gluten

 • Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis? De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Este clar că ceea ce mâncăm are un impact enorm asupra sanatatii noastre generale. Mai puțin clara este problema modificarii dietei noastre pentru a trata de fapt, o boala in curs de desfasurare, cum ar fi psoriazisul.

  Statusul curent

  Rolul cel mai promițător pentru manipularae dietetica in tratamentul psoriazisului implica o dieta fara gluten. Glutenul este un compus proteic de stocare / amidon găsit în ierburi, cum ar fi grâul, secara sau orzul.

  Unii oameni au anticorpi de la un component de gluten numit gliadină. Care rezultă într-o stare cunoscuta sub numele de boala celiaca. Atunci când acești oameni mănâncă pâine și alte alimente care contin gluten, pot primi simptome gastro-intestinale. Si pot izbucni într-o erupție cutanată pustuloasă numita dermatita herpetiforma.

  Veziculele poate fi, de asemenea, observate în anumite tipuri de psoriazis. Si mai multe persoane cu psoriazis au anticorpi de tip anti-gliadina fata de populația generală. Cu toate că datele sunt mici, în prezent, există unele studii și rapoarte de caz dramatice care prezintă o îmbunătățire în psoriazis cu adoptarea unui regim fără gluten. O condiție similară numită pustuloza-palmo-plantară se îmbunătățește, de asemenea, pe acest tip de dieta.

  Se pare că in Groenlanda, eschimosii au relativ mai putin psoriazis si artrita reumatoida si s-a crezut ca dieta a jucat un rol prin furnizarea mai multor substante precum omega-3, uleiurile de pește fiind totodata anti-inflamatoare. Într-adevăr, atunci când acești oameni au emigrat în Danemarca și au avut o dietă care includea mult mai multa carne rosie, ei au dezvoltat psoriazis si artrita la o rata mult mai mare.

  Din nefericire, studiile suplimentează ca uleiul de pește în dieta pacienților cu psoriazis au fost relativ dezamăgitoare. In Groenlanda, eschimosii se pare că sunt echipati cu un avantaj genetic care să le permit să facă uz de ulei de pește pentru a reduce apariția bolilor inflamatorii. În absența acestui fond genetic, majoritatea pacienților cu psoriazis nu pot vedea niciun beneficiu in pielea lor din utilizarea de Omega-3 - suplimente.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis ?

  De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina. In absenta acestor anticorpi, ca urmare a unei diete stricte fără gluten nu numai că ar fi inutila în ameliorarea psoriazisului, dar ar însemna renunțarea la cele mai multe produse de panificație tradiționale, paste și cereale in permanenta.

  Concluzii

  O dieta sanatoasa, cu o mulțime de fructe și legume proaspete, carne rosie redusa la minimum este foarte benefica. Este important sa discutati si cu medicul in privinta renuntarii totale la gluten.

 • Asociere intre sensibilitatea la gluten si psoriazis

  Se presupune că enteropatia sensibilă la gluten se manifestă frecvent fără simptome gastrointestinale minime. Si ca exista o asociere intre sensibilitatea la gluten si psoriazis.

  Asociere intre sensibilitatea la gluten si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  În boala celiacă (CD-uri), ingerarea glutenului de cereale duce la inflamații ale mucoasei intestinului subțire și atrofia vilozităților cu hiperplazie criptă. Sindromul de malabsorbție rezultat apare la persoanele sensibile asupra consumului de grâu, secară, orz, triticale, ovăz, grâu spelt și grâu dur. Simptomele cum ar fi diareea și distensia abdominală se normalizeaza după instituirea unui regim fără gluten. Compușii toxici sunt prolamine: gliadină în gluten de grâu, secară, secalins în și hordeinei din orz.

  Se presupune că enteropatia sensibilă la gluten se manifestă frecvent fără simptome gastrointestinale minime. Si ca exista o asociere intre sensibilitatea la gluten si psoriazis.

