exercitii fizice

 • Cosuri provocate de exercitii fizice

  Exercitiile fizice pot provoca sau exacerba cosrile pe piele. Acest lucru se datorează faptului că exercitiile fizice declanșează procese  care sunt adesea legate de acnee. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa va descurajeze de la sport daca sunteti interesat în păstrarea pielii tale curate. O igiena corespunzătoare ar trebui să fie suficienta pentru a contracara orice cauze negative ale sportului.

  Cosuri provocate de exercitii fizice

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cosuri provocate de exercitii fizice

  Factori de risc

   

  Mai multe lucruri pot contribui sau provoca acneea pe piele, conform MayoClinic.com. Celulele moarte ale pielii care raman blocate blocheaza sebumul agravând blocarea porilor. Atunci când porii devin complet înfundati, acestia se pot transforma in pustule. Bacteriile sunt o cauză comună. Acestea au resedința pe suprafața pielii, dar pot intra in piele printr-o rana deschisa. Stresul poat fi ei el o cauza uneori.

   

  Glandele sebacee

   

  Ulei de sebum si transpiratia sunt de obicei excretate prin porii de pe piele. Cu toate acestea, sportul determină ca acestea sa fie eliberate într-un ritm foarte rapid. Transpiratia și uleiul acoperă apoi pielea și se pot acumula în pori, în conformitate cu acne.com. În cazul în care nu aveti grija de piele si nu o curatati  în decurs de câteva ore, pielea se poate irita, blocheaza porii si cauzeaza cosuri.

   

  Spalarea pielii

   

  Curățarea pielii este cel mai bun mod de a scapa de transpiratie. Dar, pentru a fi delicati cu  piele care formeaza usor iritatii, așa cum este obișnuit cu pielea care suferă de acnee, ar trebui să utilizați o soluție de curățat pielea delicată din ingrediente naturale sau substanțe care nu vor fi prea dure pe piele. MayoClinic.com recomandă sa folositi o cârpă moale, care este mai puțin probabil să fie abraziva pentru piele.

   

  Tratamente

   

  Dupa ce ati spalat pielea, ati putea lua în considerare aplicarea unui medicament pe piele pentru a elimina uleiurile si pielea moarta. Mai ales daca încercati sa eliminati un caz existent de acnee. Peroxidul de benzoil si acidul salicilic sunt ambele folosite pentru exfolierea celulelor moarte ale pielii si elimina uleiul care se acumulează pe piele și în pori, conform MayoClinic.com. O loțiune sau crema care ofera una dintre aceste medicamente poate ajuta la eliminarea efectelor pe care sportul le are asupra pielii.

   

  Prevenire

  Potrivit site-ului MayoClinic.com, spalarea pielii la scurt timp dupa ce ati facut sport este cel mai bun mod de a preveni acneea in curs de dezvoltare, ca urmare a transpirației dumneavoastră. Cu cât așteptati mai mult dupa ce ati facut sport, cu atat mai mult transpiratie si uleiuri se acumuleaza pe piele.  Astfel ele tind sa formeze blocaje în piele și favorizeaza un mediu care duce la acnee. Chiar și clatirea pielii după un antrenament poate servi ca o curatare intermediara bună, pană cand ajungi acasă unde te poti spala bine pe piele.

 • Exercitiile fizice pot ajuta la eliminarea acneei?

  Ideea ca exercitiile fizice pot reduce acneea este adesea explicata prin efectul de transpirație în timpul exercițiului. Unii așa-numiti experți in acnee susțin ca transpirația ajuta la eliminarea toxinelor din organism, prin urmare, reduc erupțiile. Din păcate, desi suna bine, aceasta teorie nu a fost testata si nici dovedita. In schimb, exercitiile fizice pot fi utilizate cu un stil  de viață sănătos pentru a reduce acneea în alte moduri. Daca esti neglijent, exercitiile fizice pot provoca acnee la fel de bine. Asa ca aveti grija de piele dupa un antrenament.

  Exercitiile fizice pot ajuta la eliminarea acneei?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Exercitiile fizice pot ajuta la eliminarea acneei?

