episod acut

 • Factori de mediu care pot declansa un episod acut de psoriazis

  Psoriazisul este o afecțiune complicată, cronică a pielii. Aici sunt șase factori de mediu care pot declansa un episod acut de psoriazis.

  Factori de mediu care pot declansa un episod acut de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune complicată, cronică a pielii. Oamenii de știință încă se luptă să înțeleagă ce se întâmplă exact la nivel molecular, fapt ce ar putea cauza aceasta boala frustranta. Cu toate acestea, știm că psoriazisul este cauzat de una sau mai multe mutații genetice care declanseaza celulele din sistemul imunitar pentru a ataca pielea. Dar nu toată lumea cu aceste mutatii are psoriazis.

  Aici sunt șase factori de mediu care pot declansa un episod acut de psoriazis:
  1. Leziuni pe piele

  Uneori, o leziune a pielii poate provoca o pata pentru a forma psoriazis. Acest lucru este cunoscut ca fenomenul Koebner. De asemenea, aceasta afectiune apare și în alte boli ale pielii, inclusiv prin eczeme si lichen planus. Acest incident poate dura de la 2 până la 6 săptămâni ca apoi o leziune de psoriazis sa se dezvolte dupa care sa aiba loc un prejudiciu. Leziunile care pot declanșa un episod acut includ:

  -abraziunea (chiar și abraziune ușoară)
  -o frecare mai mare
  -insolație
  -erupții cutanate virale
  -erupții cutanate de droguri

  2. Vremea

  Vremea este un factor major în episoadele acute de psoriazis. Expunerea la lumina directă a soarelui, care are loc, de obicei, în timpul lunilor calde, de multe ori cauzeaza erupții cutanate. Dar, la rece, zile scurte în timpul lunilor de iarnă, de obicei, determina înrăutățirea erupțiilor cutanate.

  1. Stresul

   Stresul psihologic a fost mult timp înțeleas ca un factor declanșator pentru rachetele de semnalizare psoriazis. Cum anume apare? Studiile arata ca stresul poate declansa orice fel de boala, nu doar psoriazisul, de aceea este necesara controlarea emotiilor.
   Un alt studiu arata ca persoanele care au fost clasificate drept "oamenii mult ingrijorati" au fost supusi de aproape doua ori mai putin probabil sa raspunda la tratament, comparativ cu "oamenii putin ingrijorati."

  2. Infecția

   Infectiile provocate de bacterii sau virusuri pot provoca un episod acut de psoriazis. infecțiile streptococice care cauzează amigdalite, infectii in gat, abcese la dinti, celulită și impetigo pot provoca un episod acut de psoriazis gutat la copii.

   Virusul imunodeficienței umane (HIV) nu crește frecvența psoriazisului, dar nu crește gradul de severitate al bolii.

  3. Vitamine putine

   Nivelurile scăzute de calciu au fost raportate ca declanseaza psoriazis . Destul de ciudat, chiar dacă medicamentele fabricate din vitamina D sunt folosite pentru tratamentul psoriazisului, nivelurile scazute de vitamina D, nu declanșează un semnal luminos.

  6. Medicamente declansatoare

  Există destul de puține medicamente diferite, care sunt cunoscute fie ca agraveaza psoriazisul sau induce un episod acut . Iata cateva dintre acele medicamente ce pot declansa afectiunea:

  Clorochina - Folosita pentru tratarea sau prevenirea malariei.
  Inhibitorii ECA - Folositi pentru tratarea hipertensiunii arteriale. Exemplele includ Monopril, captopril, și lisinopril.
  Beta blocante - De asemenea, utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Exemplele includ Lopressor și atenololul.
  Litiu - Un medicament utilizat pentru a trata tulburarea bipolara.
  Indocin - Un medicament anti-inflamator utilizat pentru a trata o varietate de condiții, inclusiv guta si artrita.

 • Declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis

  Știind despre acesti declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis - plus cum să le eviti și un potențial episod acut - poate ajuta să vă gestionați mai bine starea dumneavoastră.

  Declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  O tăietură minoră, o schimbare a vremii, sau o zi stresantă ar putea să nu duca la simptome pentru cei mai mulți oameni, dar pentru cei cu psoriazis, aceasta ar putea declanșa o erupție cutanată însoțită de mâncărime si de ardere, cunoscut ca un episod acut de psoriazis. Psoriazisul poate varia foarte mult de la o persoană la alta, spune aprilie Abernethy, ND, director de programe medicale la Fundatia Nationala a Psoriazisului. Știind despre acesti declansatoari neobisnuiti pentru psoriazis, va poate ajuta să vă gestionați mai bine starea dumneavoastră.

  Stres

  Stresul nu doar duce la simptome cum ar fi dureri de cap de tensiune. Este, de asemenea, unul dintre cei mai mari declansatori pentru episoadele acute de psoriazis. In conditii de stres, nivelul de cortizol, un hormon de stres, a fost considerabil mai mare in randul persoanelor cu psoriazis decat era in cei fara conditie. Potrivit unui studiu publicat in British Journal of Dermatology, in aprilie 2014. De asemenea, studiul a constatat ca stresul ar putea face psoriazisul mai rău. Stephanie Waits, MPH, 27, un educator de sanatate de la Universitatea de Stat din San Diego, are o experiență de primă mână cu acest lucru. Cu cât mai mult, a subliniat ea, cu atât mai probabil este de a avea un episod acut de psoriazis. Si, spune ea, "dacă am un mini-episod acut si stresat, stresul il provoacă să se agraveze."

  "Mi se pare ca cel mai important lucru care agraveaza psoriazisul meu este starea mea de sănătate, mai ales atunci când am raceala sau gripa". Spune Simon Jury, un controlor de credit și psoriazis blogger în Essex în Regatul Unit. Doctorii sustin această afirmație: când adăugați stresul in lupta împotriva gripei sau o alta infectie la un sistemul imunitar care este deja afectat de o afecțiune inflamatorie cum ar fi psoriazisul, aceasta poate provoca un episod acut, spune dr Abernethy.

  Temperaturi extreme

  Pentru multe persoane cu psoriazis, vremea poate fi fie un factor declanșator pentru psoriazis sau prevenirea simptomelor psoriazisului. Pentru Jury, vremea rece de iarnă este un chin din moment ce aceasta cauzează adesea episoade acute. Dar, Waits constată că viata într-un climat însorit, umed cum ar fi San Diego, ajuta la mentinerea simptomelor psoriazisului sub control. Abernethy spune că orice temperatura extrema poate fi iritanta pentru piele. Chiar și un duș prea cald poate declanșa simptomele psoriazisului. Ea sfatuieste evitarea temperaturilor extreme cât mai mult posibil.

  Alcool

  Băuturile alcoolice, cum ar fi berea, vinul și băuturile spirtoase pot declanșa un episod acut de psoriazis la unele persoane. Cantitatea de alcool consumata conteaza, de asemenea. "Nu sunt un alcoolic, dar in ocaziile rare in care beau mai mult, pielea mea este destul de iritata câteva zile", spune Jury. Abernethy spune că alcoolul poate agrava într-adevăr, simptomele psoriazisului pentru unii oameni. Consumul de bere, în special, a fost legat de un risc mai mare de a dezvolta psoriazis la femei.

 • Controlarea declansatorilor comuni de psoriazis

  Controlarea declansatorilor comuni de psoriazis in viata ta, cu toate acestea, poate ajuta la prevenirea unora dintre ele.

  Controlarea declansatorilor comuni de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Majoritatea persoanelor care sufera de psoriazis stiu ca aceasta conditie poate sa se agraveze si sa se imbunatateasca, uneori, aparent fără nici un motiv. Natura neașteptată a declansatorilor poate fi deosebit de frustranta. Va puteți face bine un minut și apoi sa se inrautateasca in următorul minut. Desigur, nu toti declansatorii poate fi prezisi.

  Controlarea declansatorilor comuni de psoriazis in viata ta, cu toate acestea, poate ajuta la prevenirea unora dintre ele.

  STRES

  Stresul este un declanșator comun al psoriazisului.

  Stresul emoțional poate veni în mai multe forme, inclusiv probleme la locul de muncă, provocări la domiciliu cum ar fi divorțul sau creșterea copiilor și anxietate cu privire la evenimentele curente. Uneori, stresul emoțional nu este doar un singur lucru, ci o colecție de probleme care vă împiedică de la relaxare.

