dermatita

 • Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. Care sunt diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita?

  Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Încercarea de a scăpa de o erupție pe piele poate fi aproape la fel de supărătoare ca și a face față cu unul. Trei cauze comune -psoriazis, eczeme și dermatita - sunt dificile de diagnosticat. Nici un singur test nu le poate identifica. În plus, acestea sunt ușor de confundat, deoarece ele arata similare.

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. El sau ea poate dori să efectueze examene sau teste cutanate multiple. Dacă sunteți în prezent deranjati de pielea roșie, mâncărimi, sau inflamate, este totul legat de timp și de efort. Odată ce cauza este găsita, tratamentul poate începe și aduce alinare.

  Pentru a va ajuta medicul, iată ce trebuie să știți despre diferențele dintre psoriazis, eczeme si dermatita.

  Dermatită

  Dermatita este un termen foarte larg, care, în general, înseamnă "inflamație a pielii." Daca pielea vine in contact cu o substanță iritantă specifică, puteți dezvolta dermatita de contact. Există două tipuri principale de dermatita de contact: iritanta și alergica. Ambele tipuri sunt cauze comune ale unei erupții cutanate cu senzație de mâncărime.

  Eczema

  Eczema prezinta de obicei petele ca avand senzație de mâncărime, devin roșii, umflate și crăpate de la zgarieturi. Erupțiile cutanate apar de obicei pe fata, in interiorul coatelor, in spatele genunchilor, și pe mâini și picioare. Cauza exactă a eczemei este necunoscuta, dar a fost legata de genetica si de factorii de mediu. Cel mai frecvent tip de eczema este dermatita atopica, o afectiune alergica, care de multe ori apare la sugari și copii. Conditia poate pleca de la vârsta de 2 ani sau prin maturitate.

  Anumite substanțe pot declanșa o eczeme, deci este important să se identifice și să se evite. Iritantii comuni includ curățarea casnica, detergenți, săpunuri, clor și lână. Stresul si schimbarile de temperatura pot provoca, de asemenea, eczemele să apară.

  Psoriazis

  Psoriazisul este o conditie pe tot parcursul vietii, care cauzeaza pete îngroșate, roșii de piele și solzi alb-argintii. Petele psoriazice pot fi însoțite de mâncărimi, durere, și chiar arderi. Ele sunt adesea situate pe exteriorul coatelor si genunchi. Dar psoriazisul afecteaza de obicei nivelul scalpului si unghiilor, de asemenea. Multe lucruri pot declansa psoriazisul, inclusiv stresul, vreme rece, leziuni ale pielii, precum și anumite medicamente. Spre deosebire de dermatita atopică, psoriazisul nu apare, de obicei, înainte de vârsta de 10 ani. Este mai frecvent intalnit la adulti.

  Psoriazisul poate imita alte boli de piele. Doctorii il diagnostica prin examinarea indeaproape a pielii, unghiilor si pielea capului. Medicul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, o biopsie a pielii. Acest lucru implică îndepărtarea unui mic eșantion de piele și vizualizarea la microscop.

 • Ce stim despre catina si psoriazis?

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Ce stim despre catina si psoriazis?

  Ce stim despre catina si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Plantele femele produc fructe de pădure comestibile luminoase portocalii. Sunt bogate in vitamine, minerale și uleiuri esențiale, care au efecte active în organism. Atunci când coapte, fructele sunt recoltate și prelucrate pentru a stoarce sucul si pulpa, care este apoi prelucrat în uleiuri, extracte sau un suc concentrat.

  Ce știm despre catina si psoriazis?

  Cătina a fost evaluată în tibetană și medicina chineză de peste o mie de ani, cu o utilizare care datează din timpul dinastiei Tang. Preparatele de cătină au fost utilizate în mod tradițional pentru tratarea astmului bronșic, boli de piele și afecțiuni pulmonare. In ultimii ani, oamenii de știință au devenit interesați de cătină, deoarece frunzele si fructele de padure contin diferite vitamine, grăsimi și compuși care au efecte benefice în organism.

  Boabele de catina sunt bogate în vitaminele C, E, si flavonoide - care apar in mod natural pigmenti de plante care dau culoare portocalie, auriu strălucitor, fructelor. Acești compuși acționează ca antioxidanți care ajută la neutralizarea stresului oxidativ - un proces în care celulele sunt deteriorate de molecule instabile.

