Cele mai bune creme pentru a elimina semnele acneei

Semnele post-acnee sau macule, sunt de obicei denumite "cicatrici de acnee." Cicatrici reale produse de acnee, cu toate acestea, sunt denivelari sau proeminente lasate în urma de acnee. Semnele de acnee, pe de altă parte, sunt plate, puncte roșii sau maro lasate în urmă prin cosuri. Acestea sunt, de asemenea, un tip de hiperpigmentare post-inflamatorie.

remedii semnele

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

NOTĂ: Tratamentul pentru semnele acneei este diferit de tratamentul pentru cicatricile acneei.

Acneea nu este singurul lucru care poate provoca semne de piele decolorata. Alte pete intunecate si tipuri de hiperpigmentare a pielii pot proveni de la imbatranire, daune solare, și anticonceptionale.

 

De cele mai multe ori, semnele produse de acnee și semnele întunecate pe care le obțineti de la ranile pielii vor disparea pe cont propriu. Cu toate acestea, pentru unii oameni, poate dura oriunde de la șase luni la mai mulți ani pentru ca pielea lor sa se curete complet. Alte forme de hiperpigmentare (cele de la imbatranire, alergii, etc.) nu se estompeaza pe cont propriu și pot chiar sa se mai întunece pe măsură ce timpul trece.

 

Pentru a trata aceste semne roșii și probleme de pigmentare, luați în considerare următoarele opțiuni:

 

Purtarea de protecție solară este esențială, dacă încercați să se estompati semnele sau orice alt fel de cicatrice. Ar trebui să fie o parte esentiala din îngrijirea pielii deoarece protejeaza pielea împotriva razelor UV nocive ale soarelui si previne leziunile canceroase.

Daca doriți ca sa accelerati estomparea hiperpigmentarii dvs., este extraimportant sa utilizati în mod consecvent protecție solara. Protecția solara nu numai ca previne arsurile solare, ajută la prevenirea maculelor existente și alte pete intunecate de la a deveni chiar mai inchise.

Exfolierea ajută la decolorarea semnelor produse de acnee mai repede. Elimina pielea veche si o aduce pe cea noua la suprafata. Exista o multime de optiuni pentru exfoliere, cum ar fi scrub-uri și bureti.

Pentru a scapa de petele roșii sau hiperpigmentare, puteți lua în considerare, retinoizi, cum ar fi Differin, Retin-A, sau Tazorac. Pe de altă parte, dacă nu doriți să utilizați produse pe bază de prescripție, puteți încerca produse cu AHAs ca ingredient activ.

Cu toate că exfolierea este o modalitate de estompare a semnelor intunecate mai rapida, fiti conștienți de faptul că aceste tipuri de produse exfoliante topice si tratamente pot provoca iritații, cum ar fi roseata, peeling, și uscăciune. Ele pot face  pielea mai sensibila la lumina soarelui, ceea ce puteti rezolva purtand o protectie solara buna.

Produsele pentru albirea pielii nu numai ca exfoliaza,  dar ajuta pielea sa se reînnoiasca mai rapid. Puteți ataca petele închise de piele cu produse ca acidul kojic, extract de lemn dulce, Arbutin, extract de dud, și vitamina C.

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Hidrochinona este, de asemenea, un inalbitor pentru piele. Cu toate acestea, pentru că există riscuri canceroase asociate cu acest ingredient, a fost interzisă în Europa și Asia. Produsele cu hidrochinona eliberate fara prescriptie sunt încă disponibile pe piața americana. Dar ceva  cu o concetratie mai mare de 2% necesita prescriptie medicala.

 

Multe produse de îngrijire a pielii din Asia au ca scop decolorarea și albirea pielii. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra oricare dintre aceste produse, asigurați-va ca verificati ingredientele pentru a vedea dacă există de fapt produse de albire eficiente în produs.

13531994_624778294338513_1340161774_n