Greseli care determina aparitia ridurilor sub ochi

Care sunt principalele 2 greseli care determina aparitia ridurilor sub ochi?

Greseli care determina aparitia ridurilor sub ochi

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Ce avantaje au ridurile de sub ochi? Nimic! Ele ne fac sa aratam si sa ne simtim mai în vârstă decât suntem și, de asemenea, să ne cheltuim banii câștigați cu greu pe produse scumpe, în scopul de a încerca să scapam de ele. Cine are nevoie de asta?

Dar, știați că este posibil sa încurajati ridurile de sub ochi pentru a se multiplica sau chiar sa se adâncească fără să realizati? E adevarat! Afla cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii, care au ca rezultat riduri. Începeți să vă schimbati obiceiurile de zi cu zi și sa vă opriti dezvoltarea ridurilor din zona ochilor.

Greseli care determina aparitia ridurilor sub ochi

  1. Nu purtati ochelari

„Am purtat ochelari, iar da la un timp am evitat un nou control oftalmologic, pentru că pur și simplu nu am vrut să dau sute de dolari pe rame si lentile, care sa fie si la moda. Dar am platit din plin prețul neglijarii. Din cauza anilor de incruntare constanta, acum am riduri in zona ochilor. Aș da orice să se întoarcă timpul și sa imi cumpar ochelarii necesari.”

În cazul în care nu purtați ochelari de soare, indiferent de motiv, vă încurajati ridurile! Uită-te în oglindă și priveste incruntat ca si cum soarele este în ochii tăi. Vezi liniile care se formează pe fața ta? Odată ce acest proces se repeta, acele linii temporare vor deveni în cele din urmă permanente. Ridurile se formează din diferite motive, dar unul dintre motive sunt mișcări faciale repetitive, care de-a lungul timpului indeparteaza colagenul si elastina din piele. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când nu purtați ochelari de soare.

Du-te si cumpăra ochelari de soare și foloseste-i pe tot parcursul anului. Amintiți-vă că aveți nevoie, de asemenea, de ochelari de soare si în timpul iernii, atunci când soarele este încă luminos si se reflecta in zăpadă. Dacă fumati, probabil priviti incruntat datorita fumului. Acest lucru, de asemenea, provoaca riduri in jurul ochilor.

  1. Sari peste SPF

Soarele face ca pielea sa imbatraneasca. Pielea din jurul ochilor este atât de subțire încât îmbătrânirea se poate întâmpla acolo mai devreme decât în alte zone ale corpului. Expunerea la soare este unul dintre principalele motive pentru care colagenul si elastina se pierd din pielea noastra. Eliminarea de colagen si elastina cauzeaza ridurile si liniile fine sa apara. Din fericire, puteți găsi mai multe creme pentru ochi, care au o protecție solară în ele, astfel încât nu numai că zona ochilor obtine mai multe ingrediente anti-îmbătrânire, dar si SPF, de asemenea.