  Cercetarile au aratat ca persoanele cu psoriazis tind sa aiba un nivel ridicat de stres oxidativ si un nivel scazut de antioxidanti in pielea lor.

  Astfel încât consumul de alimente bogate în antioxidanți. Boabele de cătină pot fi de ajutor în creșterea apărarii organismului. Boabele și semințele sunt, de asemenea, bogate în acizi grași, inclusiv omega-3, 6 și 7 - grăsimi esențiale. Acestea joacă un rol în menținerea pielii noastre sănătoase și reglarea nivelului de inflamație în organism. Omega-3 are un potential puternic anti-inflamator, si a demonstrat rezultate promițătoare în reducerea severității psoriazisului.

  Alte componente din cătină au arătat, de asemenea, efecte anti-inflamatorii. Deoarece psoriazisul se caracterizează printr-un nivel ridicat de inflamatie care pare a fi legat de severitatea afecțiunii, alimentele anti-inflamatorii și nutrienții precum cei din cătină pot fi de ajutor.

  Ce spune știința?

  Până în prezent, nu există studii clinice care au analizat efectele cătinei in psoriazis. Unii oameni cu psoriazis au raportat efecte benefice bazate pe experiența personală folosind ulei de cătină. Dar noi nu avem nici o cercetare pentru a sprijini încă aceste descoperiri. In afara de psoriazis, există unele cercetări pentru a arăta că cătină poate avea efecte benefice asupra pielii și a funcției imune.

  Intr-un studiu, 49 de pacienți cu dermatită atopică (alergie) au fost repartizati aleatoriu sa ia 5 grame (10 capsule) de ulei din semințe de cătină, ulei de pastă, sau ulei de parafină de zi cu zi. Dupa 4 luni, dermatita s-a imbunatatit in mod semnificativ, în grupele de ulei de celuloză și parafină. Îmbunătățirile din grupa de ulei de semințe care nu au fost suficient de mari pentru a fi semnificative. Dar acestea au fost corelate pozitiv cu modificari in omega-3, nivele in celule. Deci în cazul în care nivelele de omega 3 s-au imbunatatit, asa au facut si simptomele.

 • Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută. În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați căi de atac realizat in casa și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  Identificarea simptomelor si obtine diagnosticului

  1. Fiți diagnosticat de un medic.

  Dacă vă confruntați cu oricare dintre simptomele de dermatita spongiotic, este important pentru a obține diagnosticul de la un medic. El va va ajuta să luați măsuri pentru a trata starea, fie prin prevenirea si remedii la domiciliu sau medicatie.

  1. Identifica simptomele de dermatita spongiotica.

  Simptomele de dermatita spongiotica variaza foarte mult de la o persoană la alta, dar există unele semne generale care le puteți căuta pentru a ajuta la identificarea stării. Cunoașterea acestor semne il poate face mai ușor pentru a ameliora simptomele de la domiciliu. Simptomele tipice de dermatita spongiotica includ:

  • mâncărime severă, mai ales pe timp de noapte
  • pete rosii până la maro-gri, pe piele
  • mici umflaturi care pot conține fluid si crusta peste, atunci când zgâriat
  • piele îngroșata, crăpata și piele solzoasă
  • piele groasa, sensibilă și umflată, care apare ca rezultat al zgariere
  • Cel mai comun loc in care apare dermatita spongiotica este pe piept, stomac și fese. Se poate răspândi in aceste zone și în alte părți ale corpului.
  1. Să fii conștient de posibilele substanțe iritante și factorii de risc.

  Există unele substanțe iritante și factori de risc care va pot face mai predispusi la un episod acut de dermatita spongiotic. Fiind conștienți ca acestea va vor ajuta să luati măsurile adecvate pentru a preveni starea.

