eczeme

 • Proteinele sunt predispuse in a ataca psoriazisul

  Oamenii de știință au făcut un salt uriaș spre identificarea cauzelor profunde ale psoriazisului, o afecțiune inflamatorie a pielii care afecteaza 125 de milioane de oameni din întreaga lume. Proteinele sunt predispuse in a ataca psoriazisul.

  Proteinele sunt predispuse in a ataca psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Oamenii de știință au făcut un salt uriaș spre identificarea cauzelor profunde ale psoriazisului. Este o afecțiune inflamatorie a pielii care afecteaza 125 de milioane de oameni din întreaga lume. Dintre cele aproximativ 50.000 de proteine din corpul uman. Constatarile au avansat in mod dramatic cum ar fi eforturile de a intelege cum se dezvolta psoriazis - și, la rândul său, cum să-l oprească.

  "Psoriazisul afecteaza de la 2 la 3 la suta din populatie la nivel mondial", a declarat autorul principal Nicole L. Ward, Ph.D., profesor de dermatologie si neurostiinte, Case Western Reserve University School of Medicine. "Cauza principala a psoriazisului ramane necunoscută, iar semnalele specifice care declanșează debutul bolii, sunt încă în curs de investigat. In prezent nu exista niciun leac."

  Laboratorul lui Ward este axat pe studierea patogeneza bolii și co-morbidities, inclusiv atac de cord si accident vascular cerebral. Grupul acesta lucreaza in mod activ pentru a identifica noi molecule. Este cheie pentru procesul de boala care ar putea deveni tinta potentială de droguri. Ward are un interes personal în această cercetare - tatăl ei suferă de psoriazis.

  Psoriazisul este o boală autoimună a pielii.

  Este caracterizată prin zone bine delimitate de piele de culoare roșie,care apare sub formă de eczeme solzoase. Bolile autoimune sunt cele în care organismul lansează un răspuns imun anormal împotriva propriilor tesuturi. O altă complicație a psoriazisului este implicarea în articulații, o afecțiune denumită artrita psoriazică.

  Ward și echipa au redus prima piscina lor de potențiali vinovați la aproximativ 1,280 proteine care sunt reglementate în mod diferit la condiție. De acolo, s-au concentrat pe cinci, care s-au remarcat, fie din cauza prevalenței ridicate în psoriazisul uman sau proeminenta lor in alte studii referitoare la țesutul uman psoriazis.

  Proteinele sunt predispuse in a ataca psoriazisul

  Echipa de la laboratorul Ward a luat mostre de tesut de piele de la modelul ei psoriazis - șoarecele transgenic bine stabilit, numit KC-Tie2 mouse-ul, și l-au comparat cu probele de tesut de piele de soareci normale. Laboratorul ei a colaborat cu Mark R. Chance, PhD, director al Centrului pentru proteomica și bioinformatica, CWRU Scoala de Medicina, si echipa sa de la centru pentru a identifica noi proteine care au fost reglementate in mod diferentiat asupra tesutului pielii șoarecilor cu psoriazis, comparativ cu pielea țesut de șoareci sănătoși.

  Pentru a se asigura ca proteinele identificate in șoarece au fost importante pentru psoriazisul uman, echipa a examinat apoi celulele umane ale pielii psoriazis, cunoscute sub numele de keratinocite, și psoriazis – apoi probe de țesut de piele umană pentru a confirma prezența crescută a acestor proteine în bolile umane. In pielea de soareci cu psoriazis, anchetatorii au identificat mai întâi creșteri ale stefin A1 (342,4 ori mai crescut, numit cistatinei A la om); slc25a5 (46,2 ori mai crescut); serpinb3b (35,6 ori mai crescut, numit serpinB1 la om) și KLK6 (4.7 ori mai mare).

 • Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. Care sunt diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita?

  Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Încercarea de a scăpa de o erupție pe piele poate fi aproape la fel de supărătoare ca și a face față cu unul. Trei cauze comune -psoriazis, eczeme și dermatita - sunt dificile de diagnosticat. Nici un singur test nu le poate identifica. În plus, acestea sunt ușor de confundat, deoarece ele arata similare.

