gudron de carbune

 • Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Foloseste gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Măsuri de precauție

  Atunci când se utilizează gudronul de cărbune, evitați ochii, mucoasa, zonele genitale sau zonele rectale și rupte sau pieliea inflamată; folosiți mănuși adecvate de protecție chimică pentru preparare. Gudron de cărbune nu ar trebui să fie utilizat în psoriazis pe gât, acut, în pustulară sau în prezența infecției. Gudronul de cărbune va pata bijuterii - permanent - chiar și aur. Să se aibă grijă la eliminarea tuturor bijuteriilor înainte de a folosi produse de gudron de cărbune.

  Precauții

  A se evita expunerea la soare sau în timpul utilizării acestui medicament sau la lampi solare, deoarece crește sensibilitatea pielii. În cazul în care expunerea la lumina solară nu poate fi evitată, utilizați măsuri de protecție, cum ar fi cremele de protecție solară sau îmbrăcăminte de protecție. Acest medicament va păta pielea, părul și țesătura. A se evita contactul cu ochii, membranele mucoase, zonele genitale și zonele rectale. Acest preparat este numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii, pleoapele și toate celelalte suprafețe ale mucoaselor. Nu pentru a fi utilizat când se suferă de psoriazis acut.

  Efecte secundare

  Unele reacții adverse frecvente pot include reacția anormală a pielii la lumină, de obicei, o erupție cutanată (fotosensibilitate). Colorarea pielii și iritare a pielii de la haine. Reacțiile adverse enumerate mai sus nu pot include toate reacțiile adverse raportate de către producătorul de droguri. Pentru mai multe informații despre orice alte posibile riscuri asociate cu acest medicament, vă rugăm să citiți informațiile furnizate cu medicament sau consultați medicul dvs sau farmacistul.

  Gudron: Unele fapte fascinante
  Știați că...

  Cărbunele este unul dintre cele mai vechi tratamente ale pielii ncă în uz; acesta a fost utilizat pentru a trata probleme ale pielii, pentru un uimitor număr de 2000 de ani (1)
  Gudron de cărbune brut este gândit să conțină aproximativ 10.000 de substanțe diferite; doar jumătate dintre acestea au fost identificate în mod corespunzător (1)
  Un gudron medical bituminos poate fi obținut de la formațiuni de rocă ce conțin rămășițele fosilizate de pește! (1)
  Gudron de cărbune se face prin încălzirea cărbunelui în absența aerului la temperaturi de până la un imens 1200 ° C (2) - care este în jur de cinci ori mai fierbinte decât cuptorul mediu de bucătărie.
  Gudron de cărbune poate fi  însăși încălzit pentru a produce diferite tipuri de ulei; un produs secundar rezidual al acestui pas este - substanța utilizată în roadmaking (1)

 • Tratament topic folosit in principal pentru psoriazisul scalpului

  Gudronul de carbune este un tratament topic folosit în principal pentru psoriazisul scalpului care poate avea un aspect acut.

  Tratament topic folosit in principal pentru psoriazisul scalpului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Terapia cu gudron de cărbune a fost folosită de mai bine de un secol în dermatologie. Acest lucru a dovedit faptul că folosirea gudronului de cărbune are un efect foarte benefic asupra pielii afectate de anumite boli, chiar și în psoriazis.

  Este un tratament topic folosit în principal pentru psoriazisul scalpului care poate avea un aspect acut.

  Acesta are proprietăți anti-inflamatorii, care sunt utile în psoriazis, pe plăci cronice; tratamentul are, de asemenea, proprietăți antiincrustante. Gudronul de cărbune brut (gudron de cărbune, BP) este cea mai eficientă formă, în mod tipic, într-o concentrație de 1 până la 10% într-o bază de parafină moale, dar puțini pacienți externi tolerează mirosul și mizeria.

  Extractele de gudron de cărbune curate incluse în preparatele de proprietate, sunt mai practice pentru uz casnic, dar acestea sunt mai puțin eficiente și îmbunătățirea durează mai mult timp.

