Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

 

Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută. În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați căi de atac realizat in casa și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

Identificarea simptomelor si obtine diagnosticului

 1. Fiți diagnosticat de un medic.

Dacă vă confruntați cu oricare dintre simptomele de dermatita spongiotic, este important pentru a obține diagnosticul de la un medic. El va va ajuta să luați măsuri pentru a trata starea, fie prin prevenirea si remedii la domiciliu sau medicatie.

 1. Identifica simptomele de dermatita spongiotica.

Simptomele de dermatita spongiotica variaza foarte mult de la o persoană la alta, dar există unele semne generale care le puteți căuta pentru a ajuta la identificarea stării. Cunoașterea acestor semne il poate face mai ușor pentru a ameliora simptomele de la domiciliu. Simptomele tipice de dermatita spongiotica includ:

 • mâncărime severă, mai ales pe timp de noapte
 • pete rosii până la maro-gri, pe piele
 • mici umflaturi care pot conține fluid si crusta peste, atunci când zgâriat
 • piele îngroșata, crăpata și piele solzoasă
 • piele groasa, sensibilă și umflată, care apare ca rezultat al zgariere
 • Cel mai comun loc in care apare dermatita spongiotica este pe piept, stomac și fese. Se poate răspândi in aceste zone și în alte părți ale corpului.
 1. Să fii conștient de posibilele substanțe iritante și factorii de risc.

Există unele substanțe iritante și factori de risc care va pot face mai predispusi la un episod acut de dermatita spongiotic. Fiind conștienți ca acestea va vor ajuta să luati măsurile adecvate pentru a preveni starea.

 • Lucreaza cu metale, cum ar fi nichel, solvenți, pentru livrările de curățare. Acestea pot crește riscul de dermatita spongiotica.
 • Anumite condiții de sănătate, inclusiv insuficiență cardiacă congestivă, boala Parkinson, și HIV / SIDA va pot face, de asemenea, mai predispusi la dermatita spongiotica.
 • Dermatita spongiotica se poate agrava dacă aveți pielea sensibilă și / sau folositi sapunuri foarte dure si puternice, care pot provoca o reacție alergică pe piele.
 1. Nu zgâriați. Nu contează ce tratament căuti pentru dermatita spongiotica, nu zgâria petele de pe piele. Zgârierea erupției cutanate poate deschide orice răni pe care le aveți și provoca probleme suplimentare, inclusiv infecție.
 • În cazul în care nu se poate evita zgârierea zonelor iritate, se aplică ocazional bandaje pentru toate zonele grav afectate de dermatita spongiotica. Acest lucru va limita expunerea la iritanți și zgarieturile vor fi evitate. Nu acoperiți frecvent zonele, deoarece acest lucru poate provoca de fapt, mai multa iritare.