  În cazul CD "silențios", testarea anticorp poate fi utilizat pentru a identifica pacienții sensibili la gluten. Celulele plasmatice produc IgA și IgG față de diferiți antigeni, inclusiv gliadină, transglutaminază, endomysin și reticulină. In diagnosticarea CD, IgG și IgA antigliadin anticorpi (AGA) și anticorpi serici împotriva transglutaminază tisulară s-au dovedit a fi utile. Transglutaminază tisulară pare a fi autoantigen predominant atât în intestin cat și in  pielea pacienților cu CD.

  Anumite descoperiri indica o incidenta crescuta a psoriazisului la pacienții cu CD-ul.

  Dar datele sunt incompatibile. Un raport de caz al unui pacient cu CD-uri și psoriazis ale căror leziuni s-au imbunatatit la scurt timp dupa ce a inceput o dieta fara gluten, pare să confirme asocierea dintre CD si psoriazis. Pe de altă parte, o dieta fara gluten poate ameliora severitatea psoriazisului chiar si la pacientii cu nici un CD, dar cu IgA si / sau IgG AGA. AGA sunt mai frecvente la pacienții cu psoriazis decât la persoanele sănătoase.

  Măsurarea IgA și IgG AGA printr-o metodă de testare-linked immunosorbent microenzyme la 302 pacienți cu psoriazis au prezentat niveluri serice IgA AGA peste valoarea percentilei 90 a grupului de referință la 16% dintre pacienți. Deși nivelul mediu al IgG AGA nu a crescut in grupul psoriazis, a existat o corelație între valorile IgA și IgG AGA AGA. Mai mult decât atât, prezența serului IgA AGA este adesea asociată cu inflamația duodenale. Michaelsson a evaluat efectul unei diete fara gluten de 3 luni la 33 de pacienți cu psoriazis în AGA negativ AGA-pozitiv.

  Ei au folosit PASI pentru evaluarea severității bolii. Treizeci de pacienti cu AGA au finalizat perioada de dieta fara gluten. Si au prezentat o scădere foarte semnificativă în medie PASI. Nici o imbunatatire nu a fost gasita la pacientii-AGA negativ. Valorile AGA au fost reduse dupa dieta fara gluten, în 82% dintre pacienții care s-au îmbunătățit. Dupa dieta fara gluten, pacientii au consumat dieta lor obișnuită, timp de 3 luni. Pe parcursul acestei perioade, psoriazisul s-a deteriorat în 18 dintre cei 30 de pacienți cu AGA care au terminat perioada fără gluten.

 • Psoriazis si adoptarea unei diete fara paine

  Pentru unii oameni cu psoriazis, se pare că există o legătură între gluten (o proteina care se gaseste in grau, secara si orz), precum și starea lor de piele. Iata tot ce trebuie sa stii despre psoriazis si adoptarea unei diete fara paine.

  Psoriazis si adoptarea unei diete fara paine

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazis si adoptarea unei diete fara paine

  Pana in prezent, nu a existat nici un studiu ce a cautat in mod specific modul in care aportul de pâine afecteaza psoriazisul. Spre deosebire de unii factori de stil de viata (cum ar fi alcoolul, sau de a fi supraponderali), nu există nici o cercetare care să sugereze că consumul de o mulțime de pâine crește riscul de psoriazis. Ceea ce știm este că pentru unii oameni cu psoriazis, se pare că există o legătură între gluten (o proteina care se gaseste in grau, secara si orz), precum și starea lor de piele.

  Este un fel de pâine mai bună decât cealaltă?

  In Marea Britanie, 75 la suta din pâinea cumpărata este pâine albă. Pâinea albă conține mai puține fibre decât pâinea din cereale integrale, deoarece învelișul exterior (tărâțe și germeni) este îndepărtat în timpul procesului de măcinare. Studiile arata ca dietele bogate in fibre pot proteja impotriva inflamatiei. Pentru că psoriazisul este o boală inflamatorie, experții cred că consumul de alimente mai multe medicamente anti-inflamatorii pot fi de ajutor.