  Cu toate că stresul nu poate fi prevenit in totalitate, luand ceva timp în fiecare zi pentru a ajuta la controlul stresului poate ajuta la prevenirea episoadelor acute de psoriazis. Exercitiile fizice, cum ar fi yoga, jogging, sau ridicarea de greutati poate reduce stresul. Obiceiurile alimentare sănătoase și meditația poate fi, de asemenea, de ajutor.

  Stresul fizic de pe corp este, de asemenea, un declanșator comun. O mare boală, o intervenție chirurgicală, sau nastere sunt toate cauzele comune ale unui episod acut de psoriazis. Infecțiile sunt surse deosebit de frecvente ale unui episod acut, infecții în special streptococice, cum ar fi gât strep. Consultați medicul dumneavoastră pentru simptome noi pentru a incerca sa previna o boala minora de a deveni majora si sa agraveze psoriazisul.

  Preparate medicale

  Medicamentele pentru alte probleme de sanatate pot provoca episoade acute neașteptate ale psoriazisului. Ori de câte ori va este prescris un nou medicament, anunta medicul si farmacistul ca tu ai psoriazis. Niciodată nu opri un medicament fără consultarea prealabilă cu medicul care l-a prescris, deoarece unele medicamente pot fi periculoase daca se opresc brusc.

  • Beta-blocante. Aceste medicamente sunt de obicei utilizate pentru tratarea hipertensiunii arteriale si anumite probleme cardiace. Numele lor generice se termină de obicei în -lol, cum ar fi atenolol, metoprolol sau propranolol.
  • Steroizi administrati pe cale orala. Medicamente cum ar fi prednison și prednisolon pot face temporar psoriazisul mai bine, dar apoi provoca episoade acute, uneori severe, atunci când sunt terminate.

  VREME

  Vremea uscata de iarna sau un climat uscat poate provoca psoriazisul sa se agraveze si pielea sa se usuce si sa apara crapaturi. Folosind un sapun delicat pentru baie poate ajuta. Evita săpunurile din hoteluri, care de obicei sunt foarte uscate si au un parfum greu. Asigurați-vă pentru a va hidrata pielea cu o crema fara parfum zi de zi.

 • Psoriazisul in zone sensibile necesita tratamente specifice

  Psoriazisul afectează de obicei zonele sensibile, dar nu este întotdeauna ușor de a identifica ceea ce declansează. De ce psoriazisul in zone sensibile necesita tratamente specifice?

  De ce psoriazisul in zone sensibile necesita tratamente specifice?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul afectează de obicei zonele sensibile, dar nu este întotdeauna ușor de a identifica ceea ce declansează. La subsuori și în zona de încovoiere și regiunea inghinală pot fi agravate de : frecare, îmbrăcămintea strâmtă, deodorante sau antiperspirante. De asemenea, contraceptive, prosoape sanitare sau tampoane interne, hârtie igienică dură sau contactul sexual etc.

  De ce psoriazisul in zone sensibile necesita tratamente specifice?

  Absența solzilor este cea mai evidentă în zona de încovoiere a pielii saucare se pliază, deoarece frecarea continuă între cele două suprafețe ale pielii afectează. Zona delimitată de un pliu de piele, iar subțierea pielii în zonele sensibile pot influența acțiunea tratamentelor aplicate topic (creme și unguente). Cu ambii factori există o tendință pentru creșterea absorbției tratamentului prin piele. Sporeste astfel efectul său și orice efecte secundare adverse, cum ar fi subtierea pielii. În plus, potențialul pentru o cremă sau unguent pentru a provoca iritații este crescută atunci când se aplică într-o îndoitură și vine în contact cu două suprafețe ale pielii care se freacă împreună.

  Din aceste motive speciale, creme și unguente (ocazional, cu adaos de agenți antibacterieni și antifungici) sunt mai bune decât altele pentru utilizarea în zone sensibile ale pielii. Unele dintre ele nu sunt deloc recomandate.

  Ce tratamente pot sau nu pot fi utilizate în zonele sensibile?

  Dacă veți dezvolta psoriazis într-o zonă sensibilă, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră, care va fi în măsură să vă consilieze cu privire la tratamente adecvate.
  Emolienții sunt o parte importanta a ingrijirii zilnice a psoriazisului pe toate părțile corpului, inclusiv în zonele sensibile. Ei ajută pentru a face pielea mai să se simtă mai confortabilă. În plus, există o serie de tratamente topice disponibile - creme si unguente - pe care medicul dumneavoastră le poate prescrie.