  Contactul cu produsele de gudron de cărbune cu pielea normală nu este în mod normal dăunător și paote fi folosit pentru leziunile mici pe scară largă. Cu toate acestea, pot apărea, de asemenea, iritații, alergii de contact, si foliculita sterilă . Extractele de gudron mai blânde și pot fi folosite pe față și pe scalp . Băile de gudron și șampoanele de gudron sunt, de asemenea, de ajutor.

  Gudron de cărbune a fost, în mod cert, utilizat în asociere cu ultraviolete B de lumina în spitale - metoda Goeckerman.

  Cum functioneazã?

  Gudronul de cărbune este ușor antiseptic și ameliorează mâncărimea. De asemenea, acționează ca un keratolitic, care lucrează pentru a descompune o proteină care face parte din structura pielii numită keratina. Îngroșarea pielii apare ca urmare a depunerii de keratină. Gudronul de cărbune ajută la reducerea excesivă de întărire, îngroșarea și descuamare a pielii.

  Cum trebuie utilizat produsul ce conține gudron de cărbune

  Faceți mai multe secțiuni în părul dvs. Se aplică tratamentul de-a lungul despărțirilor. Porniți pe o parte a capului și apoi se mișcă mâna metodic pe scalp pentru a evita pierderea vreunei zone.

  Citiți întotdeauna prospectul de informare furnizat împreună cu medicamentul sau consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul. Este foarte important să respectați dozele impuse de medic pentru a vă ameliora situația dermatologică. Orice persoană este diferită și, astfel, este important să se trateze cu un tratament care i se potrivește .

 • Psoriazisul la adulti dar si la copii

  Psoriazisul apare, de obicei, la persoane cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani, dar se poate întâmpla să apară la orice vârstă - chiar și la sugari și copii. In acest articol vei afla mai multe informatii referitoare la psoriazisul la adulti dar si la copii.

  Psoriazisul la adulti dar si la copii

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul apare, de obicei, la persoane cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani, dar se poate întâmpla să apară la orice vârstă - chiar și la sugari și copii.

  Ereditatea pare să joace un rol foarte important când vine vorba de această afecțiune. Aproximativ o treime din persoanele cu psoriazis sunt capabile să identifice o rudă, vie sau moartă, cu psoriazis. Dacă un părinte are boala, există o șansă de aproximativ 15% de a dezvolta boala, si care crește riscul la 75%, în cazul în care ambii părinți sunt afectați.

  Acestea fiind spuse, două din trei persoane cu psoriazis nu sunt conștiente de orice antecedente familiale anterioare referitoare la această condiție.

  Psoriazisul la adulti dar si la copii

  Simptomele se dezvolta numai în cazul în care acestea sunt declanșate de un anumit eveniment. La copii, psoriazisul este adesea declanșat de o durere în gât bacteriană din cauza unei infecții streptococice. Acest lucru este cunoscut sub numele de psoriazis gutat.

  Ce este psoriazisul gutat?

  Psoriazisul gutat afectează în principal copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Simptomele apar, de obicei, în termen de 10-14 zile de la o durere în gât. O mulțime de pete mici, de culoare roșie, solzoase apar și acoperă rapid o arie largă a corpului. Simptomele se ameliorează, de obicei, în termen de 2 - 4 luni, dar, uneori, petele se măresc pentru a forma psoriazis în plăci. Este important ca în familiile cu antecedente de psoriazis, orice copil în curs de dezvoltare de durere în gât trebuie să fie văzută de un medic de familie, care poate prescrie antibiotice pentru a încerca reducerea riscul dezvoltării psoriazisului în plăci.

  Ce tratamente sunt disponibile pentru copiii cu psoriazis?

  Tratamentele pentru copii sunt aceleași ca și cele disponibile pentru adulți. Pe scurt, există trei categorii de tratamente psoriazis:
  Tratamente topice - creme și unguente care conțin medicamente, cum ar fi steroizi, derivați ai vitaminei D, gudron de cărbune, Dithranol și emolienți
  Tratamente de lumina - ultra terapii de lumina violetă cunoscute sub numele de PUVA sau UVB
  Tratamentele sistemice - medicamente puternice, cum ar fi metotrexat și ciclosporină.
  În general, medicii încearcă să controleze psoriazisul la copii cu tratamente de actualitate, deoarece acestea sunt cele mai sigure. Ocazional, ei trebuie să recurgă la lumină UV sau tratamente sistemice.

