Cum sa eliminati cicatricile acneei de pe fata

Chiar și după ce petele acneei dispar, ele lasă în urmă o amintire vizibilă a existenței lor sub forma de cicatrici.  În unele cazuri, cicatricile sunt chiar mai întunecate și mai pronuntate decat cosurile originale. Există mai multe tipuri diferite de cicatrici produse de acnee: cele denivelate, carnoase, cele plate și cele cu depresie. Cicatricile sunt de fapt cercuri doar puțin adânci, în timp ce altele sunt adânci, crestaturi in piele. Tratamentul variază în funcție de tipul de cicatrice de pe fata.

remedii cicatrici fata

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Lucruri de care ai nevoie

  1. Crema de piele de iluminat
  2. Scrub exfoliant de zi cu zi
  3. Tratament topic de umplere

Cum sa eliminati cicatricile acneei de pe fata

Faceti un tratament de microdermabraziune. În acest proces, o masina este utilizata pentru a elimina un strat foarte fin al pielii cicatrizate. Acest lucru stimulează creșterea pielii noi, sănătoase și fara cicatrici. Mai multe tipuri de tratamente sunt adesea necesare pentru rezultate mai bune.

Faceti  terapie cu laser fracționata. Acesta este un tratament care se realizeaza la suprafata pielii si actioneaza prin indepartarea tesutului pielii deteriorat, în fracțiuni. Este tratamentul ideal pentru pacientii care au cicatrici de acnee concentrate pe o singura zonă a feței, cum ar fi obrajii sau fruntea. Tratamente multiple pot fi necesare înainte ca toate cicatricile acneei sa fie eliminate.

Încercați excizia pentru a elimina cicatricile cheloide carnoase. Excizia este o procedura chirurgicala minora, în care cicatricile ridicate sunt tăiate. Rana este apoi cusuta.

Faceti tratamente cu preparate injectabile cu colagen. Dacă aveți depresiuni adânci de la acnee pe fata, cel mai bun mod de a le umple este preparate injectabile cu colagen care refac pielea lipsa.

Folositi creme pentru a elimina hiperpigmentarea pielii și pentru a decolorara petele roșii. Aceste lotiuni topice pot fi obtinute fara reteta și prin prescripție medicală. Ingredientele active includ extract de lemn dulce, acid kojic și hidrochinona, toate acestea sunt puternici agenti de albire pentru pielii, care lumineaza semnele hiperpigmentate de mica adancime.

Utilizați un material de umplere topic pentru a elimina cicatricile acneice adanci de pe fata. Acestea sunt disponibile fara prescriptie medicala si sunt cele mai bune pentru depresiunile mai blande.

Exfoliati pielea zilnic pentru a elimina straturile pielii deteriorate care conțin cicatrici Aveți posibilitatea să utilizați exfoliante chimice, cum ar fi acid salicilic și acid glicolic, sau un exfoliant facial cu margele mici exfoliante. În termen de câteva săptămâni de utilizare regulată, exfolierea va ajuta să estompati și sa eliminati cicatrici mai mici ale acneei.

Sugestii:

Consultati un dermatolog pentru a va ajuta să determinați tratamentul care este cel mai bun pentru tine.

Când se folosește un produs de albire a pielii, evitați expunerea la soare sau se aplicati de fiecare dată protecție solară cand iesiti afară. Expunerea la soare atunci când se utilizati un produs de albire a pielii va face pielea mai sensibila la soare.

13531994_624778294338513_1340161774_n