creme topice

 • Ce poate fi de ajutor impotriva petelor de ficat

  Folosirea cremei topice poate fi de mare ajutor impotriva petelor de ficat. Tot ce trebuie să faceți este să cumparati pur și simplu oricare crema topica și o puteți aplica la starea pielii pentru a le elimina.

  Ce poate fi de ajutor impotriva petelor de ficat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Există o legătură puternică între petele de ficat și inaintarea in vârstă. Există, de asemenea, o legătură puternică între starea pielii și expunerea la soare. Pe măsură ce expuneți pielea la soare, efectul luminii solare asupra ta începe sa ofere pielii un aspect destul de pătat. Persoanele in varsta au imunitatea scazuta si acest lucru face posibil ca soarele sa patrunda mai mult in pielea lor. Atunci când se întâmplă acest lucru, soarele va aduce o mutație. Această mutație determină reducerea producției de melanină. Cantitatea mică de melanina produsă nu va fi suficienta pentru a se răspândi pe tot corpul si va fi răspândita doar în pete. Acest lucru duce la formarea de pete numite pete de ficat.

  Le poti lasa asa

  Petele hepatice pot fi, de asemenea, menționate ca pete de varsta, din cauza legăturii dintre starea pielii și vârsta înaintată. Orice persoană care are starea pielii poate decide sa le lase pe pilii. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste în orice caz nu duc la cancer de piele. Dar unii indivizi ar putea dori să scape de petele de ficat din motive cosmetice. Acest lucru conduce la o serie de metode foarte eficiente, care pot fi folosite pentru a scapa pielea de această condiție. Puteți folosi aceste metode chiar si la domiciliu.

  Ce poate fi de ajutor impotriva petelor de ficat?

  Încercați creme topice

  Folosirea cremei topice poate fi de mare ajutor impotriva petelor de ficat. Tot ce trebuie să faceți este să cumparati pur și simplu oricare crema topica și o puteți aplica la starea pielii pentru a le elimina. Cremele topice sunt realizate folosind agenti de iluminat. Agentul de iluminat din crema va ajuta pentru a ușura petele de ficat și de a restabili pielea înapoi la culoarea sa normală.

  In cele mai multe cazuri, agentul de iluminat în creme este hidrochinona. Acest depigmentant este unul dintre agenții de albire cel mai util. In timp ce este util să se întoarcă pielea la normal, hidrochinona poate avea, de asemenea, propriul său impact negativ asupra pielii. Acest lucru se poate întâmpla numai în cazul în care concentrația de hidrochinonă în cremă este mai mare decât valoarea normală.

  Concluzie

  Înainte de a cumpăra oricare dintre cremele pentru iluminat care se ocupă de petele de ficat, asigurați-vă că concentrația de hidrochinona nu este mai mare de 15%. Ceva mai mult decât acest lucru poate duce la unele rezultate contrare, pe piele, la sfârșitul zilei.

 • Produse pe baza de plante pentru a indeparta petele de ficat

  Exista unele produse pe bază de plante, care pot fi utilizate pentru a indeparta petele de ficat. Metodele de tratament menționate mai jos au fost testate și au fost descoperite a fi de mare ajutor.

  Produse pe baza de plante pentru a indeparta petele de ficat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat este una dintre cele mai comune boli ale pielii, în zilele de astăzi. Mulți copii și adulti le au peste tot corpul. Petele de ficat pot sa apara pe mai multe părți ale corpului. Ele pot sa apara pe brațe, pe obraz și orice părți ale corpului pentru care contează. Atunci când doriți să tratati petele de ficat, puteți vizita spitalul pentru a obtine lucrurile diagnosticate in mod corespunzator. După stabilirea diagnosticului, tratamentul va fi pus în aplicare. În cazul în care nu ai bani pentru a obține această afecțiune a pielii tratata la spital, puteți face mereu remedii acasa.

  Exista unele produse pe bază de plante, care pot fi utilizate pentru a indeparta petele de ficat. Metodele de tratament menționate mai jos au fost testate și au fost descoperite a fi de mare ajutor.