  Painea din cereale integrale realizate cu cereale "întregi" conțin mai multe fibre. Pâinea bruna este un amestec de făină albă cu tărâțe adăugată. Conține mai multe fibre decât pâinea albă, dar mai puține decat cerealele integrale. Pâinea din aluat acru este facuta in stil tradițional, care se face folosind în mod natural și bacterii. Aceste bacterii sunt o sursa de probiotice, care joaca un rol in reglarea functiei imune. Un număr mic de studii au sugerat ca probioticele ar putea fi de ajutor in psoriazis. Dar este nevoie de mai multe cercetări.

  Ar trebui să ma opresc din a mânca pâine?

  In acest moment, nu avem nici o dovadă care să sugereze că evitarea pâinii este de ajutor pentru persoanele cu psoriazis. Cu excepția cazului în care au crescut anticorpi la gluten. Dacă doriți sa adoptati o dieta fara gluten, va trebui sa nu mai manancati toate produsele alimentare care conțin gluten - și care includ pâine din grâu, secară și orz. Puteți cumpăra pâine alternativa, care este fără gluten. Dar acestea sunt mai scumpe, și au o textură diferită și un gust diferit. Dacă includeti pâine în dieta, este recomandată cea din cereale integrale, deoarece conține mai multe fibre. Liniile directorare din Marea Britanie și SUA recomanda ca cel putin jumatate din boabele pe care le alegem ar trebui să fie cereale integrale.

  Ce spun dieteticienii

  Cercetările arată că, unii oameni cu psoriazis au vazut imbunatatiri in pielea lor atunci când urmează o dieta fara gluten. Ceea ce înseamnă că se recomanda evitare oricarei pâini din grâu, secară sau orz. Pentru alte persoane cu psoriazis, evitând gluten (pentru pâine) nu pare să facă nici o diferență. Avem nevoie de mai multe cercetari pentru a ne ajuta să identificăm care vor beneficia de o dieta fara gluten.

 • Exista o legatura intre paine si psoriazis?

  În întreaga lume, painea este un aliment de bază. In Marea Britanie, pâinea reprezintă aproximativ 10 la suta din caloriile pe care le mancam, si in jur de 20 la suta din aportul nostru de fibre. Exista o legatura intre paine si psoriazis?

  Exista o legatura intre paine si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  În întreaga lume, painea este un aliment de bază. In Marea Britanie, pâinea reprezintă aproximativ 10 la suta din caloriile pe care le mancam. Reprezinta si in jur de 20 la suta din aportul nostru de fibre. Pâinea se face folosind făină, apă, sare și un agent de afânare cum ar fi drojdia. Atunci când se produce aluatul de paine, microbii existenti în mod natural (bacterii inofensive) sunt folositi pentru a ajuta la creșterea aluatului. Pâine este uneori acuzata de declanșarea psoriazisului, deci ce spune știința?

  Ce stim despre paine si psoriazis?

  Pana in prezent, nu a existat nici un studiu ce a cautat in mod specific modul in care aportul de pâine afecteaza psoriazisul. Spre deosebire de unii factori de stil de viata (cum ar fi alcoolul, sau de a fi supraponderali), nu există nici o cercetare care să sugereze că consumul de o mulțime de pâine crește riscul de psoriazis. Ceea ce știm este că pentru unii oameni cu psoriazis, se pare că există o legătură între gluten și starea lor de piele.

  Oamenii de știință nu înțeleg pe deplin de ce. Dar pentru acești oameni, o dietă fără gluten pare să îmbunătățească severitatea psoriazisului. Pentru că pâinea, de obicei, este o sursă de gluten (din făină), acesta este unul dintre alimentele excluse pe o dieta fara gluten. Este important să ne amintim că nu toată lumea cu psoriazis reactioneaza la gluten - sau pâine. Pentru unii oameni cu psoriazis, o dieta fara gluten nu va face nici o diferenta la starea lor.

  Ce spune știința?

  Noi nu avem nici o dovadă că pâinea cauzează psoriazisul. De fapt, dieta mediteraneană (care include, în mod tradițional, pâine) a fost legata de un risc mai mic de psoriazis. Cu toate acestea, oamenii de știință au descoperit o legatura intre psoriazis si gluten. Aceasta este o proteina care se gaseste in grau, secara sau orz. Si, de asemenea pâine și alte alimente din aceste boabe. Persoanele cu psoriazis care au niveluri ridicate de "anticorpi" (un tip special de celule imune) la gluten par sa aiba o forma mai severa de psoriazis.

