Cum poti afla daca cineva are paduchi?

Cum poti afla daca cineva are paduchi? Afla raspunsul citind urmatorul articol.

Cum poti afla daca cineva are paduchi

Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

Ce sunt paduchii?

Paduchii sunt mici insecte alb-gri, cu corpuri alungite, cu capete ovale. Ei sunt de aproximativ 1/16, pana la 1/8 inch lungime.

De ce sunt ei o astfel de problemă?

Fiecare civilizație din istoria omenirii a incercat sa scape de păduchii de cap. Dar ei sunt încă aici. Asta deoarece păduchii de cap sunt foarte, foarte buni la ceea ce fac și asta pentru că, până în prezent, nu a existat nici un remediu de încredere pentru a elimina o intreaga infestare (păduchi, lindini si ouă "vii"), rapid și ușor. Ca și în filmul "Alien", dacă nu a scăpi de ouă, ajungi imediat înapoi în cazul în care ai început. De aceea, pieptenii pentru paduchi sunt într-adevăr un progres imens pentru că este singura modalitate de a rezolva intreaga problema.

Unde pot fi gasiti paduchii?

Paduchii isi petrec intreaga lor durata de viata in parul nostru, agățându-se strâns de el de îndată ce ies din ouăle lor. Ei tind să rămână aproape de scalpurile noastre pentru a se hrani direct din sângele nostru, iar ei nu pot supraviețui pentru mult timp după ce au fost scosi din cap.

Cum poate cineva sa ia paduchi de cap?

Paduchii sunt foarte buni in a trecerea de la o gazdă la alta in timpul contactului cap-la-cap. Cand parul tau atinge parul altcuiva, chiar și pentru câteva momente, există o oportunitate pentru ca păduchii să migreze. Acesta este motivul pentru care sunt atât de răspânditi în rândul copiilor de școală primară.

Cum poti afla daca cineva are paduchi?

De multe ori nu există nici un semn de infestare până la lindini - ouă goale, eclozate. Acestia încep să devină vizibile, deoarece acestia cresc în păr. Cel mai bine este de a utiliza piepteni pentru a face o verificare vizuală atentă pentru lindini, ouă și păduchi, o dată sau de două ori pe săptămână. Cel mai bun timp pentru a face acest lucru este atunci când iti speli și iti hidratezi părul. Părul uscat nu este potrivit pentru o verificare din moment ce paduchii se vor deplasa rapid din zona in curs de examinare. Detectarea va fi mai simpla daca se foloseste balsam de par, deoarece acest lucru va imobiliza păduchii. Secționeaza părul și piaptana de pe scalp în jos. Dupa fiecare trecere prin par, verifica dinții pieptenului pentru păduchi vii. Paduchi pe deplin maturizati sunt cam de marimea unei furnici mici, dar ouăle recent eclozate pot fi si mai mici. Dacă inspectati pe părul uscat, asigurați-vă că faceti acest lucru în lumină bună, printr-o fereastră sau sub o lampă de birou.