  Nevoile terapeutice ale fiecărui individ, copil sau adult, sunt diferite. Medicul dumneavoastră este în cea mai bună poziție pentru a decide cel mai bun tratament pentru tine sau copilul tău. El sau ea va cădea întotdeauna la această decizie prin cântărirea situației, privind riscurile și beneficiile implicate în fiecare tratament posibil. După ce dumneavostră și copilul ați convenit un plan de tratament cu medicul dumneavoastră, este important să fie urmat, chiar dacă poate fi mult de muncă și frustrant. Medicamentele pot fi eficiente numai în cazul în care acestea sunt utilizate în conformitate cu instrucțiunile.

  Psoriazisul vă poate afecta emoțional și fizic, iar acest lucru este valabil mai ales la copii. Aceasta poate influența viața lor socială, performanță în școală și activitățile de petrecere a timpului liber.

 • Totul despre psoriazisul pustular

  Psoriazisul pustular arată diferit față de psoriazisul plăcilor, cu toate ca psoriazisul plăcilor și cel postular pot coexista sau unul îl poate urma pe celălalt.

  Totul despre psoriazisul pustular

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul pustular arată diferit față de psoriazisul plăcilor, cu toate ca psoriazisul plăcilor și cel postular pot coexista sau unul îl poate urma pe celălalt.

  Principala caracteristică distinctivă a psoriazisului pustular este aparitia unor pete de puroi înconjurate de sau pe partea de sus a zonelor de piele roșie. Acest lucru nu înseamnă că există infecția prezentă. Petele arată pur și simplu că pielea a fost invadată de celule albe din sânge. Persoana nu este infectată și petele nu sunt contagioase în nici un fel.

  Erupțiile psoriazisului postular pot fi declanșate de unele medicamente, substanțe iritante pe piele, supradoze de lumină ultravioletă, sarcină, steroizi sistemici (retragere în special bruscă a tabletei sau a steroizilor de mare potență), infecții sau stres emoțional.

  Generalizat, psoriazisul pustular este o formă mai rară și mai gravă a stării pielii (foarte rar întâlnită la copii). Ea poate apărea brusc, uneori, determinată de declanșatoarele menționate mai sus și se poate întâmpla ca persoana să nu se simta destul de bine, având febră, frisoane, senzație de mâncărime intensă, rată de puls rapid, epuizare, dureri de cap, greață, slăbiciune musculară și/sau dureri articulare. În această condiție, pustulele, înroșirea și descuamarea pielii pot să apară pe tot corpul și, ca atare, în mod normal, oamenii sunt acceptați la spital, sub îngrijirea unui dermatolog pentru a le administra un tratament până se ameliorează situația. Pielea poate fi foarte inflamată și fragilă. Vă rugăm să rețineți că nu este o formă rară de psoriazis.

  O altă formă de psoriazis pustular este postuloza palmoplantară (PPP - de asemenea, uneori scris ca psoriazisul palmoplantar), care este o formă care afecteaza palmele și/sau tălpile picioarelor.

  Aceasta tinde să apară la persoanele cu vârste cuprinse între 20 și 60. SI este mai frecventă la persoanele care fumează. Infecția și stresul sunt suspectate drept factori de declanșare. PPP este, în mod normal, ușor de recunoscut de către veziculele galbene mari de până la cinci milimetri în diametru. Apare în zonele cărnoase ale mâinilor și  picioarelor, cum ar fi baza degetului mare și părțile laterale ale călcâielor.

  Acestă situație poate fi dureroasă. Veziculele se usucă și capătă o culoare maronie, apoi se diminuează treptat. PPP este de obicei ciclic, adică poate avea noi culturi de vezicule urmate de perioade de activitate scăzută. Această formă de psoriazis afectează aproximativ 5% dintre persoanele cu psoriazis. Ea tinde să meargă în cicluri de: eritem (înroșirea pielii), urmată de formarea de vezicule și apoi transformarea lor într-o textură solzoasă. Uneori, pielea se poate fisura, ceea ce poate provoca disconfort și, ocazional, există un grad de handicap funcțional.