  Intr-un studiu pe pacienții cu psoriazis, cu niveluri crescute de anticorpi de gluten, o dieta fara gluten, le-a îmbunătățit în mod semnificativ pielea. Cand pacientii au revenit la dieta lor normala, cei mai multi dintre pacienti au constatat ca pielea lor s-a deteriorat. Alte studii de diete sanatoase utilizate pentru tratarea psoriazisului au inclus pâinea fără efecte adverse. Este clar că nu toată lumea cu psoriazis vor avea beneficii in urma eliminarii glutenului sau pâinii din dieta.

 • Modul în care dietele fara gluten ajuta psoriazisul

  Nu există studii mari de cercetare pentru a ne arăta modul în care dietele fara gluten ajuta psoriazisul. Dar pentru persoanele cu celiachie ridicata, o dieta fara gluten poate fi benefică, cu toate că motivele exacte nu sunt clare.

  Modul în care dietele fara gluten ajuta psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Glutenul este numele unui grup de proteine (numite glutenins și gliadinele). Se găsesc în grâu, secară și orz. O dieta stricta fara gluten presupune a evita toate produsele alimentare realizate cu aceste cereale. Inclusiv pâine, paste, biscuiți, produse de patiserie, biscuiti și alimente cu urme de gluten, cum ar fi sosul de soia.

  Dietele fara gluten sunt recomandate în mod normal numai pentru boala celiaca. Este o afectiune in care glutenul declanseaza sistemul imunitar pentru a ataca din greșeală intestinul subțire. Provoaca inflamație și deteriorare a mucoasei intestinale.

  Cu toate acestea, noile cercetari sugereaza ca o dieta fara gluten poate fi de ajutor in alte boli autoimune, cum ar fi psoriazisul, și în sensibilitatea la gluten non-celiac, în cazul în care diferite simptome (inclusiv afecțiuni ale pielii), se îmbunătățesc pe o dieta fara gluten, in ciuda faptului ca nu exista nici o deteriorare a mucoasa intestinului.

  Nu există studii mari de cercetare pentru a ne arăta modul în care dietele fara gluten ajuta psoriazisul.

  Dar pentru persoanele cu celiachie ridicata, o dieta fara gluten poate fi benefică, cu toate că motivele exacte nu sunt clare. Pentru cei cu boala celiaca si psoriazis, o dieta stricta fara gluten este esentiala.

  O dieta fara gluten este un tratament eficient, care nu are nici efecte secundare cunoscute. Si, prin urmare, se poate adopta pentru o perioadă de până la trei luni pentru a vedea dacă aveți orice îmbunătățiri. Cu toate acestea, este posibil să fie o ajustare mare, mai ales dacă mănânci o mulțime de produse pe bază de grâu, cum ar fi cereale pentru micul dejun, pâine și paste.

  Deci este important să se planifice dieta corect pentru a evita deficiențele de nutrienți și o încredere în produsele alimentare prelucrate care pot agrava psoriazis din cauza unor niveluri ridicate de uleiuri de zahăr și legume. Una dintre greșelile-cheie pe care le fac oamenii este să nu substituie alimentele pe care le exclud. Acest lucru lasă dieta limitată și lipsită de fibre. Este de asemenea important să se retina faptul ca glutenul este un ingredient gasit in o mulțime de alimente, cum ar fi inghetata, sos pentru salată și sosuri.

  In Marea Britanie, Societatea Coealic dispune de resurse care pot fi descărcate. Si liste de cumpărături care vă pot ajuta să vă planificați o dieta fara gluten. În cazul în care vă decideți să urmati o dieta fara gluten, concentreaza-te pe gluten natural. De asemenea, alimente cum ar fi fructe, legume, pește, nuci, fasole si legume uscate, carne de pasăre, ouă și lactate. Si  înlocuieste grâul, orzul și secară cu quinoa, orez, cartofi , hrișcă, sorg și teff.

 • Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Glutenul este numele unui grup de proteine (numite glutenins și gliadinele). Se găsesc în grâu, secară și orz. Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Glutenul este numele unui grup de proteine (numite glutenins și gliadinele). Se găsesc în grâu, secară și orz. O dieta stricta fara gluten presupune a evita toate produsele alimentare realizate cu aceste cereale. Acest lucru include: pâine, paste, biscuiți, produse de patiserie, biscuiti și alimente cu urme de gluten, cum ar fi sosul de soia.

  Dietele fara gluten sunt recomandate în mod normal numai pentru boala celiaca. Este o afectiune in care glutenul declanseaza sistemul imunitar pentru a ataca din greșeală intestinul subțire. Provoaca inflamație și deteriorare a mucoasei intestinale.

  Cu toate acestea, noile cercetari sugereaza ca o dieta fara gluten poate fi de ajutor in alte boli autoimune, cum ar fi psoriazisul. Si în sensibilitatea la gluten non-celiac, în cazul în care diferite simptome (inclusiv afecțiuni ale pielii), se îmbunătățesc pe o dieta fara gluten. Asta in ciuda faptului ca nu exista nici o deteriorare a mucoasa intestinului.

  Ce stim despre psoriazis si dieta fara gluten?

  Boala celiacă este in jur de doua ori mai frecventa la persoanele cu psoriazis, comparativ cu populația generală. Pacienții cu psoriazis au, de asemenea, mai multe sanse de a avea niveluri ridicate de anticorpi (celule ale sistemului imunitar) si gene asociate cu boala celiaca si sensibilitate la gluten non-celiac (NCGS) decât grupurile de control. Unii cercetători cred, de asemenea, ca exista o legatura intre anticorpii celiac si severitatea psoriazisului.

  Cercetătorii nu înțeleg pe deplin modul în care boala celiacă, psoriazisul si glutenul sunt legate. Dar stim ca ambele boli implica sistemul imunitar si cai genetice si inflamatorii similare. S-a sugerat că glutenul poate afecta mucoasa intestinului, care permite trecerea antigenilor care declanseaza un raspuns imun hiperactiv.

  Intr-un studiu suedez, pacientii cu psoriazis cu anticorpi crescuti au experimentat imbunatatiri semnificative in severitatea psoriazisului lor dupa ce au urmat o dieta fara gluten timp de trei luni. Aceasta s-a deteriorat când au revenit la dieta lor normala. La pacienții cu psoriazis care sunt diagnosticați cu boala celiaca, adoptând o dieta fara gluten poate imbunatati leziuni ale pielii și, în unele cazuri, clarifica starea complet.

  Mai recent, un studiu de pacienți cu NCGS și afecțiuni cutanate similare cu eczeme și psoriazis a constatat îmbunătățiri semnificative după o lună de dietă fără gluten.

 • Alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului

  În acest articol vom arunca o privire la cercetările actuale privind legătura dintre alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului.

  Alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala cronica a pielii, care poate provoca inflamarea pielii, mâncărime și durere. Psoriazisul este una dintre cele mai frecvente tipuri de boli autoimune care afectează mai puțin de 7.5 milioane de americani. Unul dintre aspectele cele mai dureroase de a fi diagnosticat cu psoriazis este că nu există în prezent nici un tratament. Vestea bună e că există tratamente eficiente, precum și modalități de a gestiona aceasta boala. O modalitate de a reduce frecvența focarelor de psoriazis este de a identifica declanșatoarele. Declansatorii de psoriazis variaza de la o persoană la alta. Dar declansatorii comuni sunt cunoscuti pentru a exacerba simptomele pentru mai multe persoane.

  În acest articol vom arunca o privire la cercetările actuale privind legătura dintre alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului.

