efecte secundare

 • Tratamente pentru petele de varsta/ ficat

  Petele de vârstă te fac sa pari mai in varsta de cat esti. Există o varietate de tratamente disponibile pentru a scăpa de aceste pete. Care sunt cele mai bune tratamente pentru petele de varsta/ ficat?

  Tratamente pentru petele de varsta/ ficat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Petele de vârstă te fac sa pari mai in varsta de cat esti. Există o varietate de tratamente disponibile pentru a scăpa de aceste pete. Cu toate acestea, ar trebui să-ți faci temele pentru a vedea dacă acestea functioneaza pentru tine.

  1. Medicamentele sub formă de creme de albire (hidrochinonă, retinoizi) si steroizi pot ajuta treptat la estomparea petelor. Acest lucru poate dura luni de zile pentru a arăta rezultate, și nu este lipsit de efecte secundare. Aceste ingrediente pot fi extrem de iritante și pot duce la mâncărime, roșeață și arsuri sau uscăciune severă.
  2. Folositi protecție solara de SPF 30, cu spectru larg sigură și naturală, cu oxid de zinc și dioxid de titan. Este o necesitate daca sunteti expusi la soare și ajuta la prevenirea petelor de varsta.
  3. Terapia cu laser este folosita pentru a distruge celulele care produc melanina. Dupa mai multe sesiuni, puteți observa estomparea treptată a petelor. Partea negativă a terapiei cu laser este decolorarea pielii.
  4. Aplica azotul lichid, care este un agent de congelare si este o altă metodă de a distruge pigmentul suplimentar. Acest lucru poate duce la cicatrici permanente sau modificări de culoare.
  5. Dermabraziunea ajută stratul superior al pielii. O perie de rotație rapidă, este utilizata pentru a elimina suprafața pielii, permițând noul strat de piele să crească și să ii ia locul. Iritația și modificările de culoare sunt, de obicei de așteptat, pot fi temporare sau de lungă durată.
  6. Peeling chimic. Acesta folosește un acid pentru a arde stratul exterior al pielii pentru a elimina petele de vârstă. Mai multe tipuri de tratamente pot fi necesare înainte de a vedea un rezultat. Din nou, iritație și modificări de culoare poate duce temporar sau să fie de lungă durată.
  7. Cremele de decolorare și loțiunile sunt de asemenea disponibile pentru deschiderea culorii petelor de vârstă. Acestea pot fi costisitoare și va trebui să continuati să le folositi pe termen lung. Din moment ce ingredientele sunt frecvent retinoizi, hidrochinonă sau deoxyarbutin, acestea pot provoca iritații ale pielii.

  Remedii naturale pentru petele de varsta/ ficat

  Chiar si remediile naturale pot provoca reacții alergice sau au efecte secundare. Testați întotdeauna orice cale de atac pe o suprafață mică de piele înainte de a o aplica la o suprafață mai mare.

  1. Uleiul de emu a fost demonstrat pentru a ajuta cu îmbătrânirea pielii. Asigurați-vă că orice ulei de emu utilizați are sigiliul American Association de puritate pe el. În caz contrar, uleiul poate fi contaminat.
  2. Suc de lamaie proaspat aplicat la pete de două ori pe zi, a fost spus pentru a ajuta la ușurarea petelor de vârstă.
  3. Laptele batut conține acid lactic. Aplicat zilnic, acesta poate ajuta la restabilirea sănătății pielii.
 • Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului este potrivita pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  US Federal Drug Administration a aprobat Administrația laserului XTRAC pentru terapia psoriazisului in 2009. XTRAC este un mic dispozitiv portabil pe care medicul dermatolog il poate utiliza la birou. Acest laser se concentrează o singură bandă de ultraviolete B de lumina (UVB) pe leziunile de psoriazis. Ea pătrunde în piele și rupe ADN-ul celulelor T, care sunt ceea ce s-au multiplicat pentru a crea placi de psoriazis. Lungimea de undă 308 nm s-a dovedit a fi cele mai eficiente in compensarea leziunilor de psoriazis.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului - beneficii

  Terapia cu laser XTRAC se spune pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială. Aceasta necesită, de asemenea, sesiuni de terapie mai putine decat alte tratamente. Acest lucru reduce doza cumulativă UV.