  Creme topice din vitamina D și unguentele sunt eficiente in tratarea psoriazisului si unele sunt mai puțin susceptibile de a provoca iritații. Cu toate acestea, altele nu au potențialul de a irita zonele sensibile. Unii medici recomanda utilizarea prudentă a cremelor de vitamina D și unguentele în astfel de cazuri.

  Creme cu steroizi topice pot fi recomandate pentru zonele sensibile. Cu toate acestea, trebuie avut grijă cu utilizarea lor pentru că potențialul de absorbție crescut poate duce la o piele afectată. Ori se pot cauza efecte secundare, cum ar fi subțierea pielii. De asemenea, este important ca steroizii să nu fie folosiți pentru perioade lungi de timp sau fără o supraveghere atentă de medicul dumneavoastră. Tratamentul nu trebuie întrerupt brusc deoarece acest lucru poate declanșa un episod acut  al psoriazisului.

  Preparatele de cărbune de gudron nu sunt de obicei recomandate în zonele sensibile. Acestea pot fi iritante, dar ele pot fi utile in linia parului pentru psoriazisul scalpului. Tratamente de tip tablete, cum ar fi medicamente pentru a trage în jos sistemul dumneavoastră imunitar, poate fi necesar pentru a fi utilizat în cazul psoriazisului care este sever sau rezistent la tratamente topice. Acestea vor fi administrate sub supravegherea și la recomandarea unui medic specializat în dermatologie.

 • Trateaza un episod acut de dermatita atopica in jurul ochilor

  Indiferent de varsta, poti termina un episod acut de dermatita atopica in jurul ochilor, și aveți nevoie de modalitati de a trata.

  Trateaza un episod acut de dermatita atopica in jurul ochilor

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este un termen comun pentru mai multe probleme ale pielii, dar cel mai frecvent tip de eczema este probabil în jurul ochilor si este dermatita atopică. Este mult mai probabil să apară în jurul ochilor la copii, și, de fapt, această afecțiune a pielii cea mai frecventa la sugari și copii.

  Cu toate acestea, indiferent de varsta, poti termina un episod acut de dermatita atopica in jurul ochilor, și aveți nevoie de modalitati de a trata.

  1. Menține nivelul de stres la un nivel minim.

  Stresul poate creste episoadele acute, astfel încât încerca să păstrezi nivelul de stres la minim. Aflați mai multe tehnici pentru tine sau copilul dumneavoastră si păstrați mai mult chiar și pe tot parcursul zilei.

  • Identifica factorii de stres. Atunci cand nivelul de stres este mare, gândiți-vă la ce va afectează. Scrie despre ceea ce te face îngrijorat sau excitat, și gândestete la ceea ce se poate face pentru a reduce stresul acelui eveniment. De exemplu, dacă vă găsiți locul de muncă stresant, poate poti reduce stresul prin a cere șefului dumneavoastră dacă puteți lua o zi libera o dată pe săptămână.
  • Încercați respirația conștientă pentru a te calma. Ia un moment pentru a închide ochii. Lasa respirația sa iti umple mintea ta. Se concentreaza pe respirații lente, profunde, și cred că doar despre respirație este vorba. Păstrati concentrarea până când te simți calmant în jos.
  • Incercați sa meditatii cu copiii tăi cu sunete de animale. Respira profund în timp ce ridicați brațele. Pe măsură, cei mai mici au face sunete extinse, cum ar fi fluierat sau bâzâit. Acest exercițiu îi ajută să încetinească respirația lor si sa ii calmeze.
  1. Nu zgâriați. Zgarierea va face numai erupțiile cutanate mai rele. De fapt, atunci când apare în apropierea ochilor, zgârierea poate provoca umflarea, precum și a face pielea rosie si umflata.
  • Scarpinarea poate provoca, de asemenea, să iti pierzi o parte din sprâncene și gene.
  • Dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră va scarpinati pe timp de noapte, încercați să purtați mănuși sau sa va tăiati unghiile pentru a ajuta la reducerea problemei.
  1. Ia un antihistaminic.

