dermatita spongiotica

 • Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Dermatita spongiotica – identificarea simptomelor

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută. În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați căi de atac realizat in casa și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  Identificarea simptomelor si obtine diagnosticului

  1. Fiți diagnosticat de un medic.

  Dacă vă confruntați cu oricare dintre simptomele de dermatita spongiotic, este important pentru a obține diagnosticul de la un medic. El va va ajuta să luați măsuri pentru a trata starea, fie prin prevenirea si remedii la domiciliu sau medicatie.

  1. Identifica simptomele de dermatita spongiotica.

  Simptomele de dermatita spongiotica variaza foarte mult de la o persoană la alta, dar există unele semne generale care le puteți căuta pentru a ajuta la identificarea stării. Cunoașterea acestor semne il poate face mai ușor pentru a ameliora simptomele de la domiciliu. Simptomele tipice de dermatita spongiotica includ:

  • mâncărime severă, mai ales pe timp de noapte
  • pete rosii până la maro-gri, pe piele
  • mici umflaturi care pot conține fluid si crusta peste, atunci când zgâriat
  • piele îngroșata, crăpata și piele solzoasă
  • piele groasa, sensibilă și umflată, care apare ca rezultat al zgariere
  • Cel mai comun loc in care apare dermatita spongiotica este pe piept, stomac și fese. Se poate răspândi in aceste zone și în alte părți ale corpului.
  1. Să fii conștient de posibilele substanțe iritante și factorii de risc.

  Există unele substanțe iritante și factori de risc care va pot face mai predispusi la un episod acut de dermatita spongiotic. Fiind conștienți ca acestea va vor ajuta să luati măsurile adecvate pentru a preveni starea.

  • Lucreaza cu metale, cum ar fi nichel, solvenți, pentru livrările de curățare. Acestea pot crește riscul de dermatita spongiotica.
  • Anumite condiții de sănătate, inclusiv insuficiență cardiacă congestivă, boala Parkinson, și HIV / SIDA va pot face, de asemenea, mai predispusi la dermatita spongiotica.
  • Dermatita spongiotica se poate agrava dacă aveți pielea sensibilă și / sau folositi sapunuri foarte dure si puternice, care pot provoca o reacție alergică pe piele.
  1. Nu zgâriați. Nu contează ce tratament căuti pentru dermatita spongiotica, nu zgâria petele de pe piele. Zgârierea erupției cutanate poate deschide orice răni pe care le aveți și provoca probleme suplimentare, inclusiv infecție.
  • În cazul în care nu se poate evita zgârierea zonelor iritate, se aplică ocazional bandaje pentru toate zonele grav afectate de dermatita spongiotica. Acest lucru va limita expunerea la iritanți și zgarieturile vor fi evitate. Nu acoperiți frecvent zonele, deoarece acest lucru poate provoca de fapt, mai multa iritare.
 • Remedii simple pentru dermatita spongiotica

  Odată ce aveți un diagnostic medical pentru dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  Remedii simple pentru dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută. În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata.

  Odată ce aveți un diagnostic medical pentru dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Identifica ceea ce declanseaza dermatita dvs. spongiotica.

  Această condiție a pielii de multe ori se agraveaza, din cauza unui anumit iritant. Știind ce declanseaza dermatita dvs. spongiotica, poate ajuta la prevenirea si ameliorarea acesteia.

  • Factorul declansator ar putea fi un alergen, alergii alimentare, cosmetice, factor de mediu, muscatura de insecte, sau săpun aspru sau detergent.
  • În cazul în care bănuiți un declanșator specific, încercați să limitați expunerea la el și vedeti dacă acest lucru ameliorează simptomele.
  • Anumiți factori externi pot agrava dermatita spongiotica, inclusiv pielea uscata de la a lua bai sau dusuri, care sunt prea calde, stres, sudoare, purtarea de lână, expunerea la fumul de tutun și a poluării.
  • Anumite alimente pot agrava, de asemenea, dermatita spongiotica, inclusiv oua, lapte, arahide, soia, pește și grâu.
  • Utilizați săpunuri ușoare sau "hipoalergenice" și detergenții de rufe. Acestea conțin substanțe chimice nocive mai putine care pot irita pielea. Se spală hainele de două ori după spălare pentru a se asigura că detergentul este bine îndepărtat.
  • Orice produs marcat ca "hipoalergenic" a fost testat pentru pielea sensibilă și probabil nu va irita pielea.
  1. Menține pielea bine hidratata pentru a reduce iritația.