  Pentru că este o sursă de lumină concentrată, laserul XTRAC se poate concentra doar pe zona plăcilor. Acest lucru înseamnă că nu afectează pielea din jur. Este, de asemenea, eficient pe domenii care sunt greu de tratat, cum ar fi genunchi, coate, și scalp. Durata tratamentului poate varia în funcție de tipul de piele și de grosimea și severitatea leziunilor dumneavoastră de psoriazis. Cu aceasta terapie, este posibil să aibă perioade de remisie lungi între focare.

  Ce spune un studiu din 2002?

  Un studiu din 2002 a raportat ca 72 la suta dintre participanti au prezentat cel putin o compensare de 75 la suta din plăcile psoriazis într-o medie de 6,2 tratamente. Aproximativ 50 la suta dintre participanti au avut cel putin 90 la suta din petele lor clare dupa 10 sau mai puține tratamente. Cu toate ca terapia XTRAC s-a dovedit a fi sigura, sunt necesare pentru a evalua pe deplin orice efecte pe termen scurt sau pe termen lung studii pe termen mai lung.

  Exista efecte secundare?

  Sunt posibile efecte secundare ușoare până la moderate. Conform aceluiași studiu din 2002, aproape jumătate din totalul participanților experimenteaza roșeață după tratament. Aproximativ 10 la suta dintre participanti rămasi au alte efecte secundare. Cercetatorii au remarcat faptul că participanții tolereaza în general, reacțiile adverse bine și că nimeni nu a renuntat la studiu din cauza efectelor secundare.

  Este posibil să observați următoarele în jurul zonei afectate:

  • apariția de vezicule
  • roșeață
  • mâncărime
  • o senzație de arsură
  • o creștere a pigmentarii

  Nu au fost identificate riscuri medicale. Academia Americana de Dermatologie (AAD) recomanda acest tratament pentru copii și adulți cu psoriazis ușor, moderat sau sever, care acoperă mai puțin de 10 la suta din corp. Deși nu au fost efectuate studii asupra mamelor însărcinate sau care alăptează, se presupune ca aceasta terapie este sigura pentru femeile din aceste grupuri.

 • Celulele dendritice afecteaza progresul psoriazisului

  Diferite tipuri de celule dendritice din pielea umana au functii asortate în stadiile incipiente și mai avansat. Afla cum celulele dendritice afecteaza progresul psoriazisului.

  Celulele dendritice afecteaza progresul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Diferite tipuri de celule dendritice din pielea umana au functii asortate în stadiile incipiente și mai avansate. Raport realizat de cercetătorii de psoriazis in revista EMBO Medicina Moleculara. Oamenii de stiinta sugereaza ca noile strategii pentru a reglementa compozitia celulelor dendritice in leziunile cutanate psoriazice ar putea reprezenta o abordare pentru tratamentul viitor al bolii.

  Celulele dendritice afecteaza progresul psoriazisului

  "Avem nevoie urgent de noi modalitati de a trata psoriazisul. Tratamentele care vor aduce beneficii imbunatatite pentru pacienti si de a reduce incidența efectelor secundare cunoscute pentru medicamente existente". Spune EMBO membru Maria Sibilia, un profesor de la Universitatea de Medicina din Viena, în Austria. El este și unul dintre autorii principali al studiului. "Experimentele noastre au aratat ca o crestere a numarului de celule dendritice plasmacitoide sunt importante luptă contra simtomelor precoce ale bolii. In timp ce alte tipuri de celule dendritice, celulele Langerhans, ajuta la protejarea echilibrului răspunsului imun. Este stabilit în timpul inflamației pielii. "

  Psoriazisul este o boală autoimună care afectează în jur de 125 de milioane de oameni din intreaga lume.

  Simptomele, care includ formarea de leziuni rosii inflamate care apar pe piele, variază de la ușor până la sever. Boala este adesea asociata cu alte afectiuni grave de sanatate, cum ar fi diabetul, bolile de inima si depresie.

