Evita aparitia ridurilor in zona ochilor

Evita aparitia ridurilor in zona ochilor. Ridurile sub ochi sunt linii care apar în această zonă datorită unui număr de factori.

Evita aparitia ridurilor in zona ochilor

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Ridurile sub ochi sunt linii care apar în această zonă datorită unui număr de factori. Cele mai frecvente cauze care îi sunt atribuite obtinerii de riduri sub ochi sunt varsta si pielea uscata. Pielea de sub și din jurul ochilor este una dintre cele mai sensibile zone ale feței, deoarece are o piele subțire si o mulțime de vase de sânge sunt situate în aceasta zonă, fără prezența glandelor de ulei pentru a produce și/sau de a menține umiditatea în zona .

Una din primele și cele mai vizibile zone pentru a arata semne de varsta este pielea din jurul ochilor. Acest lucru se datorează faptului că această piele este foarte subțire și fragilă și este supusa mișcărilor musculare constante sub formă de clipire, zâmbet, încruntare etc. Pe masura ce imbatranim, pielea noastra devine uscata, isi pierde elasticitatea, și isi încetinește producția de colagen și colagenul existent se pierde. Aceste efecte pot fi accentuate de stilul de viata, stres, alegeri, lipsa de somn, precum si factorii de mediu. În timp ce este imposibil de a preveni formarea ridurilor in zona ochilor, există măsuri pe care le poti lua pentru a reduce aspectul lor și pentru a preveni formarea grava. În plus față de menținerea unui regim alimentar sănătos plin de fructe si legume proaspete, evitarea fumatului sau consumul de prea mult alcool, consumul de multă apă, trateaza ridurile.

Problema numărul unu a pielii predispusa la riduri este pielea uscata si deshidratata. Persoanele care au tipul de piele uscată sunt conștienți de acest fapt, motiv pentru care o mulțime investesc o mulțime de bani pe cele mai bune creme pentru ochi, seruri, creme hidratante și suplimente de vitamine ce stimuleaza umiditatea pielii și previn ridurile de sub ochi.

Evita aparitia ridurilor in zona ochilor

Limiteaza expunerea la soare.

Nu numai că soarele distruge în mod activ pielea, dar incruntarea accentueaza ridurile. Din păcate, o mare parte din deteriorarea pielii este facuta deja când esti prea tânăr. Dar niciodată nu este prea tarziu pentru a începe protejarea pielii prin limitarea timpului petrecut în lumina soarelui, purtarea de protecție solară, ochelari de soare și pălării.

Poarta ochelari

Incruntarea în mod constant în timp ce încercati să citiți ceva, adâncește ridurile din jurul ochilor. Cumpara ochelari de lectură, dacă vă luptati pentru a citi litere mici imprimate și asigurați-vă că reteta este întotdeauna actuală.

Foloseste o crema antirid

Cauta o crema care are proprietăți hidratante bune și ingrediente active, cum ar fi Retin A, vitamina C, coenzima Q10, peptide de cupru sau acizi alfa-hidroxi. De asemenea, pielea din jurul ochilor este mai sensibila. Asigurați-vă că acesta conține ingrediente blânde, non-iritante. Verificați pentru a vedea dacă acesta a fost testata de către un oftalmolog și este hipoalergenică.