De ce trebuie sa folosim o crema de ochi?

Zona ochilor este una dintre primele locuri care arata semne de imbatranire. De ce trebuie sa folosim o crema de ochi?

De ce trebuie sa folosim o crema de ochi

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Zona ochilor este una dintre primele locuri care arata semne de imbatranire. Toate expresiile și mișcările, cum ar fi incruntarea si zâmbetul, pot afecta zona ochilor, sa creeze linii fine si riduri in jurul ochilor. Puteți controla unele dintre aceste linii prin a nu ridica sprâncenele și a provoca aparitia liniilor adânci de pe frunte sau din jurul ochilor. Puteți controla incruntarea într-o oarecare măsură prin purtarea de ochelari de soare, în timp ce sunteti în lumina soarelui, sa nu fumati (care determină, de asemenea, incruntarea) si avand examene oftalmologice anuale pentru a corecta orice probleme de vedere.

De ce trebuie sa folosim o crema de ochi?

Pielea de sub ochi este mai subțire și mai sensibilă decât restul feței. Crema pentru pleoape este de ajutor in timpul zilei pentru a reduce cearcanele și cercurile intunecate. Iar versiunile pe timp de noapte au de obicei mai multi emolienți și sunt menite să repare pielea în timp ce dormi.

Creme pentru ochi – pro si contra

Există un dezacord în industria de cosmetice pentru a stabili dacă cremele de ochi sunt într-adevăr necesare sau chiar functioneaza. Un argument este faptul că cremele de față nu sunt făcute pentru pielea mai delicata de sub ochi. Dar altii cred ca nu exista nici un ingredient special în cremele pentru ochi. Sunt inutile, la un preț foarte ridicat si sunt, de asemenea, o cheltuială inutilă. Multe dintre cremele de ochi, spun ei, conțin aceleași ingrediente găsite într-un bun hidratant, de exemplu, cele pentru a minimiza ridurile și pentru a strânge pielea.

Dar, multe creme hidratante faciale au avertismente pentru a evita utilizarea în jurul ochilor. Cremele pentru ochi pot fi mai puțin iritante, fără parfum și alte ingrediente potențial problematice. Femeile de culoare trebuie să fie atente atunci când vine vorba de produse cosmetice. Anumite ingrediente pot provoca decolorarea pielii.

Cremele pentru ochi reduc liniile fine si ridurile sau le fac mai rele?

Unele creme de ochi si contin seruri si anumite ingrediente cum ar fi cofeina (cafea, ceai verde) pentru a reduce temporar ridurile. Sau ingrediente pentru a ameliora cercurile intunecate, cum ar fi vitamina K, care s-ar putea să nu fie în cremele hidratante faciale.

Altii spun ca anumite creme de ochi pot face ca fondul de ten și corectorul sa se adune in cute în jurul zonei ochilor. Unii cred ca cremele pentru ochi sunt doar versiuni diluate ale cremelor hidratante faciale. Asta ar putea fi cazul serurilor de ochi, dar multe creme de ochi sunt de fapt mai groase decât hidratantele faciale. Asta deoarece zona ochilor tinde să fie mai uscata. Această zonă a ochilor are mai puține glande sebacee decât restul feței. Pielea uscată, de asemenea, duce la apariția ridurilor si a liniilor fine.