  • Lucreaza cu metale, cum ar fi nichel, solvenți, pentru livrările de curățare. Acestea pot crește riscul de dermatita spongiotica.
  • Anumite condiții de sănătate, inclusiv insuficiență cardiacă congestivă, boala Parkinson, și HIV / SIDA va pot face, de asemenea, mai predispusi la dermatita spongiotica.
  • Dermatita spongiotica se poate agrava dacă aveți pielea sensibilă și / sau folositi sapunuri foarte dure si puternice, care pot provoca o reacție alergică pe piele.
  1. Nu zgâriați. Nu contează ce tratament căuti pentru dermatita spongiotica, nu zgâria petele de pe piele. Zgârierea erupției cutanate poate deschide orice răni pe care le aveți și provoca probleme suplimentare, inclusiv infecție.
  • În cazul în care nu se poate evita zgârierea zonelor iritate, se aplică ocazional bandaje pentru toate zonele grav afectate de dermatita spongiotica. Acest lucru va limita expunerea la iritanți și zgarieturile vor fi evitate. Nu acoperiți frecvent zonele, deoarece acest lucru poate provoca de fapt, mai multa iritare.
 • Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Viziteaza medicul dumneavoastră dacă starea se agravează.

  În cazul în veziculele și erupțiile cutanate ale dvs. nu dispar după o săptămână, sau vei deveni foarte inconfortabil, consultați medicul dumneavoastră. Medicul poate prescrie medicamente pe cale orala, creme cu steroizi sau terapia cu lumina pentru a trata dermatita dvs. spongiotica.

  • A se vedea medicul dumneavoastră dacă: sunt atât de inconfortabile încât perturba somnul sau capacitatea de a funcționa pe zi, pielea este dureroasa, auto-ingrijirea si remediile la domiciliu nu au funcționat, sau suspectați ca pielea este infectata.
  1. Folositi terapia cu lumină.

  Un medic poate prescrie fototerapia (terapia cu lumina) pentru a ajuta la vindecarea dermatitei spongiotice. Acest tratament foarte eficient poate fi la fel de simplu ca expunerea limitata la soare sau se poate folosi lumina artificială, dar nu vine fără riscuri.

  • Fototerapia expune pielea la cantitati controlate de lumina soarelui naturala sau artificiala, ultraviolete A (UVA) și UVB de bandă îngustă. Acest tratament poate fi utilizat singur sau împreună cu medicamente.
  • Expunerea la lumină crește riscul de imbatranire prematura si a cancerului de piele.
  1. Utilizați corticosteroizi pe bază de prescripție medicala.

  În cazul în care mâncărimile sau erupții cutanate nu sunt ușurate prin aplicarea unui corticosteroid topic, medicul poate prescrie fie un corticosteroid topic sau orale mai puternice, cum ar fi prednison.

  • Steroizii pe cale orala si steroizii topici puternici pot avea efecte adverse grave, atunci când sunt utilizate pe termen lung. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră și nu utilizati aceste medicamente pentru mai mult timp decât recomandat.
  • Continua sa iti hidratezi pielea în timp ce utilizezi corticosteroizi pe cale orala si de actualitate. Nu numai ca vor mentine pielea hidratata, dar ele vor ajuta la prevenirea flare-up-urilor, atunci când se întrerupe utilizarea steroizilor.
  1. A lua un antibiotic prescris pentru a combate infecția.

  In cazul in care blisterele sau zona de erupție cutanată este infectata, puteți lua un antibiotic pentru a ajuta la a vă asigura că rămâne sănătoși. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă vedeți semne de infecție, cum ar fi roșeață, umflare, caldura sau puroi.

  1. Foloseste o crema de inhibitoare pentru a ajuta la repararea pielii.

  Atunci când nu funcționează nici un alt tratament, este bine sa folosesti o crema inhibitoare de calcineurină, care va ajuta la repararea pielii. Aceste medicamente, care includ tacrolimus și pimecrolimus, va ajuta la mentinerea pielii normale, va controla mâncărimea, și va reduce episoadele acute de dermatita spongiotica.

 • Vindecarea mai rapida a dermatitei

  Afla remedii care pot ajuta orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida a dermatitei.

  Vindecarea mai rapida a dermatitei

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Folosind căi de atac realizate in casa, ajuta la ameliorarea dermatitei

  Utilizați miere diluata pe zona afectată. Mierea este un remediu popular de origine pentru afecțiuni inflamatorii ale pielii, datorită proprietăților sale de bine, cercetate, anti-inflamatoare. Este accesibil, științific susținut, relativ ieftin, și aveți, probabil, unele în bucătărie. Iată cum să o folositi pe piele:

  • Se ia o lingura de miere pură și se diluează într-un sfert de cană de apă.
  • Se amestecă până cand este omogen și se aplică pe zonele afectate.
  • Se lasă timp de 15 minute și se spala sub un jet de apă rece.
  • Fa acest lucru în mod regulat pentru o lună. Ar trebui să observați o reducere a roșeață și descuamare dermatitei dumneavoastră.
  1. Aplica aloe vera.

