare spălare. Astringentul îndepărtează excesul de ulei, împiedicând-ul să înfunde porii. Ștergeți ușor astringent peste cosuri cu un tampon sau tampon de bumbac și lăsați să se usuce la aer.

   

  Pasul 3

  Se aplică o cremă pe bază de peroxid de benzoil la zona afectata pentru un tratament suplimentar. Utilizați vârful degetului pentru a tampona crema pe cosuri si se freaca usor pentru a-l  amesteca în piele.

   

  Pasul 4

   

  Aplicati o crema hidratanta fara ulei pe intreaga fata. Tratamentele pentru acnee pot usca pielea si pot stimula pielea sa produca mai mult ulei pentru a compensa uscarea excesiva. Păstrarea pielii umede cu un ulei hidratant fara ulei  va preveni supraproducția de ulei, fără înfundarea porilor.

   

  Pasul 5

   

  Discutați cu medicul dermatolog despre produsele cu prescripție sau tratamentele pentru acnee posibile în cazul în care tratamentele eliberate fara reteta si remediile naturale nu funcționează.

   

  Sfaturi

  Peroxidul de benzoil, acidul salicilic si triclosanul pot provoca iritatii ale pielii. Nu mai utilizați produsele imediat daca apar mâncărimi sau umflături.

  Consultați-vă medicul dacă produsele cumparate fara reteta nu gestioneaza în mod eficient cosurile.

  Uleiul și bacteriile de pe maini pot face cosurile mai rău, așa că evitați să atingeți fața ori de câte ori este posibil. Dacă trebuie să atingeți fața, spălați-vă pe mâini mai întâi sau curățați-le cu un gel antibacterian.

   

  Vei avea nevoie de:

  1. Demachiant pe bază de Tricoslan- sau acid salicilic
  2. Astringent pe baza de peroxid de benzoil
  3. Crema pentru acnee pe bază de peroxid de benzoil
  4. Crema hidratanta fara ulei

1 Articol(e)