Crema de noapte naturala cu portocale

Sigur, deja știți că portocalele oferă beneficii mari pentru sănătate, dar este posibil să nu realizați că portocala oferă câteva beneficii deosebite, în special pentru pielea dumneavoastră. Afla cum sa iti faci propria crema de noapte naturala cu portocale.

Crema de noapte naturala cu portocale

Va recomandam crema naturala de noapte: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Nimănui nu-i place să cheltuiască o multime de bani pe o cremă de îngrijire a pielii și este minunat când puteți găsi o cremă de noapte grozavă care oferă rezultate uimitoare fără a sparge o banca. Dacă doriți să economisiți niște bani pe produsele de îngrijire a pielii, luați în considerare crearea propriei dvs. creme naturale de noapte. Toate ingredientele sunt ieftine si o puteți face în scurt timp și oferă rezultate uimitoare.

Crema de noapte naturala cu portocale

Vei avea nevoie de:

  • O portocala
  • ½ lingurita de praf de curcuma
  • ½ ceasca de iaurt simplu
  • ½ linguriță de suc de lămâie

Combinați aceste ingrediente și veți avea o cremă minunată care vă va oferi rezultate excelente când o folosiți în fiecare noapte. Spălați-vă fața cu un produs ușor, potrivit pentru tipul de piele. Spălați-vă fața și aplicați pe față un strat subțire de cremă. Lăsați-l să stea 15 minute și clătiți ca de obicei. (Dacă turmericul ți-a colorat fața, trebuie doar să-l ștergi cu ulei de măsline). Utilizați această cremă în fiecare noapte pentru rezultate excelente.

Odată ce amestecați crema de noapte pentru față, asigurați-vă că o păstrați în frigider într-un recipient etanș. Când utilizați crema, aplicați doar un strat subțire pe față și permiteți să rămâneți pe față peste noapte. După ce utilizați crema timp de câteva zile, veți începe să vedeți o diferență în piele.

Beneficiile iaurtului pentru piele

De ce sa adăugați iaurt la crema naturală de noapte? Iaurtul oferă multe beneficii, mai ales că este ambalat cu acid lactic, antioxidanți și probiotice. Un beneficiu al iaurtului este că acidul lactic și enzimele din iaurt ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Vitamina E și vitamina B acționează pentru a ajuta la blocarea umidității în timp ce vă hrăneste pielea.

Acidul lactic funcționează pentru a strânge porii și puterile antimicrobiene ale iaurtului ajută la eliminarea uleiului și germenilor care pot provoca acnee. Deoarece iaurtul conține probiotice importante, ajută la reducerea inflamației pielii în timp ce returnează pielea până la echilibrul natural al pH-ului.

Beneficiile portocalei

Sigur, deja știți că portocalele oferă beneficii mari pentru sănătate, dar este posibil să nu realizați că portocala oferă câteva beneficii deosebite, în special pentru pielea dumneavoastră. Cojile crude de portocale includ vitamina A, potasiu, riboflavină și alți nutrienți importanți. Bineînțeles, antioxidanții din coaja de portocala vă ajută și pielea. Uleiul de portocale găsit în coaja ajută la curățarea pielii și adaugă un miros minunat cremei de noapte, astfel încât pielea miroase uimitor dupa aplicare.

Beneficiile sucului de lămâie pentru piele

Lămâia adăuga, de asemenea, un miros de citrice cremei de noapte, dar sucul de lamaie oferă și câteva beneficii minunate pentru îngrijirea pielii. Sucul de lămâie funcționează bine pentru înlăturarea punctelor negre, ajută la exfolierea pielii, înlăturarea celulelor moarte ale pielii și chiar ajută la îmbunătățirea elasticității pielii.

Crema de noapte naturala cu portocale