Fundatia Nationala a Psoriazisului

 • Ameliorare a simptomelor psoriazisului lor în timpul sarcinii

  "Datele sugerează că majoritatea femeilor - pana la 60 la suta - vor vedea o ameliorare a simptomelor psoriazisului lor în timpul sarcinii", spune Laura Riley, MD, un obstetrician-ginecolog la Massachusetts General Hospital din Boston.

  Ameliorare a simptomelor psoriazisului lor în timpul sarcinii

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul cel mai probabil nu va afecta capacitatea de a avea un copil. Dar, poate fi necesar să se adapteze planul de tratament în timp ce sunteți gravidă și alăptati. O veste bună: Psoriazisul nu ar trebui să afecteze capacitatea de a concepe un copil. Chiar s-ar putea găsi ca starea dumneavoastră sa se imbunatateasca atunci când sunteți gravidă.

  "Datele sugerează că majoritatea femeilor - pana la 60 la suta - vor vedea o ameliorare a simptomelor psoriazisului lor în timpul sarcinii".

  Spune Laura Riley, MD, un obstetrician-ginecolog la Massachusetts General Hospital din Boston. Aproximativ 20 la suta vor ramane la fel, iar alte 20 la suta vor vedea ca psoriazisul lor se agraveaza.

  Din păcate, nu este posibil ca medicul dumneavoastră să știe dinainte in ce grup vei cădea, spune Sylvia Hsu, MD, profesor de dermatologie la Colegiul de Medicina Baylor din Houston. Și ce se întâmplă cu simptomele poate fi diferit de fiecare dată când ești gravidă. De asemenea, chiar dacă psoriazisul se îmbunătățește în timpul sarcinii, s-ar putea sa reapara la sfarsitul ei. Și, în funcție de planul actual de tratament, poate fi necesar pentru a încerca o nouă abordare în timpul, după, sau chiar inainte de sarcina.

  Planificarea maternitatii

  Dacă va gânditi sa încercati să aveti un copil, discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamentul psoriazisului. "Ar trebui să aveti parte de o consultatie, astfel încât să puteți determina care dintre medicamentele pe care le luați pot fi luate in continuate și în cazul în care oricare dintre terapiile dvs. ar trebui să fie oprite", spune Dr. Riley.

  Cei mai multe dermatologi si obstetricieni recomanda oprirea medicamentelor daca abeti psoriazis, odată ce intenționați să rămâneți gravidă. Trebuie doar să fie în siguranță. În cazul în care psoriazisul este neplăcut și trebuie să fie tratat cu mai mult decat creme hidratante si emoliente (cum ar fi vaselina), s-ar putea sa fii în măsură să aplici unele tratamente topice sau o terapie de lumina, de asemenea, cunoscuta sub numele de fototerapie UVB.

  Steroizi topici nu s-au dovedit a provoca malformații congenitale. Cu toate acestea, National Psoriasis Foundation Medical Board si alti experti spun ca este cel mai sigur de a utiliza steroiz. Fa asta in doze mici si în cantități limitate și nu pe suprafețe mari de piele, spune Riley.

  Cu siguranță doriți să încercați să evitați orice medicamente sistemice (Biologics, retinoizi orale, ciclosporină, metotrexat). Medicamentele pot trece prin fluxul sanguin al fatului. De asemenea, nu ar trebui să le iei în cazul în care alăptezi. Acestea pot fi transmise prin laptele matern.

  In mod specific, Food and Drug Administration US spune pentru a evita acitretin (Soriatane), metotrexat, și tazarotene (Tazorac), deoarece acestea s-au dovedit a provoca malformații congenitale. Aceste medicamente trebuie întrerupte cu mult înainte de concepție - în cazul acitretinului, cu trei ani înainte.

 • Impactul psiho-social al psoriazisului asupra femeilor

  Noi vom explora impactul psiho-social al psoriazisului asupra femeilor în profunzime mai mare vorbind cu Dr. Lawrence Green, un dermatolog care vede in mod regulat femei care sufera de psoriazis in practica sa privata in Rockville Maryland.

