disconfort

 • Tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta

  Petele de vârstă sunt acele pete maro, negre sau galbene care apar pe gât, mâini și pe față. Foloseste tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta.

  Tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Petele de vârstă sunt acele pete maro, negre sau galbene care apar pe gât, mâini și pe față. Ele sunt cauzate în principal de expunerea la soare. De obicei, încep să apară la varsta de 40 de ani. Pete de vârstă nu sunt periculoase în nici un fel, astfel încât nu există nici un motiv medical pentru a scăpa de ele. Cu toate acestea, ele pot dezvălui vârsta unei persoane. Mulți bărbați și femei doresc să le elimine din motive estetice. Poti scapa de petele de varsta, folosind un număr de metode diferite: utilizarea OTC si produse de baza de prescriptie, folosind remedii naturale, sau folosind tratamente profesionale pentru piele.

  1. Foloseste tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta.

  In timpul tratamentului, o lumină laser intensa penetrează epiderma și face ca pielea sa se refaca. Intensitatea luminii risipește pigmenții pielii și distruge decolorarea.

  • Tratamentul cu laser nu este dureros, dar poate cauza disconfort minim. O crema de anestezic aplicat 30 până la 45 de minute înainte de procedura este perdecta pentru a ușura disconfortul.
  • Numărul de sesiuni necesare vor depinde de mărimea zonei și numărul de locuri care urmează să fie tratate. In general, vor fi necesare 2 până la 3 sesiuni. Fiecare sesiune pot dura de la 30 la 45 de minute.
  • Tratamentul nu necesită nici o întrerupere, dar poate să apară roșeață, umflatura și sensibilitate la lumina soarelui.
  • Deși tratamentul cu laser este extrem de eficient, dezavantajul major este costul. În funcție de tipul de laser utilizate (Q-switch rubin, alexandrit sau cu laser cu dublă Fraxel), precum și numărul de spoturi de vârstă care necesită tratament, prețurile pot varia de la 400 $ 1500 $ pe sesiune.
  1. Încercați tratamente microdermabraziune pentru îndepărtarea petelor de vârstă.

  Microdermabraziunea este un tratament neinvaziv pentru piele, care foloseste o bagheta cu aer sub presiune. Exploziile cristalelor, zinc sau alte materiale abrazive direct pe piele, ajuta la exfolierea straturile superioare pentru a elimina pielea de culoare închisă, hiperpigmentata.

  • Microdermabraziunea nu necesită nici un moment în jos și nu există efecte secundare.
  • O sesiune poate dura de la 30 de minute până la 1 oră, în funcție de zona tratată. Sesiunile de tratament sunt prezentate în intervale de la 2 la 3 săptămâni.
  • De obicei, vor fi necesare 2 până la 3 sesiuni. Prețurile variază de la 75 $ sau mai mult pe sesiune.
  1. Obține un peeling chimic.

  Un peeling chimic actioneaza prin dizolvareaa pielii moarte astfel încât noua piele va fi radiantă la suprafață. In timpul unui peeling chimic, zona care trebuie tratată este bine curățată și se aplică o substanță acidă ca un gel. Zona este apoi neutralizata pentru a opri procesul chimic.

 • Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Care este costul psihologic al psoriazisului?

  Costul psihologic al psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Dar unele dintre cele mai grave efecte ale psoriazisului sunt emoționale. S-ar putea sa simti ca psoriazisul sta in calea relatiilor tale. Acesta poate face pe oameni să te trateze în mod ciudat.

  În funcție de locul în care este pe corpul tau, psoriazisul poate fi o boala jenanta. Oamenii din jurul tău nu înțeleg starea dumneavoastră și le e frica de ea. Chiar si prietenii tai buni pot refuza ofertele dvs. pentru a ii ajuta în bucătărie prin tocarea legumelor. S-ar putea sa nu te mai invite la petreceri sau pe plajă. S-ar putea sa simtiti ca unii oameni va evita.

  "Din nefericire, ignoranța oamenilor acestei boli este grea de depășit," spune Bruce E. Strober, MD, PhD, co-director Centrului de psorizis de la Universitatea din New York. "Se întâmplă tot timpul ca persoanele cu psoriazis sa nu le fie permise sa intre într-un bazin de înot, sau ca alții sa se mute de langa ei. E o rușine."

  Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul va poate face să vă simțiți profund izolați și excluși, iar acest lucru poate avea costuri psihologice serioase. Atunci când este combinat cu disconfortul cronic pe care psoriazisul il poate provoca, emotiile pot fi dificil de manevrat. Confruntarea cu psoriazisul poate crea stres, iar stresul poate face psoriazisul sa se agraveze. Există chiar unele dovezi îngrijorătoare despre psoriazis si cum acesta poate avea un tratament mai puțin eficient. Acest lucru poate deveni un cerc vicios.

  "Psoriazisul are un impact enorm asupra calitatii vietii", spune Strober. El spune ca studiile au aratat ca psoriazisul ia mai mult de la calitatea vieții decât orice altă condiție, cu excepția depresiei - și asta, include boli cu pericol de viata, cum ar fi bolile de inima si diabet.

  Un studiu din 2009 al Fundatiei Nationale de Psoriazis, a constatat ca 63% dintre respondenti au declarat ca starea lor emoțională afecteaza bunăstarea lor. Evident, psoriazisul este mult mai mult decat o afectiune a pielii.

  Depasirea reacțiilor oamenilor despre psoriazis

  Deci, ce trebuie să faci? Deși ar putea părea a fi un sfat bun pentru a ignora reactiile altor oameni la psoriazis, unora nu li se pare realistic. Toți suntem dependenți de alții. Chiar și cei mai siguri pe sine dintre noi sunt afectati de modul in care oamenii ii văd.

  Un lucru care ar putea ajuta este de a încerca să explici ce este psoriazisul altor persoane. Explicați-le că nu e contagioasă și că nu are nimic de-a face cu igiena deficitara. Explicați-le că este o condiție pe tot parcursul vieții. Mentionati ca este incurabila, dar că va tratati pentru ea. Este deosebit de important ca familia și prietenii să înțeleagă acest lucru.

  Educarea oamenilor, desigur, nu este practica în orice situație. Sunt momente în care va trebui să  ignori oamenii care se holbează. Nimeni nu ar trebui să-și petreacă viața lui explicand psorizisului oricarui om care se holbeaza.

 • Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre rolul fizioterapiei și despre exercițiile fizice pentru artrita psoriazica.

  Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Care sunt obiectivele acestui articol?

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre rolul fizioterapiei și despre exercițiile fizice pentru artrita psoriazica.

  Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Să înțelegem ceea ce se poate face pentru a te ajuta sa faci fata mai ușor acestei afectiuni. Există mai multe lucruri simple pe care le puteți face pentru a va face viața mai ușoară, inclusiv exercițiile fizice regulate. Acest prospect va ajuta să întelegeti de ce sunt importante exercitiile pentru afectiunea dumneavoastra

  De ce ar trebui să se exercite?

  Artrita psoriazica poate duce la durere, umflare și rigiditate în articulații. Puteți preveni rigiditazi în articulații, apeland la o gamă completă de mișcare de bază si usoara de zi cu zi. Exercitiile fizice regulate pot ajuta, de asemenea, la a menține puterea în mușchi, ceea ce face ca sarcinile de zi cu zi mai ușoare și se va putea ajuta la menținerea unei poziții mai bune. S-a demonstrat, de asemenea, pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți starea de spirit, este necesara mentinerea densitatii oaselor si pentru a reduce oboseala. Deci, este important să avem un program de exerciții de a efectua o  bază de zi cu zi pentru a vă asigura că rămâneti la fel de in formă și sănătoși pe cât posibil.

  Ce se întâmplă dacă doare?

  Trebuie să încercați să faceți exerciții fizice în fiecare zi. In zilele in care articulatiile sunt umflate sau dureroase, puteti face cateva exercitii, fara sa va fortati prea tare pentru a va oferi flexibilitate. Forța de aderență și exercițiile fizice cardiovasculare ar trebui sa fie efectuate de cel puțin trei ori pe săptămână, dar ar putea fi necesar să fie modificate în cazul în care o îmbinare este dureroasă. De exemplu, puteți alege să mergeți la înot, mai degrabă decât la o plimbare în cazul în care este genunchi sau  cand gleznele sunt dureroase.

