De ce pielea are nevoie de hidratare seara

De ce pielea are nevoie de hidratare seara? Pielea pierde apă pe parcursul zilei și a nopții, mai ales la ora 4:00. Deci, trebuie să compensăm această lipsă de umiditate prin aplicarea unei creme de noapte hidratante și hrănitoare.

De ce pielea are nevoie de hidratare seara

Va recomandam crema naturala de noapte: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Unii dintre noi omitem hidratarea seara, din moment ce credem că putem sa dormim si fără ea. Pentru cei care dorm destul, mănâncă bine, nu fumează și sunt mai mici de 25 de ani, probabil că este adevărat. Pentru restul dintre noi, o cremă de noapte este o parte esențială a rutinei noastre de îngrijire a pielii de noapte. Iata de ce.

Pielea are nevoie de hidratare seara

Pielea pierde apă pe parcursul zilei și a nopții, mai ales la ora 4:00. Deci, trebuie să compensăm această lipsă de umiditate prin aplicarea unei creme de noapte hidratante și hrănitoare. Aceasta va satura pielea cu apă, acizi grași esențiali, nutrienți și oligoelemente. Dacă epiderma este uscată sau deshidratată, o cremă de noapte îi va da înapoi netezirea. Acest lucru este cu atât mai important în timpul iernii sau după expunerea prelungită la soare. Deci, nu treceți peste acest pas în rutina de îngrijire a pielii de noapte: asigură confort imediat pentru piele. Ar fi pacat să ratați această senzație de piele moale!

Ajută pielea să se recupereze

În timpul zilei, pielea ta suferă agresiuni nesfârșite de mediu: stres, poluare, tutun, UV si lista factorilor care provoacă radicalii liberi continuă. Produce toxine pe care trebuie să le elimine pentru a fi în formă de vârf. Dacă toxinele se acumulează prea mult, celulele pielii încep să disfuncționeze. Rezultatul: tenul tern, pielea deshidratată, ridurile, petele și petele roșii. Atunci când dormim, pielea ajunge să lucreze pentru a repara daunele produse în timpul zilei. În timpul acestui proces, circulația sângelui la nivelul pielii este mai puternică, pentru a furniza substanțele nutritive necesare pentru a scăpa de aceste toxine. Cremele de noapte stimulează sistemul de curățare a celulelor pentru curățarea profundă a pielii și eliminarea particulelor care o fac lipsita de viata.

Îți dă un ten strălucitor

Un alt fenomen in timpul noptii este reînnoirea celulară, care se intampla între 1 și 3. De aceea, acest proces de îngrijire a pielii nocturne cu ingrediente active puternice, cum ar fi retinolul, resveratrolul, acidul hialuronic și substanțele anti-întunecate. Înainte de a merge la culcare, este bine sa folositi creme de față care conțin AHA (acizi glicoli sau acizi lactici) sau BHA (acid salicilic). Acestea vor netezi suprafața pielii și vor stimula regenerarea pielii. Aceste produse vă pot face pielea mai strălucitoare și mai fină. De asemenea, vor șterge petele întunecate și vor șterge liniile fine.

De ce pielea are nevoie de hidratare seara