  Cercetatorii au observat o creștere a acumulării de celule dendritice plasmacitoide în leziunile psoriazice ale pacienților, precum și la șoareci care sunt organisme model pentru studiul bolii. Celulele dendritice plasmacitoide sunt un tip specific de celule imunitare. Se pot infiltra în țesutul deteriorat în timpul fazei precoce a psoriazisului.

  In schimb, nivelurile de un alt tip de celule dendritice cunoscut ca celulele Langerhans, au scăzut semnificativ în comparație cu leziunile pielii sănătoase la oameni și șoareci.

  Dacă nivelurile de celule dendritice plasmacitoide la șoareci au scăzut în primele stadii ale bolii, au fost apoi înăbușite simptomele psoriazisului. O scădere similară în celule Langerhans într-un stadiu incipient al bolii nu a avut niciun efect. Dacă nivelurile de celule Langerhans au fost reduse în stadiile avansate ale bolii, simptomele de psoriazis au fost exacerbate.

  "Schimbările în severitatea simptomelor pe care le-am observat legate de modificări în compoziția celulelor dendritice, cel mai probabil impact este balanța mediatorilor inflamației la locul bolii. Este posibil ca, prin inducerea compozițiilor favorabile ale celulelor dendritice la stadii incipiente psoriazisului putem fi capabili de a ajuta la reducerea efectelor psoriazisului prin atingerea unui echilibru mai bun al acestor mediatori la locul bolii. Sunt necesare lucrări suplimentare înainte de a putea spune cu certitudine."

 • Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Foloseste gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Măsuri de precauție

  Atunci când se utilizează gudronul de cărbune, evitați ochii, mucoasa, zonele genitale sau zonele rectale și rupte sau pieliea inflamată; folosiți mănuși adecvate de protecție chimică pentru preparare. Gudron de cărbune nu ar trebui să fie utilizat în psoriazis pe gât, acut, în pustulară sau în prezența infecției. Gudronul de cărbune va pata bijuterii - permanent - chiar și aur. Să se aibă grijă la eliminarea tuturor bijuteriilor înainte de a folosi produse de gudron de cărbune.

  Precauții

  A se evita expunerea la soare sau în timpul utilizării acestui medicament sau la lampi solare, deoarece crește sensibilitatea pielii. În cazul în care expunerea la lumina solară nu poate fi evitată, utilizați măsuri de protecție, cum ar fi cremele de protecție solară sau îmbrăcăminte de protecție. Acest medicament va păta pielea, părul și țesătura. A se evita contactul cu ochii, membranele mucoase, zonele genitale și zonele rectale. Acest preparat este numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii, pleoapele și toate celelalte suprafețe ale mucoaselor. Nu pentru a fi utilizat când se suferă de psoriazis acut.

  Efecte secundare

  Unele reacții adverse frecvente pot include reacția anormală a pielii la lumină, de obicei, o erupție cutanată (fotosensibilitate). Colorarea pielii și iritare a pielii de la haine. Reacțiile adverse enumerate mai sus nu pot include toate reacțiile adverse raportate de către producătorul de droguri. Pentru mai multe informații despre orice alte posibile riscuri asociate cu acest medicament, vă rugăm să citiți informațiile furnizate cu medicament sau consultați medicul dvs sau farmacistul.

  Gudron: Unele fapte fascinante
  Știați că...

  Cărbunele este unul dintre cele mai vechi tratamente ale pielii ncă în uz; acesta a fost utilizat pentru a trata probleme ale pielii, pentru un uimitor număr de 2000 de ani (1)
  Gudron de cărbune brut este gândit să conțină aproximativ 10.000 de substanțe diferite; doar jumătate dintre acestea au fost identificate în mod corespunzător (1)
  Un gudron medical bituminos poate fi obținut de la formațiuni de rocă ce conțin rămășițele fosilizate de pește! (1)
  Gudron de cărbune se face prin încălzirea cărbunelui în absența aerului la temperaturi de până la un imens 1200 ° C (2) - care este în jur de cinci ori mai fierbinte decât cuptorul mediu de bucătărie.
  Gudron de cărbune poate fi  însăși încălzit pentru a produce diferite tipuri de ulei; un produs secundar rezidual al acestui pas este - substanța utilizată în roadmaking (1)

 • Tratament pentru a controla psoriazisul scalpului

   Iată câteva opțiuni de tratament ce le-ati putea încerca pentru a controla psoriazisul scalpului.