  Exercitiile fizice pot duce la un disconfort. Exerciții de consolidare pot duce uneori la dureri musculare. Exerciții de stretching pentru dureri articulare nu ar trebui sa duca totusi la o durere acuta. În cazul în care exercitarea duce la umflarea sau durere ascuțită, opriți și asigurați-vă că faceti exercițiul corect. Dacă disconfortul durează mai mult de câteva ore, s-ar putea fi exersat prea tare. Fiind necesara încetinirea sau reducerea de repetari ale dumneavoastră. Poate fi dificil pentru a începe cu un program de exercitii fizice. Dacă nu sunteți sigur, cere sfatul medicului dumneavoastră sau al unui fizioterapeut.

  Ce este un fizioterapeut ?

  Fizioterapeuti lucreaza atat in NHS, cat si privat. Ei sunt experți în examinarea și tratamentul mușchilor și a articulațiilor. Unele departamente pot avea un fizioterapeut cu un interes deosebit in conditii, cum ar fi artrita psoriazică. Si care vor lucra indeaproape cu un reumatolog consultant local. Doctorul de familie  poate sa va recomande sa va duceti la un fizioterapeut

 • Psoriazisul are un impact asupra locului tau de munca

  A decide dacă să dezvălui psoriazisul este o decizie personală. Indiferent de ceea ce faci, ar trebui să te bazezi pe nevoile tale individuale. Gandeste-te dacă psoriazisul are un impact asupra locului tau de munca.

  Psoriazisul are un impact asupra locului tau de munca

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  A decide dacă să dezvălui psoriazisul este o decizie personală. Indiferent de ceea ce faci, ar trebui să te bazezi pe nevoile tale individuale și dacă psoriazisul are un impact asupra locului tau de munca. Înainte de a decide, gândiți-vă la următoarele:

  • Lipsesti de la munca din cauza episoadelor acute de psoriazis sau pentru ca ai nevoie de îngrijire medicală?
  • Ai nevoie de orice ingrjiri medicale locul de muncă pentru a vă ajuta să faceti față cu psoriazisul sau pentru a vă ajuta să va faceți mai bine treaba? (Amintiți-vă, ingrijirile speciale nu sunt menite să îmbunătățească capacitatea de a va face treaba ta, dacă nu sunt lucruri pe care nu le poti face din cauza stării dumneavoastră.)
  • Dacă este așa, ce ingrijiri te-ar ajuta?
  • Leziunile sunt vizibile în mod clar și acest lucru determină o preocupare pentru muncitori sau clienți (bazate pe informații eronate sau lipsa de cunoștințe)?
  • Starea dumneavoastră vă provoca durere sau disconfort care afecteaza performanta la locurile de muncă?
  • Ai nevoie să iti iei libere in timpul zilelor de lucru pentru a menține îngrijirea pielii?

  Răspunsurile adevarate la aceste întrebări ar trebui să vă dea o idee dacă, și modul în care, psoriazisul afecteaza munca. Persoanele cu psoriazis ușor sau moderat ar putea constata că acestea sunt în măsură să gestioneze psoriazisul lor, cu puțin sau deloc întreruperi în activitatea lor și s-ar putea alege să nu-l dezvăluie angajatorului lor. Cei cu cazuri mai severe, s-ar putea fie util să vorbească cu supraveghetorul lor cu privire la preocupările la locul de muncă, să explice nevoile lor și de a discuta soluții posibile.

  Vorbeste cu șeful tău

  Dacă decideți că doriți să vorbiți cu superiorul dumneavoastră, cereți să vorbiti în privat. Incepe prin a spune supraveghetorului dumneavoastră ca aveți psoriazis. Explica ce este și modul în care acesta afectează munca și discuta pentru a gasi soluții posibile. Să fii specific fără a fi prea dramatic. De exemplu:

  • Este posibil să trebuiască să lipsiti de la locul de muncă din cauza medicamentelor sau testelor. Explicați-le că va veti face programari la medic dimineața devreme sau mai târziu în a doua zi pentru a minimiza timpul liber. Dacă aveți mai multe programari la medic, la care trebuie sa ajungi, explica supraveghetorului dumneavoastră ca este cel mai bine să le programați într-o zi, mai degraba decat sa le răspânditi pe parcursul mai multor zile.
  • S-ar putea sa ai nevoie de timp în timpul zilei de lucru sa ai grija de leziunile tale. Explica importanta reducerii leziunilor și disconfortul care il simțiți din cauza leziunilor. În cazul în care vă simțiți inconfortabil in efectuarea îngrijirii pielii într-o toaletă publică. Intrebați despre posibilele zone private din clădirea pe care le-ai putea folosi. În cazul în care acest lucru este în curs de desfășurare, lasa-l pe supraveghetorul tau sa știe. Dacă aveți nevoie doar de o zona privata în timpul unui episod acut, explica acest lucru la fel de bine și comunica cu el in acele timpuri.
 • Ce este psoriazisul si care sunt formele acestuia

  Fundatia Nationala a psoriazisului estimeaza ca intre 10% si 30% dintre persoanele cu psoriazis au, de asemenea, artrita psoriazica. Citeste acest articol pentru a afla toate formele acestuia.