  Mentinerea hidratarii naturale a pielii tale va preveni uscarea si ajuta la prevenirea iritatii. Vă poate ajuta să păstrați pielea hidratata prin mijloace diferite, inclusiv de hidratare, evitând temperaturile extreme, și cu ajutorul unui umidificator.

  • Utilizați un demachiant delicat făcut pentru pielea sensibilă, atunci când faci baie sau duș. Nu folositi apa prea fierbinte, deoarece acest lucru poate usca și irita pielea.
  • Aplica crema hidratanta pentru piele de cel puțin două ori pe zi. Cel mai bun moment pentru a aplica este după un duș sau baie, în timp ce pielea este încă umedă. Mai târziu, în a doua zi, ia în considerare utilizarea unui ulei pentru a hidrata pielea.
  1. Asigurați-vă pentru a utiliza creme hidratante și necolorate, care nu vor irita pielea.

  • Dacă nu sunteți sigur ce crema hidratanta este cea mai buna pentru pielea ta, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Folosiți creme sau unguente, deoarece acestea sunt de obicei mai groase și mai eficiente decât loțiunile, iar acestea sunt de obicei mai puțin iritante pentru piele.
  • Facand o baie de 10-15 minute în apă caldă stropita cu bicarbonat de sodiu, fulgi de ovăz nepreparate sau fulgi de ovăz coloidal va ajuta pielea sa fie hidratata. Asigurați-vă pentru a hidrata pielea cu o cremă sau ulei după baie.
 • 5 remedii pentru a trata dermatita spongiotica

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  5 remedii pentru a trata dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Stai hidratat consumand apă potabilă.

  Asigurându-vă că beți suficientă apă va ajuta pielea să rămână hidratata, de asemenea. Bea cel putin opt pahare de apă în fiecare zi pentru a ajuta pielea sa retina umezeala anterioara si pentru a preveni deshidratarea.

  1. Aplica o compresă rece pentru a calma mancarimea si inflamatia.

  Mancarimea si inflamatia de la dermatita spongiotica provine de la histamina din sânge. Comprese reci sau cele simple pot ajuta la ameliorarea pruritului si a inflamatiei asociate cu dermatita spongiotica prin constricția fluxului sanguin și răcirea pielii.

  • Histamina este produsa atunci când un alergen intra in organism. Este implicată în toate simptomele de reacții alergice, incluzând mâncărimi și inflamații.
  • Aveți posibilitatea de a plasa o compresa rece pe dumneavoastră intermitent timp de 10 până la 15 minute, o dată la fiecare 2 ore, sau după cum este necesar.
  1. Protejați-vă pielea.

  Poti preveni si ameliora dermatita spongiotica prin protejarea pielii. Îmbrăcămintele, bandajele, și chiar și spray-ul va proteja pielea.

  • A se purta îmbrăcăminte lejera, cu textură netedă, cum ar fi bumbacul sau mătasea pentru a te feri de zgârieturi și pentru a preveni transpirația în exces. Nu purta lână, deoarece poate irita pielea.
  • A se purta tricouri cu mâneci lungi și pantaloni lungi pentru a te opri de la a scarpina pielea și proteja de substanțe iritante externe.
  • Puteți aplica, de asemenea, un spray anti tantari pentru zonele in care nu ai erupții cutanate, atunci când te duci afară în cazul în care vă aflați în pericol de a fi muscat. Acest lucru va împiedica insectele de la a ajunge prea aproape de piele și sa provoace reacții alergice în continuare.
  1. Aplica o lotiune calamanta sau crema anti-mancarime.