  Există multe lucruri în literatura de specialitate care să sugereze faptul că consumul de alcool este un posibil declanșator pentru simptomele psoriazisului. Încă din 1985 un studiu a constatat ca psoriazisul este mai frecvent in randul subiectilor care au consumat peste 50 g de alcool pe zi. Acest lucru este estimat a fi de aproximativ un pic mai mult de trei pahare medii. Fundatia Nationala a Psoriazisului afirma ca consumul exagerat de alcool scade capacitatea de reactie la medicatia de psoriazis. Acest lucru se intample in special pentru bărbați. Există, de asemenea, o incidență mult mai mare de psoriazis la alcoolici. Cercetarea actuală a încercat să stabilească care băuturi alcoolice sunt cele mai asociate cu o creștere în dezvoltarea simptomelor psoriazisului. Un astfel de studiu a constatat unele rezultate interesante.

  Un studiu din 2010 a examinat modul în care diverse băuturi alcoolice a afectat dezvoltarea psoriazisului la femei.

  Autorii studiului au descoperit ca femeile care au mai mult de două sau mai multe băuturi alcoolice pe săptămână, în special bere fără alcool, au un risc crescut de a dezvolta psoriazis. In plus, subiectii care au baut cinci beri regulate pe săptămână, si-au dublat riscul de a fi diagnosticati cu aceasta boala de piele. Ei au descoperit ca celelalte tipuri de alcool utilizate în studiu nu prezintă nici o creștere semnificativă a riscului de psoriazis. Aceasta constatare a a condus pe unii cercetători să speculeze că un ingredient în bere poate fi vinovat. O teorie este că orzul în bere, care conține gluten, poate fi cauza care sta la baza pentru acest risc crescut de a dezvolta psoriazis. Desigur, există limitări pentru acest studiu, inclusiv faptul că acestea au inclus doar femei, ca subiecți. Cu toate acestea, ar putea fi ceva la această conexiune la gluten?

  Pare să existe dovezi că poate exista o corelatie intre gluten si dezvoltarea de psoriazis. Sau exacerbarea simptomelor psoriazisului pentru unii pacienți. Glutenul este un tip special de proteină care se găsește în grâu, secară, orz. Glutenul pot fi găsit în pâine, cereale, produse de patiserie și bere. Unii pacienți cu psoriazis găsesc că o dieta fara gluten ajută la scăderea simptomelor lor.

 • Alimente care ii pot ajuta pe cei cu psoriazis

  Persoanele cu psoriazis reactioneaza diferit la schimbarile de dieta, la fel cum pot reactiona diferit la tratamente medicale. Aici sunt alimente care ii pot ajuta pe cei cu psoriazis.

  Alimente care ii pot ajuta pe cei cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Persoanele cu psoriazis reactioneaza diferit la schimbarile de dieta, la fel cum pot reactiona diferit la tratamente medicale. Dar, multe persoane au raportat succes cu schimbari in dieta lor.

  Aici sunt alimente care ii pot ajuta pe cei cu psoriazis.

  Otet de mere

  Oțetul de mere poate fi folosit in două moduri - direct pe piele sau în dietă. Puteți să adăugați o ceașcă la apa de baie sau sa tamponati direct pe răni. Acesta poate fi, de asemenea, luat cu lingurița sau adăugat în apă. Dacă găsiți gustul prea neplacut, încercați îndulcirea lui cu puțină miere.

  Usturoi

  Usturoiul a fost folosit pentru proprietatile sale antibiotice naturale de mii de ani și este posibil să fi profitat de el în supe, când ai avut o răceală. Dar, de asemenea, poate fi dovedit util pentru pacientii cu psoriazis. Usturoiul este un inhibitor al lipoxigenazei, ceea ce înseamnă că acesta poate ajuta la stoparea activității enzimelor responsabile de inflamatie.

  Oua de peste

  Ouă de pește - cunoscute, de asemenea, ca căprioară sau caviar - sunt una dintre cele mai bune surse de acizi grași omega-3, care pot ajuta la lupta impotriva psoriazisului. Încercați-l pe varful unui biscuit sau într-o baie.

  Somon

  Ai auzit probabil despre proprietățile anti-inflamatorii al somonului de ani de zile, dar este bine sa repetam. Acest pește este plin de grasimi bune, care pot reduce inflamația și conține, de asemenea, un carotenoid care poate acționa ca un antioxidant. Pentru cele mai multe beneficii, alege un somon sălbatic capturat, mai degrabă decât cele din supermaket-uri.