  Acest tip de psoriazis poate fi dificil de tratat. Prima parte a tratamentului implica, de obicei, terapii, cum ar fi steroizii topici sau super potenți, fiind aplicați pe palme și/sau tălpi. Uneori, gudronul de cărbune sau acid salicilic poate fi prescris pentru a ajuta. Aplicarea regulată a unui emolient poate ajuta la prevenirea pielii de la crăpare. De asemenea, să păstreze palmele si tălpile cu o textură normală. Poate fi benefic să se poarte mănuși de bumbac pentru anumite perioade în timpul zilei. Este bine pentru ca tratamentele să se mențină mai bine pe piele și să permită persoanei să îsi folosească mâinile.

 • Măsuri generale utilizate pentru tratamentul psoriazisului

  Citeste acest articol pentru a afla măsuri generale utilizate pentru tratamentul psoriazisului.

  Măsuri generale utilizate pentru tratamentul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul continua sa fie una dintre condițiile de piele cel mai dificil de tratat. Gama larga de tratamente disponibile pentru psoriazis ilustrează acest lucru. Nici un tratament nu va lucra pentru toata lumea. Nu exista nici un tratament pentru psoriazis, dar au fost introduse recent mai multe medicamente noi, si de cercetare in curs de desfasurare ce se arata promitatoare.

  In general, tratamentul este ales pe baza modelului de psoriazis si severitatea acestuia. Uneori, mai multe tratamente ar putea fi necesare să fie judecata înainte de a stabilit cel mai potrivit regim. Medicamente diferite ar putea fi necesare să fie utilizate împreună pentru cel mai bun efect sau pentru a minimiza efectele secundare.

  Măsuri generale utilizate pentru tratamentul psoriazisului

  Raze de soare

  Lumina soarelui (helioterapia) poate ajuta la clarificarea psoriazisului. In caul mai multor persoane se îmbunătățește dramatic în timpul vacanțelor însorite. Ai grijă, ca psoriazisul se poate dezvolta in zone ale arsurilor solare, și pielea echitabil expusa la radiații ultraviolete devine prematur in varsta si poate dezvolta cancer de piele.

  Bai calde

  Înmuierea în apă caldă cu o soluție de ulei de baie sau de gudron poate sa înmoaie psoriazisul și sa ridice scalele. Săpunurile inexpresive sau înlocuitorii de săpun sunt utili. Antisepticele nu sunt necesare și pot irita.

  Emolienți

  Chiar dacă nu sunt aplicate preparate medicamentoase, psoriazisul ar trebui sa fie pastrat moale cu creme hidratante pentru a preveni crăparea și inflamarea. Creme, emulgatori si unguente sunt exemple de preparate adecvate. Emolienții pot include agenți keratolitici, cum ar fi ureea sau acidul salicilic.

  Pansamente ocluzive

  Relativ mici, petele localizate de psoriazis pot ameliora ocluzia adică pansamente adezive impermeabile.

  Odihnă

  Odihna, în special repausul la pat, este benefic pentru psoriazis. Acest lucru nu este un lux disponibil pentru mulți oameni, dar în cazul în care psoriazisul este deosebit de dificil o scurtă perioadă de repaus, uneori este necesara la câteva săptămâni, poate chiar si în spital. Aceasta poate face minuni.

  Preparate topice pentru psoriazis

  Gudron

  Gudronul de cărbune și gudronul de pin au fost folosite timp de mai mulți ani, dar nu se cunoaște modul în care acestea funcționează. Gudronul este cel mai util pentru psoriazisul scalpului și psoriazisul în plăci. Gudronul de cărbune rafinat este ușor disponibil în diferite baze de cremă, unguente si geluri. Nu este potrivit pentru toată lumea, deoarece aceasta poate înțepa sau chiar agrava psoriazisul. Acesta tinde să fie murdar si multi pacienti displac mirosul. Nu se aplica gudron de cărbune sau gudron de pin imediat înainte de expunerea la soare. Rezultatul ar putea fi arsuri solare din cauza unei interacțiuni de gudron pe piele cu lumina ultravioleta.

  Dithranol

  Dithranolul (de asemenea, numit anthralin) este cel mai potrivit pentru psoriazisul în plăci. Deoarece poate fi foarte iritant este nepotrivit pentru subiecții cu pielea foarte subtire.