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. El sau ea poate dori să efectueze examene sau teste cutanate multiple. Dacă sunteți în prezent deranjati de pielea roșie, mâncărimi, sau inflamate, este totul legat de timp și de efort. Odată ce cauza este găsita, tratamentul poate începe și aduce alinare.

  Pentru a va ajuta medicul, iată ce trebuie să știți despre diferențele dintre psoriazis, eczeme si dermatita.

  Dermatită

  Dermatita este un termen foarte larg, care, în general, înseamnă "inflamație a pielii." Daca pielea vine in contact cu o substanță iritantă specifică, puteți dezvolta dermatita de contact. Există două tipuri principale de dermatita de contact: iritanta și alergica. Ambele tipuri sunt cauze comune ale unei erupții cutanate cu senzație de mâncărime.

  Eczema

  Eczema prezinta de obicei petele ca avand senzație de mâncărime, devin roșii, umflate și crăpate de la zgarieturi. Erupțiile cutanate apar de obicei pe fata, in interiorul coatelor, in spatele genunchilor, și pe mâini și picioare. Cauza exactă a eczemei este necunoscuta, dar a fost legata de genetica si de factorii de mediu. Cel mai frecvent tip de eczema este dermatita atopica, o afectiune alergica, care de multe ori apare la sugari și copii. Conditia poate pleca de la vârsta de 2 ani sau prin maturitate.

  Anumite substanțe pot declanșa o eczeme, deci este important să se identifice și să se evite. Iritantii comuni includ curățarea casnica, detergenți, săpunuri, clor și lână. Stresul si schimbarile de temperatura pot provoca, de asemenea, eczemele să apară.

  Psoriazis

  Psoriazisul este o conditie pe tot parcursul vietii, care cauzeaza pete îngroșate, roșii de piele și solzi alb-argintii. Petele psoriazice pot fi însoțite de mâncărimi, durere, și chiar arderi. Ele sunt adesea situate pe exteriorul coatelor si genunchi. Dar psoriazisul afecteaza de obicei nivelul scalpului si unghiilor, de asemenea. Multe lucruri pot declansa psoriazisul, inclusiv stresul, vreme rece, leziuni ale pielii, precum și anumite medicamente. Spre deosebire de dermatita atopică, psoriazisul nu apare, de obicei, înainte de vârsta de 10 ani. Este mai frecvent intalnit la adulti.

  Psoriazisul poate imita alte boli de piele. Doctorii il diagnostica prin examinarea indeaproape a pielii, unghiilor si pielea capului. Medicul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, o biopsie a pielii. Acest lucru implică îndepărtarea unui mic eșantion de piele și vizualizarea la microscop.

 • Terapiile complementare pentru psoriazis

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis? În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis.

  Terapiile complementare pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Deși nu există niciun tratament pentru psoriazis, sunt multe lucruri care se pot face pentru a vă ajuta să controlați problema și să învețați să faceți față cu ea.

  Psoriazisul fiecărei persoane se comportă într-un mod diferit si tratamentul trebuie să fie adaptat la individ. Aspecte cum ar fi fondul social și profilul psihologic sunt relevante. Arta de tratament este de a găsi un program de abordari terapeutice care se potriveste individului. Ceea ce se potrivește unei persoane, asta nu înseamnă că se va potrivi și următoarei. În egală măsură, ceea ce se potrivește în acest an nu va fi neapărat cel mai bun pentru tine anul viitor. Deci, timp de mai mulți ani, poate fi necesar să se utilizeze mai multe dintre aceste tratamente. Găsirea unui program de succes terapeutic necesită foarte multă răbdare, expertiză și cooperare între medic și pacient.

  Pentru un tratament pentru a avea cele mai mari sanse de succes, trebuie să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cât mai exact posibil.

  Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să faceți acest lucru:

  Încercați să luați sau să utilizați tratamentul în mod regulat, în același timp, în fiecare zi, astfel încât să obțineți într-o rutină.
  Asigurați-vă că veți obține următoarea prescripție în timp suficient, astfel încât să rămâneți fără medicamente.
  Dacă aveți de gând să plecați în afară sau într-o vacanță, luați destule tablete sau creme cu dvs pentru a rezista tot timpul.
  Citiți și păstrați prospectul de informare care vine cu medicamentul.
  În cazul în care aveți îndoieli cu privire la orice parte a tratamentului dumneavoastră, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru sfat.
  Păstrați o evidență a tratamentelor pe care le-ați încercat în trecut. Astfel, medicul dumneavoastră o să știe dacă v-a cauzat probleme.
  În cazul în care costul tratamentului vă oprește de la utilizarea unora sau a tuturor medicamente recomandate, discutați cu farmacistul despre modalitățile de reducere a taxelor de baza de pe prescripția medicală a dumneavoastra.

  Ce pot face referitor la sănătatea mea generală?

  Ca și în cazul celor mai multe aspecte ale sănătății, ajută să se mențină în formă și să se dezvolte o atitudine pozitivă. Exerciții fizice regulate, și nu vă abuzeți de corpul cu medicamente, țigări și alcool în exces. Este bine stabilit faptul că, în unele persoane prea mult alcool poate agrava psoriazisul. Deși nu există nici o relație între dietă și psoriazis, este sensibil la o dietă sănătoasă și sla menținerea unei greutăți normale.

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis?

  În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis. Dar foarte puține sunt susținute de dovezi pertinente, obiective și de eficacitate. Cu toate acestea, există dovezi evidente cum că tehnicile de relaxare și de calmare a stresului sunt de ajutor. Ca o regulă foarte importantă pentru dumenavoastră, este rezonabil să se consulte medicul dumneavoastră pentru recomandări înainte de pierderea unei sume considerabile de bani în speranța de a cumpăra unele "leac miraculos".

 • Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Glutenul este numele unui grup de proteine (numite glutenins și gliadinele). Se găsesc în grâu, secară și orz. Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Glutenul este numele unui grup de proteine (numite glutenins și gliadinele). Se găsesc în grâu, secară și orz. O dieta stricta fara gluten presupune a evita toate produsele alimentare realizate cu aceste cereale. Acest lucru include: pâine, paste, biscuiți, produse de patiserie, biscuiti și alimente cu urme de gluten, cum ar fi sosul de soia.

  Dietele fara gluten sunt recomandate în mod normal numai pentru boala celiaca. Este o afectiune in care glutenul declanseaza sistemul imunitar pentru a ataca din greșeală intestinul subțire. Provoaca inflamație și deteriorare a mucoasei intestinale.

  Cu toate acestea, noile cercetari sugereaza ca o dieta fara gluten poate fi de ajutor in alte boli autoimune, cum ar fi psoriazisul. Si în sensibilitatea la gluten non-celiac, în cazul în care diferite simptome (inclusiv afecțiuni ale pielii), se îmbunătățesc pe o dieta fara gluten. Asta in ciuda faptului ca nu exista nici o deteriorare a mucoasa intestinului.

  Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Boala celiacă este in jur de doua ori mai frecventa la persoanele cu psoriazis, comparativ cu populația generală. Pacienții cu psoriazis au, de asemenea, mai multe sanse de a avea niveluri ridicate de anticorpi (celule ale sistemului imunitar) si gene asociate cu boala celiaca si sensibilitate la gluten non-celiac (NCGS) decât grupurile de control. Unii cercetători cred, de asemenea, ca exista o legatura intre anticorpii celiac si severitatea psoriazisului.

  Cercetătorii nu înțeleg pe deplin modul în care boala celiacă, psoriazisul si glutenul sunt legate. Dar stim ca ambele boli implica sistemul imunitar si cai genetice si inflamatorii similare. S-a sugerat că glutenul poate afecta mucoasa intestinului, care permite trecerea antigenilor care declanseaza un raspuns imun hiperactiv.