  Reglarea hormonilor

   

  În timpul schimbărilor cheie din viața ta, cum ar fi pubertatea, sarcina si menopauza, aveți un aflux de hormoni care pot face pielea sa o ia razna. Rezultatul este acnee vizibila, mai ales daca sunteti supraponderali si la risc pentru schimbari hormonale precoce. Exercitiile fizice ajuta la reglarea hormonilor dumneavoastră prin managementul greutatii. Astfel efectele secundare  hormonale sunt diminuate. Nu vă așteptați ca exercițiile fizice să fie un leac major. Acestea trebuie să fie cuplate cu o dieta adecvata pentru a avea un impact pozitiv asupra acneei.

   

  Reducerea stresului

   

  O oră la sala de sport poate face minuni pentru nivelul de stres. Asta poate reduce ulterior nivelul acneei. Eruptiile acneei apar adesea ca rezultate de la nivelurile crescute de cortizol din sânge. Cortizolul poate declanșa glandele de ulei sa intre în supraproducție, rezultând într-un ten neuniform. Prin utilizarea sportului pentru a reduce nivelul de stres, poti mentine nivelurile de cortizol la normal, pentru a vedea o îmbunătățire a acneei.

   

  Efecte contraproductive

   

  In timp ce exercitiile fizice pot avea un impact pozitiv asupra acneei, acestea pot face acneea mult mai rea.  Asta daca aveti obiceiuri proaste de igiena dupa ce mergeti la sala de sport. Atingerea diferitelor echipamente din sala, apoi atingerea pielii raspandeste bacteriile si infunda porii. Transpiratia pe care o excretati in timpul exercitiilor fizice poate provoca acnee, în special în cazul în care este absorbita de hainele de antrenament și lasata sa se aseze pe piele. Daca nu faceti dus dupa o sesiune de antrenament, puteti lasa pielea calda, umeda si ideala pentru bacterii.

   

  Prevenirea acneei

   

  Folosirea de exercitii fizice pentru a reduce acneea necesita cele mai bune norme de igiena posibile. Dezinfectati întotdeauna aparatele de exerciții comune cu servetele antibacteriene înainte de a le utiliza. Apoi, evitați sa atingeti fata si folositi un prosop pentru a curata transpiratia, mai degrabă decat mâinile. Purtati haine pentru sport, care sunt fabricate din tesaturi naturale, pentru a permite o mai buna circulatie.  Astfel veti tine umezeala departe de pielea dumneavoastra. După ce ați terminat antrenamentul, faceti un dus.  Folositi un gel de dus pentru a elimina excesul de transpiratie si ulei pentru o piele mai curata, mai clara.

 • Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre rolul fizioterapiei și despre exercițiile fizice pentru artrita psoriazica.

  Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Care sunt obiectivele acestui articol?

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre rolul fizioterapiei și despre exercițiile fizice pentru artrita psoriazica.

  Fizioterapie si exercitii de program pentru artrita psoriazica

  Să înțelegem ceea ce se poate face pentru a te ajuta sa faci fata mai ușor acestei afectiuni. Există mai multe lucruri simple pe care le puteți face pentru a va face viața mai ușoară, inclusiv exercițiile fizice regulate. Acest prospect va ajuta să întelegeti de ce sunt importante exercitiile pentru afectiunea dumneavoastra

  De ce ar trebui să se exercite?

  Artrita psoriazica poate duce la durere, umflare și rigiditate în articulații. Puteți preveni rigiditazi în articulații, apeland la o gamă completă de mișcare de bază si usoara de zi cu zi. Exercitiile fizice regulate pot ajuta, de asemenea, la a menține puterea în mușchi, ceea ce face ca sarcinile de zi cu zi mai ușoare și se va putea ajuta la menținerea unei poziții mai bune. S-a demonstrat, de asemenea, pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți starea de spirit, este necesara mentinerea densitatii oaselor si pentru a reduce oboseala. Deci, este important să avem un program de exerciții de a efectua o  bază de zi cu zi pentru a vă asigura că rămâneti la fel de in formă și sănătoși pe cât posibil.

  Ce se întâmplă dacă doare?