 • Tratament pentru psoriazis - medicamentele topice

  Medicamentele topice sunt aplicate direct pe piele si pot reduce senzația de mâncărime și inflamație, pentru a îmbunătăți aspectul pielii și normalizează producția de celule anormale, care este considerat a fi una dintre cauzele psoriazisului.

  Tratament pentru psoriazis - medicamentele topice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Desi nu exista nici un tratament pentru psoriazis, medicamente pe cale orala si topice, sunt un instrument extrem de important pentru mulți oameni în gestionarea bolii. Medicamentele topice sunt aplicate direct pe piele si pot reduce senzația de mâncărime și inflamație, pentru a îmbunătăți aspectul pielii și normalizează producția de celule anormale, care este considerat a fi una dintre cauzele psoriazisului.

  Tratament pentru psoriazis - medicamentele topice

  Prima linie de apărare

  În cazul în care starea dumneavoastră este izolata la câteva zone, medicamentele topice sunt prima linie de apărare, spune Steven Feldman, MD, PhD, profesor de dermatologie la Universitatea Wake Forest Scoala de Medicina din Winston-Salem, NC. "Am împărțit pacienții în două grupuri: Cei cu câteva locuri unde folosesc medicamente topice, si cei cu atat de multe locuri incat nu le poate acoperi pe toate." Pentru cei cu psoriazis, care acopera multe domenii, medicamente pe cale orala si Biologics ar putea fi o potrivire mai bună.

  Tratamente combo

  Dermatologul dumneavoastră poate decide să utilizeze medicamente topice în asociere cu alte medicamente. Încercați să faceti aplicarea ca parte din rutina de zi cu zi, și asigurați-vă pentru a le aplica numai la o parte a corpului de către medicul dumneavoastră, pentru a evita efectele secundare nedorite.

  Creme hidratante

  O cheie pentru tratarea psoriazisului este păstrarea pielii hidratata în fiecare zi, și mai ales pe vreme uscată sau rece. Pacienții care recomanda unguente, cum ar fi creme si lotiuni pentru a minimiza mâncărime și roșeață. Găsirea produsului corect este un proces de încercare și eroare. Orice ai alege, aplica pe partile afectate ale corpului imediat după baie sau duș.

  Gudron de cărbune

  Cum de acest remediu vechi ajuta persoanele care sufera de psoriazis, ramane un mister. "Nu avem nici o idee despre modul în care funcționează", spune Robert E. Kalb, MD, profesor asociat clinica de dermatologie la Universitatea din Buffalo Scoala de Medicina din Buffalo, NY. Medicii presupun că reduce supraproductia celulelor pielii. În sensul creșterii la produsele de gudron este că acestea nu provoacă reacții adverse. Dezavantajul este că acestea sunt urât mirositoare și murdare, și pot pata tesatura.

  Steroizi topici

  "Steroizii sunt pilonul de bază pentru tratamentele locale", spune Dr. Kalb. De asemenea, cunoscut sub numele de corticosteroizi topici, steroizii topici sunt una dintre cele mai populare solutii de actualitate si vin într-o gamă largă de potențe, de la formule usoare disponibile peste tejghea la rețete grele.

  Cum lucreaza steroizii

  Steroizii scad inflamația, amelioreaza pruritul, si poate incetini dezvoltarea de noi pete de psoriazis. Cu toate ca steroizii sunt eficienti, cei agresivi pot provoca subtierea pielii (ceea ce poate duce la vergeturi). Asa ca de multe dermatologii recomanda folosirea lor doar pentru o perioadă scurtă de timp. "Provocarea este de a menține beneficiile fără a le utiliza prea mult", spune dr Kalb.

 • Sapun din gudron de pin, pentru tratarea psoriazisului

  Adresați-vă medicului dumneavoastră despre utilizarea de sapun de gudron de pin ca un tratament la domiciliu.

  Sapun din gudron de pin, pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Daca suferi de psoriazis, sunt sanse ca cineva sa va recomande sapun de gudron de pin ca un remediu tradițional. Producatorii pretind ca gudronul de pin si uleiurile de pin de gudron din săpunuri calmează mâncărimea și exfolierea asociata cu starea pielii. Căile de atac realizate in casa nu pot fi la fel de eficiente ca medicamentele sau alte produse comerciale. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre utilizarea de sapun de gudron de pin ca un tratament la domiciliu.