  Impactul psiho-social al psoriazisului asupra femeilor

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Potrivit Institutului National de Sanatate (NIH), pana la 7,5 milioane de americani au psoriazis. Acest lucru echivalează cu circa 2,2 la suta din populatie. Procentul de femei care au psoriazis este aproximativ egal cu cel al bărbaților. Această condiție de piele pare să aibă un efect psihologic mult mai dramatic asupra femeilor.

  Fundatia Nationala a Psoriazisului raporteaza ca intr-o analiza a datelor sondajului de la 5000 de pacienți cu psoriazis, 20 la suta dintre femei au spus ca psoriazisul a fost o problemă foarte mare în viața de zi cu zi, comparativ cu doar 12 la suta din barbati. In plus, aproximativ 60 la suta dintre femei au spus ca psoriazisul interfereaza cu capacitatea lor de a se bucura de viata, comparativ cu doar 52 la suta dintre barbati. În general, femeile au un timp mult mai dificil de a face fata cu problemele psihologice și sociale provocate de psoriazis.

  Noi vom explora impactul psiho-social al psoriazisului asupra femeilor în profunzime mai mare vorbind cu Dr. Lawrence Green, un dermatolog care vede in mod regulat femei care sufera de psoriazis in practica sa privata in Rockville Maryland.

  Poți să ne spui un pic despre tine și ceea ce faci?

  Dr. Green: Sunt un profesor asistent clinic de dermatologie la Universitatea George Washington Scoala de Medicina din Washington DC. Dar, mai important, pentru articolul dvs., eu sunt, de asemenea, în Consiliul de Administratie al Fundatiei Nationale a Psoriazisului. Eu văd pacienți în fiecare zi, în biroul meu si pot fi contactat prin intermediul site-ului meu. Am psoriazis eu insumi si am tratat intotdeauna persoanele cu psoriazis ca fiind o prioritate.

  Ce este psoriazisul?

  Dr. Green: Psoriazisul este o stare autoimună cronică, care afectează pielea, și poate afecta, de asemenea articulațiile unor persoane. Practic, sistemul imunitar propriu (din motive necunoscute), stimuleaza pielea sa se reproduce prea rapid și / sau, de asemenea, provoacă proliferarea și posibila distrugere a articulațiilor cuiva (pentru cei care au artrita psoriazică).

  Ce a determinat, de obicei, o femeie să vină și la doctorul ei sa vorbeasca despre simptomele psoriazisului?

  Dr. Green: Cred ca femeile sunt preocupate atunci cand psoriazisul poate fi văzut în mod vizibil pe ele. Având psoriazis într-o zonă a corpului îmbrăcata este enervant. Dar nu la fel ca atunci cand o ai pe locuri vizibile. Și, locurile vizibile ar include scalpul în cazul în care fulgii cad în mod constant în jos de la parul tau pe hainele tale si poate fi observat de către alții.

  Există modalități pentru femei de a face față cu aspectele sociale și psihologice de a avea o afecțiune cronică a pielii, cum ar fi psoriazisul?

  Dr. Green: Eu nu sunt un expert psihologic, dar eu spun pacientilor sa aiba incredere in ei si sa vorbeasca cu cei dragi. Acestia ii pot ajuta in vremuri grele, când acestia au un episod acut de psoriazis. Există, de asemenea, mult sprijin din partea Fundatiei Nationale de Psoriazis, in care oamenii cu psoriazis pot vorbi intre ei.

 • Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  "De milenii, persoanele cu psoriazis și alte tulburări au făcut pelerinaje la Marea Moartă, în cazul în care apele, de 10 ori mai sarate ca oceanul, sunt bogate în magneziu și alte minerale," raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului.

  Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  În timp ce există o varietate de medicamente prescrise si tratamente traditionale pentru psoriazis, multe dintre aceste opțiuni lipsesc sau sunt destul de riscante pentru a ii face pe oameni sa se simta inconfortabili. În orice situație cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră despre toate opțiunile. In Statele Unite, tratamentele tradiționale pentru psoriazis includ topicals, pastile și injecții. Dar există o altă opțiune de tratament ar trebui să se ia în considerare.

