Crema de noapte potrivita in functie de varsta, tip de piele si anotimp

Afla cum sa iti alegi crema de noapte potrivita in functie de varsta, tip de piele si anotimp.

Crema de noapte potrivita in functie de varsta, tip de piele si anotimp

Va recomandam crema naturala de noapte: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Pielea dvs. trebuie sa suporte o multime de stres si poluare zilnica. Din acest motiv, pielea ta tinde sa-si piarda elasticitatea si fermitatea. Se spune ca pielea ta absoarbe toate substantele nutritive esentiale atunci când dormi, de aceea folosirea unei creme de noapte este recomandata inainte de a merge la culcare. Pentru ca ajuta la curatarea și la refacerea pielii.

Crema de noapte potrivita in functie de varsta

Sub 25 de ani: Pielii tinere ii poti oferi creme de noapte incepand de la vârsta de 25-30 de ani. Reînnoirea celulelor nu a început să încetinească, iar aplicarea unei creme de zi hidratante este suficientă.

De la 30 la 50: Incepeți să aplicați tratamente anti-îmbătrânire atunci când atingeți vârsta de 30 de ani. Alegeți o cremă de noapte în funcție de rezultatele pe care le urmăriți, indiferent dacă acestea sunt anti-rid, întărire sau plumping.

După 50 de ani: Este timpul să reparați pielea și să alegeti produse anti-îmbătrânire. Alegeți formule bogate care furnizează fortifiant de calciu, acid hialuronic hidratant și peptide stimulatoare. Dacă le masați ușor cu vârfurile degetelor, veți îmbunătăți și tonul pielii și veți da impuls circulației.

Crema de noapte potrivita pentru tipul de piele

Piele uscată: Pentru a combate pielea uscată, aplicați o cremă de noapte bogată, cremoasă, care va hrăni pielea peste noapte, dandu-i substanțe nutritive fără a provoca iritații.

Piele normală: Pielii normale îi plac cremele cu textură ușoară, deoarece epiderma este suplă și nu trebuie să fie hrănită de tratamente mai bogate.

Pielea grasă: Pielea grasa îmbătrâneste mai lent, deci îngrijirea de noapte nu poate fi o problemă. Alege loțiuni sau geluri care permit pielii să respire.

Pielea predispusă la acnee: Aplicați o cremă sau gel de noapte fluidă pentru a evita stimularea producției de sebum care provoacă o piele grasă. Bonusul este o senzație rece care calmează pielea sensibilă.

Crema de noapte potrivita in functie de sezon

Primavara si vara: Pentru a combate efectele sarii, vantului, caldurii si soarelui, aplicati un ser usor inainte de crema de noapte. Acest lucru vă va hidrata și vă va repara pielea în timpul somnului, si astfel este gata să se confrunte cu elementele în ziua următoare.

Toamna si iarna: Pentru a hrani pielea uscata, slab hranita, alegeti creme reconfortante. Sunt mai groase in textura si bogate in antioxidanti hrănitori cum ar fi vitaminele C și E. Puteți alege întotdeauna un ulei de față care va îmbunătăți tonul dermei și va alimenta epiderma fără a lăsa un strat gras.

Crema de noapte potrivita in functie de varsta, tip de piele si anotimp