  Intr-un studiu suedez, pacientii cu psoriazis cu anticorpi crescuti au experimentat imbunatatiri semnificative in severitatea psoriazisului lor dupa ce au urmat o dieta fara gluten timp de trei luni. Aceasta s-a deteriorat când au revenit la dieta lor normala. La pacienții cu psoriazis care sunt diagnosticați cu boala celiaca, adoptând o dieta fara gluten poate imbunatati leziuni ale pielii și, în unele cazuri, clarifica starea complet.

  Mai recent, un studiu de pacienți cu NCGS și afecțiuni cutanate similare cu eczeme și psoriazis a constatat îmbunătățiri semnificative după o lună de dietă fără gluten.

 • Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Atat psoriazisul cat si eczemele pot avea declansatori similari, de asemenea, cum ar fi stresul. Si nici una dintre condiții este contagioasă.

  Aceste similitudini pot face psoriazisul si eczemele greu pentru medici pentru a diagnostica. Dar fiind conștienți de unele dintre diferențe, vă poate ajuta să obțineți un diagnostic corect si tratament pentru problemele pielii tale speciale.

  Pentru inceput, eczema este un termen general folosit pentru a descrie un set de condiții de mancarimi ale pielii, care pot fi cauzate de pielea uscată, anumite boli, contactul cu un alergen sau iritant sau chiar de stres. Este cel mai frecvent un răspuns inflamator, care se întâmplă atunci când un alergen sau iritant vine în contact cu pielea sensibilă. Psoriazisul, cu toate acestea, este o afecțiune genetică autoimună în cazul în care celulele pielii cresc prea repede, având ca rezultat pete groase si incomode ale pielii.

  Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  1. Timpul de debut este diferit.

  • Eczema apare cel mai frecvent la sugari și copii mici. In multe cazuri, simptomele vor deveni mai putin severe pe masura ce copilul devine mai in varsta, iar starea pielii poate apărea și la adulți.
  • Psoriazisul poate începe în orice moment, dar este cel mai frecvent la vârstele cuprinse între 15 și 30 de ani. De asemenea, nu este neobișnuit pentru psoriazis, pentru a incepe mai tarziu in viata, intre 50 si 60 de ani.
  1. In afar de petele roșii de piele si senzația de mâncărime, cele două condiții arata diferit.

  • Eczema cauzeaza pielea să pară roșie, uscata și crăpata. In cazurile severe, pielea poate, de asemenea, sa provoace blistere, iar anumite tipuri pot provoca pielea să arate modificări de culoare. Eczema poate apărea, de asemenea, ca umflaturi umplute cu lichid. Simptomele pot apărea oriunde, dar cel mai probabil să le vadă pe fata la sugari, și, de asemenea, pe scalp, piept și spate, gât, încheietura mâinii, glezne și în zone moi ale pielii, la fel ca in interiorul coatelor si genunchilor.
  • Psoriazisul cauzează pete roșii sau albe, groase, care pot să apară, de asemenea, argintii si solzoase. Aceste pete pot apărea oriunde pe piele, dar cel mai probabil să apară pe exteriorul genunchilor si coate, partea inferioara a spatelui si pe scalp. De asemenea, psoriazisul provoaca adâncituri in unghii, ceea ce le face fragile sau le determină să cadă.
  1. Tratamentul difera pentru psoriazis si eczeme.

  • Persoanele care suferă de eczeme pot folosi creme si lotiuni pentru a ajuta la gestionarea uscăciunii și iritarii. Pot folosi și comprese reci pentru a calma mancarimea dureroasa. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, un antihistaminic sau corticosteroizi.
 • Recunoasterea dermatitei seboreice

  Recunoasterea dermatitei seboreice. Identifica dermatita seboreica pe fata ta.