  Antihistaminicele, cum ar fi loratadina și fexofenadina, poate ajuta la controlul simptomelor de dermatita atopica. Pentru că această boală este legată de alte tipuri de reacții alergice, cum ar fi febra fânului, antihistaminicele va pot oferi ajutor, in special pentru mancarime.

  • Urmați instrucțiunile pentru antihistaminicul pe care il alegeți. Cu cele mai multe antihistaminice non-adormite, luați-le o dată pe zi. A începe un regim atunci când aveți un episod acut.
  • Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu somnul din cauza eczemei, un antihistaminic care provoaca somnolenta poate fi de ajutor pentru a il lua pe timp de noapte.
 • Ce este dermatita atopica?

  Dermatita atopica este o eczema de tip, care este cronica si inflamatorie. Cu toate că cauza exactă a AD este necunoscuta, se întâmplă atunci când sistemul imunitar este „defect”.

  Ce este dermatita atopica?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema este foarte frecventa. De fapt, peste 30 de milioane de americani au o anumita forma de eczema - o afectiune care face ca pielea să fie roșie, cu senzație de mâncărime, uscata si solzoasa.

  Eczema apare, în general, în primele șase luni la cinci ani de viață a unui copil. Bebelușii de obicei o dezvolta pe fata lor (in special obraji si barbie), dar poate apărea oriunde pe corp (cum ar fi coate și / sau genunchi) și simptomele pot fi diferite de la un copil la altul.

  Cel mai adesea, simptomele dispar din moment ce un copil creste in varsta, cu toate că unii copii vor continua sa experimenteze simptome de eczeme la varsta adulta. Adulții pot dezvolta, de asemenea, eczeme, chiar dacă nu au avut simptome fiind copil. Oricum ar fi, trebuie sa stii ca eczema nu este contagioasă. Nu o poți obtine stand in preajma altei persoane.

  Diferite tipuri de eczeme de care ar trebui să știi:

  • Dermatita atopica
  • Dermatită de contact
  • Eczeme Dyshidrotic
  • Eczeme de mână
  • Neurodermatita
  • Eczema numulara
  • Dermatită staza

  Toate acestea cauzează mâncărimi și înroșirea ochilor, dar unele pot provoca, de asemenea, coji pe piele. Cel mai comun tip, care poate fi, de asemenea, sever și de lungă durată, este dermatita atopica (DA). Este important să înțelegem ce tip poti avea si, de asemenea, simptomele si declansatorii, astfel încât să puteți trata cel mai bine și gestiona eczema. Dar singura modalitate de a fi sigur că tu sau copilul tau aveti un tip de eczema, este de a face o programare la medicul dumneavoastră.

  Dermatita atopica

  Dermatita atopică este o eczema de tip, care este cronica si inflamatorie. Cu toate că cauza exactă a DA este necunoscuta, se întâmplă atunci când sistemul imunitar este „defect”. DA incepe de obicei in copilarie, de multe ori în primele șase luni de viață. Când tu sau copilul dumneavoastră aveți DA, s-ar putea îmbunătăți uneori sau se poate agrava (atunci ati putea experimenta ceea ce se numește un „episod acut”)

  DA este o parte din ceea ce se numește triada atopică, care include alte două stări alergice (astm si febra, care este, de asemenea, cunoscuta sub numele de rinita alergica). Cercetatorii cred ca oamenii care provin din familii cu o istorie de DA, astm si / sau febra sunt mai susceptibili de a dezvolta dermatita atopică ei insisi.

  Unele simptome comune ale DA:

  • Piele uscata, crapata
  • Roseata
  • Mancarime
  • Fisuri in spatele urechilor
  • O erupție pe obraji, brate si picioare
  • Leziuni deschise, umede (de obicei in timpul unui episod acut)
 • Tratamentul psoriazisului gutat acut

  Tratamentul psoriazisului gutat acut nu se bazează pe elemente de probă. Mai degrabă, este condus de opinia experților.

  Tratamentul psoriazisului gutat acut

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul gutat este o erupție acuta distinctă a pielii, caracterizată prin pete mici, de culoarea roz-somon, care au de obicei o scară fină. Această variantă are loc în primul rând pe trunchi și extremitățile proximale, dar pot avea o distribuție mai generalizată. O istorie a unei infecții ale tractului respirator superior secundar la grupa streptococii beta-hemolitici precede adesea erupția de 2-3 săptămâni. Psoriazisul poate fi cronic și nu are legătură cu infecția cu streptococ.