  Există mai multe provocări care vin cu găsirea tratamentul corect de psoriazis. Printre acestea se numără un cost, eficiență și aprobare de asigurare. Am vorbit cu unii suferinzi de psoriazis care sunt mulțumiți de tratamentul lor, în timp ce alții par să fi epuizati prin toate mijloacele.

  Clinica Mayo spune, "Efectele tratamentelor pentru psoriazis, de asemenea, pot fi imprevizibile. Ce funcționează bine pentru o persoană ar putea fi ineficient pentru altcineva. "

  Dar, poate ceva mort sa aduca pielea înapoi la viață?

  Este situat între Israel și Iordania, în sud-vestul Asiei. Este menționată de mai multe ori în Biblie și are o vechime de cel puțin 3 milioane de ani. Ce este? Dacă ai zis Marea Moartă, ai dreptate. Cam acum un an am vorbit cu alti suferinzi de psoriazis, care m-au sfătuit de puterile mistice aparente ale acestui corp de apă.

  Se spune că acest corp de apă, care nu este o mare, ci mai mult un lac, poate vindeca pe cei cu boli ale pielii.

  Aceștia au declarat că au conversații cu un proprietar de spa în Israel, negociind pe o afacere pentru o excursie la Marea Moartă cu o ședere de 28 de zile pentru aproximativ 2.000 $. E o afacere uimitoare. Am cercetat și am găsit o ședere pentru câteva zile (mai puțin de o săptămână) într-o stațiune ce ar costa cu siguranță câteva mii de dolari.

  Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  Pentru tratamentul cel mai eficient, pacienții sunt sfătuiți să rămână timp de cel puțin 30 de zile. "De milenii, persoanele cu psoriazis și alte tulburări au făcut pelerinaje la Marea Moartă, în cazul în care apele, de 10 ori mai sarate ca oceanul, sunt bogate în magneziu și alte minerale," raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului. "Oxigenul crescut in aer calmeaza nervii si relaxeaza mintea." Acest tip de tratament este denumit "terapie spa."

  Suferindul de psoriazis Matei Kats a documentat călătoria sa la Marea Moartă pe Youtube. In film, corpul său este acoperit în mod semnificativ de pete mari de culoare rosie de psoriazis. Doar dupa a treia zi puteți vedea un pic de îmbunătățire. Până în ziua 20, Kats a avut psoriazisul complet curatat.

 • Cele mai bune creme, unguente si lotiuni pentru psoriazis

  Creme si lotiuni pentru psoriazis. În funcție de severitatea și localizarea psoriazisului, in mai multe cazuri pot fi tratate cu produse preparate.

  Cele mai bune creme, unguente si lotiuni pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este mai mult decât piele pur și simplu uscata. Este o afecțiune care afectează mai mult de 3 la suta din americani, sau aproximativ 5 milioane de oameni. Psoriazisul este o boala autoimuna, in care creierul trimite eronat semnale catre organism pentru a produce mai multe celule ale pielii decât sunt necesare. Celulele devin atat de active ca sistemul imunitar al individului este declanșat, iar rezultatul este inflamarea pielii.

  Tratamentele topice - cele plasate direct pe suprafața pielii - sunt disponibile într-o varietate de preparate, inclusiv loțiuni, creme și unguente. Loțiunile conțin ulei și alcool în apă și pot fi agenti de uscare în funcție de conținutul de alcool. Cremele sunt, de asemenea, realizate cu ulei în apă, dar ele au de multe ori conservanți, care pot duce la reacții alergice. Unguentele sunt preparate semisolide, care sunt grase si mai lente pentru a fi absorbite.

  Aplicând loțiuni standard pentru mâini si unguente cosmetice, are un efect redus asupra relaxării disconfortului unui episod acut al psoriazisului. Pentru a fi eficient, un tratament trebuie să conțină ingrediente pentru a încetini creșterea celulelor pielii. Se reduce astfel inflamatia si elimina acumularea de solzi.

