Cum sa eviti deteriorarea parului din cauza caldurii?

Sfatul lui Goodman: alege uscatoare cu un atasament difuz pentru a directiona fluxul de aer si un difuzor pentru a ajuta la distribuirea caldurii mai uniform.

par uscat aubrey organics caldurii

Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI ” - Pentru produs dati click aici

Uscatorul dvs., placa de par si ondulatorul iti pot face parul tau sa arate grozav.

Dar daca ai abuza de aceste instrumente sau le-ai folosi in mod gresit, parul poate arata ca este gata pentru un stagiu de lunga durata la dezintoxicare.

Cumparam instrumente bune

Instrumentele de hair styling nu trebuie sa coste o avere. Dar ele au nevoie de elementele de baza, spune Mark Goodman, un profesionist maestru in ingrijirea parului.

Uita-te pentru instrumente care ofera diferite setari de caldura. "Cele mai ieftine au doar o singura setare", spune Goodman, care detine salonul de coafura- Designeri in Hilton Head, S.C. Verificati pentru a vedea daca instrumentul dvs. afiseaza temperaturi de caldura. De exemplu, unele placi de par pot avea o varietate de setari de caldura, de la 175 sau cam asa ceva la aproape 400.

Setarea de 400 de grade este "cu siguranta prea mare" pentru uzul personal al unei persoane care nu este un stilist, spune Goodman.

Susan Thalken, proprietar al salonului de par Studio 8 la Hollywood, California, spune ca, daca va puteti permite, ar trebui sa cumperati un uscator profesionist dintr-un magazin de aprovizionare specializat in frumusete. Ea spune ca uscatoare profesionale au un flux de aer mai puternic si cu mai multa putere.

Sfatul lui Goodman: alege uscatoare cu un atasament difuz pentru a directiona fluxul de aer si un difuzor pentru a ajuta la distribuirea de caldura mai uniform.

Cunoaste-ti parul tau - si coafeaza-l in consecinta

Atunci cand selectati o setare de caldura la un uscator sau ondulator sau placa de par, luati in considerare grosimea parului.

"Cu cat este mai fin parul, cu atat este mai mica temperatura", spune Goodman. "De exemplu, o persoană cu par fin, de copil ar trebui sa utilizeze cea mai mica setare posibila."

Asta nu inseamna ca daca aveti o coama groasa ar trebui sa optati pentru cea mai inalta setare, adauga el. "Rareori", spune el, "folosesc un grad foarte ridicat de caldura."

Inainte de a folosi un ondulator sau o placa de par, ia in considerare textura naturala a parului. "Este mai bine pentru a lucra cu textura naturala a parului, decat impotriva ei", spune Thalken.

Protejeza parul de la caldura

Exista produse de par facute pentru a proteja parul de la caldura uscatoarelor, ondulatoarelor, sau placilor de par. Multe dintre ele folosesc silicon ca un strat protector pentru parul tau.

Cand vine vorba de a provoca pagube, " placile de par sunt mai rele decat uscatoarele de par ", spune Carolyn Jacob, MD, un dermatolog din Chicago si instructor asociat clinic de dermatologie la Universitatea Northwestern Scoala de Medicina, Chicago.

Pentru a iti proteja parul in timp ce il coafezi, lucreaza rapid.