  Trebuie să încercați să faceți exerciții fizice în fiecare zi. In zilele in care articulatiile sunt umflate sau dureroase, puteti face cateva exercitii, fara sa va fortati prea tare pentru a va oferi flexibilitate. Forța de aderență și exercițiile fizice cardiovasculare ar trebui sa fie efectuate de cel puțin trei ori pe săptămână, dar ar putea fi necesar să fie modificate în cazul în care o îmbinare este dureroasă. De exemplu, puteți alege să mergeți la înot, mai degrabă decât la o plimbare în cazul în care este genunchi sau  cand gleznele sunt dureroase.

  Exercitiile fizice pot duce la un disconfort. Exerciții de consolidare pot duce uneori la dureri musculare. Exerciții de stretching pentru dureri articulare nu ar trebui sa duca totusi la o durere acuta. În cazul în care exercitarea duce la umflarea sau durere ascuțită, opriți și asigurați-vă că faceti exercițiul corect. Dacă disconfortul durează mai mult de câteva ore, s-ar putea fi exersat prea tare. Fiind necesara încetinirea sau reducerea de repetari ale dumneavoastră. Poate fi dificil pentru a începe cu un program de exercitii fizice. Dacă nu sunteți sigur, cere sfatul medicului dumneavoastră sau al unui fizioterapeut.

  Ce este un fizioterapeut ?

  Fizioterapeuti lucreaza atat in NHS, cat si privat. Ei sunt experți în examinarea și tratamentul mușchilor și a articulațiilor. Unele departamente pot avea un fizioterapeut cu un interes deosebit in conditii, cum ar fi artrita psoriazică. Si care vor lucra indeaproape cu un reumatolog consultant local. Doctorul de familie  poate sa va recomande sa va duceti la un fizioterapeut

 • Provocările emoționale pentru cei care traiesc cu psoriazis

  Fie că este vorba un copil, soț, părinte, frate sau prieten, învățând cum să sprijiniti persoana iubita va ajuta, de asemenea, să înțelegeti provocările fizice și emoționale asociate cu cei care traiesc cu psoriazis.

  Provocările emoționale pentru cei care traiesc cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Din cauza aspectului fizic al psoriazisului, reactia altora este adesea una dintre cele mai mari probleme pentru cineva cu aceasta afectiune cronica a pielii. Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care are psoriazis, suportul și îngrijirea vor însemna mai mult decât vei ști vreodată. Si pot merge un drum lung pentru a ii ajuta sa gestioneze boala. Fie că este vorba un copil, soț, părinte, frate sau prieten, învățând cum să sprijiniti persoana iubita va ajuta, de asemenea, să înțelegeti provocările fizice și emoționale asociate cu cei care traiesc cu psoriazis.

  Provocările emoționale pentru cei care traiesc cu psoriazis

  Aflați mai multe despre psoriazis

  Psoriazisul de multe ori este o boala prost înțeles. Cei mai mulți oameni pur și simplu nu știu ce este psoriazisul. Si de ce pielea celui drag apare in modul acela. Cu un pic de cercetare, veți afla că psoriazisul este o boală autoimună - adică rezultă dintr-un sistem imunitar hiperactiv - iar cauza este în prezent necunoscută. Există mai multe tipuri diferite de psoriazis si de severitate. De asemenea, declansatorii variază de la o persoană la alta persoană, și din când în când.

  Trebuie sa ai o discuție deschisă

  Începe prin a întreba persoana iubita cum se simte el sau ea și ceea ce el sau ea ar putea avea nevoie. Odată ce ați iniția conversația, va fi mai ușor pentru amândoi să înțeleagă ce tip de confort este necesar sau dorit. Poate vei dori sa te duci cu ei la vizitele de la doctor sau poate el sau ea cauta pur și simplu pe cineva cu care sa vorbeasca despre psoriazis. Aceasta poate parea usor, dar o conversație este cel mai bun loc pentru a începe sprijinirea prietenului sau membrului familiei.

  Incurajeaza o alimentație sănătoasă și exercițiile fizice

  Faciliteaza un stil de viață sănătos celui drag. Se încurajezea o alimentație și obiceiurile alimentare sănătoase și să fii un partener de antrenament. În loc de a sta pe canapea si sa te uiti la televizor și de a mânca o pungă de chips-uri, sugereaza o cina sanatoasa de alimente anti-inflamatorii. O plimbare în jurul cartierului va destinde atmosfera.