  Aplicarea unui lotiune calamante sau crema anti-mancarime fără prescripție medicală poate ameliora simptomele de dermatita spongiotica. Puteți achiziționa aceste creme de la magazine alimentare și de droguri, atât în magazine cat și on-line.

  • Un medicament fara prescripție anti-mancarime, sau hidrocortizon, crema, poate ajuta la ameliorarea pruritului. Asigurați-vă pentru a cumpăra o cremă cu cel puțin 1% hidrocortizon.
  • Se aplică aceste creme pe zona afectată, înainte de a hidrata pielea.
  • Urmați instrucțiunile specifice produsului pentru cât de des se poate folosi crema pe piele.
  1. Folositi creme contra corticosteroizi, pentru a ajuta la reducerea mancarimii si inflamatiei.

  Cremele corticosteroide pot reduce inflamația, reducând astfel mâncărimea și zgârieturile. Acestea ar trebui să fie aplicate o dată pe zi pe zona afectată.

  • Vi se recomandă să se aplice crema dimineata dupa dus, astfel încât acesta rămâne pe tot parcursul zilei.
  • Un exemplu al unei creme cu corticosteroizi este de o crema cu 1% hidrocortizon.
 • Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Viziteaza medicul dumneavoastră dacă starea se agravează.

  În cazul în veziculele și erupțiile cutanate ale dvs. nu dispar după o săptămână, sau vei deveni foarte inconfortabil, consultați medicul dumneavoastră. Medicul poate prescrie medicamente pe cale orala, creme cu steroizi sau terapia cu lumina pentru a trata dermatita dvs. spongiotica.

  • A se vedea medicul dumneavoastră dacă: sunt atât de inconfortabile încât perturba somnul sau capacitatea de a funcționa pe zi, pielea este dureroasa, auto-ingrijirea si remediile la domiciliu nu au funcționat, sau suspectați ca pielea este infectata.
  1. Folositi terapia cu lumină.

  Un medic poate prescrie fototerapia (terapia cu lumina) pentru a ajuta la vindecarea dermatitei spongiotice. Acest tratament foarte eficient poate fi la fel de simplu ca expunerea limitata la soare sau se poate folosi lumina artificială, dar nu vine fără riscuri.

  • Fototerapia expune pielea la cantitati controlate de lumina soarelui naturala sau artificiala, ultraviolete A (UVA) și UVB de bandă îngustă. Acest tratament poate fi utilizat singur sau împreună cu medicamente.
  • Expunerea la lumină crește riscul de imbatranire prematura si a cancerului de piele.
  1. Utilizați corticosteroizi pe bază de prescripție medicala.

  În cazul în care mâncărimile sau erupții cutanate nu sunt ușurate prin aplicarea unui corticosteroid topic, medicul poate prescrie fie un corticosteroid topic sau orale mai puternice, cum ar fi prednison.

  • Steroizii pe cale orala si steroizii topici puternici pot avea efecte adverse grave, atunci când sunt utilizate pe termen lung. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră și nu utilizati aceste medicamente pentru mai mult timp decât recomandat.
  • Continua sa iti hidratezi pielea în timp ce utilizezi corticosteroizi pe cale orala si de actualitate. Nu numai ca vor mentine pielea hidratata, dar ele vor ajuta la prevenirea flare-up-urilor, atunci când se întrerupe utilizarea steroizilor.
  1. A lua un antibiotic prescris pentru a combate infecția.

  In cazul in care blisterele sau zona de erupție cutanată este infectata, puteți lua un antibiotic pentru a ajuta la a vă asigura că rămâne sănătoși. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă vedeți semne de infecție, cum ar fi roșeață, umflare, caldura sau puroi.

  1. Foloseste o crema de inhibitoare pentru a ajuta la repararea pielii.

  Atunci când nu funcționează nici un alt tratament, este bine sa folosesti o crema inhibitoare de calcineurină, care va ajuta la repararea pielii. Aceste medicamente, care includ tacrolimus și pimecrolimus, va ajuta la mentinerea pielii normale, va controla mâncărimea, și va reduce episoadele acute de dermatita spongiotica.

4 Articol(e)