  Oțet de cidru de mere

  Petele de ficat pot fi îndepărtat de pe piele prin utilizarea otet de mere amestecat cu sare. Aplică soluția timp de cel puțin trei până la patru ori într-o zi pe suprafața starea pielii. Cu consistență, puteți fi sigur că veti vindeca starea pielii într-o chestiune de săptămâni. După ce petele de ficat au fost eliminate, trebuie să continui sa aplici oțet de mere pentru încă șapte zile. Acest lucru consecvent va da o asigurare ca petele de piele nu o sa mai apara pe piele.

  Ulei de arbore de ceai

  Un alt produs pe bază de plante, care pot fi de mare ajutor în eliminarea petelor de ficat este uleiul de arbore de ceai. Poți obține un tratament foarte fiabil și complet atunci când faceti uz de 100% ulei de arbore de ceai pur. Afla daca produsul este 100%, înainte de a-l cumpăra. Trebuie doar să aplici uleiul pe zona afectată de pete de ficat si puteți fi siguri de recuperare rapidă. Este foarte important să se efectueze aplicarea cât mai consecvent posibil, înainte de a putea vedea un răspuns pozitiv. Uleiul poate să se aplice de două ori într-o zi, pentru un răspuns mai rapid.

  Creme topice pe bază de plante

  De asemenea, este posibil pentru a obține recuperarea completă de la problema petelor de ficat, prin utilizarea unor creme topice pe bază de plante, special făcute. Trebuie doar să se aplice crema pe suprafața petelor ficatului in mod constant si pielea proaspata o sa apara in cateva zile.

 • Metode pentru indepartarea petelor de ficat

  Persoanele cu pielea deschisa prea suferă de această afecțiune a pielii mai mult decât altele. Mai multe metode sunt disponibile pentru indepartarea petelor de ficat.

  Metode pentru indepartarea petelor de ficat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  În cazul în care orice parte a corpului este expusa în mod constant la soare, este foarte posibil ca petele de ficat sa apara pe acea parte a corpului. Petele de ficat sunt de multe ori mentionate ca pete de vârstă și pot fi numite si pete maro uneori. Părți ale corpului în care apar cel mai frecvent aceste pete includ fața, brațe, picioare și mâini. Petele de ficat pot afecta aspectul tau și sa te faca să arăți destul de inestetic. Atunci când soarele este lăsat să cadă prea consecvent, pe piele, razele UV ale soarelui pătrund în piele și duc la formarea de pete hepatice. Cei care sunt in varsta și au sistemul imunitar slabit sunt mai sensibili la această afecțiune a pielii. Persoanele cu pielea deschisa prea suferă de această afecțiune a pielii mai mult decât altele.

  Mai multe metode sunt disponibile pentru indepartarea petelor de ficat.

  Tratamentul cu laser

  Diferite culori de lumină sunt utilizate atunci când petele de ficat trebuie să fie îndepărtate cu ajutorul laserului. Tratamentul cu laser a fost descoperit a fi foarte fiabil. Toate acestea au fost descoperite pentru a fi în măsură să vindece petele hepatice. Tratamentul cu laser poate fi efectuat numai la un spital. De asemenea, este destul de scump. Din moment ce asigurarea de sănătate nu acoperă această formă de terapie, va trebui să plătesti pentru tratament de unul singur. Tratamentul cu laser este una dintre cele mai sigure metode de eliminare a petelor maro.

  Creme topice

  În 2012, una dintre metodele de tratament pentru petele de ficat, care au fost, de asemenea, găsite de încredere includ utilizarea de creme. Acest lucru va face ca starea pielii sa se estompeze cu timpul. Cremele topice utilizate în acest scop conțin agenți de albire, care pot usura starea pielii in o perioadă foarte scurtă de timp. Inainte de a aplica creme topice, asigurați-vă că vă spălați în mod corespunzător suprafața petelor hepatice. Pielea trebuie lăsata să se usuce înainte de a se aplica crema. Cremele topice pot fi obținute foarte ieftin la oricare farmacie.

