eczema acuta

 • Remedii pentru cicatricile produse de eczema

  Eczema, cunoscuta medical ca dermatita atopica, este o inflamație cronică a pielii care provoaca adesea pielea uscata, rosie, mancarimi, ceea ce poate provoca cicatrici in timp. Cu toate acestea, există unele tratamente care pot ajuta la eliminarea cicatricilor provocate de eczeme, in functie de ILoveIndia.com si ScarsFix.com.

  cicatrici eczema

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  2 remedii pentru cicatricile produse de eczema

  Ulei de vitamina E si gel de aloe vera

  Vitamina E

  Vitamina E se gaseste in mod natural in alimente cum ar fi fructe si legume, spune AcneNet.  Este o parte esențială a dietei de zi cu zi. Cu toate acestea, ea poate fi aplicata local pe piele, de asemenea. Este un antioxidant si poate ajuta la protejarea organismul de soare daune, din cauza acestui fapt, este adăugata la multe preparate eliberate fara reteta, pentru îngrijirea pielii.

  Aloe Vera

  Aloe vera are proprietati anti-inflamatorii care ajuta la reducerea iritatiilor pielii, si ajuta ranile sa elimine pielea moarta, in conformitate cu Colegiul Huntington de stiinte medicale. Colegiul continuă să spuna că aloe vera poate reduce celulele pielii de la suprafata care se umfla  si ajuta la repararea pielii deteriorate, precum și pentru a proteja celulele mai noi, cele mai sănătoase. Aloe vera este capabila să pătrundă adânc în piele pentru a oferi umiditate și pentru a ajuta la creșterea cantității de colagen din piele.

  Pasul 1

  Se combină cantități egale de ulei de vitamina E  și gel de aloe vera într-un recipient mic, cu un capap etanș.

   

  Pasul 2

  Amestecati uleiul de vitamina E si gelul aloe vera  timp de 15 până la 20 de secunde sau până când se formează o pastă subțire moderat.

   

  Pasul 3

  Se aplica un strat subțire de amestec la zona cicatrizata de piele folosind vârful degetelor.

  Pasul 4

  Se lasă amestecul pe piele peste noapte. Evita punerea de îmbrăcăminte sau materiale pe zona până când amestecul este uscat complet.

   

  Pasul 5

  Aplica acest amestec de două ori pe zi, dimineața sau seara. Oprește-te din folosirea amestecului daca produce orice tip de reacție.

  Pasul 6

  Se depozitează cantitățile neutilizate din amestec într-un loc răcoros, întunecat timp de 14 zile inainte de a-l arunca..

  Unt de Shea și suc proaspăt de lămâie

  Pasul 1

  Se combină 8 linguri de unt de shea si 4 linguri de suc proaspăt de lămâie într-un recipient mic.

  Pasul 2

  Bate amestecul cu un tel sau o lingura de lemn până când acesta are o consistență destul de groasa, iar ingredientele sunt bine combinate.

  Pasul 3

  Se aplica un strat subțire de amestec pentru piele  și lăsați-l peste noapte. A se evita punerea de haine timp de o oră. Lasati amestecul să se usuce.

  Pasul 4

  Utilizați acest tratament o singură dată pe zi, seara. Oprește-te din folosirea lui în cazul în care provoacă roșeață, mâncărime, arsură sau piele uscată.

  Pasul 5

  Păstrați resturile neutilizate ale amestecului de ulei esential in frigider timp de o săptămână. Se aruncă după aceea.

   

  Atenționări

  Testa o cantitate mică de amestec inainte de a fi aplicat pe intreaga piele. Aplicati la îndoitura cotului dvs. pentru a verifica daca aveti alergii înainte de a-l aplica la o suprafață mare, mai vizibila a pielii.

  Sfaturi

  A se evita expunerea la soare timp de două până la trei ore de la aplicarea tratamentului cu unt de shea și suc de lamaie pe piele. Expunerea la razele ultraviolete poate provoca iritații atunci când sucul de citrice a fost aplicat pe piele.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  Intervenție medicală pentru dermatita spongiotica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita spongiotica este o afecțiune a pielii, care este în general considerată o formă de eczema acută.

  În timp ce această formă de dermatita este adesea dureroasa, este relativ ușoara pentru a preveni și trata. Odată ce aveți un diagnostic medical de dermatita spongiotica, aveți posibilitatea să utilizați remedii simple și intervenție medicală pentru a trata starea în care este necesar.

  1. Viziteaza medicul dumneavoastră dacă starea se agravează.

  În cazul în veziculele și erupțiile cutanate ale dvs. nu dispar după o săptămână, sau vei deveni foarte inconfortabil, consultați medicul dumneavoastră. Medicul poate prescrie medicamente pe cale orala, creme cu steroizi sau terapia cu lumina pentru a trata dermatita dvs. spongiotica.

  • A se vedea medicul dumneavoastră dacă: sunt atât de inconfortabile încât perturba somnul sau capacitatea de a funcționa pe zi, pielea este dureroasa, auto-ingrijirea si remediile la domiciliu nu au funcționat, sau suspectați ca pielea este infectata.
  1. Folositi terapia cu lumină.

  Un medic poate prescrie fototerapia (terapia cu lumina) pentru a ajuta la vindecarea dermatitei spongiotice. Acest tratament foarte eficient poate fi la fel de simplu ca expunerea limitata la soare sau se poate folosi lumina artificială, dar nu vine fără riscuri.

  • Fototerapia expune pielea la cantitati controlate de lumina soarelui naturala sau artificiala, ultraviolete A (UVA) și UVB de bandă îngustă. Acest tratament poate fi utilizat singur sau împreună cu medicamente.
  • Expunerea la lumină crește riscul de imbatranire prematura si a cancerului de piele.
  1. Utilizați corticosteroizi pe bază de prescripție medicala.

  În cazul în care mâncărimile sau erupții cutanate nu sunt ușurate prin aplicarea unui corticosteroid topic, medicul poate prescrie fie un corticosteroid topic sau orale mai puternice, cum ar fi prednison.

  • Steroizii pe cale orala si steroizii topici puternici pot avea efecte adverse grave, atunci când sunt utilizate pe termen lung. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră și nu utilizati aceste medicamente pentru mai mult timp decât recomandat.
  • Continua sa iti hidratezi pielea în timp ce utilizezi corticosteroizi pe cale orala si de actualitate. Nu numai ca vor mentine pielea hidratata, dar ele vor ajuta la prevenirea flare-up-urilor, atunci când se întrerupe utilizarea steroizilor.
  1. A lua un antibiotic prescris pentru a combate infecția.

  In cazul in care blisterele sau zona de erupție cutanată este infectata, puteți lua un antibiotic pentru a ajuta la a vă asigura că rămâne sănătoși. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă vedeți semne de infecție, cum ar fi roșeață, umflare, caldura sau puroi.

  1. Foloseste o crema de inhibitoare pentru a ajuta la repararea pielii.

  Atunci când nu funcționează nici un alt tratament, este bine sa folosesti o crema inhibitoare de calcineurină, care va ajuta la repararea pielii. Aceste medicamente, care includ tacrolimus și pimecrolimus, va ajuta la mentinerea pielii normale, va controla mâncărimea, și va reduce episoadele acute de dermatita spongiotica.

2 Articol(e)