  Creme si lotiuni pentru psoriazis

  În funcție de severitatea și localizarea psoriazisului, in mai multe cazuri pot fi tratate cu produse preparate. Două ingrediente au fost aprobate de către US Food and Drug Administration pentru tratamentul psoriazisului: acid salicilic și gudron de cărbune. Ambele pot fi utilizate pe corp, mâini, picioare și scalp.

  Acidul salicilic face ca stratul exterior al pielii să se verse. El se ridică și înmoaie solzii cauzati de psoriazis, ajutând la eliminarea solzilor. Cremele puternice cu acid salicilic pot fi iritante pentru piele dacă sunt lăsate prea mult timp, și poate slăbi, ocazional, firele de par si duce la pierderea parului. Aceasta nu ar trebui să fie utilizate pe arii extinse ale corpului.

  Gudron de cărbune incetineste cresterea rapida a celulelor pielii, scăderea inflamației, mâncărimea și scalarea. Gudronul se aplică o dată pe zi, timp de 10 până la 15 minute. Cu toate că poate fi extrem de eficient pentru psoriazisul usor pana la moderat sau sever, există o serie de dezavantaje pe care trebuie sa le iei în considerare. Gudronul poate irita si usca pielea, așa că ar trebui să fie testat pe o suprafață întâi la scară mică.

  Gudronul pot pata îmbrăcămintea, lenjeria de pat și chiar și părul deschis la culoare si face pielea extrem de sensibilă la lumina soarelui. Trebuie sa ai grija pentru a te spala bine de preparatul de gudron și de a folosi protecție solară înainte de a merge în aer liber. Unele studii au arătat că preparatele de gudron pot cauza cancer. Cu toate acestea, in conformitate cu Fundatia Nationala a psoriazisului, FDA a stabilit că preparatele care conțin 0,5 până la 5 procente de gudron sunt sigure.

 • Tratamentul cu bronzare, pentru psoriazis

  Tratamentul cu bronzare. În cazul în care nu aveți acces la terapia standard de lumina, medicul va poate recomanda vizitarea unui salon de bronzare ca tratament paliativ sau un ultim efort pentru psoriazis, raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului.

  Tratamentul cu bronzare, pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune cronică declanșată de accelerații anormale în ciclul de viață al pielii afectate. Aceste accelerații creează o acumulare de celule moarte ale pielii și pentru a promova formarea de solzi grosi și pete roșii. Acestea pot provoca mancarimi sau dureri semnificative. În unele cazuri, lumina folosită în paturile de bronzare pot usura simptomele psoriazisului. Cu toate acestea, riscurile de tabacire depasesc cu mult orice rapeluri în ameliorarea psoriazisului.

  Terapia cu lumină

  Terapia de lumină care utilizează energia din ultraviolete B sau UVB, este un tratament eficient pentru simptomele psoriazisului. UVB atinge efectele sale prin penetrarea suprafeței pielii și încetinirea creșterii celulelor afectate de schimbarile legate de psoriazis. În funcție de circumstanțele personale, puteți primi tratamente UVB în condiții controlate, în cabinetul unui medic. Este disponibil si la domiciliu, în conformitate cu ghidurile de tratament explicite unui medic. În unele cazuri, puteți utiliza dispozitive concepute pentru a produce lumina UVB. In altele, puteți utiliza doze specifice de lumina solară, care conțin energie UVB.

  Tratamentul cu bronzare

  În cazul în care nu aveți acces la terapia standard de lumina, medicul va poate recomanda vizitarea unui salon de bronzare ca tratament paliativ sau un ultim efort pentru psoriazis, raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului. Cu toate acestea, paturile de bronzare comerciale produc doar o cantitate mică de energie UVB, amestecate cu cantități mult mai mari de o formă separată de energie ultraviolete numite ultraviolete A, sau UVA. Comparativ cu UVB, UVA ofera beneficii inferioare pentru tratamentul simptomelor psoriazisului.

