infestari cu păduchi

 • Curata casa in timpul unei infestari cu paduchi

  Afla cum poti curata casa in timpul unei infestari cu paduchi, citind acest articol.

  Curata casa in timpul unei infestari cu paduchi

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Multe familii cu copii mici au cel puțin o întâlnire cu păduchii de cap (Pediculus humanus capitis). Păduchii de cap infestează oameni de toate vârstele. Dar sunt predispusi la infestǎri copii, din cauza obiceiului lor de a se juca în contact strâns, de a isi schimba pălării, căști, piepteni și perii, saci, animale de plus, și pijamale. De fapt, problema paduchilor de cap poate fi atât de agresiva printre preșcolari și copii de vârstă incat adesea școlile trebuie să lucreze în colaborare cu mai multe familii pentru a controla infestarea. O familie poate fi capabila de a controla păduchii de cap la domiciliu. Dar copilul poate fi reinfestat când el / ea vine în contact cu un copil infestat, netratat.

  Curata casa in timpul unei infestari cu paduchi

  Este important să se spele hainele și așternuturile persoanei infestate în momentul în care el sau ea este tratată inițial. Păduchii de cap vor fi uciși în cazul în care articolele infestate sunt spălate cu apă fierbinte (cel puțin 140 ° F). Si s-a uscat într-un uscător fierbinte. O altă alternativă, care funcționează bine pentru pălării și căști de protecție pentru biciclete este de a le plasa într-o pungă de plastic și de a le pune într-un congelator.

  În cazul în care temperatura din congelator este de 5 ° F sau mai mica, toti păduchii și ouăle ar trebui să fie morti in termen de 10 de ore. Curata, de asemenea alte obiecte personale, cum ar fi animalele de plus, scaunele de masina sau orice obiect care ar fi putut intra în contact cu capul persoanei infestate. Aspira covoarele și tapițeria. Acest lucru va îndepărta în mod eficient firele de păr care conțin lindini. În timp ce este important pentru a curăța obiectele care vin în contact cu capul, în general, păduchii se gasesc pe cap. Prin urmare, nu este necesar să se meargă într-o frenezie de curățenie în casă. Si nu este necesar mai ales de a utiliza orice insecticid. Cel mai bine este sa consumi timp și efort in a pieptana lindinii și păduchii din păr.

  Contacteaza prietenii și scoala

  Este important să contactați persoanele cu care copilul dumneavoastră a avut contact strâns în trecutul recent. Trebuie sa le faceti cunoscuta infestarea cu păduchi. Motivul pentru aceasta este simplu: infestarea a venit de undeva. Iar în cazul în care sursa infestata nu a fost tratata, copilul poate deveni reinfestat.

 • Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini.

  Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Păduchii de cap, de asemenea, numiti pediculoza capitis, sunt insecte mici parazite care infestează scalpul uman și se hrănesc cu sângele persoanei. Cel mai frecvent apar la copii. Este de obicei rezultatul transferului direct al păduchilor de la o persoană la alta. Păduchii de cap nu sunt un semn de igienă precară și acestea nu provoacă nici boli infecțioase. Cu toate că există puține dovezi clinice privind eficacitatea lor, folosind remedii naturale poti omorî păduchi de cap, fără substanțe chimice dure.

  1. Curata articolele de uz casnic.

  Cu toate că, de obicei, păduchii nu supraviețuiesc o in afara scalpului, poate doriți să curățați obiecte de uz casnic ca o măsură de precauție. Se spală și se curăță orice produs pe care persoana afectată l-a utilizat în ultimele două zile.

  • Se spală lenjeria de pat și îmbrăcămintea în apă caldă și săpun. Apa ar trebui să fie de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius).
  • Spala articolele de îngrijire a părului, cum ar fi piepteni, perii și accesorii în apă caldă cu săpun. Se înmoaie elementele în apă, de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius) timp de 5-10 minute.
  • Sigileaza orice elemente care nu se pot curăța sau spălați într-o pungă de plastic timp de două săptămâni pentru a priva păduchii și lindinii de aer.
  • Aspirați podelele și orice mobilier tapițat.

  2. Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par.

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini. Acest lucru poate ajuta la prevenirea răspândirii altor persoane și de a ajuta să se asigure că nu aveți păduchi sau oua, care au nevoie de tratament.

  • Puteti să utilizați o lupă și lampă pentru a inspecta părul și alte articole de uz casnic.
  • Se verifică părul zi de zi, până când infestarea este eliminata complet și apoi în fiecare săptămână pentru a detecta orice reinfestare.

  3. Consultați medicul dumneavoastră.

  Dacă observați că tratamentele naturale succesive nu ucid păduchiik, programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră. El va poate prescrie medicamente pentru păduchi sau orice infecție a pielii legate. Sau medicul dumneavoastră poate fi în măsură să identifice dacă "păduchii" sunt o altă condiție, cum ar fi matreata.

  • Mâncărimea persistentă de la păduchi pot provoca infecții ale pielii.
  • Paduchii pot arata ca și alte condiții, inclusiv: matreata, reziduuri de la produse de păr, țesut mort de păr de pe firul de par, scabie si alte insecte mici în păr.

  4. Afla sursa de infestare.

  Școlile sunt cele mai mari surse de infestari cu păduchi, deși ele pot să apară in orice loc. Contactați locul care credeți că este sursa de infestarea cu scopul de a le atrage atenția asupra posibilității ca alții, de asemenea, sa le aibe.

  5. Separa obiecte personale.

  În general, este o idee bună să se separe elementele personale cât mai mult posibil. Acest lucru poate reduce la minimum riscul de raspandire a păduchilor și a lindinilor raspandeste și, de asemenea, poate preveni reinfestarea.

2 Articol(e)