  Epidemiologie

  • Este mai frecventa la persoanele mai tinere de 30 de ani.
  • Predispoziția genetică: psoriazisul gutat a fost asociat cu HLA-BW 17, HLA-B13, HLA-CW6.
  • Aceasta este cel mai adesea asociată cu infecție streptococică - două treimi au dovezi ale unei infectii recente de gat streptococ - dar pot fi de asemenea asociat cu stresul, traumele (fenomen Köbner a) sau medicamente - de exemplu, antimalarice, litiu, non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii, beta-blocante.

  Prezentare

  • In cele mai multe cazuri, există o istorie a unei infectii streptococice antecedente, de obicei, a tractului respirator superior, cum ar fi faringita sau amigdalita, cu 2-3 săptămâni înainte de erupție.
  • Poate exista un istoric familial pozitiv de psoriazis.
  • Debutul leziunilor cutanate este adesea acut, cu erupții papulare multiple pe trunchi și extremități proximale.
  • Leziunile pot uneori să se răspândească si sa acopere fata, urechile si nivelul scalpului.
  • Palmele și tălpile sunt rareori afectate.
  • Erupția este adesea asociata cu mâncărimi ușoare.
  • Ca și alte forme de psoriazis, psoriazisul gutat tinde sa se imbunatateasca in timpul verii si sa se agraveze in timpul iernii.
  • Examinarea pielii relevă leziuni caracteristice care constau din picături multiple, roz-somon. O scară fină poate fi văzută pe leziunile stabilite.
  • Modificări ale unghiilor caracteristice psoriazisului cronic sunt de obicei absente.

  Investigaţii

  • Diagnosticul este clinic si biopsia nu este de obicei necesară.
  • Dermatoscopia pot fi utila in diferentierea psoriazisului gutat de la lichenoides pitiriazis cronice.
  • Serologie: nivelurile de anticorpi la streptolizină O (ASO) pot fi crescute.
  • Culturile: cultura bacteriană a gâtului sau zona perianala.

  Administrare

  Tratamentul psoriazisului gutat acut nu se bazează pe elemente de probă. Mai degrabă, este condus de opinia experților.

  • De obicei, erupția dispare în decurs de câteva săptămâni până la luni, fara tratament, deci reasigurarea de emoliente poate, prin urmare, să fie suficientă.
  • Curatarea leziunilor poate fi accelerată prin expunere judicioasă la lumina soarelui sau printr-un scurt curs de ultraviolete B (UVB) fototerapia, deci luați în considerare sesizarea devreme la cei care nu răspund la tratamentul topic.
  • Tratamentul topic cu un preparat de vitamina D, corticosteroizi topic, sau un preparat de gudron de cărbune poate fi considerat, dar poate fi dificil din cauza amplorii, mărimii și distribuția largă a leziunilor.
  • Un studiu prospectiv a raportat că utilizarea amigdalectomie pentru pacienții cu psoriazis gutat cronic pot fi benefice.
 • Caracteristicile eczemelor infectate

  Uneori, unul sau mai multe pete de eczeme devin infectate in timpul unui episod acut. Caracteristicile eczemelor infectatesunt incluse in prezentul articol.

  Caracteristicile eczemelor infectate

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Majoritatea persoanelor cu eczeme li se vor prescrie emolienți pentru a fi utilizate în fiecare zi și un steroid topic pentru a utiliza atunci când puseurile se dezvolta. Atunci când se utilizează cele două tratamente, aplicați emolientul întâi. Asteptati 10-15 minute după aplicarea unui emolient înainte de a aplica un steroid topic. Aceasta este un emolient care ar trebui să li se permită să se scufunde (să fie absorbite) înainte de a se aplica un steroid topic. Pielea trebuie sa fie umeda sau puțin lipiciosa, dar nu alunecoasa, atunci când se aplică steroizii.

  Pete infectate de eczeme

  Uneori, unul sau mai multe pete de eczeme devin infectate in timpul unui episod acut. Caracteristicile eczemelor infectate includ:

  • Pustule de piele.
  • Imposibilitatea de a răspunde la tratamentul normal.
  • Agravarea rapidă a eczemelor.

