De ce iti deteriorezi cu adevarat parul?

Vrei sa stii de ce iti deteriorezi cu adevarat parul? Iata 5 raspunsuri la aceasta intrebare

par uscat aubrey organics deteriorezi

Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI ” - Pentru produs dati click aici

  1. Coafarea parului umed

Acesta poate fi tentant pentru a economisi timp prin tragerea parului intr-o coada de cal sau un coc in timp ce este inca umed, dar o banda elastica este cel mai mare dusman pentru parul umed. "Acest lucru deterioreaza parul si poate duce la rupere, in special cea a parului prelucrat chimic, care este deteriorat deja", spune Lori Zabel, maestru stilist la Dop Dop Salon. In cazul in care trebuie sa puneti parul deoparte, "Utilizati un clip si trageti parul in spate."

  1. Sari peste balsam

"Clientii mei de multe ori nu folosesc balsam pentru ca se simt ca acesta le ingreuneaza parul. Dar ele de fapt nu sunt utilizeaza produsul corect pentru tipul lor de par si nevoiele lui", spune Lori Zabel, maestru stilist la Dop Dop Salon. "Balsamul este esential pentru mentinerea starii de sanatate a parului. Este similar cu ne folosirea cremei hidratanta pe fata, ceea ce duce la o piele cu fulgi, uscata.". In cazul in care balsamul dumneavoastra pare sa va ingreuneze parul, cauta o formula mai usoara si concentreaza-te pe varfuri. Apoi clatiti bine astfel incat balsamul sa nu lase un reziduu greu.

  1. Exagerarea cu produsele de styling.

O pasta de styling sau pomada poate crea un aspect rece structurat, dar prea mult ingreuneaza parul si il lasa gras. S-ar putea sa trebuiasca sa il speli mai des decat ar trebui pentru ca totul sa iasa. Incepeti cu o cantitate mica de produs, incalzeste-l cu degetele, si netezeste-l in par. Puteti adauga intotdeauna mai mult daca aveti nevoie de extra fixare.

  1. Utilizarea produselor gresite.

Pentru a mentine parul sanatos si hidratat, alege un sampon care nu conține sulfati si detergentii care pot usca parul din. Si incearca sa eviti supra - samponarea. Concentreaza-te pe scalp in cazul in care uleiurile naturale colecteaza, si nu sampona a doua oara, cu exceptia cazului in care parul tau este cu adevarat murdar.

  1. Ingrijirea incorecta a parului

„ Una dintre cele mai importante greseli pe care le fac femeile atunci cand se utilizeaza instrumente de styling calde este de a spraya sectiunea cu fixativ inainte de a pune instrumentul fierbinte pe el ", spune directorul de creatie international Evo Lauren McCowan.".  Fixativul contine alcool, iar cand aplicati caldura peste un strat de fixativ, acesta usuca parul chiar mai mult. De asemenea, poate crea un look static precum si deteriorarea buclelor. " Ramai la produse fara alcool (uita-te pe lista de ingrediente pentru numele care se termină în -ol). Alege produse concepute pentru a pregati parul pentru caldura.