De ce apar ridurile la o varsta frageda

De ce apar ridurile la o varsta frageda? Uneori, ridurile pot sa apara, de asemenea, la o vârstă fragedă, dar asta nu înseamnă că ele vor fi permanente.

De ce apar ridurile la o varsta frageda

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Uneori, ridurile pot sa apara, de asemenea, la o vârstă fragedă, dar asta nu înseamnă că ele vor fi permanente. Așa că, hai să aruncăm o privire la ceea ce cauzeaza ridurile si liniile fine de sub ochi la o varsta frageda. Si ce putem face pentru a scăpa de ele.

In afara de genele bune ale pielii la care toată lumea tânjește sau se așteaptă să le aibă, există o mulțime de alte motive care pot face ridurile să apară la o vârstă fragedă. Din motive de mediu, de exemplu, care au de a face cu condiții meteorologice extreme sau chiar de poluare. Condițiile de mediu „nesanatoase” pot provoca radicalii liberi sa atace celulele sanatoase din corpurile noastre. Si, prin urmare, fac semnele de imbatranire sa apara.

Ridurile la o varsta frageda, uneori, apar din cauza alimentației proaste sau lipsa de anumite vitamine.

Vitaminele A, C, E și K sunt importante, dacă doriți un ten fara riduri, echilibrat și rezistent la îmbătrânirea pielii. Prin urmare, verificați dacă aveți un deficit în oricare dintre aceste vitamine si incercati sa urmati o dieta mai sanatoasa. Desigur, acest lucru înseamnă reducerea la minimum a utilizarii regulată a produselor alimentare prelucrate. Consuma mai multe legume și fructe, de preferință, în forma lor organică și redu consumul de băuturi carbogazoase, umplute cu zahăr și ingrediente inutile.

O altă modalitate de a lupta impotriva ridurilor de sub ochi este un somn adecvat și relaxare. Atunci când dormim, ne ajutam corpul sa lupte impotriva radicalilor liberi care sunt responsabili de imbatranire. Dupa ce am dormit orele normale, ne simțim întregul nostru sistem mai revitalizat și același lucru este valabil și pentru pielea noastră. Puteți verifica cat de vibranta și revitalizanta arata pielea dvs dupa un somn bun. Crede-mă, este unul dintre cele mai bune cadouri pe care i le puteti face pielii.

Lipsa de stres poate, de asemenea, s-a dovedesc a fi mai mult decât benefic pentru pielea noastră. Aceasta este mai fermă și mai puțin vulnerabila la riduri si linii fine. Fumatul este responsabil pentru deshidratarea pielii și lasa radicalii liberi sa afecteze starea sa. Așa că, dacă vă puteți bucura de fumat, poate că trebuie să va gânditi mai mult la beneficiile renuntarii la fumat.

Protectia solara este, de asemenea, mai mult decât necesara în cazul în care doriți să protejati zona sensibilă din jurul și sub ochi. Un produs de îngrijire a pielii de bună calitate, ochelari de soare și o pălărie mare va poate ajuta să va protejati de efectele nocive ale soarelui pe pielea ta.