eczema dyshidrotica

 • Eczema dyshidrotica - remedii realizate in casa

  Eczema dyshidrotica se caracterizează prin apariția de vezicule mici pe palme, degete și tălpile picioarelor.

  Eczema dyshidrotica - remedii realizate in casa

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema dyshidrotica are mai multe nume, inclusiv eczeme de picior și mână, pompholyx și eczema palmo-plantara veziculara.

  Eczema dyshidrotica se caracterizează prin apariția de vezicule mici pe palme, degete și tălpile picioarelor. Cauza acestei tulburări de piele nu este cunoscută. Insă mai mulți factori sunt cunoscuți pentru a declanșa starea. Inclusiv expunerea la nichel sau cobalt, infecții fungice, alergii și / sau stres excesiv. Pielea afectata de blistere tinde sa se ingroase si sa fie solzoasă, cu timpul, ceea ce duce la mâncărime, inflamație și roșeață. Se pot trata eczemele dyshidrotic cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  1. Foloseste comprese reci și umede pentru a calma iritația.

  Compresele reci poate ajuta la ameliorarea mâncărimilor și / sau senzație de arsură cauzata de eczeme. Terapia rece poate reduce, de asemenea, inflamația veziculelor și de a ajuta la amorțirea terminațiilor nervoase iritate, ce genereaza durere. Se înmoaie o cârpă curată, moale, în apă rece și se pune în frigider timp de câteva ore înainte de a se aplica pe mâinile sau picioarele tale inflamate.

  • Înfășurați pielea inflamata cu comprese reci timp de cel puțin 15 minute, de două până la trei ori pe zi sau după cum este necesar.
  • Pentru a face compresa rece, dureaza puțin mai mult. Se pune gheață sfărâmată într-o pungă de plastic și se infasoara cu o cârpă moale, înainte de a aplica pe piele.
  • Evita înmuierea mâinilor sau picioarelor în gheață. Acest lucru poate da ușurare la început, dar poate provoca șoc vaselor de sânge și duce la degerături.
  1. Aplica aloe vera.

  Gelul de aloe vera este un remediu popular pe bază de plante pentru pielea inflamata si iritata. Ea are o capacitate puternică de a calma nu numai mâncărimi ale pielii iritate si de a reduce sensibilitatea cauzata de eczema dyshidrotica. Dar, de asemenea, accelerează semnificativ procesul de vindecare. Aloe Vera are proprietăți antimicrobiene, care este de ajutor în cazul în care eczema este declanșată sau agravată de fungice sau infecții bacteriene. Aplicarea de Aloe Vera de mai multe ori pe zi, în primele câteva zile după ce observați roșeață și iritație la nivelul mâinilor sau picioarelor poate avea un impact semnificativ asupra combaterii eczemelor.

  • Aloe Vera conține polizaharide (zaharuri complexe), care ajuta la hidratarea pielii și o păstreaza hidratata. Ea poate declanșa, de asemenea, producția de colagen, care conferă pielii elasticitate.
  • Dacă aveți o planta de aloe in gradina ta, rupe o frunză și aplicați gelul din interior / sucul direct pe pielea iritata.
  • În mod alternativ, cumpara o sticla de gel de aloe pur dintr-o farmacie. Pentru cele mai bune efecte, așezați gelul în frigider și aplicați-l după ce acesta devine rece.
 • Eczema dyshidrotica – 2 remedii eficiente

  Eczema dyshidrotica are mai multe nume, inclusiv eczeme de picior și mână, pompholyx și eczema palmo-plantara veziculara.

  Eczema dyshidrotica – 2 remedii eficiente

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema dyshidrotica are mai multe nume, inclusiv eczeme de picior și mână, pompholyx și eczema palmo-plantara veziculara.

  Eczema dyshidrotica se caracterizează prin apariția de vezicule mici pe palme, degete și tălpile picioarelor. Cauza acestei tulburări de piele nu este cunoscută. Insă mai mulți factori sunt cunoscuți pentru a declanșa starea. Inclusiv expunerea la nichel sau cobalt, infecții fungice, alergii și / sau stres excesiv. Pielea afectata de blistere tinde sa se ingroase si sa fie solzoasă. Cu timpul, duce la mâncărime, inflamație și roșeață. Se pot trata eczemele dyshidrotic cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  1. Reduce temperatura de la bai si dusuri pentru a preveni uscarea dumneavoastră.

  Baile si dusurile cu apa calda pot ajuta la promovarea iritarii si uscarii pielii, deoarece apa de temperatura mai mare este mai eficienta in indepartarea uleiurilor naturale care protejează pielea. Ca atare, baile sau dusurile mai reci sunt o idee mai bună pentru eczeme. A petrece cel puțin 15 minute într-o baie rece în mod regulat, de fapt, poate ajuta la hidratarea pielii, deoarece pielea este destul de absorbanta. Cu toate acestea, băile fierbinți au tendința de a trage apa de pe piele, mai ales dacă folosiți săruri de baie.