  În cazul în care infecția devine mai severă, s-ar putea dezvolta, de asemenea, o temperatură ridicată (febră). În cazul în care eczemele infectate dezvolta apoi un curs de un comprimat de antibiotic sau medicament lichid, de obicei, va șterge infecția. Acest lucru este utilizat în plus față de tratamentele topice folosite in mod obisnuit pentru eczeme. Uneori, un antibiotic topic este utilizat în cazul în care infecția este limitată la o zonă mică.

  Odata ce infectia este eliminata, cel mai bine este de a arunca toate cremele dumneavoastră obisnuite, unguente și loțiuni și să va faceti noi provizii proaspete. Acest lucru este necesar pentru a reduce riscul de a aplica creme care pot fi contaminate cu microbi (bacterii). De asemenea, în cazul în care par a fi repetate crize de eczeme infectate, ati putea fi sfătuiți să utilizati un antiseptic topic, cum ar fi clorhexidină în mod regulat. Acest lucru este în plus față de tratamentele obișnuite. Scopul este de a păstra numărul de bacterii pe piele la un nivel minim.

  Ce se întâmplă dacă tratamentul nu funcționează?

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă un episod acut de eczema atopica se agravează sau nu în ciuda tratamentelor uzuale cu moisturisers (emoliente) si steroizi topici. Lucrurile care pot fi luate în considerare includ:

  • Dacă puterea de steroizi trebuie crescută.
  • Daca emolienții sunt folositi suficient de des pentru a menține pielea suplă și umedă.
  • Necesitatea unui antibiotic în cazul în care pielea inflamata a devenit infectata.
  • Ocazional, unii oameni devin alergici (sensibili) la un ingredient dintr-o cremă (cum ar fi un conservant, care este inclus cu steroizi sau emolient). Acest lucru poate face inflamarea pielii mai rea, mai degrabă decât mai bine.

  Vi se poate face referire la un specialist de piele în cazul în care un episod acut nu se îmbunătățește cu tratamentele uzuale.

 • Trateaza un episod acut sau usor de eczeme

  Pentru adulți, un curs scurt (de obicei trei zile) dintr-un steroid topic puternic poate fi o opțiune pentru a trata un episod acut sau usor de eczeme.

  Trateaza un episod acut sau usor de eczeme

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Steroizii acționează prin reducerea inflamației la nivelul pielii. Medicamentele steroidiene care reduc inflamația sunt uneori numite corticosteroizi. Ele sunt foarte diferite la steroizi anabolici, care sunt utilizate de unii culturisti si sportivi. Steroizii sunt grupati în patru categorii, în funcție de puterea lor - usori, moderat potenti, puternici si foarte puternici . Există diverse mărci și tipuri din fiecare categorie. De exemplu, crema de hidrocortizon 1% este o crema de steroizi utilizata în mod obișnuit și este clasificata ca fiind un steroid topic ușor. Cea mai mare tărie (potența), efectul este reducerea inflamatiei, dar mai mare riscul de efecte secundare asociate cu utilizarea in continuare.

  Cremele sunt, de obicei, cele mai bune pentru tratarea zonelor umede ale pielii. Unguentele sunt, de obicei cele mai bune pentru a trata zone ale pielii care sunt uscate sau îngroșate. Loțiunile pot fi utile pentru tratarea zonelor păroase, cum ar fi pielea capului.

  De regulă, un curs de steroizi topici este utilizat atunci când unul sau mai multe pete de eczema apar. Ar trebui să utilizați steroizi până la acutizare și apoi să le opresti. În multe cazuri, un curs de tratament pentru 7-14 zile este suficient pentru a șterge un episod acut de eczeme. In unele cazuri, este nevoie de un curs mai lung. Multe persoane cu eczema atopica necesită un curs de steroizi topici și pentru a șterge un episod acut. Frecvența episoadelor acute și numărul de cursuri de steroizi topici poate varia foarte mult de la o persoană la alta.

  Este o practică comună de a utiliza steroizi topici cu cea mai scăzut rezistență, care curăță episoadele acute. În cazul în care nu există nici o îmbunătățire după 3-7 zile, un steroid topic mai puternic este, de obicei, apoi prescris. Pentru puseuri mai severe, un steroid topic mai puternic poate fi prescris de la bun început. Uneori, două sau mai multe preparate din diferite concentrații sunt utilizate în același timp. De exemplu, un steroid ușoară pentru fata si un steroid puternic pentru pete de eczeme pe pielea mai groasă a brațelor sau a picioarelor.