  Riscurile de bronzare

  Daca aveti 35 de ani sau mai puțin, utilizarea de paturi de bronzare poate creste riscul pentru dezvoltarea cancerului de piele. Poate pune viața în pericol cu aproximativ 75 la suta, conform Academiei Americane de Dermatologie, sau DAI. In plus, energia din aceste surse poate duce la îmbătrânirea prematură a pielii. Din cauza riscurilor ridicate, Fundatia Nationala a Psoriazisului nu incurajeaza bronzarea ca un tratament pentru psoriazis. În afara contextului psoriazisului, Food and Drug Administration si Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor  descurajează utilizarea paturilor de bronzare.

  Opțiuni suplimentare

  In plus fata de tratamentele traditionale UVB si lumina soarelui, exista mai multe terapii suplimentare pe baza de lumină pentru psoriazis. In tratamentul UVB de bandă îngustă, medicii folosesc o parte mai mică a spectrului UVB pentru a obține rezultate mai eficiente de tratament. In tratamentul cu laser excimer, medicii concentreaza lungimi de undă chiar mai înguste de lumina UVB la pielea afectata de psoriazis. Se creeaza o reducere directionata in inflamatie si celule anormale la nivelul pielii. În fotochimioterapie, de asemenea, cunoscuta sub numele de PUVA, medicii folosesc un medicament numit psoralen pentru a crește eficiența luminii din spectrul UVA. Medicul dumneavoastră poate recurge la PUVA în cazul psoriazisului este deosebit de grav.

 • Efectele legumelor Nightshade asupra psoriazisului

  Deși studiile nu au confirmat efectele adverse ale legumelor Nightshade asupra psoriazisului, limita de cercetare dezvaluie potentialul inflamator.

  Efectele legumelor Nightshade asupra psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  O dieta sanatoasa nu va vindeca psoriazisul, dar s-ar putea ajuta la minimizarea simptomelor sale. Acestea pot fi umflarea pielii dureroase și, dacă aveți artrită psoriazică, dureri articulare. Deși cercetarea este lipsita în ceea ce privește dacă legumele contribuie la boala si efectele lor problematice raman controversate, in conformitate cu Fundatia Nationala a Psoriazisului. Unii oameni au raportat simptome mai bune prin eliminarea lor din dieta lor. Inainte de a face modificari dietetice semnificative, cereți îndrumări de la medicul dumneavoastră.

  Teorii comune

  Medicul naturopatic, cum ar fi Dr. Jeffrey Dach cred că familia de plante care include ardei, cartofi, roșii și vinete, crește inflamația, declanșând sau agravand psoriazisul. O teorie este ca legumele Nightshade sunt legate de iedera otravita. Care nu este adevărat, în conformitate cu Barry Micallef, un expert în biochimia plantelor de la Universitatea din Guelph. Mulți practicanți de medicină alternativă susțin, de asemenea, că legumele conțin niveluri ridicate de solanina, un compus toxic, care asigură o protecție naturală împotriva insectelor și crește inflamația la consumatori.

  Eficacitatea măsurilor de eliminare

  Deși studiile nu au confirmat efectele adverse ale legumelor Nightshade asupra psoriazisului, limita de cercetare dezvaluie potentialul inflamator.

  Pe site-ul său, Jeffrey Dach, un specialist in medicina naturala, rapoarteaza ca unul dintre pacientii sai, o femeie in post-menopauza diagnosticata cu artrita reumatoida, a fost capabila sa opreasca medicamentele ei de hormoni si sa ramana libera de dureri articulare prin eliminarea solanaceelor. Cu toate că Dach nu a abordat artrita psoriazică în mod specific, el spune ca el crede ca legumele cresc inflamatia si artrita - care afecteaza circa 5 la suta din persoanele cu psoriazis.

  Potentialele riscuri ale eliminarii solanaceelor

  Beneficiile legumelor Nightshade depasesc cu mult orice riscuri potențiale, spune Pamela Piotrowski, un dietetician inregistrat la Societatea Artrita din Ontario. Evitându-le, s-ar putea sa simtiti o diferenta, mai ales dacă nu le înlocuiți cu alternative la fel de nutritive. Produsele de tomate sunt principalele surse de vitamina A, un nutrient care ajuta la mentinerea pielii sanatoase. Roșiile și cartofii de aprovizionare, de asemenea, au cantități importante de vitamina C, un antioxidant care protejează împotriva inflamației și susține capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și a bolilor. Drept alimente cu conținut caloric scăzut, ardeii și vinetele pot fi componente utile ale unei diete cu greutate. Atingerea si mentinerea unei greutati sanatoase este importanta, deoarece excesul de kilograme creste riscul pentru psoriazis.