  Fara gluten

  Daca consumul de unele alimente pot ajuta la reducerea simptomelor psoriazisului, rezultă că și alte alimente pot agrava simptomele psoriazisului. Una dintre cele mai comune sensibilitățile alimentare sunt glutenul, o proteina care se gaseste in grau. Renunțarea la glutenul din pâine, paste și condimente a ajutat unii suferinzi de psoriazis sa controleze focarele lor.

  Morcovi și suc de fructe

  O creștere a consumului de fructe și legume este bine pentru orice dieta, dar poate fi deosebit de mare pentru psoriazis. Anumite legume, cum ar fi morcovi și suc de fructe, pot produce un efect anti-inflamator asupra organismului. Deși nu există nici o știință care prezintă aceste beneficii pentru psoriazis, experții sugerează, de asemenea, consumul de cartofi mai dulci, spanac, varza creata si broccoli pentru inflamatie.

  Boabe sănătoase

  Ați putea sa evitati pâinea și pastele făinoase din cauza glutenului, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțati la boabe cu totul. Orezul brun, quinoa și cerealele sunt in mod obisnuit fără gluten pentru a adăuga mai multe fibre in dieta ta. Acest lucru poate ajuta la reducerea inflamatiei si de a oferi o mai bună reglementare a zaharului din sange. In plus, poate doriți să încercați legume, cum ar fi fasole sau linte pentru a stimula necesarul zilnic de fibre.

 • Care este cel mai rau aliment daca ai psoriazis

  Care este cel mai rau aliment daca ai psoriazis? Dar cel mai bun?

  Care este cel mai rau aliment daca ai psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Nu există nici o dovadă științifică puternică ca alimentele specifice pot avea un impact asupra psoriazisului. Dar există dovezi că pierderea in greutate in plus poate usura simptomele. Nutritionistii si medicii recomanda o dieta sanatoasa, echilibrata pentru a controla greutatea si psoriazisul, precum și să reducă riscul de boli de inima, diabet, si accident vascular cerebral (care sunt crescute la persoanele cu psoriazis). Fundamentul unei diete sanatoase este de carne slabă de proteine, scăzuta in grăsimi lactate, cereale integrale și fructe si legume, spune Heather Mangieri, RD, un purtator de cuvant al Academiei de Nutritie si dietetica.

  Care este cel mai rau aliment daca ai psoriazis?

  Carne slaba

  Cel mai bun

  Dacă mănânci carne, alege tipuri de carne slaba, cum ar fi carnea de pui sau de curcan. Unii oameni cu psoriazis raporteaza anecdotic că starea lor pare să se îmbunătățească atunci cand limiteaza carnea rosie. Carnea roșie grasa a fost legata de inflamare ce a crescut in organism. Dacă doriți ca să mănâncati, ocazional, carne rosie, încercați bucăți mai puțin grase, cum ar fi friptura slaba sau muschi de vita.

  Zahar rafinat

  Cel mai rău

  Zahărul prelucrat este un personaj negativ pentru sănătate, în general, și, eventual, pentru psoriazis. Aportul de zahar in exces poate promova nu numai inflamatia, ci este, de asemenea, o contribuție majoră la creșterea în greutate. Si după cum știm, excesul de greutate poate agrava psoriazisul. Stai departe de zahăr rafinat, dar să fiti conștienți: Acest lucru poate necesita citirea cu atenție a etichetelor produselor alimentare sub formă de zahăr, si se adaugă o mare varietate de alimente ambalate.

  Alimente prajite

  Cel mai rău

  Hai sa recunoastem. Nu ne putem gândi la nici un motiv pentru care alimentele prajite sunt bune pentru tine. Stai departe de alimente prajite, fie la domiciliu sau la fast-food. Dacă doresti sa te semi-răsfeti, fă-o din când în când. Aceste tipuri de alimente sunt cunoscute pentru a promova inflamatia in organism, care poate fi unul dintre motivele pentru care acestea sunt, de asemenea, asociate cu un risc mai mare de boli de inima si alte conditii de sanatate.