  Recunoasterea dermatitei seboreice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). In afara de scalp, de asemenea, apare frecvent pe fata. Acesta nu este un semn de igienă proastă, ea nu poate fi extins de la o persoană la alta, și nu vă va face rău, dar poate fi jenanta. Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  Recunoasterea dermatitei seboreice

  1. Identifica dermatita seboreica pe fata ta.

  Oamenii se așteaptă ca, în general, pielea cu fulgi să apară pe pielea capului lor, dar poate apărea și pe alte zone ale corpului, in special zone precum fata, care sunt uleioase. Uleiul poate provoca pielea moarta pentru a se lipi și formează solzi gălbui. Simptomele cele mai frecvente sunt:

  • Solzi uleiosi, cruste albe sau galbene pe urechi, părți ale nasului sau alte zone ale feței
  • Mătreața în sprancene, barba sau mustata
  • Roşeaţă
  • Pleoape rosii
  • Fulgi care înțeapă sau prezinta mâncărimi
  1. Știi când sa vezi un medic.

  În cazul în care realizati ca sunteți în curs de dezvoltare a unei complicatii, sau starea dumneavoastră te face foarte nefericit, consultați un medic pentru a ajuta in tratarea lui. Motivele pentru a vedea un medic includ:

  • Esti foarte stresat ca starea dumneavoastră interferează cu capacitatea de a trăi viața. Aceasta include anxietate severă, jena si insomnie.
  • Sunteți îngrijorat de faptul că dermatita seboreica este infectata. Dacă aveți dureri, sângerări sau puroi, este probabil infectat.
  • În cazul în care tratarea pe cont propriu nu da roade, poate fi necesar să fii verificat de către un medic.
  1. Recunoaște dacă esti susceptibile de a fi extrem de sensibil la dermatita seboreica. Acest lucru poate face mai dificil să scapi de ea. Este posibil să trebuiască să vezi un dermatolog pentru ajutor dacă:

  • Ai o afecțiune psihiatrică cum ar fi depresia, sau o afecțiune neurologică cum ar fi boala Parkinson.
  • Sistemul imunitar este slab. Aceasta include persoanele care au primit transplanturi de organe, persoanele cu HIV, pancreatită alcoolică, sau cancer.
  • Ai probleme cu inima.
  • Pielea de pe fata ta este deteriorata.
  • Sunteti expusi la condiții meteorologice extreme.
  • Sunteți obezi.
  1. Spală-te pe fața de două ori pe zi. Acest lucru va clăti uleiul în exces și va preveni celulele moarte ale pielii de la lipirea la pielea de dedesubt și care formează solzi.

  • Utilizați un săpun delicat, care nu irita pielea. În cazul în care pleoapele sunt afectate, utilizați sampon pentru copii pentru a le curăța.
  • Nu utilizați produse cu alcool pe piele. Acest lucru va irita și poate agrava boala.
  • Foloseste o crema non-grasa, care nu va bloca porii. Utilizați una care spune ca este non-comedogenica și fără ulei.
 • Dermatita seboreica - modalități de a scăpa de ea

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  Dermatita seboreica - modalități de a scăpa de ea

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita seboreica provoaca pete cu fulgi de piele, roșeață și solzi.

  Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de mătreață, eczema seboreică, psoriazis seboreic sau „Cradle” (la sugari). In afara de scalp, de asemenea, apare frecvent pe fata. Acesta nu este un semn de igienă proastă, ea nu poate fi extins de la o persoană la alta, și nu vă va face rău, dar poate fi jenanta. Din fericire, există modalități de a scăpa de ea.

  1. Încercați să utilizați șampoane medicamentoase.

  Chiar dacă acestea sunt destinate pentru scalp, acestea vor ajuta, de asemenea, dermatita seboreica pe fata. Frecați-le ușor și lăsați-le pe par timpul recomandat în instrucțiuni. Apoi clătiți bine zona. Puteți încerca:

  • Sampoanele cu zinc piritiona sau seleniu. Acestea pot fi folosite zilnic.
  • Sampoane antifungice. Acestea trebuie folosite doar de două ori pe săptămână.
  • Sampoanele cu gudron. Acest lucru poate cauza dermatita de contact sau iritarea pielii, astfel încât aceasta să fie aplicată numai în zonele cu dermatita seboreica.
  • Sampoanele cu acid salicilic. Acestea pot fi folosite zilnic.
  • Puteți încerca, fiecare dintre acestea pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine. De asemenea, puteți alterna între tipuri, dacă acestea par să-și piardă eficiența după un timp.
  • Consulte un medic înainte de a utiliza aceste sampoane dacă sunteți gravidă sau tratati unui copil.
  1. Înmoia scalele cu ulei.