  • O baie cu sare Epsom nu este de obicei recomandată pentru eczeme (in ciuda beneficiilor sale antiseptice), deoarece atrage apa din piele.
  • Cumpăra un filtru duză de duș care filtrează substanțele chimice care pot irita pielea, cum ar fi clorul și nitriți.
  1. Folositi sapunuri blande si produse naturale de curățare.

  Spalarea regulata cu un sapun poate usca si irita pielea unor persoane cu eczeme, deci selectați un săpun cu ingrediente naturale, care contine creme hidratante naturale (vitamina E, ulei de masline, aloe vera). Produsele de curățare hipoalergenice formulate pentru pielea sensibila, sunt, de asemenea, o idee bună pentru cei cu eczeme. Deoarece acestea pot usca mai puțin. Nu uitați niciodată sa nu frecati pielea prea puternic, cu un prosop.

  • De fapt, unii detergenți, substanțe chimice de uz casnic și compuși care se găsesc în săpunuri, șampoane, produse cosmetice și parfumuri sunt cunoscute pentru a declansa eczema dyshidrotica. - Similara cu declanșarea unei reacții alergice.
  • Pentru a fi pe partea de siguranță, purtați întotdeauna mănuși de protecție atunci când se utilizează detergenți de uz casnic, astfel încât pielea ta sa absoarba substanțe chimice.
  • Nu uitați să vă spălați hainele cu detergenți fara iritanti și fara balsamuri de rufe. Evita orice reziduu care ar putea răni pielea ta.
 • Trateaza eczema în mod corespunzător

  Trateaza eczema in mod corespunzator cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  Trateaza eczema în mod corespunzător

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema dyshidrotica are mai multe nume, inclusiv eczeme de picior și mână, pompholyx și eczema palmo-plantara veziculara. Eczema dyshidrotica se caracterizează prin apariția de vezicule mici pe palme, degete și tălpile picioarelor. Cauza acestei tulburări de piele nu este cunoscută, însă mai mulți factori sunt cunoscuți pentru a declanșa starea, inclusiv expunerea la nichel sau cobalt, infecții fungice, alergii și / sau stres excesiv. Pielea afectata de blistere tinde sa se ingroase si sa fie solzoasă, cu timpul, ceea ce duce la mâncărime, inflamație și roșeață. Se poate trata eczema in mod corespunzator cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  1. Trateaza eczema in mod corespunzator.

  În cazul în care eczema dyshidrotica este destul de severa și implică o mulțime de vezicule umplute cu lichid, nu alege sa le storci. In schimb, du-te la medicul dumneavoastră și tratati-le în mod corespunzător. Medicul dumneavoastră de familie vă poate trata în mod direct sau vă va trimite la un dermatolog (specialist în piele). Indiferent, medicul va aplica probabil o crema cu antibiotice si imbraca veziculele in mod corespunzator cu bandaje sterile. Se face acest lucru pentru a limita riscul de infectare, a minimiza cicatricile și de a promova vindecarea. În cazul în care veziculele sunt deosebit de mari, medicul le poate scurge mai întâi.

  • Schimba bandajele zi de zi (sau imediat, în cazul în care ajung accidental umede și murdare), dar îndepărtați-le cu atenție, astfel încât să se reducă la minimum iritarea pielii.
  • În cazul în care veziculele se rup, aplicați un unguent antibiotic pe zona si se acopera lejer cu un alt bandaj curat.
  • Medicul dumneavoastră poate lua în considerare, de asemenea, alte cauze posibile ale stării pielii. Alte afecțiuni ale pielii, care pot mima eczemele dyshidrotice includ infecții fungice, infecții bacteriene, scabie, dermatita atopică, psoriazis si varicela.
  1. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre o crema cu corticosteroizi.

  Deoarece ea modifica raspunsul imun al organismului, cortizon, prednison si alti corticosteroizi sunt considerati a scădea roșeață, iritația și mâncărimea eczemelor. Corticosteroizii au de asemenea proprietăți anti-inflamatorii puternice. Prednisonul este mai puternic decât cortizonul și este adesea cea mai bună alegere pentru eczeme. Scade inflamația pielii prin inversarea dimensiunii capilare de sub piele și suprimarea răspunsului inflamator al sistemului imunitar.

  • Învelirea zonei tratate în folie de plastic poate imbunatati absorbtia cremei cu corticosteroizi. Si ajuta ca veziculele sa dispara mai repede.
  • În cazul în care eczema este suficient de severă, medicul poate recomanda terapia cu steroizi pe cale orală (pastile) timp de mai multe zile, în scopul de a combate inflamația și disconfortul.
  • Efectele adverse pe termen lung ale tratamentului cu corticosteroizi includ subtierea pielii, edeme (retenție de apă) și răspunsul imun compromis.

3 Articol(e)