  Tratament pentru a controla psoriazisul scalpului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Dacă aveți un caz relativ usor de psoriazis al scalpului, este posibil să aveți doar câteva pete roșii împrăștiate aleator pe pielea capului, fiecare acoperite cu solzi argintii-gri deschis. Aceste pete au de multe ori senzație de mâncărime și/ sau durere, ceea ce face pielea capului cu psoriazis o stare de disconfort. In cazurile mai severe, cele mai multe parti de pe scalp sau in intregime, ar putea fi acoperite cu pete roii acoperite cu o scară groasa de cruste. Unele petele sse pot extinde chiar și în jos pe frunte, gât sau urechi. In aceste cazuri severe, unii oameni prezinta caderea parului, desi parul creste aproape întotdeauna înapoi.

  Psoriazisul scalpului poate fi deosebit de dificil de tratat, deoarece este greu de aplicat medicamente prin păr și pe plăcile care sunt pe scalp și din cauza modului în care crusta solzoasa aderă cu încăpățânare la păr. Iată câteva opțiuni de tratament ce le-ati putea încerca pentru a controla psoriazisul scalpului:

  Șampon special

  Puteți elimina baremele prin spalarea parului cu sampoane speciale care conțin gudron și acid salicilic. Ambele produse sunt disponibile peste tejghea sau de prescripție pentru formule mai puternice. Folosirea unui pieptene ușor în timp ce te șamponezi poate ajuta. Dacă faci acest lucru vei avea în creștere șansele pentru pierderea parului si, de asemenea, eventual, poate provoca plăcile să sângereze. Agravarea psoriazisului poate provoca, de asemenea, să se răspândească.

  Creme

  Odată ce observați că valoarea de scală este în scădere, puteți utiliza o varietate de preparate pentru tratarea plăcilor reale de psoriazis. Cremele, gelurile și steroidicii spume pot fi foarte eficiente. Anumite preparate steroizi sunt disponibile OTC, cu toate că veți avea nevoie de o reteta pentru steroizi puternici. Pentru a preveni scalpul de a deveni subțire și fragil, nu folosi steroizi timp de mai mult de 2 săptămâni, la un moment dat cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră vă recomandă să continuați tratamentul pentru mai mult timp. De asemenea, nu opri brusc folosirea de steroizi, deoarece acest lucru poate duce la un episod acut brusc de psoriazis. In schimb, se întrerupe treptat utilizarea lor.

  Chimioterapia / Medicamente Immunosuppresent

  Cazuri foarte severe de psoriazis al scalpului pot necesita medicamente sistemice. Acestea estompeaza raspunsurile sistemului imunitar. Acestea includ metotrexat, ciclosporină sau acitretină. Cele mai multe dintre aceste medicamente au efecte secundare potentiale care descurajează utilizarea lor în totalitate, dar cele mai severe cazuri de psoriazis al scalpului este atunci cand psoriazisul scalpului apare odata cu psoriazisul din alta parte a corpului.

  Creme antifungice: Uneori, plăcile de psoriazis devin infectate cu fungi. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie creme antifungice sau pilulele orale. Acestea sunt, de obicei date doar pentru perioade scurte de timp, datorită toxicității potențiale a acestor medicamente.

 • Moduri in care sa va gestionati psoriazisul

  Psoriazisul are o influenta nu numai pe bunăstarea fizica, ci și asupra sănătății dumneavoastră emoțională. Iata mai multe moduri in care sa va gestionati psoriazisul.

  Moduri in care sa va gestionati psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul are o influenta nu numai pe bunăstarea fizica, ci și asupra sănătății dumneavoastră emoțională. Declansatorii pot fi deosebit de devastatori, spune Jerome Shupack, MD, profesor de dermatologie si sef al unitatii dermatopharmacology de la Universitatea din New York Langone Medical Center. "Oamenii spun ca viata cu psoriazis este chiar mai dificila decât să trăiești cu cancer, deci nu este surprinzător pentru a găsi declansatorii atat de durerosi", adauga dr Shupack.