  Aloe vera este frecvent utilizata pentru afectiuni ale pielii inflamatorii, cum ar fi dermatita si arsurile solare. El ajută la refacerea pH-ului pielii și, prin urmare, ameliorează simptomele de iritare a pielii și mâncărime. Încercați aplicarea de gel proaspat de aloe vera sau suc pe zona afectată de multe ori pe zi, timp de câteva luni, pentru a scăpa de dermatita.

  • Aloe este disponibil pe scară largă în loțiuni și creme, dar puteți găsi, de asemenea, geluri sau chiar sa folositi carnea plantei, dacă aveți acces la ea. Cu cat este mai pură aloe vera, cu atât mai eficientă va fi.
  1. Fa o baie de fulgi de ovăz coloidal.

  Cei mai mulți dintre noi știu cum funcționează fulgii de ovaz pentru inima si colesterol, dar puțini știu de utilizarea sa pentru beneficii ale pielii. Se pare ca fulgii de ovăz (în special fulgi de ovăz coloidal) ajuta la stoparea iritarii pielii și erupțiile cutanate. Pielea pruriginoasa, uscată are un nivel ridicat de pH, dar fulgii de ovăz ajută la normalizarea pH-ul pielii tale si la eliminarea de mancarime. Baile înmoaie pielea și fulgii de ovaz hidrateaza pielea, care ajută la blocarea în umiditate și protejeaza pielea de substanțe iritante. Iată cum să utilizezi beneficiile sale:

  • Ia o cana de fulgi de ovăz coloidal sub formă de pudră fină și adăugați-o in apa de baie, călduță. Poti gasi acest fulgi de ovăz în secțiunea de sănătate și înfrumusețare a majorității farmaciilor.
  • Se înmoaie în aceasta baie timp de aproximativ 15-20 de minute pe zi. Se repetă această procedură de zi cu zi timp de o lună și veți putea vedea o îmbunătățire în starea pielii.
 • Dermatita sau eczema - tratamente

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele.

  Dermatita sau eczema - tratamente

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele.

  Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Încercați o aplicare de ulei de nucă de cocos.

  Uleiul de cocos este un hidratant profund ce are multe proprietăți antimicrobiene. Aceste proprietăți specifice pot ajuta foarte mult în a face fata conditiei, cum ar fi dermatita în cazul în care pielea devine uscată și cu foarte multe mâncărimi. Iată cum să o folosesti în mod eficient:

  • Ia o lingura de ulei de nucă de cocos (de preferință, ulei de nucă de cocos virgin) și se aplică pe regiunea afectată ușor, astfel încât să se înmoaie pielea. Nu freca sau fa masaj, pur și simplu se aplică ușor. Fa acest lucru de două ori pe zi.
  • Pentru a obține rezultate mai bune, aplicați ulei înainte de a merge la culcare si lasa sa hidrateze pielea in profunzime toata noaptea. În termen de câteva zile de utilizare uleiului de nucă de cocos, veți vedea o reducere semnificativă a roșeții, scalarii și uscăciunii zonei afectate. Toate acestea vor reduce mancarimea si vor ajuta la eliminarea eczemei mai repede.
  1. Încercați o curatare cu afin.

  Afinele contin un tip puternic de antioxidant numit flavonoidă anthocyanoside. Antioxidanții sunt în general buni pentru piele, deoarece acestea reduc radicalii liberi inflamatorii, contribuind astfel în tratamentul dermatitei. Pentru a utiliza afinele:

  • Se iau 50 de grame de afine într-un recipient din oțel și se adaugă în jur de 1 litru (0.3 US gal) de apă la ea. Se încălzește amestecul și se lasa sa stea timp de o oră. Acest proces va permite amestecul să devină omogen.
  • Se fierbe amestecul timp de 20 de minute si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. După aceea, acesta va fi gata pentru a fi folosita ca demachiant.
  • Folosind o cârpă sau tampon de bumbac, curata zona afectata cu acest amestec de două ori sau de trei ori pe zi. Aveți dreptul să-l utilizați pentru atâta timp cât eczema persistă, deoarece funcționează ca un purificator natural.
  • Intr-un studiu efectuat folosind extract de afin, s-a constatat că crema aceast a întrecut pe sine steroizii în ameliorarea pruritului datorită conținutului său ridicat de antocian.
  1. Experimenteaza cu frunze de migdale.