  Psoriazis

  Psoriazisul variază de la senzația de mâncărime la durere. Erupția cutanată, de obicei, se dezvăluie ca piele uscata, roșie, in jur îngroșata, plasturi de piele argintii. Conditia cronica este o tulburare a sistemului imunitar care determina celulele pielii pentru a se construi la rate anormale. Psoriazisul poate minti latente pentru perioade lungi de timp, dar stresul, vremea, boala si medicamentele pot declansa recurente ale erupții cutanate.

  Sapun din gudron de pin

  Producatorii produc gudronul de pin prin încălzirea într-o cameră închisă. Sapunul este utilizat într-o serie de produse, printre care și săpun conservant. Două dintre cele mai importante companii de săpun de gudron de pin au produs timp de cel puțin 130 de ani. Producatorii pretind ca săpunurile de gudron de pin sunt tratamente eficiente de psoriazis si eczeme. Lucreaza in mod eficient ca sampoanele anti-matreata, si, de asemenea, conțin dezodorizare și proprietăți de respingere a insectelor.

  Funcţie

  Câteva studii medicale au fost rulate pe eficacitatea de săpun pentru tratarea psoriazisului. Baza de date on-line New Zealand Dermatological Society’s, DermNet NZ, include atât gudronul de cărbune și produsele de gudron de pin pe lista de remedii topice propuse. Ea notează că în timp ce produsele de gudron lauda istorii lungi in tratarea psoriazisului, rămâne neclar de ce le oferă ajutor. În conformitate cu societatea, produsele de gudron sunt cele mai bune pentru a calma psoriazisul in placi cronice, care afecteaza de obicei la nivelul scalpului, spate, genunchi si coate.

  Gudron de pin vs gudron de cărbune

  În prezent, gudronul de cărbune este mai frecvent menționat ca un tratament de erupție cutanată decât gudronul de pin. Universitatea din Maryland Medical Center constată că produsele de gudron de cărbune pe bază de prescripție medicală ce poate ajuta la a usura disconfortul psoriazisului. Ea nu menționează gudronul de pin ca o terapie utila. Fundatia Nationala a Psoriazisului constata ca gudronul de cărbune este utilizat mai frecvent în tratamentele erupțiilor cutanate comerciale și șampoane antimătreață. Gudronul de cărbune este un potențial cancerigen atunci când este utilizat în doze mari, avertizează fundatia.

 • Cum poti trata eczemele si psoriazisul folosind coji de banane

  Eczemele si psoriazisul sunt afectiuni dermatologice comune care afectează mulți oameni. Consultați-vă medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratamente alternative sau terapii.

  Cum poti trata eczemele si psoriazisul folosind coji de banane

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczemele si psoriazisul sunt afectiuni dermatologice comune care afectează mulți oameni.

  Eczemele nu au cunoscut nici o cauza cu exceptia faptului ca persoanelor care sufera de acestea, au de cele mai multe pielea uscata, ultra-sensibila și o problemă în funcționarea sistemului imunitar. Stresul sau alte probleme psihologice agravează simptomele. Psoriazisul este cauzat de o accelerare în ciclul de viață al celulelor pielii care rezultă în dezvoltarea petelor groase solzoase ale pielii albe. Cojile de banane contin anti-inflamatori si  proprietăți antiseptice, de racire naturala care pot ajuta la atenuarea sau reducerea severitatii simptomelor. Consultați-vă medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratamente alternative sau terapii.

  Pasul 1

  Se amestecă coji de banane și gudron de cărbune pentru a face o pasta care poate fi aplicata pe zonele afectate. Pentru a face pasta, utilizați mai multe coji de banane și taiati-le în bucăți mici și plasați într-un blender timp de câteva minute. Se adaugă gudron de cărbune la amestec. Potrivit Fundatiei Nationale a Psoriazisului, gudronul de cărbune este obținut din cărbune natural și este utilizat pentru a trata boli ale pielii. Gudronul de cărbune este disponibil ca loțiuni topice și șampoane. Se pune pasta pe piele și se freacă ușor în zona afectată. Cojile de banane conțin acizi grași. Un studiu publicat in 2004 in "Journal of Dermatological Treatment" a concluzionat că utilizarea medicației topice Exorex, care a conținut 1 procent de gudron de cărbune și un analog de coji de banane, formate din acizi grași esențiali esterificați, a demonstrat rezultate pozitive în tratamentul psoriazisului.