  Nu contează cât de atent să vă gestionați psoriazisul, pot exista încă momente când vă confruntați cu flare-up-uri.

  Încercați aceste moduri prin care sa va gestionati psoriazisul

  1. Da-ti seama de elementele de declanșare.

  Și apoi evita-le cât mai mult posibil. Cercetările arată că există declansatori cunoscuti pentru psoriazis, iar acestea pot varia de la o persoană la alta. Ține evidența episoadelor acute in scris atunci când se produce fiecare dintre ele. Includeți detalii despre posibile cauze, cum ar fi o infecție, un medicament, o leziune a pielii, stres, sau vreme.

  1. Stai la soare.

  Expunerea la soare poate ajuta la ameliorarea unui episod acut, deoarece razele ultraviolete par a suprima inflamația la nivelul pielii. Cu toate acestea, încă mai trebuie sa eviti obținerea unei arsuri solare, deoarece arsurile solare pot agrava psoriazisul si cresc riscul de cancer de piele. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cât de multa lumina este necesara. Poarta o pălărie pentru a proteja fata ta și utilizeaza protecție solară pe zonele care sunt libere de placi de psoriazis.

  1. Încercați o baie cu fulgi de ovăz.

  Baile cu fulgi de ovăz pot fi linistitoare și sa va ajute sa slăbiți solzii. Vei găsi produse cu fulgi de ovăz pentru baie la farmacie, sau vă puteți amesteca pur și simplu fulgi de ovăz nefiert într-o cadă de apă caldă.

  1. Evita stresul.

  Multe persoane cu psoriazis spun ca au tendinta de a experimenta flare-up-uri în timpuri stresante. Chiar daca o legătura exactă între stres și un episod acut nu este cunoscută, se poate datora eliberării de hormoni de stres și efectul lor asupra sistemului imunitar. Încercați moduri diferite de a trata stresul, cum ar fi yoga, hipnoza, terapie sau consiliere, sau sa vorbiti lucruri cu un prieten sau membru al familiei.

  1. Investigarea efectelor secundare ale medicamentelor.

  Medicamente pe care le luați pentru alte condiții de sănătate ar putea fi responsabile pentru un episod acut de psoriazis. De exemplu, beta-blocantele, utilizate pentru tensiunea arterială ridicată, poate face psoriazisul mai rău. În cazul în care acest lucru este cazul, adresați-vă medicului dumneavoastră cu privire la trecerea la un medicament care nu va afecta psoriazisul. Litiu, care este prescris pentru tulburari psihice, poate agrava, de asemenea, psoriazisul. Pentru a contracara acest efect secundar, discutați cu medicul dumneavoastră despre adăugarea unui alt tratament pentru psoriazis, cum ar fi terapia cu lumina, pentru rutina. În orice caz, nu fa modificări la planul de medicamente fără a consulta medicul dumneavoastră.

 • Beneficiile anti-inflamatorii ale ghimbirului asupra psoriazisului

  Ghimbirul este un condiment originar din Asia de Sud-Est, care aparține familiei Zingiberaceae. Care sunt beneficiile anti-inflamatorii ale ghimbirului asupra psoriazisului?

  Beneficiile anti-inflamatorii ale ghimbirului asupra psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Ghimbirul este un condiment originar din Asia de Sud-Est, care aparține familiei Zingiberaceae. Ghimbirul este o planta cu flori, cu o rădăcină, tulpină și frunze. Dar noi consumăm radacina, fie în stare proaspătă, murata sau ca o pulbere uscată.

  Beneficiile anti-inflamatorii ale ghimbirului asupra psoriazisului

  Noi nu avem nici o dovadă care să spună dacă beneficiile anti-inflamatorii ale ghimbirului sunt eficiente in psoriazisul activ. Dar ca un aliment natural, care este sigur de a fi consumat și fost folosit timp de secole, merită să fie inclus în dieta ta.