  Sfaturi dietetice

  În cazul în care legumele Nightshade par sa contribuie la simptome, discuta despre modalitățile de a le înlocui cu alternative sanatoase, cu medicul sau nutritionistul. Pentru a reduce inflamația prin alte măsuri dietetice, trecerea la o dieta sanatoasa pentru inima, care pune accentul pe alimentele anti-inflamatorii, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale și pește. American Heart Association recomanda consumul de peste gras, cum ar fi somon, macrou sau hering, cel puțin de două ori pe săptămână. Omega-3 - grasimi sanatoase reduc inflamatia si riscul de boli de inima. Psoriazisul si artrita psoriazica creste riscul de boli cardiovasculare. Limiteaza sau evita alimentele care conțin zahăr, cum ar fi bomboane, băuturi răcoritoare și produse de patiserie, carne și produse lactate grase, care pot creste inflamatia.

 • Dieta Pagano, eficienta in tratarea psoriazisului

  Fundatia Nationala a Psoriazisului nu aproba dieta Pagano. Aceasta atrage atentia ca urmarea planului ar putea ajuta unele, dar nu toate, persoanele care sufera de psoriazis.

  Dieta Pagano, eficienta in tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Peste 7 milioane de americani sufera de psoriazis, o afecțiune a pielii cauzată de probleme cu sistemul imunitar. Caracterizat prin pete de piele inflamate, mâncărimi sau solzoase, psoriazisul este tratat de obicei cu medicamente, creme topice sau expunerea la razele ultraviolete. In anul 2008, chiropractorul John O.A. Pagano a publicat "Vindecarea Psoriazisului: Alternativa naturală", o carte care conține un plan de dieta care poate ajuta in tratarea psoriazisului.

  Fundatia Nationala a Psoriazisului nu aproba dieta Pagano. Aceasta atrage atentia ca urmarea planului ar putea ajuta unele persoanele care sufera de psoriazis. Discutați cu medicul dumneavoastră sau dermatologul înainte de a începe planul.

  Alimente recomandate

  Potrivit lui Pagano, o dieta care este compusa din 70 la suta la 80 la suta, fructe si legume proaspete organice, carne  20 la suta si 30 la suta cereale organice, sau alimente "acide", este cel mai eficient mod de a trata psoriazisul. Planul priveste consumul de o multime de legume verde inchis, legume cu frunze, pește, carne de miel, carne de pasăre. De asemenea, orez brun sau sălbatic, lapte cu emisii reduse sau degresat sau iaurt, migdale si paste cereale integrale sau produse de patiserie, care nu conțin drojdie sau ouă. Bea ceai american, șofran galben și șase până la opt pahare de apă în fiecare zi. Ia suplimente cu ulei de in, ulei de pește, acizi gras omega-3 si pudra de ulm, scoarță de copac alunecos.

  Alimente de evitat

  Regimul alimentar Pagano se bazeaza pe premisa ca psoriazisul este cauzat de compusii din produsele alimentare care trec din sistemul digestiv în fluxul sanguin prin părțile slabe ale peretelui intestinal. Pentru a preveni acest lucru să se întâmple, adepții dietei sunt instruiți pentru a evita orice carne roșie. SIngura excepție o face carnea de miel. Toți îndulcitorii, toate produsele care conțin făină rafinata sau cereale rafinate, cartofi albi, ciocolată, ouă, drojdie și produse din drojdie, cum ar fi pâine. Orice element prelucrat care conține conservanți sau aditivi, alcool, cafeina, crustacee, fructe citrice, cum ar fi portocale. Evita si alimente prajite si produse care fac parte din familia Solanaceae de plante, cum ar fi tomate, vinete și ardei.