  Această metodă vă va ajuta cu ușurință și fără durere sa eliminati unele dintre scale. Aplicati ulei de masaj în zonele solzoase și apoi lăsați să se înmoaie. Lăsați-l cel puțin o oră, apoi spălați-l cu apă caldă. Freaca ușor cu un prosop ce ar trebui să șteargă unele dintre scalele înmuiate. Aveți posibilitatea să utilizați uleiuri diferite, în funcție de ceea ce preferați:

  • Ulei pentru copii. Acest lucru este cel mai bine dacă tratati un copil.
  • Ulei mineral
  • Ulei de masline
  • Ulei de cocos
  1. Evitați să țineți uleiurile de pe piele împotriva feței.

  Spre deosebire de tratamentele în cazul în care vă inmuiati scalelor cu ulei și apoi le ștergeți, atunci când uleiurile se aplica pe piele, raman pe piele timp de ore. Acest lucru face ca celulele moarte ale pielii să se lipească de suprafața pielii sănătoase. Acest lucru poate fi redus la minimum în mai multe moduri:

  • Strange părul lung pentru a preveni transferul de uleiuri din par pe fata.
  • Nu purta o pălărie. O pălărie va absorbi uleiurile și il va mentine departe de piele.
  • Radeți barba sau mustata daca ai dermatita seboreica dedesubt. Acest lucru va face mai ușor de tratat și va preveni uleiurile sa se piarda prin barba sau mustata.
 • Eczema - modalitati eficiente de tratament

  Eczema este un termen comun pentru mai multe probleme ale pielii, dar cel mai frecvent tip de eczema este probabil în jurul ochilor si este dermatita atopică.

  Eczema - modalitati de a trata

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este un termen comun pentru mai multe probleme ale pielii, dar cel mai frecvent tip de eczema este probabil în jurul ochilor si este dermatita atopică.

  Este mult mai probabil să apară în jurul ochilor la copii, și, de fapt, această afecțiune a pielii cea mai frecventa la sugari și copii. Cu toate acestea, indiferent cât de vechi esti, poti termina un episod acut de dermatita atopica in jurul ochilor, și aveți nevoie de modalitati de a trata.

  1. Să înțelegi elementele de bază.

  Dermatita atopica este o afectiune a pielii care apare cel mai frecvent in copilarie. Este legată de febra fânului și astm, ceea ce inseamna ca, daca se dezvolta una dintre aceste condiții, sunteti mai susceptibili de a dezvolta alte condiții.

  • Dermatita atopică este un răspuns imun. Organismul devine confuz și reactioneaza la un iritant, provocând inflamarea pielii.
  1. Cunoaste simptomele.

  Este posibil să se vedea mici umflaturi rosii, care provoaca mancarimi. Vei avea, de asemenea, pete insotite de mancarime de piele, care sunt, de obicei, maroniu sau roșii. In plus, umflaturi pot avea prezenta umezeala, ceea ce înseamnă că produc lichid. De asemenea, este posibil să aveți piele solzoasă, uscata.

  1. Afla cum acționează eczemele.

  Dermatita atopica poate veni și pleca în timp. În cazul în care simptomele sunt mai rele, se numește un episod. Cu toate acestea, puteți merge pentru perioade lungi de timp, atunci când nu poti prezenta nici un simptom.

  1. Fiți conștienți de modul în care dermatita atopica poate afecta vederea.

  Această condiție poate provoca probleme cu viziunea ta. Dacă credeți că viziunea ta este afectata de un recent episod acut, vorbiti întotdeauna cu medicul dumneavoastră. O modalitate ca aceasta sa afecteze viziunea ta este ca pielea din jurul ochilor pot fi rosii si umflate, ceea ce face dificil de a vedea. Cu toate acestea, aceasta boala a fost legata de o incidență mai mare a cataractei și dezlipire de retină spontana, chiar și atunci când sunt tratate.