  In mod pozitiv, unele studii au descoperit efectele benefice ale ghimbirului atunci când au utilizat cantități relativ mici și realizabile (în jur de 1-2 grame pe zi) pe care le puteți include cu ușurință în dieta dumneavoastră. Este un condiment de încălzire, care funcționează bine cu curry-uri, pește, supe și pui. Ingredientele gratuite includ miere, tei, coriandru, menta, lamaie, busuioc si turmeric.

  Aveți posibilitatea să utilizați ghimbir proaspat cu alte ingrediente anti-inflamatorii, cum ar fi usturoiul si turmeric pentru un beneficiu maxim. În gătit, usturoiul crud și ghimbirul sunt zdrobiti și amestecati împreună pentru a face o bază pentru curry-uri.

  Încercați aceste sfaturi practice pentru a include mai multe ghimbir în dieta ta:

  • Se amestecă o mică bucată de ghimbir proaspăt într-o periuță de fructe. Merge bine cu ananas și încercați migdale sau lapte de cocos pentru baza de lichid.
  • Încercați ghimbir Lassi - o băutură tradițională indiană. Se amestecă 200 de grame de iaurt natural, cu un cuplu de cuburi de gheata, o bucata de ghimbir proaspat, o lingura de miere și un vârf de cuțit de chimen măcinat.
  • Se toarnă apă clocotită peste ghimbirul feliat proaspat pentru a face ceai, adaugand lamaie si adauga si miere daca doresti.
  • Se adauga o cantitate mică de ghimbir pudră, scorțișoară și curcuma în lapte fierbinte pentru un "latte" anti-inflamator.
  • Fa o supa anti-inflamatoare cu cartofi dulci, ghimbir și lapte de cocos, sau ghimbir si morcov.
  • Cartofi dulci cu ghimbir măcinat și ulei de măsline.
  • Adauga ghimbir ras sub agitare pe cartofi prăjiți și curry.

  Cât de mult am nevoie să iau?

  Noi nu știm cât de mult ghimbir poate fi benefic in psoriazis. În studiile care au analizat efectele anti-inflamatorii in artrita, extracte au fost folosite la diferite doze. În studii privind efectele asupra durerii musculare, zahărul din sânge și a colesterolului, între 2 și 5 grame de ghimbir întregi pe zi a fost folosit cu efecte pozitive, și fără efecte secundare raportate.

  Efecte secundare

  Ghimbirul este considerat sigur pentru a fi consumat cu putine efecte secundare, și a fost folosit în condiții de siguranță de mii de ani în medicina tradițională și populară. În unele studii care au folosit ghimbir ca terapie, au existat raportări ocazionale de reacții adverse ușoare asupra sistemului digestiv.

 • Dieta bogata in antioxidanti pentru psoriazis

  Cătina este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Prin urmare, ca parte a unei diete bogate în antioxidanti pentru psoriazis, nu apare nici un rău în a le adăuga la dieta ta, cel puțin pe termen scurt.

  Dieta bogata in antioxidanti pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cătina (uneori numită seaberry) este o plantă lemnoasă mica, cultivata in Asia si Europa, inclusiv pe litoralul britanic. Plantele femele produc fructe de pădure comestibile luminoase portocalii. Acestea sunt bogate in vitamine, minerale și uleiuri esențiale, care au efecte active în organism. Atunci când coapte, fructele sunt recoltate și prelucrate pentru a stoarce sucul si pulpa, care este apoi prelucrat în uleiuri, extracte sau un suc concentrat.

  Cătina a fost folosita in medicina traditionala de sute de ani. Dar suntem abia la început să ne uitam la efectele în condiții de cercetare. Boabele nu au un profil nutrițional impresionant. Iar primele studii indica faptul ca grasimile sanatoase, pigmentii si vitaminele din fructe și semințe au efecte anti-inflamatorii si antioxidante in organism. Dar încă nu există nici o dovadă clinică pentru a spune dacă acestea sunt de ajutor în psoriazis.

  Dieta bogata in antioxidanti pentru psoriazis

  Noi știm că nivelurile antioxidante la persoanele cu psoriazis sunt prea mici pentru a compensa nivelurile ridicate de stres oxidativ. Deci consumul de mai multe alimente bogate în antioxidanți, cum ar fi cătina, poate fi de ajutor. Boabele de cătină sunt prea amare pentru a fi consumate crude. Acestea sunt folosite de obicei pentru a face jeleuri, sucuri, piureuri, și sosuri. Unii oameni prefera, de asemenea, să cumpere sucul și il dilueze cu apă sifon pentru a face o băutură.

