Ingrediente in creme de fata de care sa te feresti

Pielea fiecăruia este puțin diferită, astfel încât găsirea celei mai bune creme de fata pentru pielea ta poate avea nevoie de unele încercări și erori, conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD). Deoarece Food and Drug Administration nu reglementează produsele cosmetice cu excepția cazului unui ingredient de îngrijire al pielii care este considerat periculos, aflati ce ingrediente de îngrijire facială sunt benefice și  ce ingrediente sunt in detrimentul consumatorului. Luați în considerare tipul de piele, si aflati ce spun dermatologii despre modul în care lotiunea hidratanta si crema vă poate afecta, pentru o mai bine sau mai rău.

STICLA

 

Va recomandam pentru piele uscata si crapata lotiunea Gloves In A Bottle.

Peste 9,000 de doctori (dermatologi si generalisti) din SUA au recomandat Gloves In A Bottle pacientilor care sufereau de piele uscata si crapata. Majoritatea ne-au spus ca aceasta lotiune functioneaza mai bine decat orice alta lotiune sau medicament pe care ei le-au incercat. Este de 6 ori mai eficienta decat o lotiune artificiala pentru hidratare.

Pentru produs dati click aici

 

Ingrediente de evitat in creme de fata

Dacă trebuie să încercați mai mult de un produs de îngrijire al pielii, înainte de gasirea unei creme hidratante a feței, de zi sau de noapte puteți evita potențialele probleme prin evitarea ingredientelor care pot irita pielea. Primele trei, rapoartate de DAI, sunt: parfum, culoranti și conservanți. Chiar dacă nu aveți pielea sensibilă, parfumurile și coloranții nu adauga nici un beneficiu, asa ca alege, produsele cosmetice fara  coloranti sau parfum.

Conservanții sunt rele necesare pentru a impiedica materialul organic de la a se degrada. Cei care sunt cunoscuti de a provoca reacții alergice la om includ formaldehida, metilparaben și propilparaben. La cumpărături, verificați lista de ingrediente pentru alias-uri  pentru formol, acid benzoic și DMDM hidantoina. Conservanții mai siguri includ tocoferil natural (vitamina E) și acid ascorbic (vitamina C), derivați.

US Food and Drug Administration raporteaza că unele săpunuri, loțiuni și creme de piele străine făcute si vândute în S.U.A. pot avea cantități toxice de mercur.

 

Pielea uscata

Pentru a îmbunătăți hidratarea pielii pentru pielea uscata, creme de fata ar trebui să aibă un procent mai mare de ulei decât apa. Experti de ingrijire a pielii de la MayoClinic sugereaza alegerea produselor cosmetice cu un umectant eficient, o substanță care atrage apa la suprafata epidermei si o tine acolo.

Unii umectanți dovediti includ glicerina, uree, propilen glicol, alantoină și lanolină. Emolienții ar trebui să fie prezenti într-o cremă hidratantă pentru pielea uscată, pentru a face pielea netedă și suplă. Acestea includ ulei mineral, dimeticon, petrolatum și acetat de tocoferil.

 

Pielea uleioasa

Cremele de fata pentru ten gras sunt numite  loțiuni pe bună dreptate, pentru că ele conțin mai multă apă decât ulei. E bine; Institutul de Stiinte ale pielii constată că apa este un balsam de piele natural, și apare ca un prim ingredient în multe produse fără ulei sau  cosmetice făcute pentru tenul gras.

Mai degrabă decât emolienții de ulei, caută ingrediente de îngrijire a pielii, care nu va blocheaza porii, dar va restabili echilibrul de umiditate, cum ar fi pantenol si glicerina. MayoClinic raporteaza că pielea predispusa la acnee, de asemenea, răspunde bine la produsele de îngrijire a feței, care conțin, de asemenea, acizi hidroxi, cum ar fi glicolic sau acizi salicilici.