  Elimina stresul

  Stresul este un factor declanșator comun pentru episoadele acute de psoriazis. Este foarte ușor să-ți spuna un iubit, "nu te stresa". Dar poate fi foarte dificil pentru el sau ea să se relaxeze. Viața în general, poate fi stresanta, dar adăugați o boală vizibilă, piele cronică, și poate fi aproape imposibil. Întreabă cum te poate ajuta reducerea factorilor de stres de zi cu zi. Sau alăturați-vă în activități care contribuie la atenuarea stresului - cum ar fi yoga sau meditație.

 • Răspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre psoriazis

  Am întrebat experții 11 intrebari despre psoriazis, de la modul in care vremea caldă și exercițiile fizice afectează pielea, dacă este sigur pentru a obține un tatuaj.

  Obține răspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Dacă aveți psoriazis, aveți nevoie pentru a afla cele mai bune moduri de a avea grijă de pielea uscată si mâncărimi. Am întrebat experții 11 intrebari despre psoriazis, de la modul in care vremea caldă și exercițiile fizice afectează pielea, dacă este sigur pentru a obține un tatuaj.

  Iată câteva răspunsuri la întrebările-cheie de la Steven Feldman, MD, PhD, profesor de patologie si dermatologie la Wake Forest Baptist University Medical Center din Winston-Salem, NC și Michael Traub, ND, autor Essentials de dermatologic Diagnostic si integratoare Therapeutics.

  Exercitiile vor ajuta psoriazisul meu?

  Exercitiul este benefic pentru psoriazis, deoarece te elibereaza de stres, și reduce riscurile de boli cardiovasculare și obezitate, care sunt legate de psoriazis. În cazul în care faceți exerciții fizice în aer liber, pielea poate beneficia, de asemenea, de expunerea la lumina ultravioletă.

  Cât de mult soare este necesat atunci când exista episoade acute de psoriazis?

  După cum știți, expunerea la soare este de obicei benefic pentru psoriazis. Unul dintre motive este pentru ca lumina ultravioletă initiaza producerea de vitamina D in piele. Cu toate acestea, avem nevoie pentru a echilibra riscurile cu beneficiul. Principala prudenta este de a evita arsurile solare. Care poate creste riscul de cancer de piele și de a promova imbatranire si modificari ale pielii. În cazul în care utilizați protecție solară și purtați îmbrăcăminte de protecție, o pălărie, ochelari de soare, puteți fi în soare cat de mult va place.

  Pot să fac ceva pentru a ma asigura că copiii mei nu mostenesc psoriazis?

  Nu. Din moment ce copiii persoanelor cu psoriazis au un risc mai mare de a avea psoriazis (la urma urmei, aceasta este cauzata in mare parte de gene), știința medicală nu are în prezent nici o modalitate de prevenire a bolii.

  Pot sa ii dau psoriazis partenerului meu?

  Psoriazisul nu este contagios si nu poate fi transmis de la o persoană la alta.

  Care este cel mai bun mediu pentru psoriazisul meu?

  Vreme rece, uscata pare a face psoriazisul mai rau pentru multi pacienti (in contrast, soarele sau alte forme de expunere la lumina ultravioleta ajută). De asemenea, orice vatămare a pielii: zgârieturi, arsuri, arsurile solare, etc. pot face mai rau psoriazisul. Există unele medicamente care pot face psoriazisul mai rau, de asemenea. Cum ar fi un gât strep sau alte infecții respiratorii.

  Pot obține psoriazis la orice varsta?

  Da, psoriazisul poate aparea la orice varsta. Cel mai frecvent, prima incepe in adolescenta tarzie sau dupa 20 de ani, dar poate avea loc chiar mai devreme sau mai târziu în viață.

  Un tatuaj imi poate face psoriazisul mai rău?

  Pacientii cu psoriazis pot obține un tatuaj, dar psoriazisul poate dezvolta un tatuaj. În cazul în care o persoană are psoriazis, leziunile se pot dezvolta atunci cand pielea este accidentata. Așa că acul de la un tatuaj poate provoca psoriazisul sa apara. Acesta nu este sfârșitul lumii. O pata localizata a psoriazisului este de obicei usor de tratat cu medicamente cu cortizon puternice.

5 Articol(e)