  Efectele pe termen lung ale consumului de cătină nu au fost studiate. Dar studiile pe termen scurt de aproximativ trei luni au evidențiat faptul ca consumul de fruct ca aliment apare în condiții de siguranță. Prin urmare, ca parte a unei diete bogate în antioxidanti pentru psoriazis, nu apare nici un rău în a le adăuga la dieta ta, cel puțin pe termen scurt.

  Cât de mult am nevoie să iau?

  În această etapă nu este clar cât de multa (dacă există) cătină este nevoie pentru a avea un efect pozitiv. Avem nevoie de mai multe cercetări înainte de a putea face recomandări. Studiile in dermatita atopică au folosit 5 grame de semințe sau ulei de pastă pe zi, dar nu există nici o dovadă care să spună clar dacă acest lucru ar fi eficient in psoriazis.

  Efecte secundare

  Boabele de cătină sunt considerate sigure atunci când sunt consumate în cantități medii prin dietă, de exemplu, în jeleuri, gemuri și suc. Studiile umane folosind cătină sunt limitate. Dar fructele au fost utilizate în condiții de siguranță pe piele timp de până la 90 de zile. Într-un raport de caz, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a prezentat o piele colorată galben, care a apărut pe o perioadă de 3 luni. Dupa ce a exclus alte cauze, a fost legat de un consum ridicat de cătină peste 6 luni, cauzată de pigmenții de culoare galben portocaliu în boabe.

 • Uleiul de ficat de cod poate ajuta psoriazisul

  Stim ca psoriazisul se caracterizeaza prin niveluri ridicate de inflamatie. Suplimentarea cu grasimi omega-3 poate ajuta la reducerea severității psoriazisului. Uleiul de ficat de cod poate ajuta psoriazisul?

  Uleiul de ficat de cod poate ajuta psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Stim ca psoriazisul se caracterizeaza prin niveluri ridicate de inflamatie. Suplimentarea cu grasimi omega-3 poate ajuta la reducerea severității psoriazisului prin reducerea inflamației. Ca o sursă bogată de omega-3, este posibil ca uleiul de ficat de cod poate ajuta, în același mod. Dar nu există suficiente dovezi pentru noi să spunem cu încredere dacă acesta poate ajuta mai mult sau mai puțin decât alte uleiuri de pește bogate în omega-3.

  Cu toate acestea, dacă comparăm cele două, niveluri în ulei de pește omega-3 sunt mai mari decât cele din uleiul de ficat de cod. O linguriță de ulei de ficat de cod conține în jur de 900 mg de omega-3. O linguriță de ulei de pește de somon conține în jur de 1600mg de omega -3. Aproximativ două grame de omega-3 pe zi este necesar pentru a produce efecte anti-inflamatorii.

  Uleiul de ficat de cod poate ajuta psoriazisul?

  Avantajul de ulei de ficat de cod este că acesta conține, de asemenea, vitamina D, din care nivelurile tind să fie reduse la pacienții cu psoriazis. O linguriță de ulei din ficat de cod prevede mai mult decât doza zilnică recomandată de vitamina D si vitamina A. Noi știm că schimbarea raportului de omega-3 si omega-6 în organism poate fi de ajutor in psoriazis. Astfel încât alegerea fie ulei de ficat de cod, un supliment de omega-3 sau creșterea aportului de pește gras, ca parte a unei strategii generale de tratament este recomandabil. Cu toate acestea, nu există suficiente date de a spune care este cel mai eficient.

  Cât de mult am nevoie să iau?

  Nu este clar ce doză, dacă este cazul, de ulei de ficat de cod este necesara pentru a avea un efect pozitiv asupra psoriazisului. Studiile ce se uita la suplimentarea cu ulei de pește au descoperit ca dozele ar trebui sa fie de 2 sau mai multe grame de omega-3 pe zi pentru a avea efecte anti-inflamatorii. O linguriță de ulei de ficat de cod conține în jur de un gram de omega 3. Deci două lingurițe de ulei de ficat de cod ar oferi circa două grame de omega-3. Omega-3 este considerata sigura atunci când este consumata la trei grame pe zi sau mai puțin.