  Unii cred că frunzele de migdale sunt foarte eficiente în tratamentul dermatitei și în prevenirea acesteia de la recurente. Pentru a culege beneficiile sale, veți avea nevoie de o pasta de migdale. Iată cum să o faceti:

  • Ia 5-10 frunze de migdale și striveste cu apă pentru a prepara o pastă omogenă.
  • Aplica aceasta pasta pe pielea afectata si se lasa sa ramana timp de 5-10 minute.
  • Curăța zona cu apă călduță și aplicați loțiune hidratantă. Se repetă același proces de două ori sau de trei ori pe zi.
 • Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

  Dermaatita poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Afla remedii verificate pentru tratarea dermatitei.

  Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

  1. Încercați ulm alunecos ca o pastă sau spălare.

  Ulmul este considerat un bun remediu pe bază de plante pentru eczeme, deoarece calmeaza si reduce durerea și inflamația. Puteți să-l utilizați sub formă de pastă sau ca o spălare a pielii. Iată cum:

  • A face o pastă pe bază de plante uscate, frunze de ulm pudră și puțină apă. Se aplică și se lasă pasta timp de o oră pe părțile afectate. Se clătește ușor si se tamponeaza usor de 3 ori pe zi.
  • Fa o spălare puternică și eficientă a pielii prin amestecarea unei lingurițe de scoarță de ulm alunecoasa, 1 linguriță de rădăcină de tătăneasă și o linguriță de scoarță de stejar alb in 2 cani de apa. Lasa acest amestec se fiarba timp de o jumătate de oră. Când soluția se reduce la temperatura camerei, aveți posibilitatea să-l utilizați pentru a spăla zona afectată. Se repetă acest proces de 3-4 ori pe zi pentru rezultate mai rapide.
  1. Aplică oțet de mere.

  Intarirea sistemului imunitar este una dintre pietrele de temelie la vindecare eczemelor. Otetul de mere este benefic pentru eczeme, din cauza abilităților sale de stimulare a sistemului imunitar, datorită gazdei de vitamine si minerale pe care le conține. Proprietățile anti-bacteriene si anti-fungice sunt deosebit de benefice pentru combaterea infecțiilor cutanate și ale pielii uscate, alinarea pielii de inflamație, mâncărime și uscăciune. Dacă aveți acest agent în dulapurile de bucătărie, iată cum să-l încercați:

  • Folositi o minge de bumbac curata, cu niște oțet de cidru de mere și se aplică direct pe zona afectată.
  • Lasa-l să rămână timp de 5-10 minute și apoi curățați zona cu o cârpă umedă. Acest lucru va permite scutirea de mancarime si inflamatie.
  • Se repetă acest proces pe zi, timp de câteva săptămâni pentru a obține o scutire de la mâncărime.
  1. Încercați ulei de măsline.

  Uleiul de masline poate fi un remediu foarte eficient pentru tratarea eczemelor. Acesta conține un nivel ridicat de vitamina C, care acționează ca un bun anti-oxidant. Cu toate acestea, cel mai bine este de a folosi ulei de măsline rafinat pentru a vindeca eczemele. Uita-te pentru un ulei "extra virgin rafinat".

  • Aplicati uleiul direct pe piele înainte de a lua o baie. Pune până când nu se mai poate scufunda în pielea ta. In acest fel uleiul va penetra porii acum deschisi și vor rămâne acolo toată ziua, păstrând inflamația sub control.
 • 3 remedii eficiente pentru tratarea dermatitei

  Din fericire, există o mulțime de remedii eficiente pentru tratarea dermatitei, pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  3 remedii eficiente pentru tratarea dermatitei

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural.

  Din fericire, există o mulțime de remedii eficiente pentru tratarea dermatitei, pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Obține mai mult ulei de vitamina E.