  Gluten

  Cel mai rău

  Unii oameni considera ca eliminarea glutenulu din dieta lor, ajuta la imbunatatirea simptomelor psoriazisului lor. Acest lucru are sens, dacă aveți intoleranța la aceasta proteina, care se gaseste in grau, secara sau orz. O dietă fără gluten poate fi dificila de a urmări (și costisitoare), așa că întrebați medicul dumneavoastră de intoleranta la gluten inainte de a elimina acest lucru din dieta ta. Taiere de gluten din dieta ta, dacă nu aveți o intoleranță la gluten poate costa bani si de a face mai dificil sa urmezi o dieta sanatoasa.

 • Alimente care inrautatesc starea psoriazisului

  Citeste in continuare acest articol penteu a afla ce alimente care inrautatesc starea psoriazisului. Eliminarea glutenului din dieta poate ajuta la reducerea simptomelor psoriazisului, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center.

  Alimente care inrautatesc starea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune cronica, care cauzeaza pete rosiatice, solzoase, uscate pe piele. Psoriazisul nu este contagios și, de obicei, nu este dureros, deși in cazuri severe duce la artrita. Cu toate că cauza psoriazisului rămâne necunoscută, în conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center, stresul, obezitatea, aerul rece, leziunile, anumite medicamente și consumul excesiv de alcool sau de tutun poate declanșa episoade acute. In plus fata de medicamente si exercitii fizice, o dieta sanatoasa, limiteaza anumite alimente, pot ajuta la reducerea simptomelor.

  Alimente care inrautatesc starea psoriazisului

  Carnea grasă

  Carnea grasă și păsările de curte, carnea de hamburger, carnea de pui, conțin cantități bogate de grăsimi saturate. Acestea sunt grăsimi asociate cu un nivel ridicat de colesterol, crestere in greutate, diabet si boli de inima. Fundatia Nationala a psoriazisului recomandă evitarea surselor de grăsimi de origine animală pentru îmbunătățirea si controlul greutății. Evita carnea prăjita în ulei și păsări de curte și articole preparate cu unt sau untura, care cresc grăsimi și calorii conținut saturate. Felurile de mâncare obișnuite bazate pe carne grasă și / sau păsări de curte includ cheeseburgeri, ardei iute sau pizza, cârnați, pui prăjit, sandvișuri cu mic dejun fast-food, parmezan vițel și brânză și șuncă omlete.

  Laptele integral

  Laptele integral conține de asemenea cantități bogate de grăsimi saturate. Laptele este, de asemenea, un alergen alimentar comun. Acesta declanseaza psoriazisul la unii oameni, in functie de Universitatea din Maryland Medical Center. În cazul în care produsele lactate par a provoca sau agrava simptomele, pentru a alege echivalente de bază non-lactate, cum ar fi laptele de soia, în schimb. În caz contrar, se evita laptele integral și produse lactate integrale, cum ar fi brânzeturi bogate in grasimi. Dar si inghetata, smântână, băuturi bogate in grasimi, prăjitură cu brânză și smântână pentru a ajuta la controlul simptomelor de psoriazis.

  Glutenul

  Glutenul este o proteină de depozitare ce se gaseste in grau, orz, secară și o mulțime de condimente, amestecuri de copt, marinate, produse de patiserie și snacks-uri. Alimentele ce contin gluten, cum ar fi painea din faina integrala, ofera beneficii dietetice pentru majoritatea oamenilor. Eliminarea glutenului din dieta poate ajuta la reducerea simptomelor psoriazisului, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center. Alimentele comune care contin gluten includ grâu și secară pâine, cereale reci. Cu excepția porumbului fără gluten și cereale pe bază de orez și preparate comerciale, prăjituri, produse de patiserie, crusta de pizza, briose. De asemenea si plăcintă cu crustă, biscuiti, covrigei, cușcuș, muesli, supe, conserve cremos amestecuri de sos si multe prelucrate carne. Din moment ce glutenul se gaseste intr-o varietate de alimente și produse, se cauta îndrumarea și aprobarea de la medicul dumneavoastră înainte de a elimina glutenul pentru rezultate mai bune.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2