  Efecte secundare

  Uleiul de ficat de cod este, în general, considerat sigur. Dar în doze mari poate fi daunator, din cauza conținutul de vitamina A, care se poate acumula in ficatul nostru. Dozele mari pot duce la hipervitaminoza A, care poate fi fatală. Dat fiind că poluanții se acumulează în ficat, uleiul de ficat de cod este, de asemenea, mult mai probabil să conțină contaminanți, cum ar fi PCB și mercur decât alte suplimente de ulei de pește, care sunt obținute din carne, mai degrabă decât ficatul de pește.

 • Produsele lactate pot influenta psoriazisul?

  Produsele lactate includ toate produsele facute din lapte, inclusiv iaurt, brânză, unt și smântână. Produsele lactate pot influenta psoriazisul?

  Produsele lactate pot influenta psoriazisul?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Produsele lactate includ toate produsele facute din lapte, inclusiv iaurt, brânză, unt și smântână. Persoanele cu psoriazis sunt, uneori, sfătuiți să evite laptele și produsele lactate, deoarece acestea sunt acuzați de a declanșa flare-up-uri. Deci, ce spune știința?

  Produsele lactate pot influenta psoriazisul?

  Pana in prezent nu au existat studii privind modul în care produsele alimentare, in special produsele lactate afecteaza psoriazisul. Bazat pe experiența personală, unii oameni raporteaza ca psoriazisul lor se îmbunătățește atunci când opresc consumul de lapte și produse lactate.

  Noi nu avem nici o cercetare pentru a ne ajuta sa intelegem cum laptele si produsele lactate afecteaza psoriazisul, dar studiile nu au găsit încă nici o dovadă care să sugereze că acestea declanșează inflamația. Este posibil ca pacientii cu psoriazis sa poata raspunde in moduri diferite la eliminarea laptelui și produselor lactate. Cu toate ca unii oameni cu psoriazis raportează o îmbunătățire atunci când acestea exclud produsele lactate, altele au inclus produse lactate, ca parte a unui plan global de dieta sanatoasa, cu efecte pozitive.

  In plus, alimentele lactate fermentate (cum ar fi iaurtul, branza si kefirul) pot avea, de asemenea, efecte anti-inflamatorii, datorită probioticelor pe care le conțin.

  Dacă simțiți că produsele lactate agravează psoriazisul, poti incerca o dieta de eliminare pentru o perioadă de 4-6 săptămâni pentru a vedea dacă aveți orice îmbunătățiri.

  În cazul în care încercați acest lucru, este important să se înlocuiască alimentele pe care le excludeți cu alte surse de calciu. Excluzând produsele lactate poate duce la un aport redus de calciu. Acest lucru poate fi mai mult de un motiv de îngrijorare pentru persoanele cu psoriazis. Nivelurile de studii de calciu sunt mai mici la persoanele cu psoriazis, comparativ cu adulții sănătoși de aceeași vârstă și sex. Deoarece calciul are nevoie de vitamina D pentru absorbtie, asigurarea de vitamina D este de asemenea importantă.

  În cazul în care încercați o dieta de eliminare, uita-te pentru alternative de substitutie a laptelui (cum ar fi orez, soia, nuci, nuca de cocos). Acestea sunt fortificate cu calciu, și includ alte alimente bogate în calciu non-lactate din dieta dvs. Poti consuma tofu, pește gras cu oase moi (sardele , somon conservat) și legume cu frunze verzi.

  Care sunt efectele secundare ale eliminarilor produselor lactate din dieta?

  Laptele si produsele lactate ofera 60-70 la suta din calciul din dietele noastre. Asa ca eliminarea lactatelor creste riscul de niveluri scăzute de calciu. Pe perioade prelungite, aportul redus de calciu au fost legate de un risc crescut de osteoporoza. Oasele devin fragile, crescând riscul de fracturi.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 35

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4