  1. Utilizați un pachet de gheata sau comprese reci in jurul ochilor.

  Aplicarea de rece cauzează amorțeală temporară a terminațiilor nervoase, ceea ce duce la reducerea senzație, calmarea pielii si reducand pofta de a mancarime. De asemenea, ajută la umezirea de pe piele moarta, ceea ce duce la un aspect mai fin si vindecarea mai rapida.

  • Pune apa rece intr-un bol cu niște ulei de baie. Dacă-l doriți mai rece, aveți posibilitatea să adăugați niște gheață la apă.
  • Se înmoaie un prosop de hârtie sau prosop curat în apă. Ține-l pe față pe zona afectată timp de aproximativ 5 minute.
 • Cauzele și simptomele eczemei scalpului

  Eczema este o afecțiune a pielii cauzată de o deficiență a uleiurilor și a umidității în piele. Dacă înțelegi cauzele și simptomele eczemei scalpului, poate fi capabil de a trata sau vindeca scalpul.

  Cauzele și simptomele eczemei scalpului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este o afecțiune a pielii cauzată de o deficiență a uleiurilor și a umidității în piele. Pielea sănătoasă menține echilibrul dintre aceste componente, creând o barieră eficientă a daunelor aduse mediului, iritație și infecție. Eczema scalpului poate fi  fie seboreică sau atopica (moștenita) dermatita. De asemenea, este cunoscut sub numele de matreata, dermatita seboreica, psoriazis seboreic, și (la sugari) "cradle cap." Aceste tipuri de dermatita pot provoca, de asemenea, eczeme pe fata, piept, spate, sub brate, si in zona abdomenului. În timp ce acestea pot provoca disconfort si jena, aceste tipuri de dermatita nu sunt contagioase, iar acestea nu sunt cauzate de igiena precară. Dacă înțelegi cauzele și simptomele eczemei scalpului, poate fi capabil de a trata sau vindeca scalpul.

  1. Uita-te pentru simptomele eczemei.

  Eczema scalpului poate cauza probleme pentru scalp sau orice zona afectate ale pielii. Simptomele comune includ pielea sub formă de fulgi (matreata), mâncărime, piele roșie, sau cruste ale pielii, pete grase, și căderea părului.

  • Inflamația duce la pete roșii și un conținut ridicat de acizi grași, care pot face pielea grasa si galbena, la unele persoane.
  • La sugari, este frecventa la nivelul scalpului si poate prezenta, plachete ca pete rosii, solzoase uscate, sau, în cazuri mai grave ca solzi albi sau grosi.
  • Alte boli ale pielii, cum ar fi infecții fungice, psoriazis, dermatita si lupus pot semana cu eczema scalpului. Cu toate acestea, acestea diferă în funcție de locația și straturile pielii implicate.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă simptomele dumneavoastră se potrivesc cu cele ale scalpului, consultați medicul. El va poate ajuta să determinați cauza simptomelor dumneavoastră și dacă acestea sunt suficient de severe pentru a necesita tratament.
  1. Cunoaste cauzele de eczeme.

  În plus față de scăderea uleiurilor și de umiditatea din prezent, medicii cred că un anumit tip de drojdie, Malassezia, are un rol care cauzeaza eczema seboreică. Drojdia Malassezia este de obicei prezenta pe suprafața exterioară a pielii. La cei cu eczema a scalpului, această drojdie invadează straturile superficiale ale pielii și secretă substanțe care cresc producția de acid gras. Acest lucru duce la inflamare și sporește producția și uscăciunea pielii, ceea ce face ca pielea sa produca fulgi.

  • În cazul în care eczema este atopică, ceea ce înseamnă că familia dumneavoastră are tendința de a dezvolta eczeme, drojdia de bere nu poate fi vinovata. Medicii cred că mulți oameni cu eczema atopica au o bariera a pielii defecta din cauza unei gene modificate în proteinele structurale ale pielii.
  1. Determina factorii de risc.