  Paul 2

  Faceti o masca pentru erupții cutanate si eczeme pe fata si pe gat. Se taie două coji de banana si se amesteca cu avocado tocat si doua linguri de miere organică pură. Se toarnă amestecul într-un blender și se adaugă lapte de soia pentru consistență. Se depozitează în frigider timp de câteva ore. Aplica amestecul de pasta rece pe zona afectată a pielii. Amestecul de coaja de banana poate ajuta la reducerea mancarimii, inflamației datorate eczemelor. Pasta poate fi aplicata pe zonele cele mai expuse ale corpului. Testați amestecul pentru orice potențiale reacții alergice pe o suprafață mai mică, înainte de a o aplica pentru o acoperire extinsă a corpului.

  Pasul 3

  Se aplică cojile de banane direct pe zonele afectate ale pielii. În cazul în care condiția este ușoară până la moderată, repetați procesul de mai multe ori pe zi. Se lasă coaja pe piele timp de 10 până la 20 de minute. Utilizați coji proaspete dacă este posibil. Cojile de banane pot fi păstrate în stare proaspătă într-un sac de depozitare cu sigiliu etanș și plasat în frigider pentru câteva zile.

 • Scapa de psoriazisul in placi cu remedii naturale

  Scapa de psoriazisul in placi urmand aceste remedii naturale.

  Scapa de psoriazisul in placi cu remedii naturale

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  1. Se înmoaie zona afectată în oțet de mere.

  Oțetul de cidru de mere conține proprietati de vindecare, anti-inflamatorii și proprietăți anti-fungice. De asemenea, este cunoscut pentru tratarea arsurilor și inflamațiilor pielii. Puteți lasa partea corpului afectată într-un amestec de părți egale de oțet de mere și apă.

  • De asemenea, puteți utiliza bile de bumbac pentru a aplica otetul de mere pe piele. Se toarnă doar mici cantități de oțet de cidru de mere la bilele de bumbac și se aplică direct pe zonele afectate.
  • Puteți face acest lucru de două ori pe zi, până când petele si roseata s-au îmbunătățit. În cazul în care pielea devine ușor să se abțină de la iritatie folosind această metodă, ca și oțet de cidru de mere este destul de acid.
  1. Aplica Aloe Vera pe placile de psoriazis.

  Dacă aveți o plantă de aloe vera de la domiciliu, puteți taia doar una din frunzele sale pe orizontală și sa aplicați seva sub formă de gel direct pe placa. Acest lucru se va netezi si hidrata natural petele solzoase si uscate.

  • De asemenea, puteți achiziționa gel de aloe din farmacii locale si magazine alimentare.
  • Se aplica de 3 ori pe zi sau mai mult, în funcție de uscăciunea plasturilor.
  1. Expuneti zona afectată la lumina soarelui.

  Expunerea la lumina solară este cea mai simplă și totuși una dintre cele mai eficiente metode de tratare a psoriazisului în plăci. Încercați expunerea părților corpului afectate la soare timp de 10 minute la amiază în fiecare zi și de a crește treptat timpul de expunere de 30 de secunde în fiecare zi.

  • Ia măsuri de precauție din moment ce soarele provoacă arsuri solare. Dacă alegeți să vă expuneti la lumina soarelui, si nu se aplică nici o crema, acest lucru poate face pielea mai sensibila la caldura. Ar trebui să se aplice produse de protectie solara pentru zonele neafectate.
  • În cazul în care vă expuneți pielea afectată la lumina solară zi de zi, veți observa treptat ca simptomele dumneavoastră se îmbunătătesc de-a lungul timpului.
  1. Achizitionati gudron de huila de la un magazin de remedii naturale sau farmacie.

  Gudronul de cărbune este un tratament eficient pentru psoriazisul în plăci. Este fabricat din cărbune și lemn și ajută la reducerea inflamației, elimina scalele și poate încetini creșterea celulelor pielii în exces.