  Rafale scurte de steroizi de înaltă rezistență, ca alternativă

  Pentru adulți, un curs scurt (de obicei trei zile) dintr-un steroid topic puternic poate fi o opțiune pentru a trata un episod acut sau usor de eczeme.

  Un steroid topic puternic de multe ori funcționează mai repede decât unul ușor. Acest lucru este în contrast cu metoda tradițională de utilizare a celei mai mici puteri acolo unde este posibil. Cu toate acestea, studiile au arătat că folosind o rezistență ridicată pentru o perioadă scurtă de timp poate fi mai convenabila și este considerata a fi în siguranță.

 • Ce este eczema atopica?

  Eczema atopica este o inflamație a pielii, care tinde să se aprindă din când în când. Ea incepe de obicei in copilarie.

  Ce este eczema atopica?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema atopica este o inflamație a pielii, care tinde să se aprindă din când în când. Ea incepe de obicei in copilarie. Gravitatea ei poate varia de la ușoară până la severă. Nu exista nici un tratament, dar tratamentul o poate controla, de obicei, sau usura simptomele. Emolienții și cremele sau unguentele cu steroizi sunt tratamentele obișnuite. Aproximativ 2 din 3 copii cu eczema atopica o obtin la mijlocul adolescentei.

  Ce este eczema atopica?

  Eczema este uneori numit dermatita ceea ce inseamna inflamatie a pielii. Există diferite tipuri de eczeme. Cel mai frecvent tip este eczema atopica. În acest tip de eczema este un model tipic de inflamare a pielii care provoacă simptome. Cuvântul „atopic” descrie persoanele cu anumite tendințe alergice. Cu toate acestea, eczema atopică nu este doar o condiție alergică simplă. Persoanele cu eczema atopica au un risc crescut de a dezvolta alte conditii atopice, cum ar fi astmul si febra.

  Care sunt simptomele de eczema atopica?

  • Pielea se simte, de obicei, uscata.
  • Anumite zone ale pielii devin rosii si inflamate. Cele mai comune zonele afectate sunt de lângă cute ale pielii, cum ar fi partea din față a coatelor și încheieturile, spatele genunchilor și în jurul gâtului. Cu toate acestea, orice zone ale pielii pot fi afectate. Fața este de obicei afectata la copiii cu eczema atopica.
  • Pielea inflamata prezinta mâncărimi. În cazul în care te scarpini mult poti provoca pete de piele pentru a deveni îngroșate.
  • Uneori, zonele inflamate ale pielii devin si umede.
  • Uneori zonele inflamate ale pielii devin infectate.

  De obicei, zonele inflamate ale pielii tind să se aprindă din când în când și apoi tind să se linisteasca. Severitatea și durata puseurilor variază de la persoană la persoană și din când în când, la aceeași persoană.

  • In cazuri usoare, un episod acut poate provoca doar unul sau doi plasturi mici, ușoare de inflamație. Adesea, acestea se află în spatele genunchilor, sau în fața coatelor sau încheieturilor. Episoadele acute pot avea loc numai acum și apoi.
  • In cazurile severe, flare-up-urile pot dura câteva săptămâni sau mai mult și acoperă mai multe zone ale pielii. Acest lucru poate provoca o mare primejdie.
  • Multe persoane cu eczema atopica sunt undeva între aceste extreme.

  Cine are eczema atopica?

  Cele mai multe cazuri se dezvolta mai întâi la copii de sub vârsta de cinci ani. Este neobișnuit de a dezvolta eczeme atopice, pentru prima dată după vârsta de 20. În acest moment, aproximativ 1 din 5 elevi au un anumit grad de eczema atopica. Cu toate acestea, statisticile arată că acesta devine din an in an  mai frecventa. În aproximativ 2 din 3 cazuri, la mijlocul adolescentei, puseurile de eczema au plecat, fie complet, fie a reprezentat o mai mica problemă. Cu toate acestea, nu există nici o modalitate de a prevedea care copiii vor fi în continuare afectati ca adulți.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3