  In timp ce medicii nu sunt siguri de ce unii oameni dezvolta eczema seboreică, nu par a fi o serie de factori care cresc riscul, inclusiv:

  • Fiind supraponderali sau obezi
  • Oboseală
  • Factori de mediu (cum ar fi vremea uscată)
  • Stres
  • Alte probleme ale pielii (cum ar fi acneea)
  • Anumite afecțiuni medicale, inclusiv accident vascular cerebral, HIV, boala Parkinson, sau leziuni ale capului
 • Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  Afla totul despre tratarea eczemei scalpului la sugari și copii.

  Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este o afecțiune a pielii cauzată de o deficiență a uleiurilor și a umidității în piele. Pielea sănătoasă menține echilibrul dintre aceste componente, creând o barieră eficientă a daunelor aduse mediului, iritație și infecție. Eczema scalpului poate fi  fie seboreică sau atopica (moștenita) dermatita. De asemenea, este cunoscut sub numele de matreata, dermatita seboreica, psoriazis seboreic, și (la sugari) "cradle cap." Aceste tipuri de dermatita pot provoca, de asemenea, eczeme pe fata, piept, spate, sub brate, si in zona abdomenului. În timp ce acestea pot provoca disconfort si jena, aceste tipuri de dermatita nu sunt contagioase, iar acestea nu sunt cauzate de igiena precară. Dacă înțelegi cauzele și simptomele eczemei scalpului, poate fi capabil de a trata sau vindeca scalpul.

  Tratarea eczemei scalpului la sugari și copii

  1. Așteptați să se îndepărteze pe cont propriu.

  În cazul multor sugari și copii mici, eczemele scalpului se vor clarifica pe cont propriu în termen de câteva săptămâni. Ar putea dura câteva luni pentru a se limpezi, în unele cazuri. Cu toate că poate părea inconfortabil, cei mai mulți copii nu sunt deranjați de condiție.

  • În cazul în care condiția nu se clarifica, se consulte cu medicul pediatru pentru a discuta optiunile de tratament.
  • Ca si in cazul eczemei scalpului pentru adulți, boala se poate clarifica după tratament și sa reapara mai târziu.
  1. Folositi diferite tratamente pentru copii.

  Tratamentele pentru sugari și copii cu vârsta sub doi ani difera de tratamentele pentru adulți. Nu folosiți chiar tratamente OTC destinate adulților asupra copiilor sub vârsta de 2 ani.

  1. Elimina solzii prin masarea scalpului copilului.

  De cele mai multe ori, scalele care se formeaza pe pielea capului copilului pot fi îndepărtate cu un masaj blând. Foloseste degetele sau un prosop moale. Uda parul copilului cu apă caldă și freacă ușor scalpul. Nu frecati pielea!

  1. Folositi un sampon bland pentru copii.

  Șampoane destinate pentru eczemele adultilor pot fi prea dure pentru pielea delicata a copilului. Folositi un sampon regulat pentru copii.

  • Se spală părul copilului zi de zi.
  • 1% până la 2% samponul ketoconazol este eficient și sigur pentru sugari, cu toate că ar trebui să vorbești întotdeauna cu medicul pediatru inainte de a incepe tratamentul. Acesta poate fi folosit de două ori pe zi timp de două săptămâni.
  1. Aplica ulei pe scalp.

  Dacă mesajul nu elimină scalele, puteți freca jeleu de petrol sau de ulei mineral pe zonele de piele solzoasă. A se evita utilizarea de ulei de măsline.

  • Se lasă uleiul să patrunda în piele timp de câteva minute. Apoi samponati cu un sampon pentru copii, clătiți bine cu apă caldă și periati părul copilului ca de obicei.
  • Asigurați-vă să clătiți bine pielea capului copilului dumneavoastră după fiecare tratament cu ulei. În caz contrar, uleiul se poate construi și provoca starea să se agraveze.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4