  Vitamina E este raportată pentru a ajuta la restabilirea elasticitatii pielii. Mai mult decât atât, atunci când uleiul de vitamina E se aplică pe zona afectată poate oferi instant ameliorare de la mâncărime și inflamație, de asemenea. Puteți încerca, de asemenea, lotiuni si creme care contin vitamina E, care ajuta la promovarea vindecarii pielii inflamate.

  • Consumul regulat de alimente îmbogățite cu vitamina E ca migdale poate ajuta, de asemenea, în prevenirea dermatitei de la agravare. Puteți aplica în condiții de siguranță o crema de vitamina E de doua ori pe zi, pe pielea afectata, consumand 5 migdale, sau au un supliment care contine 15 mg de vitamina E în fiecare zi, pentru același efect.
  1. Consuma mai multa gelatina.

  Alimentele care sunt bogate în gelatină sunt importante pentru piele si poate ajuta la vindecarea dermatitei. Gelatina poate ajuta să strângeți pielea în vrac, da strălucire, și ajuta la reconstruire datorită conținutului de proteine și aminoacizi. Exemple sunt: gelatină pura, desigur, dar, de asemenea, brânză, bulion și coadă de bou.

  • Bulionul de oase pot fi preparat la domiciliu prin fierberea oaselor. Acest bulion trebuie făcut din oase, care sunt de înaltă calitate, cum ar fi vacile hrănite cu iarbă sau păsări de curte. Acestea ar putea fi lăsate peste oase după prăjire de pui, curcan și de rață, sau primite de la un abator în cazul în care vă sunt asigurate de carne proaspătă sau de la fermierii locali.
  • Din păcate, acest lucru nu înseamnă jeleu. Cu toate că jeleul are gelatină, este cea mai mare parte de zahăr. În schimb, opteaza pentru gelatină pudră pură. O puteți adăuga la orice fel de mâncare fără a schimba foarte mult aroma.
  1. Ia suplimente de ulei de ficat.

  Uleiul de ficat de fermentat și uleiul de ficat de cod poate fi folosit în tratarea dermatitei. Amandoua ajută la reducerea inflamației și îmbunătățesc formarea de celule sanatoase din organism. Uleiurile din ficat de cod, în special, furnizează organismul cu vitamine liposolubile A, E, D și K, care ajuta la întinerirea pielii. Acest lucru ajută la dermatita de compensare a inflamației pe piele.

 • Recunoasterea dermatitei seboreice

  Recunoasterea dermatitei seboreice. Identifica dermatita seboreica pe fata ta.

  Recunoasterea dermatitei seboreice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). In afara de scalp, de asemenea, apare frecvent pe fata. Acesta nu este un semn de igienă proastă, ea nu poate fi extins de la o persoană la alta, și nu vă va face rău, dar poate fi jenanta. Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  Recunoasterea dermatitei seboreice

  1. Identifica dermatita seboreica pe fata ta.

  Oamenii se așteaptă ca, în general, pielea cu fulgi să apară pe pielea capului lor, dar poate apărea și pe alte zone ale corpului, in special zone precum fata, care sunt uleioase. Uleiul poate provoca pielea moarta pentru a se lipi și formează solzi gălbui. Simptomele cele mai frecvente sunt:

  • Solzi uleiosi, cruste albe sau galbene pe urechi, părți ale nasului sau alte zone ale feței
  • Mătreața în sprancene, barba sau mustata
  • Roşeaţă
  • Pleoape rosii
  • Fulgi care înțeapă sau prezinta mâncărimi
  1. Știi când sa vezi un medic.

  În cazul în care realizati ca sunteți în curs de dezvoltare a unei complicatii, sau starea dumneavoastră te face foarte nefericit, consultați un medic pentru a ajuta in tratarea lui. Motivele pentru a vedea un medic includ:

  • Esti foarte stresat ca starea dumneavoastră interferează cu capacitatea de a trăi viața. Aceasta include anxietate severă, jena si insomnie.
  • Sunteți îngrijorat de faptul că dermatita seboreica este infectata. Dacă aveți dureri, sângerări sau puroi, este probabil infectat.
  • În cazul în care tratarea pe cont propriu nu da roade, poate fi necesar să fii verificat de către un medic.
  1. Recunoaște dacă esti susceptibile de a fi extrem de sensibil la dermatita seboreica. Acest lucru poate face mai dificil să scapi de ea. Este posibil să trebuiască să vezi un dermatolog pentru ajutor dacă:

