Eliminati cicatricile neplacute dupa accidente

Impactul unui accident poate lasa in urma cicatrici cu un simbol al unui eveniment oribil. Mulți dintre noi au probleme cu gestionarea efectetelor produse in urma unui accident. Poate fi dificil sa va urcati din nou într-o mașină sau sa mergeti din nou pe bicicletă de teama unui alt accident. Unul dintre primii pași pe care îi putem lua pentru a ajunge înapoi la normalitate este de a elimina cicatricile rezultate din accidente.

accidente

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Cicatricile provocate de accidente sunt întotdeauna traumatice, dar întotdeauna există speranta. Accidentele pot cicatriza corpul, dar mintea este cea importanta. Tratamentele pentru cicatrice sunt o modalitate de a ajuta la construirea încrederii și de a ajuta mintea sa rămâna pozitiva. Pozitivitatea este, probabil, ingredientul esențial în orice tratament. Cicatrizarea poate afecta pozitivitatea. Deci, este important să se înțeleagă că o cicatrice este doar un semn fizic și nu este un indicator al personalitatii tale.

Producatorii de tratamente spun ca produsele pentru tratamentul cicatricilor functioneaza pe ambele tipuri de cicatrici vechi si noi, desi cicatricile mai mari pot dura mai mult timp pana sa se îmbunătățeasca, în cazul în care o fac vreodata, cu ajutorul tratamentului.

 

Remedii pentru cicatricile neplacute dupa accidente

 

Laptele

Laptele congelat este un agent de exfoliere bun și hrănește pielea și lasă pielea strălucitoare odată ce vă spălați. Dacă aveți o piele sensibilă, atunci puteți adăuga câteva picături de suc de lamaie si apa de trandafiri. Cicatricile faciale de la accidente pot fi îndepărtate cu ușurință prin utilizarea remediilor naturale de mai sus.

 

Acizii alfa hidroxi

Acizii alfa hidroxi sunt acizi naturali din fructe care sunt folositi pentru a exfolia (elimina) celulele moarte ale pielii. Acest proces poate îmbunătăți aspectul cicatricilor acneei si pentru a reduce roseata, precum ridurile si semnele de imbatranire. În cazul în care va decideti sa utilizati acizi alfa-hidroxi, informati-va despre diferitele puncte forte și folositi-le pe cele mai blande. Pentru persoanele cu pielea sensibila, acizii alfa-hidroxi pot provoca iritații, înțepături, alergii și alte probleme. Un furnizor de servicii medicale sau dermatolog vă poate consilia cu privire la tipurile și concentrațiile de acizi alfa hidroxi pe care le puteți încerca.

 

Sucul de menta

Sucul de menta este de asemenea eficient pentru a elimina cicatricile vechi de dupa accidente. Aveți posibilitatea să utilizați sucul de menta pe fata. Se lasa timp de 5 minute și se spala. Dacă efectuați aceeași procedură pentru o lună, atunci puteți vedea rezultate vizibile. Vechile cicatrici produse de accidente vor deveni o nuanta mai deschisa dupa utilizarea regulata. Este o buna metoda de a aplica ulei de vitamina E cicatricile faciale produse de accidente de masina pentru a se estompa petele și cicatricile. Utilizați-l înainte de a merge la culcare în fiecare zi.

 

Siliconul

Disponibil fie sub formă de gel sau în foi cu aspect de cauciuc, s-a descoperit ca lumineaza și aplatizeaza cicatricile. Aplicați gelul direct pe cicatrice sau  folositi banda medicala pentru a acoperi cicatricea cu foaia de silicon. Nu se stie exact cum ajuta siliconul la vindecarea cicatricilor. Unii cercetători cred ca electricitatea statică din silicon ajută la alinierea fibrelor de colagen în cicatrice, în timp ce alții cred ca ar putea ajuta la a bloca umiditatea in piele, ceea ce poate ajuta la a estomparea cicatricilor.

13531994_624778294338513_1340161774_n