  • Gudronul de cărbune penetrează straturile pielii și reduce îngroșarea excesivă și descuamarea pielii. Face acest lucru prin ruperea unei proteine numita keratina, care este responsabila pentru cresterea pielii.
  • Acesta este, de asemenea, un medicament / unguent / crema, care poate fi cumpărata în cele mai multe farmacii. Cu cât concentrația acestui produs este mai mare, cu atât este mai eficient.
  • Gudronul din șampon poate fi deosebit de bun pentru tratarea psoriazisului de pe scalp.
 • Cum sa scapi de psoriazis folosind tratamente topice

  În plus față de o varietate de tratamente medicale, anumite schimbari ale stilului de viata de zi cu zi poate ajuta la ameliorarea simptomelor psoriazisului. Foloseste tratamente topice

  Cum sa scapi de psoriazis folosind tratamente topice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afectiune comuna a pielii, în care este perturbat ciclul de viață al celulelor pielii. Celulele sfârșesc a se aduna unul deasupra celuilalt, rezultând în pachetele care creeaza disconfort și, uneori, durere la nivelul pielii. În plus față de o varietate de tratamente medicale, anumite schimbari ale stilului de viata de zi cu zi poate ajuta la ameliorarea simptomelor psoriazisului.

  Foloseste tratamente topice

  1. Încercați corticosteroizi topici.

  Corticosteroizi topici sunt, de obicei, primul tratament recomandat pentru psoriazis. În cazul în care este utilizat corect, acestea pot fi destul de eficiente.

  • Corticosteroizii vin într-o varietate de tipuri. Exista spray-uri, creme, geluri, unguente si spume. Tipul ales depinde de preferințele personale, dar dacă sunteți preocupat de alegere, vorbiti de brand cu medicul dumneavoastră.
  • Punctele forte variază. În mod ideal, ar trebui să utilizați tipuri mai puternice pe zone dificile cum ar fi coate și genunchi și de a folosi un brand mai ușor pe față și axile.
  • Creme sunt aplicate de obicei o dată sau de două ori pe zi, dar ar trebui să limitati utilizarea de steroizi puternici. Utilizarea in exces poate provoca erupții cutanate și subțierea permanentă a pielii și a altor daune.
  1. Achizitionati acid salicilic de la o farmacie.

  Acidul salicilic este o crema de actualitate disponibila la cele mai multe farmacii și supermarket-uri. În cazul în care corticosteroizii ameliorează simptomele gustului dvs. ați putea să încercați să adăugați acid salicilic la regimul de îngrijire a pielii.

  • Acidul salicilic previne scalarea și alte simptome cum ar fi erupții cutanate. Nu aveți nevoie de rețetă pentru a cumpăra acid salicilic, dar ar trebui să se consulte medicul înainte de a adăuga creme suplimentare, mai ales dacă luați alte medicamente.
  • Acidul salicilic este adesea combinat cu corticosteroizi si alte optiuni de tratament.
  1. Utilizați gudron de cărbune.

  Gudronul de cărbune este un produs secundar de petrol negru, care este una dintre cele mai vechi opțiuni de tratament pentru psoriazis.

  • Gudronul de cărbune vine într-o varietate de forme. Puteți obține sampon de gudron de cărbune infuzat. Va puteti spala cu el sau sa il folositi sub forma de creme.
  • Gudronul de huilă reduce exfolierea pielii și reduce, de asemenea, apariția psoriazisului.
  • Principalul dezavantaj de gudron de cărbune este că este foarte murdar. El poate pata îmbrăcămintea, mobilierul, si mocheta si are, de asemenea, un miros puternic, înțepător.
  1. Încercați analogi de Vitamina D.

   Analogii de vitamina D sunt forme sintetice de vitamina D. În general, au nevoie de o reteta pentru analogi, deci ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră dacă este ceva ce sunteți interesat în a încerca.

  • Calcipotriene (Dovonex) este crema cea mai prescrisa, care conține vitamina D. Este utilizat singur sau în combinație cu alte opțiuni de tratament.
  • Principalul dezavantaj este iritația potențială a pielii, ceea ce poate agrava psoriazisul existent. Din păcate, analogii de vitamina D nu funcționează pentru toată lumea. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă el crede că ar fi de ajutor pentru tine.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2