  • Ai o afecțiune psihiatrică cum ar fi depresia, sau o afecțiune neurologică cum ar fi boala Parkinson.
  • Sistemul imunitar este slab. Aceasta include persoanele care au primit transplanturi de organe, persoanele cu HIV, pancreatită alcoolică, sau cancer.
  • Ai probleme cu inima.
  • Pielea de pe fata ta este deteriorata.
  • Sunteti expusi la condiții meteorologice extreme.
  • Sunteți obezi.
  1. Spală-te pe fața de două ori pe zi. Acest lucru va clăti uleiul în exces și va preveni celulele moarte ale pielii de la lipirea la pielea de dedesubt și care formează solzi.

  • Utilizați un săpun delicat, care nu irita pielea. În cazul în care pleoapele sunt afectate, utilizați sampon pentru copii pentru a le curăța.
  • Nu utilizați produse cu alcool pe piele. Acest lucru va irita și poate agrava boala.
  • Foloseste o crema non-grasa, care nu va bloca porii. Utilizați una care spune ca este non-comedogenica și fără ulei.
 • Dermatita seboreica - modalități de a scăpa de ea

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  Dermatita seboreica - modalități de a scăpa de ea

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi.

  Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). In afara de scalp, de asemenea, apare frecvent pe fata. Acesta nu este un semn de igienă proastă, ea nu poate fi extins de la o persoană la alta, și nu vă va face rău, dar poate fi jenanta. Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  1. Încercați să utilizați șampoane medicamentoase.

  Chiar dacă acestea sunt destinate pentru scalp, acestea vor ajuta, de asemenea, dermatita seboreica pe fata. Frecați-le ușor și lăsați-le pe par timpul recomandat în instrucțiuni. Apoi clătiți bine zona. Puteți încerca:

  • Sampoanele cu zinc piritiona sau seleniu. Acestea pot fi folosite zilnic.
  • Sampoane antifungice. Acestea trebuie folosite doar de două ori pe săptămână.
  • Sampoanele cu gudron. Acest lucru poate cauza dermatita de contact sau iritarea pielii, astfel încât aceasta să fie aplicată numai în zonele cu dermatita seboreica.
  • Sampoanele cu acid salicilic. Acestea pot fi folosite zilnic.
  • Puteți încerca, fiecare dintre acestea pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine. De asemenea, puteți alterna între tipuri, dacă acestea par să-și piardă eficiența după un timp.
  • Consulte un medic înainte de a utiliza aceste sampoane dacă sunteți gravidă sau tratati unui copil.
  1. Înmoia scalele cu ulei.

  Această metodă vă va ajuta cu ușurință și fără durere sa eliminati unele dintre scale. Aplicati ulei de masaj în zonele solzoase și apoi lăsați să se înmoaie. Lăsați-l cel puțin o oră, apoi spălați-l cu apă caldă. Freaca ușor cu un prosop ce ar trebui să șteargă unele dintre scalele înmuiate. Aveți posibilitatea să utilizați uleiuri diferite, în funcție de ceea ce preferați:

  • Ulei pentru copii. Acest lucru este cel mai bine dacă tratati un copil.
  • Ulei mineral
  • Ulei de masline
  • Ulei de cocos
  1. Evitați să țineți uleiurile de pe piele împotriva feței.

  Spre deosebire de tratamentele în cazul în care vă inmuiati scalelor cu ulei și apoi le ștergeți, atunci când uleiurile se aplica pe piele, raman pe piele timp de ore. Acest lucru face ca celulele moarte ale pielii să se lipească de suprafața pielii sănătoase. Acest lucru poate fi redus la minimum în mai multe moduri:

  • Strange părul lung pentru a preveni transferul de uleiuri din par pe fata.
  • Nu purta o pălărie. O pălărie va absorbi uleiurile și il va mentine departe de piele.
  • Radeți barba sau mustata daca ai dermatita seboreica dedesubt. Acest lucru va face mai ușor de tratat și va preveni uleiurile sa se piarda prin barba sau mustata.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 1134

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 114