  Exemplu de meniu zilnic

  Zain Verjee a explicat într-un articol din 2014 ca ea urmeaza dieta Pagano de zi cu zi pentru a ajuta la gestionarea psoriazisului. Micul dejun pentru Verjee ar putea fi zahăr fără cereale. Benefice sunt si tărâțele cu lapte, fructe feliate amestecate cu iaurt, ceai și apă fierbinte cu suc de lămâie. Masa de prânz ar putea fi pui la gratar sau curcan cu salată verde și sparanghel aburit. Opteaza si pentru miel la gratar acoperit cu sos alb, broccoli si morcovi. Acesta ar putea fi servit drept cină. Pentru a ramane la dieta, Verjee are fructe pentru desert și gustări cu semințe, fructe si legume care nu conțin aditivi sau conservanți.

 • Fumatul si psoriazisul - Efecte negative

  În cazul în care nu este suficient pentru a te face sa pui jos pachetul, considera ca fumatul creste, de asemenea, șansele de a obține psoriazis.

  Fumatul si psoriazisul - Efecte negative

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Probabil stii ca fumatul creste riscul pentru cancerul pulmonar. Este posibil să știi chiar că un obicei de a fuma un pachet pe zi, de asemenea, crește șansele de:

  • boala cardiovasculara
  • cancer de vezică urinară
  • cancer renal
  • cancer la gat

  În cazul în care nu este suficient pentru a te face sa pui jos pachetul, considera ca fumatul creste, de asemenea, șansele de a obține psoriazis. Dacă aveți deja psoriazis, este probabil sa ai simptome mai severe. Daca esti o femeie, acest risc crește și mai mult.

  Continua sa citesti pentru a afla ceea ce cercetarile spune despre legatura dintre psoriazis si fumat. Veți auzi, de asemenea, de la doi pacienți cu psoriazis care impartasesc povestea lor de ce au renuntat la fumat, precum și modul în care simptomele i-au afectat.

  Psoriazis si fumatul

  Psoriazisul este o boala comuna autoimuna care implica pielea și a articulațiile. Psoriazisul afecteaza aproximativ 2 la suta din oamenii din Statele Unite ale Americii. Se estimeaza ca psoriazisul afecteaza aproximativ 125 de milioane de oameni din intreaga lume.

  Fumatul nu este singurul factor de risc care poate fi prevenit pentru psoriazis, deși este unul mare. Alți factori includ:

  • obezitate
  • consumul de alcool
  • stres semnificativ
  • predispoziție genetică, sau antecedente familiale

  Istoria familiei nu poate fi schimbată. Te poți opri din fumat, deși, chiar dacă tu crezi că nu poți. În caz contrar, există o bună șansă de a creste riscul de psoriazis. De asemenea, severitatea s-ar putea să scadă doar cu frecvența de fumat.

  Ce anume spun cercetarile pe tema acestui subiect? În primul rând, numeroase studii au gasit fumatul ca fiid un factor de risc independent pentru psoriazis. Asta inseamna ca oamenii care fumeaza sunt mai susceptibili de a avea psoriazis. Cu cât fumezi, și cu cât ai fumat mai mut, cu atat este mai mare riscul tău.

  "Un studiu transversal din Italia a constatat ca fumatorii grei, cei care fumeaza mai mult de 20 de țigări pe zi, au avut de doua ori riscul de a avea psoriazis sever", spune Ronald Prussick, MD, un profesor asistent clinica la Universitatea George Washington și directorul medical al Dermatologie Washington Center din Rockville, MD. Prussick serveste, de asemenea, pe placa medicala pentru Fundatia Nationala a psoriazisului.

  Prussick se referă la două sau mai multe studii care ilustreaza legatura dintre fumat si psoriazis. Un subanalysis din Nurses Health Study, a constatat ca asistentele medicale care au fumat mai mult de 21 de ani au fost de doua ori mai susceptibile de a dezvolta psoriazis. Un an pachet este determinat prin înmulțirea numărului de ani care ați fumat la numărul de pachete de țigări pe zi. Un alt studiu, privind expunerea prenatala si in copilarie la fumat, a constatat ca expunerea timpurie la fumat crește ușor riscul de a dezvolta psoriazis mai tarziu in viata.

8 Articol(e)