  Apă oxigenată

  Multe persoane au folosit, de asemenea, acest produs chimic pentru a elimina petele de ficat de pe pielea lor, cu mare succes. Puteți obține peroxid de hidrogen peste tejghea la oricare farmacii. Peroxidul de hidrogen poate ajuta la albirea starii pielii si la eliminarea petelir de pe piele. Acest lucru se poate face chiar acasă.

 • Vitamina B-12 ajuta in tratarea psoriazisului

  În timp ce unii oameni susțin că injecțiile de vitamina B-12 ajuta la reducerea simptomelor de psoriazis, studiile clinice sugerează ca procentul de pacienți cu psoriazis care beneficiază de vitamina B-12 este scăzut.

  Vitamina B-12 ajuta in tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Vitamina B-12 este o vitamină solubilă în apă, care aparține familiei B complex de vitamine. Multe procese biologice importante din organism, inclusiv formarea de celule roșii din sânge și funcția sistemului nervos, necesită vitamina B-12. Psoriazisul este o afectiune cronica a pielii, în care zone ale pielii devin inflamate si se dezvolta in pete uscate. Tratamentul psoriazisului poate fi o provocare, provocând oamenii să caute mai multe căi de atac diferite. Un remediu posibil este un tratament cu vitamina B-12. Cu toate acestea, cercetările disponibile cu privire la acest tratament a produs rezultate contradictorii.

  Vitamina B-12 - preparate injectabile

  În timp ce unii oameni susțin că injecțiile de vitamina B-12 ajuta la reducerea simptomelor de psoriazis, studiile clinice sugerează ca procentul de pacienți cu psoriazis care beneficiază de vitamina B-12 este scăzut.

  In anii 1960, medicii au investigat injectarea de soluții de vitamina B12 direct in leziunile pielii persoanelor cu psoriazis. Unul dintre primele studii a implicat 73 de pacienți cu psoriazis. Rezultatele nu au găsit nici un beneficiu de tratament cu vitamina B12, astfel cum a raportat in numarul din decembrie 1962 a "British Medical Journal". Deoarece aceste studii timpurii, au efectuat câteva studii suplimentare de injecții de vitamina B-12.

  Vitamina B12 -  Cremă

  In ultimii ani, a crescut interesul folosirii de creme topice care conțin vitamina B-12 pentru tratamentul psoriazisului. În unele creme, vitamina B-12 este combinata cu alte ingrediente, cum ar fi uleiul de avocado. Într-un mic studiu, implicând 13 pacienți și publicat în 2001 în "Dermatologie", o cremă care conține vitamina B-12 și avocado a demonstrat rezultate promitatoare in tratarea psoriazisului in placi, cronic.

  Suplimente de cercetare

  In timp ce studiul publicat în 2001 în "Dermatologie" a oferit rezultate incurajatoare pentru tratarea psoriazisului cu creme de vitamina B12, din cauza dimensiunii mici a acestui studiu, este nevoie de cercetari suplimentare pentru a susține aceste afirmații. Un studiu mai mare de 48 de pacienți a fost realizat de Universitatea Ruhr din Bochum, în Germania, pentru a testa o crema de ulei de vitamina B-12 și avocado. Desi studiul a fost finalizat în 2006, rezultatele nu au fost încă eliberate, în conformitate cu ClinicalTrials.gov.

  Nivelul de vitamina B-12 in timpul psoriazisului

  Cercetătorii au investigat, de asemenea, motivele posibile pentru efectele benefice ale vitaminei B-12 asupra psoriazisului. Multe dintre vitaminele complexului B, inclusiv vitamina B-12, sunt necesare pentru a menține pielea sănătoasă. O singură conexiune posibilă între vitamina B-12 și psoriazis ar putea fi faptul ca nivelurile scazute de vitamina B-12 cauzează în mod direct psoriazis. Dovezile disponibile în prezent nu acceptă această teorie. Un studiu publicat in 2009 de catre "Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology", a constatat ca nivelurile de vitamina B-12 nu au fost semnificativ diferite între pacienții cu psoriazis și voluntari sănătoși. Aceste rezultate sugereaza ca suplimentele de vitamina B-12 sunt, de asemenea, puțin probabil pentru a ajuta psoriazisul.

4 Articol(e)