  Ce este psoriazisul si care sunt formele acestuia

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Imprevizibil și iritant, psoriazisul este una dintre cele mai derutante si persistente afectiuni cutanate. Se caracterizeaza prin celulele pielii care se multiplica de pana la 10 ori mai rapid decat in mod normal. Asa cum celulele care stau la baza ajung la suprafata pielii si mor,  volumul lor mare ridica plăcile rosii acoperite cu solzi de culoare alba. Psoriazisul apare, de obicei pe genunchi, coate si scalp, si poate afecta, de asemenea, trunchiul, palmele si talpile picioarelor.

  Simptomele psoriazisului variaza in functie de tipul pe care il aveti. Unele simptome comune pentru psoriazisul in placi (cea mai frecventa varietate a conditiei) includ:

  • Piele de culoare rosie, de multe ori acoperita cu solzi de culoare argintie. Aceste leziuni pot avea senzarie de mancarime si pot fi dureroase, iar uneori se pot crapa si sangera. In cazuri severe, placile de piele iritata vor creste si vor fuziona una intr-alta, acoperind zone mari.
  • Tulburari ale unghiilor de la maini si de la picioare, inclusiv decolorarea si corodarea unghiilor. Unghiile pot, de asemenea, sa inceapa sa se rupa.
  • Solzi sau pete crustate pe scalp.

  Psoriazisul poate fi, de asemenea, asociat cu artrita psoriazica, ceea ce duce la durere si umflare la nivelul articulatiilor. Fundata Nationala a psoriazisului estimeaza ca intre 10% si 30% dintre persoanele cu psoriazis au, de asemenea, artrita psoriazica.

  Formele psoriazisului includ:

  1. Psoriazisul pustular, caracterizat prin piele rosie si solzoasa pe palme si / sau picioare, cu    pustule mici.

  1. Psoriazis guttate, care de multe ori incepe in copilarie sau la maturitate, se caracterizeaza prin pete mici, de culoare rosie, in principal pe trunchi si membre. Declansatoare pot fi infectii respiratorii, dureri de gat, amigdalite, stres, leziuni la nivelul pielii, precum si utilizarea de medicamente anti-malarie si beta-blocante.
  2. Psoriazis invers, caracterizat prin leziuni luminoase rosii, stralucitoare, care apar in pliuri ale pielii, cum ar fi axile, zona inghinala, si sub sani.
  3. Psoriazis eritrodermic, caracterizat prin roseata periodica, de foc a pielii si varsare de solzi in foi. Aceasta forma de psoriazis, declansata de retragerea dintr-un tratament sistemic de psoriazis, arsuri solare severe, infectii, si anumite medicamente, necesita tratament medical imediat, deoarece aceasta poate duce la boli grave.

  Oameni care sufera de psoriazis stiu ca acest disconfort si uneori desfigurant este o boala de piele care poate fi dificil si frustrant pentru a o trata. Conditia vine si se duce in cicluri de remisiuni si flare-up-uri pe o durata de viata. In timp ce exista medicamente si alte terapii care pot ajuta pentru a clarifica petele rosii, solzoase, pielea ingrosata, care sunt semnele distinctive al psoriazisului, nu exista nici un leac.

  Care sunt cauzele psoriazisului?

  O varietate de factori - de la stres emotional si traumatisme la infectie streptococica - pot provoca un episod de psoriazis. Cercetarile recente indica faptul ca unele anomalii din sistemul imunitar sunt cauza esentiala a psoriazisului. Asa cum mai mult de 80% dintre persoanele care au flare-up-uri raporteaza o trauma emotionala recenta, cum ar fi un nou loc de munca sau moartea cuiva drag. Cei mai multi medici cred ca astfel de factori de stres externi servi declanseaza un defect congenital functiei imune.

5 Articol(e)