Cum trebuie sa aplici corect crema de noapte

Cum trebuie sa aplici corect crema de noapte? Afla raspunsul la aceasta intrebare, citind acest articol.

Cum trebuie sa aplici corect crema de noapte

Va recomandam crema naturala de noapte: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Deși este cunoscut faptul că a merge la culcare fără să vă spălați fața este rău pentru piele, nu este întotdeauna clar ce ar trebui să urmați în rutina dvs. de îngrijire a pielii seara. Ar trebui să vă exfoliați? Când puneți cremă de ochi? Poti pur si simplu sa sari peste un strat suplimentar de lotiune pe timp de noapte?

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din California, celulele pielii noi cresc mai repede în timpul somnului. Astfel încât o bună rutină de seară ar trebui să fie o prioritate. În timpul nopții, obiectivul este de a repara daunele cauzate de poluarea zilei, de soare și de stres, precum și de a se hidrata, potrivit dermatologului cosmetician Dr. Doris Day.

Pentru a intelege mai bine cum arata rutina de ingrijire a pielii "perfecte" pe timpul noptii, am vorbit cu dr. Day si Julia Tzu, MD de pe Wall Street Dermatology in Manhattan. Iată cinci pași direcți înainte pe care oricine ii poate urma. Totuși, ca întotdeauna, trebuie să consultați întotdeauna un medic sau un expert medical înainte de a face orice schimbări semnificative în regimul de îngrijire a pielii.

Cum trebuie sa aplici corect crema de noapte

  1. Puneți un strat gros de hidratant pe toată fața și gâtul.

Cea mai mare diferență între cremele din timpul zilei și noapte este că acestea sunt mai ușoare în consistență și conțin adesea protecție solară. Consistența cremelor din timpul nopții nu se poate simți sau arata plăcut din punct de vedere estetic pentru utilizatori, dar ele fac pielea moale și suplă. Când căutăm un hidratant de seară facial, Dr. Day sugerează citirea etichetei ingredientelor pentru antioxidanți, peptide și vitaminele C și A pentru a ajuta la reparația "insultelor" din zi. Dr. Tzu este de acord, notând că nu puteți merge prost cu produse pure și simple de hidratare. Ea spune, "retinoidul face munca anti-îmbătrânire!"

  1. Aplicati ușor crema de ochi după ce puneți crema de noapte.

Incorporarea cremei de ochi în rutina de frumusețe de seară este o modalitate simplă de a menține aspectul tineresc. "Aceasta protejează și hidratează pielea delicată a ochiului", spune dr. Tzu. Cremele de ochi formulate cu cafeină reduc ridurile si cresc nivelul de umiditate, păstrează pielea de la uscare și elimina ridurile.

Sfat: Dormiti cel putin opt ore pe noapte!

"În cazul în care organismul nu se odihnește, produsele de îngrijire a pielii nu isi fac cu adevarat treaba", spune dr. Tzu.

Cum trebuie sa aplici corect crema de noapte