Diverse cauze ale ridurilor de sub ochi

Ridurile sub ochi sunt linii care apar în această zonă datorită unui număr de factori. Cele mai frecvente cauze care îi sunt atribuite obtinerii de riduri sub ochi sunt varsta si pielea uscata. Afla diverse cauze ale ridurilor de sub ochi, citind acest articol.

Diverse cauze ale ridurilor de sub ochi

Ridurile sub ochi sunt linii care apar în această zonă datorită unui număr de factori. Cele mai frecvente cauze care îi sunt atribuite obtinerii de riduri sub ochi sunt varsta si pielea uscata. Pielea de sub și din jurul ochilor este una dintre cele mai sensibile zone ale feței, deoarece are o piele subțire si o mulțime de vase de sânge sunt situate în aceasta zonă, fără prezența glandelor de ulei pentru a produce și/sau de a menține umiditatea în zona .

Diverse cauze ale ridurilor de sub ochi

Problema numărul unu a pielii predispusa la riduri este pielea uscata si deshidratata. Persoanele care au tipul de piele uscată sunt conștienți de acest fapt, motiv pentru care o mulțime investesc o mulțime de bani pe cele mai bune creme pentru ochi, seruri, creme hidratante și suplimente de vitamine ce stimuleaza umiditatea pielii și previn ridurile de sub ochi.

Mici obiceiuri aparent nenocive, cum ar fi încruntatul și zâmbetul, de asemenea, contribuie la formarea ridurilor sub ochi. O mulțime de oameni maturi se referă la aceste riduri ca "linii de caractere", probabil pentru că aceste riduri se formează din cauza propriilor noastre expresii personale și reacții. Este nevoie de o mulțime de repetiții înainte ca o persoană sa capete riduri pe fata. Cu toate acestea, te ajută să fii atent în timp ce ești încă tânăr pentru că destul de curând, atunci când începi să vezi linii fine ce se formează sub ochi, va fi greu pentru a inversa prejudiciul.

O mulțime de oameni obtin o multime de riduri la o vârstă fragedă, din cauza incruntarii, de cele mai multe ori din cauza ca nu folosesc ochelari de soare și nu poartă ochelari de vedere daca acestia sunt necesari. Strălucirea razelor soarelui cauzează majoritatea oamenilor să isi incrunte ochii din moment ce sunt sensibili la lumina.

Dacă nu vom purta ochelari de soare cu protectie UV, luminozitatea luminii solare va declanșa incruntarea

Iar în cazul în care acesta devine un obicei, combinată cu uscarea pielii va provoca în mod inevitabil, riduri sub ochi. De asemenea, este important pentru a face un control oftalmologic doar pentru a vă asigura că aveți vizibilitate perfectă. Si apoi să investiti într-o pereche de lentile pe baza de prescripție medicală. Acest lucru va evita incruntarea când te uiți de prea departe sau de prea aproape. Așa cum am menționat anterior, încruntarea joacă un rol important în formarea ridurilor de sub ochi.